Her kadın onu kıçından ister mi?
-
Автор темыSahtekar
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Her kadın onu kıçından ister mi?
Küçükken arkadaşlarımla anal isteyip istemediklerini uzun uzun tartışırdım. Korksalar da korkmasalar da. Yakın zamanda yeni bir yol keşfettim - karnını yatağa koyuyorsunuz, üstüne uzanıyorsunuz ve bacaklarınızı bacaklarınızla açıyorsunuz. Görünüşe göre onu vajinasına sokacaksın ama sonra hemen kıçına sokacaksın. Tabii ki, hepsi birden değil, asıl mesele kafayı içeri sokmak. Ve seğirmemesi için bacaklarını hareket ettirmesine izin vermiyorsun. Kafayı sokarsan geri kalan her şeyi koyarsın. Sonuç olarak, uzun tartışmalar veya korkular yok. O dahil herkes mutlu olur! İstemeden her kadının bunu istediği ve buna kıçından hazır olduğu sonucuna varıyorsunuz. Katılıyor musun?
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Re: Her kadın kıçından ister mi?
HayırFaker: ↑13 Oct 2023, 20:52 Küçükken uzun süre arkadaşlarımla anal isteyip istemediklerini tartışırdım. Korksalar da korkmasalar da. Yakın zamanda yeni bir yol keşfettim - karnını yatağa koyuyorsunuz, üstüne uzanıyorsunuz ve bacaklarınızı bacaklarınızla açıyorsunuz. Görünüşe göre onu vajinasına sokacaksın ama sonra hemen kıçına sokacaksın. Tabii ki, hepsi birden değil, asıl mesele kafayı içeri sokmak. Ve seğirmemesi için bacaklarını hareket ettirmesine izin vermiyorsun. Kafayı sokarsan geri kalan her şeyi koyarsın. Sonuç olarak, uzun tartışmalar veya korkular yok. O dahil herkes mutlu olur! İstemeden her kadının bunu istediği ve buna kıçından hazır olduğu sonucuna varıyorsunuz. Katılıyor musun?
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
- aryamari, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Firavun faresi
-
Автор темыSahtekar
- ön sevişme
Neden bu kadar kaba?!? Anal yapmak kadınların işidir. Kaderle savaşamazsın. Ve kişisel bir şey yok! Gerçekler olduğu gibi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Trol insanları kışkırtmaya çalışıyor, yeni bir şey değil.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 3):
- aryamari, Firavun faresi, içimizde
-
Автор темыSahtekar
- ön sevişme
Hayır, benim değil. Evet, teorisyen değilim. Kadınlar seksten sonra şikayet etselerdi (samimi olsun ya da olmasın) reddedilmenizi anlarım. Ama yorumlar şöyleydi; uzun zamandır denemek istiyordum; ama korkuyordum ve bu çok heyecan vericiydi; Tam bir saçmalık ama hoşuma gitti. Katılıyorum, değerlendirmeler olumlu

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 5 months
Kız arkadaşın acıdan veya şaşkınlıktan irkilirse penisini kolayca kırar. O yüzden tartışmak daha iyi.Faker: ↑13 Oct 2023, 20:52 Küçükken uzun süre arkadaşlarımla anal isteyip istemediklerini tartışırdım. Korksalar da korkmasalar da. Yakın zamanda yeni bir yol keşfettim - karnını yatağa koyuyorsunuz, üstüne uzanıyorsunuz ve bacaklarınızı bacaklarınızla açıyorsunuz. Görünüşe göre onu vajinasına sokacaksın ama sonra hemen kıçına sokacaksın. Tabii ki, hepsi birden değil, asıl mesele kafayı içeri sokmak. Ve seğirmemesi için bacaklarını hareket ettirmesine izin vermiyorsun. Kafayı sokarsan geri kalan her şeyi koyarsın. Sonuç olarak, uzun tartışmalar veya korkular yok. O dahil herkes mutlu olur! İstemeden her kadının bunu istediği ve buna kıçından hazır olduğu sonucuna varıyorsunuz. Katılıyor musun?
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 3 years 10 months
Evet... yine sikini bir yere yapıştırmak isteyen oğlanların fantezileri)
-
Автор темыSahtekar
- ön sevişme
Erkeklere gelince - kaba olmayın. Aksi takdirde gönderinizin ikinci kısmı sizin için istenmeyen derecede makul görünebilir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 3 years 10 months
hayır, tuhafsın.. basmak senin için çok kolay bir kadın aşağıdan girip, arzusu olmadan kıçına girer... buna zaten şiddet denir ve kesinlikle hiçbir zevk yaşamayacaktır.
-
Автор темыSahtekar
- ön sevişme
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 2 years
Anal seks Bu çok hassas bir konu ve özel bir yaklaşım. Her şey karşılıklı rızaya dayalı olmalıdır, aksi takdirde yalnızca siz tatmin olursunuz...
Birçok kadın, "doğru" ilk analdan sonra bunu uygulamaya devam etmeyi kabul edecektir.
Birçok kadın, "doğru" ilk analdan sonra bunu uygulamaya devam etmeyi kabul edecektir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
Eşimin ilk deneyimi[/url] anal seks tam da sertliği ve katılığı nedeniyle son derece başarılıydı. Bu onun için acı verici ve nahoş bir durumdu ve daha sonra karım olduğunda anal seks yapmama izin vermedi. Ama arkadaşımız, sevgilimiz ve cinsel partnerimiz olduğunda, penisinin benimkinden çok daha etkileyici olmasına rağmen, anal seks de dahil olmak üzere hiçbir şeyi reddedemezdi. Her şeyi son derece dikkatli ve şefkatli bir şekilde yaptı, öyle ki eşim, arkadaşımızla anal seks sırasında kendisini tamamen başka bir erkeğe ait hissettiğini bana itiraf etti: "Kıçımı onun sikine koyduğumda kendimi öyle hissettim. Ben bir erkeğe aittim." Bu beni kıskandırsa da daha çok heyecanlandırdı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 9 months
Hayalperest!!
Eğer bir kadın rahat değilse ve anüsü yağlanmıyorsa hiç kimse kendini iyi hissetmez. İçeri giremeyeceksiniz.Faker: ↑13 Oct 2023, 20:52 Yakın zamanda yeni bir yol keşfettim; karnını yatağa koyuyorsunuz, üstüne yatıyorsunuz ve bacaklarınızla bacaklarını açıyorsunuz. Görünüşe göre onu vajinasına sokacaksın ama sonra hemen kıçına sokacaksın. Tabii ki, hepsi birden değil, asıl mesele kafayı içeri sokmak. Ve seğirmemesi için bacaklarını hareket ettirmesine izin vermiyorsun. Kafayı sokarsan geri kalan her şeyi koyarsın. Sonuç olarak, uzun tartışmalar veya korkular yok. Kendisi dahil herkes kendini iyi hissediyor!
Hayalperest!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 4 months
-
Автор темыSahtekar
- ön sevişme
Tecrübenizle yanlış konuya bakıyorsunuz. İşte burada - Kim hangisini siker? Gerçek seçim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1706 Views
-
Last post by Kadın
-
- 2 Replies