Otobüste orgazm
-
Автор темыAl Admin Rutovich
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Otobüste orgazm.
Hayatımda ilk defa.
Yaz, sıcak.
Bir keresinde şehre giden normal bir otobüse biniyordum. Otobüs küçük, koltuklar yeterli değil, insan çok, ezilme var. Birkaç durak sonra sarı yazlık elbise giymiş kısa boylu, sarışın bir kız, yanında bir çocukla otobüse bindi. Göğüs büyük, emziren, neredeyse tamamen açık. Bir teyze çocuğu kucağına aldı ve kız yüzü bana dönük durdu ve şans eseri bir yolcu kalabalığı tarafından bana doğru bastırıldı. Boyum uzun olduğu için manzara muhteşemdi. Otobüs hareket ettikçe göğüsleri sütyeninden fırlamaya çalıştı (beyaz ve biraz şeffaftı), hatta haleler bile görülebiliyordu. Ve gerçek bir beyefendi gibi onu sonuna kadar uyandırdım. Yazlık şort giyiyordu. Penis göbek bölgesinde mideye dayanıyordu. Ve hareket ederken ovuşturdu. Daha önce hiç olmadığı gibi boşalmak. Kız bunu göstermedi ama yol boyunca her şeyi fark etti. Ve sanırım elbisesinin göbek bölgesinde ıslak bir iz bıraktım.
Giyinme bunu takip ediyor.
Kim benzer bir deneyim yaşadı?
Hayatımda ilk defa.
Yaz, sıcak.
Bir keresinde şehre giden normal bir otobüse biniyordum. Otobüs küçük, koltuklar yeterli değil, insan çok, ezilme var. Birkaç durak sonra sarı yazlık elbise giymiş kısa boylu, sarışın bir kız, yanında bir çocukla otobüse bindi. Göğüs büyük, emziren, neredeyse tamamen açık. Bir teyze çocuğu kucağına aldı ve kız yüzü bana dönük durdu ve şans eseri bir yolcu kalabalığı tarafından bana doğru bastırıldı. Boyum uzun olduğu için manzara muhteşemdi. Otobüs hareket ettikçe göğüsleri sütyeninden fırlamaya çalıştı (beyaz ve biraz şeffaftı), hatta haleler bile görülebiliyordu. Ve gerçek bir beyefendi gibi onu sonuna kadar uyandırdım. Yazlık şort giyiyordu. Penis göbek bölgesinde mideye dayanıyordu. Ve hareket ederken ovuşturdu. Daha önce hiç olmadığı gibi boşalmak. Kız bunu göstermedi ama yol boyunca her şeyi fark etti. Ve sanırım elbisesinin göbek bölgesinde ıslak bir iz bıraktım.
- These users thanked the author Al Admin Rutovich for the post (total 4):
- netshadow99, Morpheus, Nick1979, Truwor
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Otobüste Orgazm Olmak
Sadece erotik hikayeler yazmalısınız ve asıl önemli olan çok fazla abartmamak! Ama sonunun bu şekilde olması gerçekten korkutucu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 11 months
İnternette bir keresinde bazı ekstrem spor tutkunlarının hoşlandıkları bir kızın kıyafetlerinin sırtına bindikleri bir video görmüştüm. Bu durumda, eylem bir otobüs durağında gerçekleşir, insanlar oradadır, bir şekilde aynı anda film çeker ve fark edilmeden mastürbasyon yapar, genç kızın neredeyse yakınında durur. Sonra şiddetle elbiselerinin arkasına boşalır ve kadının bundan haberi bile olmaz...

- These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
- netshadow99, Al Admin Rutovich
-
Автор темыAl Admin Rutovich
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 11 months
İkinci durum.
Otobüse biniyorum. Tamamen paketlenmiş. Arkamdan iki kadın geldi; biri tombul ve uzun boylu, şort ve tişört giymişti, diğeri ise uzun boylu değildi, göğüsleri iri değildi ama büyük kalçalıydı, yazlık bir elbise giymişti. Onlara güzel diyemezsin, onlar sıradan kadınlar.
Biri tombul, arkama tırmandı, ikincisi ise önümde durdu. Otobüste her iki taraftan da baskı var, FFM. Yorgundum ve kızgındım. Seks hakkında düşünmedim. Böylece arabayı sürüyorduk, sallanıyorduk, tombul bir kadının göğüsleri arkadan bana sürtüyordu ve ikincisinin poposu da önden bana sürtüyordu. Yakınında durduğum için saçlarının kokusunu net bir şekilde duyabiliyordum ve bu beni heyecanlandırmaya başladı. Dick topuzlarının arasında duruyordu (hafif yazlık pantolonlar giyiyordu). Yollarımız mükemmel olduğundan otobüs oldukça iyi sallandı ve penisin kıçına ve göğüslerin sırta sürtünmesinden kaçınılamaz. Önümdeki kişi içeriyi görmek için aynada görünüyordu ve bana bakışına ve gülümsemesine bakılırsa her şeyi anlamıştı ve bu keskin duruma karşı değildi. O ve ben başka bir şey hakkında konuştuk. Bir süre sonra aynada yanaklarının kızardığını, dudaklarının aralandığını, ağır nefes aldığını fark ettim). Sikim bu davranışa dayanamadı ve tam kadınların gitmeye hazırlandığı sırada geldi.
Otobüse biniyorum. Tamamen paketlenmiş. Arkamdan iki kadın geldi; biri tombul ve uzun boylu, şort ve tişört giymişti, diğeri ise uzun boylu değildi, göğüsleri iri değildi ama büyük kalçalıydı, yazlık bir elbise giymişti. Onlara güzel diyemezsin, onlar sıradan kadınlar.
Biri tombul, arkama tırmandı, ikincisi ise önümde durdu. Otobüste her iki taraftan da baskı var, FFM. Yorgundum ve kızgındım. Seks hakkında düşünmedim. Böylece arabayı sürüyorduk, sallanıyorduk, tombul bir kadının göğüsleri arkadan bana sürtüyordu ve ikincisinin poposu da önden bana sürtüyordu. Yakınında durduğum için saçlarının kokusunu net bir şekilde duyabiliyordum ve bu beni heyecanlandırmaya başladı. Dick topuzlarının arasında duruyordu (hafif yazlık pantolonlar giyiyordu). Yollarımız mükemmel olduğundan otobüs oldukça iyi sallandı ve penisin kıçına ve göğüslerin sırta sürtünmesinden kaçınılamaz. Önümdeki kişi içeriyi görmek için aynada görünüyordu ve bana bakışına ve gülümsemesine bakılırsa her şeyi anlamıştı ve bu keskin duruma karşı değildi. O ve ben başka bir şey hakkında konuştuk. Bir süre sonra aynada yanaklarının kızardığını, dudaklarının aralandığını, ağır nefes aldığını fark ettim). Sikim bu davranışa dayanamadı ve tam kadınların gitmeye hazırlandığı sırada geldi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 9 months
Otobüste her nasılsa çok tombul bir kadın önümde kayboldu. Hoş değildi. En yakın durakta indim
- These users thanked the author Andron141 for the post:
- Al Admin Rutovich
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 10 months
15-18 yaşlarımda annemle de benzer durumlar başıma geldi. Yazın biz de onunla küçük ama her zaman çok kalabalık bir otobüsle kulübeye gittik. Ve yolculuk yaklaşık 30-40 dakika sürüyor. Hala hatırlıyorum.
- These users thanked the author SON for the post:
- Al Admin Rutovich
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Benim deneyimim biraz farklı. Doldurulmuş bir cepte merdivenlerde durdum ve üstümde mini elbiseli, güzel çıplak bacaklı, sırtı bana dönük, kollarında bir adamla bir kız duruyordu. Samimiyetten, kokusundan ve başka biriyle birlikte olmasından kaynaklanan heyecan inanılmazdı ve ilk başta sanki yanlışlıkla dizindeki bacağına dokunmuş gibi korkuyla, tepkisini izliyordum. Sonra yavaşça ve nazikçe bacağından yukarı tırmanmaya başladı, yine tepkisini izledi, ama onun erkek arkadaşına giderek daha da yaklaştığını ve giderek daha tutkulu öpüştüklerini gördü. Külotuna dokunduğumda çoktan ıslanmıştı. Benim aletim de ereksiyon halindeydi. Bir elimle külotuna, diğer elimle penisime dokundum. Külotunu kenara çekip parmağımı amının içine soktuğumda, ikincisinde başını erkek arkadaşının göğsüne koydu ve derin bir nefes aldı. Neredeyse benim orgazmımla aynı anda titreyerek akmaya başladı, erkek arkadaşının boynuna sımsıkı sarıldı ve o da onu okşayıp öptü. Ah, ondan yayılan aroma neydi! Çıkarken bir an göz göze geldik. Gözlerinde bana karşı ölçülemez bir minnettarlık gördüm. Umarım o da aynı şeyi benim gözlerimde görmüştür. Birbirlerine sarılan, benden gecenin karanlığına doğru yürüyen onlara romantik bir hüzünle baktım. Ve bana bu kadar inanılmaz bir zevk verdiği için bu yabancıya hala minnettarım.Al Admin Rutovich: ↑06 Oct 2023, 13:18 Otobüste orgazm.
Hayatımda ilk defa.
Yaz, sıcak.
- These users thanked the author Truwor for the post:
- Al Admin Rutovich
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
Liaz, bir okul çocuğu olarak okula giderken bazen kendini otobüse bindiriyor, sürücünün posterlerine bakıyor ve böylesine sallanan bir otobüsün tırabzanlarına yaslanıyordu.
Daha sonra, büyüdüğümde Nefaz’da dizel titreşimlerinden dolayı.
Bazen şehirlerarası mastürbasyon yaparak kendimi eğlendiriyordum, burada herhangi bir otobüse boşalabiliyordum.
Ve tabii ki eşimi de bırakıyorum.
Daha sonra, büyüdüğümde Nefaz’da dizel titreşimlerinden dolayı.
Bazen şehirlerarası mastürbasyon yaparak kendimi eğlendiriyordum, burada herhangi bir otobüse boşalabiliyordum.
Ve tabii ki eşimi de bırakıyorum.
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Al Admin Rutovich
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
Birkaç benzer vaka vardı. LIAZ’ın otobüse binmesine, ardından bebek arabalı genç annelere yardım ettiler. Daha sonra kızların kalabalık otobüse binmesine yardım ettiler. Beni doğrudan sopaya ittiler. Ve bir kez el başarısız oldu. Ve sonunda doğru yere geldi. Belki külot yoktu, söylemeyeceğim. Ama kız çok sert geldi. Duygularım bu kadar kolay aktarılamaz. Evet, bir kızım vardı ama kesinlikle sadece anal seks. Böyle bir ev inşa etmek için bir düğünde çarşaf almanız gerekir. Ve işte genç, güzel bir kız.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Al Admin Rutovich
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 3 years 1 month
Benimki otobüste ellenmeyi seviyor
- These users thanked the author Bravo61 for the post:
- Al Admin Rutovich
-