Beyler, taksi şoförlerine para yerine oral seks ya da seks teklif eden var mı?
-
Автор темыŞapka
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Beyler, taksi şoförlerine para yerine oral seks ya da seks teklif eden var mı?
Çok ilginç. Adamlardan bazıları taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif etti. Buna nasıl tepki verdiler? Peki sonra ne oldu? Hikayelerinizi anlatın))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Beyler, taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif eden var mı?
Sanırım eski günlerde bir taksi şoförü bu tür teklifler için suratınıza yumruk atabilirdi... Ama şimdi, toplayıcıların ve derecelendirmelerin olduğu günlerde, size sadece tekme atacak. Çünkü eşcinsel bir erkeğe rastlamak gerçekçi değil ve her eşcinsel erkek sol görüşlü bir erkekten oral seks istemez. Ama yine de para için çalışıyorlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Beyler, taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif eden var mı?
Açıkçası böyle bir düşünce aklıma bile gelmedi!..
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Firavun faresi
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Mda, yazar
Bu klinik zaten

Bu klinik zaten

- These users thanked the author Ufa adamı for the post:
- olga.yamenko
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 5 months
O kadar taksi şoförleri var ki, oral seks yapmak için fazladan para ödemek zorunda kalacaklar))))))
- These users thanked the author XiaH for the post (total 2):
- Alex yapardı, Firavun faresi
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 11 months
Öyle oldu!
Ama ben ona teklif etmedim ama o bana teklif etti
Ama ben ona teklif etmedim ama o bana teklif etti
- These users thanked the author A.daha güzel for the post:
- RedFox
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 2 months
Bir keresinde taksiye binerken bir adam bana eğer Cuma Cumartesi ise kızları akşam nasıl bıraktığını anlattı, o zaman kızlardan biri her halükarda para olmadığını söyleyecek ve oral seks teklif etmeyecek ya da göğüslerini göstermeyecek. bu yüzden kendisinin taksi şoförü olmak istediğini söyledi
3 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Başka bir hikaye de istasyon görevlisinin yanına gelip beni bir köyün köylerine götüren başka bir taksi şoförü tarafından anlatılıyor, kişi ona kendi evinden yola çıktığını söylüyor. vardiya
Hanım köye geldi, taksi şoförü bekledi, bir süre sonra geri döndü ve kendisinin ve kadının içtiğini, kadının ona verdiğini söyledi, kişi kadına 200.000 dolar bıraktı, taksi şoförü öyle söyledi eğer ona 200.000 verirsen o da verir
3 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Başka bir hikaye de istasyon görevlisinin yanına gelip beni bir köyün köylerine götüren başka bir taksi şoförü tarafından anlatılıyor, kişi ona kendi evinden yola çıktığını söylüyor. vardiya
Hanım köye geldi, taksi şoförü bekledi, bir süre sonra geri döndü ve kendisinin ve kadının içtiğini, kadının ona verdiğini söyledi, kişi kadına 200.000 dolar bıraktı, taksi şoförü öyle söyledi eğer ona 200.000 verirsen o da verir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 1 year 11 months

bir mucize yazmanız gerekiyor, sadece nasıl doğru yazılacağını öğrenmen gerekiyor.
MukhosraNsk’ın okuryazarlık seviyesini hemen görebilirsin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 2 months
Rusça benim ana dilim değil ama İngilizce, evet evet yazabilirim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 9 months
Takside sarhoş araba kullanıyordum, görünüşe göre bir yerlerde para kaybetmiştim. Ondan önce esas olarak kadınlar hakkında konuştuk, ben benimki hakkında, o da onun maceraları hakkında. Ancak parayı unuttuğumu öğrenince bu tür kişilerin kırbaçlanması gerektiğini söyledi. Peki, sakıncası olmadığını söyledim. Eve gittik, külotumu çıkardım, beni kırbaçladı ve kıçımdan sikti
-
- ön sevişme
- Total posts: 138
- Registered for: 2 years 8 months
Size durumumu anlatacağım. Taksiye binerken Tolmaçevo havaalanına sipariş götürdüm, içeri karı koca, iki çocuk, Azerbaycanlı bir aile bindi. Tolmachevo’da bir adam onu bekleyip geri götürmeyi teklif eder. Yaklaşık kırk dakika sonra arayıp gidiyor diyor, geldim. Oturdum, Tolmaçevo’dan ayrılıyorduk, bana Truda Meydanı’nda bir orman kuşağı bilip bilmediğimi sordu, ben de evet dedim. Hadi oraya gidelim. Bu orman kuşağında varlıkların ve yükümlülüklerin takıldığı bir pleshka var. Adam, karısını ve çocuklarını iki aylığına eve ve havaalanından doğrudan fahişelere gönderdi. Saat gecenin 12’siydi. Ben erkeklere karşı pasifim ve bu bölgeye birden fazla kez gittim, kime ihtiyacı olduğunu, eğer pasifse, kendimi ona nasıl sunacağımı merak ettim. Geldik, durduk, boştu, kime ihtiyacı olduğunu sordum, bir varlığa mı yoksa bir yükümlülüğe mi, o da tabii ki bir yükümlülüğe sahip olduğumu söyledi, ben bir yükümlüyüm diye cevap verdim. Onu emmeyi teklif ettim ve yaptım. Sonra yanına gittik, sabaha kadar beni dövdü. Bu iki ay boyunca onu gecelemek üzere on kez ziyaret ettim. Ailesi geri döndüğünde yine örnek bir koca ve baba oldu. Kızlara gelince, her onda biri para yerine oral seksle ödemeye hazır, bunu kendileri teklif ediyorlar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 1808 Views
-
Last post by Nikk
-
- 8 Replies