Beyler, taksi şoförlerine para yerine oral seks ya da seks teklif eden var mı?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Şapka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Beyler, taksi şoförlerine para yerine oral seks ya da seks teklif eden var mı?

Unread post by Şapka »

Çok ilginç. Adamlardan bazıları taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif etti. Buna nasıl tepki verdiler? Peki sonra ne oldu? Hikayelerinizi anlatın))
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Beyler, taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif eden var mı?

Unread post by Gudgeon »

Sanırım eski günlerde bir taksi şoförü bu tür teklifler için suratınıza yumruk atabilirdi... Ama şimdi, toplayıcıların ve derecelendirmelerin olduğu günlerde, size sadece tekme atacak. Çünkü eşcinsel bir erkeğe rastlamak gerçekçi değil ve her eşcinsel erkek sol görüşlü bir erkekten oral seks istemez. Ama yine de para için çalışıyorlar.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Takma ad
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Beyler, taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif eden var mı?

Unread post by Nikk »

Hat: 28 Jan 2023, 08:51 Çok ilginç. Adamlardan bazıları taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif etti. Buna nasıl tepki verdiler? Peki sonra ne oldu? Hikayelerinizi anlat))
Açıkçası böyle bir düşünce aklıma bile gelmedi!..
These users thanked the author Nikk for the post:
Firavun faresi
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ufa adamı »

Mda, yazar *x)
Bu klinik zaten :cat1:
These users thanked the author Ufa adamı for the post:
olga.yamenko
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by XiaH »

O kadar taksi şoförleri var ki, oral seks yapmak için fazladan para ödemek zorunda kalacaklar))))))
These users thanked the author XiaH for the post (total 2):
Alex yapardı, Firavun faresi
A.daha güzel
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by A.daha güzel »

Öyle oldu!
Ama ben ona teklif etmedim ama o bana teklif etti
These users thanked the author A.daha güzel for the post:
RedFox
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Kahretsin »

Bir keresinde taksiye binerken bir adam bana eğer Cuma Cumartesi ise kızları akşam nasıl bıraktığını anlattı, o zaman kızlardan biri her halükarda para olmadığını söyleyecek ve oral seks teklif etmeyecek ya da göğüslerini göstermeyecek. bu yüzden kendisinin taksi şoförü olmak istediğini söyledi

3 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Başka bir hikaye de istasyon görevlisinin yanına gelip beni bir köyün köylerine götüren başka bir taksi şoförü tarafından anlatılıyor, kişi ona kendi evinden yola çıktığını söylüyor. vardiya
Hanım köye geldi, taksi şoförü bekledi, bir süre sonra geri döndü ve kendisinin ve kadının içtiğini, kadının ona verdiğini söyledi, kişi kadına 200.000 dolar bıraktı, taksi şoförü öyle söyledi eğer ona 200.000 verirsen o da verir
olga.yamenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by olga.yamenko »

niki77: 05 Aug 2023, 16:06 ona dostum ve yolda beni bir köyün köylerine götür insanlar
MukhosraNsk’ın okuryazarlık seviyesini hemen görebilirsin 🤮🤣🤮🤣🤮🤣 bir mucize yazmanız gerekiyor, sadece nasıl doğru yazılacağını öğrenmen gerekiyor.
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Kahretsin »

Rusça benim ana dilim değil ama İngilizce, evet evet yazabilirim
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

niki77: 05 Aug 2023, 16:06her durumda, kızlardan biri paranın olmadığını söyleyecek ve oral seks yapmayı, hayır ya da göğüs göstermeyi teklif edecek, bu yüzden kendisinin taksi şoförü olmak istediğini söyledi
O bir amcık.
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by İsimsiz9 »

Takside sarhoş araba kullanıyordum, görünüşe göre bir yerlerde para kaybetmiştim. Ondan önce esas olarak kadınlar hakkında konuştuk, ben benimki hakkında, o da onun maceraları hakkında. Ancak parayı unuttuğumu öğrenince bu tür kişilerin kırbaçlanması gerektiğini söyledi. Peki, sakıncası olmadığını söyledim. Eve gittik, külotumu çıkardım, beni kırbaçladı ve kıçımdan sikti
RedFox
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 138
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by RedFox »

Size durumumu anlatacağım. Taksiye binerken Tolmaçevo havaalanına sipariş götürdüm, içeri karı koca, iki çocuk, Azerbaycanlı bir aile bindi. Tolmachevo’da bir adam onu ​​bekleyip geri götürmeyi teklif eder. Yaklaşık kırk dakika sonra arayıp gidiyor diyor, geldim. Oturdum, Tolmaçevo’dan ayrılıyorduk, bana Truda Meydanı’nda bir orman kuşağı bilip bilmediğimi sordu, ben de evet dedim. Hadi oraya gidelim. Bu orman kuşağında varlıkların ve yükümlülüklerin takıldığı bir pleshka var. Adam, karısını ve çocuklarını iki aylığına eve ve havaalanından doğrudan fahişelere gönderdi. Saat gecenin 12’siydi. Ben erkeklere karşı pasifim ve bu bölgeye birden fazla kez gittim, kime ihtiyacı olduğunu, eğer pasifse, kendimi ona nasıl sunacağımı merak ettim. Geldik, durduk, boştu, kime ihtiyacı olduğunu sordum, bir varlığa mı yoksa bir yükümlülüğe mi, o da tabii ki bir yükümlülüğe sahip olduğumu söyledi, ben bir yükümlüyüm diye cevap verdim. Onu emmeyi teklif ettim ve yaptım. Sonra yanına gittik, sabaha kadar beni dövdü. Bu iki ay boyunca onu gecelemek üzere on kez ziyaret ettim. Ailesi geri döndüğünde yine örnek bir koca ve baba oldu. Kızlara gelince, her onda biri para yerine oral seksle ödemeye hazır, bunu kendileri teklif ediyorlar.
These users thanked the author RedFox for the post:
Çikva
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”