Bazen annemi çıplak görüyorum ve penisim vücudunun üzerinde dikleşiyor. Bunu yaşayan var mı veya başına gelen var mı?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
alan
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bazen annemi çıplak görüyorum ve aletim onun vücuduna dikiliyor. Bunu yaşayan var mı veya başına gelen var mı?

Unread post by alan »

Annemi çıplak gördüm ve azdım
These users thanked the author alan for the post (total 4):
Travolta, Mart, Makar1977, Tenos
Şaşkalove kardeş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemi bazen çıplak görüyorum ve penisim onun vücudunda dikleşiyor. Bunu yaşayan var mı veya başına gelen var mı?

Unread post by Şaşkalove kardeş »

Hatırlıyorum, 13 yaşındaydım, annemin odasına girdim, o uyuyordu, sıcak bir yazdı, battaniyesiz ve tamamen çıplak uyuyordu... O zamanlar bana bir süngü geldi... ve ona hayran kaldım. 3 numara elastik göğüsler ve pürüzsüzce traşlanmış amcık... ve ona doğru çekildi...
These users thanked the author Şaşkalove kardeş for the post (total 8):
Eski Şeytan, Mart, Andy Panda, Makar1977, Hayalet, Alex Alex, PavelNokia, Stas99rus
Автор темы
alan
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
 Re: Annemi bazen çıplak görüyorum ve penisim onun vücudunda dikleşiyor. Bunu yaşayan var mı veya başına gelen var mı?

Unread post by alan »

Seni de aynı şekilde anlıyorum ve daha dün onun göğüslerini de gördüm
These users thanked the author alan for the post (total 2):
Eski Şeytan, Makar1977
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Alan: 28 Aug 2022, 01:23 Annemi çıplak gördüm ve heyecanlandım
Seksiyse neden heyecanlanmayayım ki? Bir üye, bedenlerini akraba ve yabancılara göre filtreliyor mu?
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
Makar1977, PavelNokia
Şaşkalove kardeş
Flört etmek
Flört etmek

LustFromBeyond: 28 Aug 2022, 08:25 üye, bedenleri akraba ve yabancılara göre mi filtreliyor?
işte bu!!! kız kardeşimle birlikteyiz de aynı fikirde!
Ayrıca kendi yaşındaki insanları da aramıyor... Hem genç bir kadını hem de bir yetişkini sikmek benim için bir zevk...
I en büyüğüm 23 yaşımdaydım, yaklaşık bir yıl boyunca 56 yaşında bir kadını siktim. Kim sert seksi severdi
These users thanked the author Şaşkalove kardeş for the post (total 3):
Eski Şeytan, Travolta, PavelNokia
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Sashkalovesister: 28 Aug 2022, 08:27 kesinlikle!!! kız kardeşimle birlikteyiz aynı fikirde!
Ayrıca kendi yaşında insanları da aramıyor... Hem genç bir kızı hem de bir yetişkini becermekten mutluyum...
Ya siktir et ya da her şeyi bir fantezi olarak bırak; herkesin tercihi. Yaşa gelince - eğer bir kadın kendine bakarsa ve formda kalırsa, o zaman yaş bir engel değildir. 30 yaşında kendini sallayabilirsin ya da 50 yaşında ateşli görünebilirsin
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
alex503311, Eski Şeytan, Bay_X
Şaşkalove kardeş
Flört etmek
Flört etmek

LustFromBeyond: 28 Aug 2022, 08:45 Kendinizi 30 yaşında başlatabilirsiniz, ancak 50 yaşında da ateşli görünebilirsiniz
Tam olarak!
LustFromBeyond:28 Aug 2022, 08:45 her şeyi sikmek veya her şeyi bir fantezi olarak bırakmak bu herkesin tercihidir. n
Kendimizi fantezilerle sınırlamadık ve hiçbir şeyden pişman değiliz
Gayri resmi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Gayri resmi »

Annem güzelse sağlığına bakın :)
These users thanked the author Gayri resmi for the post (total 2):
StepanGG, PavelNokia
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Timuryai »

Eşim ve ben her zaman kızımızın önünde çıplak yatardık.
These users thanked the author Timuryai for the post:
Eski Şeytan
kimse.birisi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by kimse.birisi »

"Kirli" işlerimde yalnız olmadığımı görmek güzel :)
These users thanked the author kimse.birisi for the post (total 2):
Makar1977, StepanGG
Meşgul
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by Meşgul »

Alan: 28 Aug 2022, 01:23 Annemi çıplak gördüm ve heyecanlandım
kesinlikle normal) Annemi çıplak gördüm ve heyecanlandım) güzel kedi, göt, külot) nasıl yaparsın heyecanlanmıyor musun?)
These users thanked the author Meşgul for the post (total 4):
Travolta, Makar1977, StepanGG, Stas99rus
Din71
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Din71 »

Ben çocukken annem benden çekinmezdi. Ve onu sık sık çıplak görüyordum. Hatta banyodabirlikteydik. Biraz büyüdüğümde sık sık "hexstream" ile uğraşıyordum - geceleri ona gittim ve uyurken mastürbasyon yaptım.
These users thanked the author Din71 for the post (total 3):
Makar1977, StepanGG, PavelNokia
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

14 yaşıma kadar annemi çıplak gördüm ama aynı zamanda ablamla cinsel ilişki yaşadım... ve 14 yaşımda ilk kez annemin amını denedim. Daha sonra yaklaşık 10 yıl onunla yaşadı. Ayrıntılar sayfa 24’teki "Ensest" bölümündedir.
These users thanked the author Piero for the post (total 4):
Eski Şeytan, Mart, PavelNokia, Stas99rus
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Allah 1974 »

Pek çok konunun "Bu kimin başına geldi?" sorusuyla biten bir klasik
Bunun cevabını aldıktan sonra bir şeyler değişecek, kurgu üzerinde durmayı bırakır mısın?
These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 3):
George, Tolyan, Tanya
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by George »

Alla1974: 08 Sep 2022, 10:09 Birçok konunun şu soruyla klasik sonucu: "Bu sana kim oldu?"
Buna bir yanıt aldıktan sonra bir şeyler değişecek, kurgu üzerinde durmayı bırakacak mısın?
am tersi - mastürbasyon sıklığını artıracak ve sonuç olarak, klavyeyi kullanarak odadaki duvar kağıdını değiştirmeniz gerekecek: %)
These users thanked the author George for the post (total 2):
Allah 1974, Evgeniy-Spb
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by alex503311 »

LustFromBeyond: 28 Aug 2022, 08:45
işte bu!!! kız kardeşimle birlikteyiz aynı fikirde!
Ayrıca kendi yaşında insanları da aramıyor... Hem genç bir kızı hem de bir yetişkini becermekten mutluyum...
Ya siktir et ya da her şeyi bir fantezi olarak bırak; herkesin tercihi. Yaşa gelince - eğer bir kadın kendine bakarsa ve formda kalırsa, o zaman yaş bir engel değildir. Kendinizi 30’da zorlayabilirsiniz ama 50’de de ateşli görünebilirsiniz
Ateşlilikten bahsetmiyoruz bile, mesela 3-4 göğüsten, yani çorap giymiş, sıradan bir kadın gibi görünüyor, bu bir seks bombası değil, ama sen sadece ona boyun eğdirmek istiyorsun, o da kendini sana vermek istiyor, böylece seninle işini bitiriyor ve seninle olmak istiyor yüksek, böylece karakteri ona yakışıyor.

Örneğin 1) Sessiz, pasif, ancak bir penis yerleştirilmiş, aynı anda çok fazla yağlama var, hassastır, sık sık sikin nasıl olduğunu izler içeri giriyor, sekse ihtiyacı olduğu açık, kendini ifade etmeye başlıyor, onu hareket ettiriyor, sadece “sik beni, sikin böyle” diyor, hoş vs. " inlemeye ve çığlık atmaya başlıyor, gözlerini deviriyor, yüzü ekşimiş.
Bir erkeğe ihtiyacı olduğu açık, sikilmeyi seviyor.
Evli insanlar gibi kocasıyla yatakta bir kütük var, mütevazı, sessiz ve
Afrika’dan gelen ateşli bir atlı ile şişman bir atlı karşınıza çıkacak ve hemen itaatkar bir kadın gibi pasif olacak, ancak sık sık onlarla sevişecek, onu aradılar ve o da zaten kabul etti.

2) Aktif olanlar vb., örneğin liderlik pozisyonu: Bir şirketin yöneticisi, Polis şefi, FSB, bir çeşit
fitness eğitmeni, MMA şampiyonu, Boks vb. de aktiftir, ancak yakalanırsanız güçlü bir adam onu ​​siker ve o
sadece itaat eder.

Bu arada, bu çok hoş, ben de bunu yapmıştım. patronlar, örneğin IKEA’nın müdür yardımcısı veya buna benzer bir şey,
meslektaşları patronlarının dün ve birden fazla kez sikildiğini bilselerdi gülümserlerdi diye düşündüm.

Ve bunun artısı, bazen 40-50 yaşında bir silikon model değil de sıradan bir kadın istersiniz, bu yüzden komşunuza, bir arkadaşınızın annesine veya bir meslektaşınıza bakarsınız ve sonra onların kendilerini feda etmeleri heyecan vericidir. sana göre sadece geniş kalçalar, güzel bacaklar, 3 parçalı göğüsler ve belki zaten sarkıklar ama güzeller, iyi öpüşüyorlar.
nAyrıca arkadaşı istediği zaman kendini vermeye de hazır .
These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
PavelNokia, Stas99rus
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Esnek »

Bu hemen hemen herkes için geçerlidir, özellikle de hormonlar yükseldiğinde.
These users thanked the author Esnek for the post (total 2):
Henson, Stas99rus
Marinaa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Marinaa »

Gerçek hayatta hiçbir annenin oğlunun kendisine mastürbasyon yapmasından, hatta daha da önemlisi onunla sikişmesinden hoşlanacağını sanmıyorum, bunların hepsi sadece bir fantezi
These users thanked the author Marinaa for the post:
Allah 1974
Eski Şeytan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Eski Şeytan »

Alla1974,
ALIK, neden bana hiç cevap vermedin mi??? sonuçta, seni (adamı) uzun zaman önce ifşa ettim....???...((( :oops:
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130

Unread post by O Yanochka »

Flex: 12 Sep 2022, 23:20 Bu neredeyse herkes için böyledir, özellikle de hormonlar tavan yaptığında.
Tamamen katılıyorum.
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 2):
Takma ad, Henson
Bay_X
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by Bay_X »

Hiçbir zaman annemin karşısına çıkmadım ama bunu annemin kız kardeşi olan teyzeme karşı çok kolay, hatta istemeden de olsa yaptım. Annesinden 4,5 yaş büyük olmasına ve ona çok benzemesine rağmen daha güzel ve daha iyi bir vücuda sahip. Ve karakter farklıdır: Daha katı görünüyor, ama aynı zamanda daha yumuşak ve daha yumuşak da olabilir.
These users thanked the author Bay_X for the post (total 2):
Mart, StepanGG
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150

Unread post by Tenos »

5 yaşıma kadar annem benimle çamaşır yıkadı; 10 yaşımdayken onu yanlışlıkla üstünü değiştirirken çıplak gördüm. Onu izlemeyi seviyordum, her zaman annemi ve babamı gözetliyordum, sık sık babamın onu nasıl becerdiğini ve onun onu nasıl emdiğini izliyordum. Bir keresinde düğünden döndüklerinde, sarhoş olan annem ayağa kalkamadı. Ve uyuyakaldığında onu becerdim, harikaydı :oops:
These users thanked the author Tenos for the post (total 3):
Mart, Makar1977, PavelNokia
asker-64
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by asker-64 »

en azından biri annesinin bir fotoğrafını gösterdi. Aksi takdirde bu sadece laftır.
These users thanked the author asker-64 for the post:
Tenos
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by MağaralarJ »

Bir keresinde banyoda annemi gözetlemiştim, üstsüz dişlerini fırçalarken ve göğüslerini yıkarken. Bu gaf inanılmazdı, daha sonra odaya geldiğinde ona sikimi göstermek istedim, ne yazık ki buna cesaret edemedim
These users thanked the author MağaralarJ for the post (total 4):
Makar1977, Tenos, StepanGG, PavelNokia
Hakem
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by Hakem »

Ailemle yaşadığımda sık sık annemi gözetlerdim ve sonra onun külotunu çekerdim. Onu becermek ya da amını yalamak gibi birçok fantezim vardı.
These users thanked the author Hakem for the post (total 3):
Tenos, StepanGG, Stas99rus
Makar1977
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Makar1977 »

Ayrıca onu birçok kez çıplak gördüm....
İlk başta bir tuhaflık ve utanç hissi..... sonra yerini hızla yoğun bir heyecana bıraktı!!!
These users thanked the author Makar1977 for the post (total 2):
Alinka_Ya, Tenos
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Kavun »

15 yaşımdayken teyzemi gözetlemeyi çok severdim... Sonra fantezilerim patlamaya başladı...
These users thanked the author Kavun for the post (total 2):
StepanGG, Makar1977
StepanGG
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by StepanGG »

Bazen ya anneye ya da teyzeye de bağlı.
These users thanked the author StepanGG for the post:
Makar1977
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Oldukça normal bir tepki, taş gibi duracağım
These users thanked the author Esnek for the post:
Makar1977
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Kavun »

Teyze hala fantezilerimde, eğer partnerim etkileyici değilse, hızlı bir şekilde boşalmak için mükemmel bir seçenek.
These users thanked the author Kavun for the post (total 3):
Makar1977, StepanGG, PavelNokia
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Ahah »

12-13 yaşlarımdan itibaren annemi banyoda yıkanırken gözetledim, kapıda sıska, güzel bir anne vardı :evet: ve otuzbir çekti :oops :
These users thanked the author Ahah for the post (total 3):
Makar1977, StepanGG, Esnek
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by PavelNokia »

Evet normal bir durum, sanırım herkes için böyle. Çıplak bir kadın gördü ve ayağa kalktı. Ve beni daha da çok tahrik eden şeyin annem olduğu gerçeği
These users thanked the author PavelNokia for the post:
Stas99rus
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by PrematüreDöl »

Annem sık sık iç çamaşırlarıyla önümde yürür, bazen sütyenini değiştirirdi. Böyle bir görüntü beni sadece tahrik etmekle kalmadı, hatta bazen istemsizce boşaldım.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

PrematureCum,
PrematureCum: 14 Oct 2023, 12:09 Annem sık sık onun önünde yürüyordu iç çamaşırı giyiyordum ve bazen sutyenimi değiştiriyordum.
Okul yıllarımda da aynı şeyi yaşadım. Üstelik bunu bilerek yapmamıştı çünkü küçük bir dairede başka türlü işe yaramazdı. Sabah işe giderken annemi hep iç çamaşırlarıyla, sütyenini neredeyse açık bir şekilde giymiş, sırtı dönük halde görürdüm. Banyoda veya tuvalette ailemi özellikle gözetlemekten korkuyordum, ancak birkaç kez yanlış zamanda odaya girdiğimde annemi tamamen çıplak gördüm. Hafızamda kalan, mayonun sakladığı yerlerde beyaz ten ve kalın siyah kasık kıllarından oluşan bir üçgen, sonra herkes böyle yürüdü. Utanç ve gariplik hissi olduğu açık, kızardı ve gitti. Ama sonra uzun bir süre gördüklerim karşısında sarsıldım, hafızamdaki tüm detayları gözden geçirdim; o zamanlar porno akışı yoktu ve ellerinden geleni kullandılar.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Henson, PavelNokia, Stas99rus
Makcumyc1984
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Makcumyc1984 »

bunda kötü ya da ayıp bir şey yok, annen olduğu için değil, benzediğin güzel kıvrımlı çıplak bir kadın olduğu için heyecanlandın)
These users thanked the author Makcumyc1984 for the post (total 2):
PavelNokia, Stas99rus
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Henson »

Makcumyc1984: 17 Oct 2023, 16:11 bunda kötü ya da utanç verici bir şey yok, annen olduğu için değil, senin gibi güzel kıvrımlara sahip çıplak bir kadın olduğu için heyecanlandın)
Kim bilir) belki de özellikle annemi hedef aldı. Bunda da önyargılı bir şey görmüyorum, hatta bunun daha az doğal olmadığını düşünüyorum.
These users thanked the author Henson for the post (total 2):
PavelNokia, Stas99rus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”