Kadınların anne sütü erkeklere
-
Автор темыYenmek
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kadınların anne sütü erkeklere
Merhaba kızlar!
Cinsel açıdan olgun olan veya olmayan bir erkeğin seks sırasında anne sütünüzü içip içmemesi, ovuşturması veya başka bir şekilde kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Belki seks dışında da olabilir?
Uygulama yapıyorsanız bize deneyimlerinizi anlatın.
Cinsel açıdan olgun olan veya olmayan bir erkeğin seks sırasında anne sütünüzü içip içmemesi, ovuşturması veya başka bir şekilde kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Belki seks dışında da olabilir?
Uygulama yapıyorsanız bize deneyimlerinizi anlatın.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years
Cevap: Erkekler için kadın sütü
Hiç deneyimim yoktu ama bunun çok heyecan verici olduğunu düşünürseniz
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 4 months
ilk başta cinsel oyunlar sırasında ilginçti ama sonra rahatsız edici oldu, her yöne aktı, göğüslerinizle normal şekilde oynayamazsınız bile)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
AlexTDV, bunun gibi her türlü düşünce beni heyecanlandırırdı fazla. Eşim beslenmeye başladığında ilgi sadece kaybolmakla kalmadı, aynı zamanda olumsuz bölgeye de girdi. Ve buna boşuna ihtiyacınız yok, o çocuk için.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 1 month
Beslenmedim ama eşimi nasıl beslediğimi ve sonra beni siktiğini hayal etmek çok heyecan verici)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
İbne,
Her şey orada olur aynı anda ve sikişiyor, süt akıyor ve göğüsler emiyor))
Her şey orada olur aynı anda ve sikişiyor, süt akıyor ve göğüsler emiyor))
-
- heyecanlanıyorum
Ya da grup seks: ağızdan sikişmek , diğeri kıçından, diğeri kediden. Ve iki kişi daha emziriyor). 5 kişi ve herkes meşgul)Lubitel123: ↑31 May 2023, 18:35 Orada her şey aynı anda olur ve sikişir, süt akar ve memeler emilir))
-
- Sürtünmeler
İbne,
Elbette yapabilirsin , eğer istenirse. Benimki öyleydi, heyecanlanır heyecanlanmaz meme uçlarından dereler halinde süt aktı, beğenseniz de beğenmeseniz de yalamak zorundasınız, yoksa bütün meme yapışkan oluyor, hem benim hem de onun.)
Elbette yapabilirsin , eğer istenirse. Benimki öyleydi, heyecanlanır heyecanlanmaz meme uçlarından dereler halinde süt aktı, beğenseniz de beğenmeseniz de yalamak zorundasınız, yoksa bütün meme yapışkan oluyor, hem benim hem de onun.)
-
- heyecanlanıyorum
Göğsüne en ufak bir dokunuşta bir kızın sütünün şiddetle sıçradığı bir ödev gördümLubitel123: ↑31 May 2023, 18:42 İsterseniz elbette bunu yapabilirsiniz. Benimki öyleydi, heyecanlandığı anda meme uçlarından süt akmaya başladı, beğenin ya da beğenmeyin, onu yalamak zorundasınız, yoksa bütün meme yapışkan, hem benim hem de değil
-
- Sürtünmeler
İbne,
Bu gerçekten doğru , Elbette sağılması gerekenler var ama normal durumda o zaman evet, beslenmede kesinti olursa bazen dokunmadan sıçrar.
Bu gerçekten doğru , Elbette sağılması gerekenler var ama normal durumda o zaman evet, beslenmede kesinti olursa bazen dokunmadan sıçrar.
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 3 years 1 month
Bir keresinde karısını sikip onun meme ucunu ağzına almıştı. Orgazm sırasında onu emdim ve süt boğazımdan aşağıya aktı. Bu ona daha da fazla sperm göndermemi sağladı. 15 yıl geçti ve şimdi olduğu gibi hatırlıyorum.
- These users thanked the author sessizlik for the post:
- seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Doğum yaptıktan sonra eşimin üç kişiye yetecek kadar sütü vardı ama göğüs pompası kullanmadı, göğüslerinin sarkmasından korkuyordu. Süt pompasını değiştirdim. Bu çok heyecan vericiydi ve harika bir sikişme yaşandı.
Ah, sütlü göğüsleri emecek böyle bir robot nerede bulunurdu?
Ah, sütlü göğüsleri emecek böyle bir robot nerede bulunurdu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Süt her zaman ilgi çekicidir, özellikle de çok fazla olduğunda. Eşim ve ben önümdeki göğüs pompasını kullanmaması konusunda anlaştık - süt sağma makinesine benziyor. Tadını beğenmedim ama göğüs pompası çalışıyordu ama süt sıçradığında ya da kadının yeğenine meme vermesi çok heyecan vericiydi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 9 months
Bu durum 18-19,5 yaşları arasında annemle birlikte üvey babasından 39 yaşında doğurduğu kız kardeşini emzirirken başıma geldi. 1,5 yıl emzirdi, çok sütü vardı, biz onunla “eğlendik”. Neyse ki üvey babam sık sık işteydi ve evden uzaktaydı.
1 saat 19 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Alexb, İlk defa doğum hastanesinden taburcu olduktan sonra annemi sadece emzirirken gözetledim. Odasının kapısı neredeyse her zaman yarı açık kalıyordu. Ve yaklaşık 2 ay sonra, eşzamanlı olarak kontrol etmeye ve ona beni gerçekten heyecanlandırdığını ima etmeye karar verdim. Dikkatlice, yarı gizli ama kapının arkasından ona biraz göstererek, ona doğru çekildim. Elbette bunu ilk seferde fark etti ama hiçbir şey söylemedi, tek kelime etmedi. Her geçen gün daha açık, daha açık sıçtım, daha cesur oldum, bu resim beni çok heyecanlandırdı; annenin kocaman, armut şeklindeki sütlü göğüsleriyle çocuğunu beslediği resim. Daha sonra 1,5 yıl süren pek çok şey oldu.
1 saat 19 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Alexb, İlk defa doğum hastanesinden taburcu olduktan sonra annemi sadece emzirirken gözetledim. Odasının kapısı neredeyse her zaman yarı açık kalıyordu. Ve yaklaşık 2 ay sonra, eşzamanlı olarak kontrol etmeye ve ona beni gerçekten heyecanlandırdığını ima etmeye karar verdim. Dikkatlice, yarı gizli ama kapının arkasından ona biraz göstererek, ona doğru çekildim. Elbette bunu ilk seferde fark etti ama hiçbir şey söylemedi, tek kelime etmedi. Her geçen gün daha açık, daha açık sıçtım, daha cesur oldum, bu resim beni çok heyecanlandırdı; annenin kocaman, armut şeklindeki sütlü göğüsleriyle çocuğunu beslediği resim. Daha sonra 1,5 yıl süren pek çok şey oldu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 1 year 10 months
Bilmiyorum, benimkini sağdım, çok sütü vardı
iğrenmedim, hatta hoşuma gitti

iğrenmedim, hatta hoşuma gitti
-
- İlgi gösteriliyor