Mahvolmuş orgazm konusunu BDSM pratiğinde değil, günlük yaşamda gündeme getirmek istiyorum. Bence mahvolmuş orgazmın/kesintiye uğramış orgazmın/bozulmuş orgazmın ne olduğuyla başlamaya değer - bunlar aslında bir erkeğin orgazmını "eksik" göstermeyi amaçlayan eylemlerdir, hoş görünür, ancak böyle bir orgazmdan sonra bir heyecan hissi kalır ve hayır "boşalma" hissi. Bunun nesi iyi diye sorabilirsiniz ama işin güzel tarafı, eğer her şeyi doğru yaparsanız, böyle bir orgazmdan sonra penis başı aşırı hassaslaşmaz, ereksiyon kaybolmaz ve hemen devam edebilirsiniz. hiçbir kesinti olmadan (genel heyecan biraz azaldı, çünkü herhangi bir yumuşama olmadı, ancak daha sonra buna daha fazla değineceğim). Peki bu nasıl yapılır? Birkaç yıl süren denemelerden sonra iki yol olduğunu söyleyebilirim.
Birincisi. En basit olanı genellikle Google’da aranandır. Bu, orgazmın başladığı anda penise gelebilecek herhangi bir darbeyi durdurmak içindir. Her şey basit görünüyor, ancak birçok nüans var. Genellikle, "geri dönüşü yok" hissinin ortaya çıktığı anda stimülasyonu durdurursanız, büyük olasılıkla birkaç damla olacak ve duyumlar çok zayıf olacaktır. Stimülasyonu "geri dönüşü olmadığı" anda çok geç durdurursanız (genellikle bu zaten sıçradığı zamandır), o zaman tüm şarjı atacaksınız, duyumlar yine de normal bir orgazmdan daha zayıf olacak ve kafa da çok hassas hale gelir ve devam edilemez. İdeal an ortalarda bir yerdedir, ardından bir veya iki çekim olacaktır, duyumlar ilk duruma göre çok daha hoştur, orgazmdan daha zayıftır, ancak bundan sonra devam edebilirsiniz.
İkinci seçenek. . Bunu yapmak daha zordur, ama buna değer. Prensip aynıdır, "geri dönüşü olmayan" anın yeni başladığı anda eylemleri durdurun ve aynı anda perine kaslarını kuvvetli bir şekilde gerin (erkekler için Kegel egzersizlerinde olduğu gibi), o zaman 3-4 atış olacak , belki bu bireyseldir, ama kendimi bu şekilde normal bir orgazmdan daha zayıf hissetmiyorum, tek şey sadece daha kısa olması ve en önemlisi bundan sonra devam edebilmeniz ve hoş olmayan hislerin olmayacağıdır. Benim tavsiyem hemen ikinci seçeneğe başlamamanızdır çünkü bunda anı doğru yakalamak çok önemlidir.
Neden bununla uğraşasınız ki? Kişisel olarak ben yeni bir şey denemek ve cinsiyette çeşitlilik [/url]aile hayatındayım ve bu deneyimden çok mutluyum. Bunu günlük yaşamda nasıl kullanabiliriz? Öncelikle çok heyecanlandığınız ve ondan önce mutlaka boşalacağınızı anladığınız bu süreçte, yarıda kalan boşalmayı çıkarıp hemen devam edebilirsiniz (karımın boş olduğu dönemlerde) bu fena bir seçenek değil. hap, sadece prezervatif taktım ve gidiyorum). İkincisi, kesintiye uğrayan orgazmlar, eşinizin kırmızı günlerinde oral seks veya handjob için iyi bir tutam baharat gibidir, bir süre sonra bunu uygulamaya başladıktan sonra, bunu istemenize bile gerek kalmaz. Bazen kendisi de beni şaşırtıyor. Bu arada, kesintiye uğrayan olanı olağan olanın takip etmesi gerekmez, başka bir kesintiye uğrayanla ve ancak o zaman normal olanla eğlenebilirsiniz (asıl mesele kesintiye uğrayanla uğraşmamak). Üçüncüsü, bu aynı anda daha fazla zevk (esasen iki orgazm) almanın bir yoludur. Dördüncüsü, kesinti anında stimülasyona devam edebilirsiniz ve bu ya sorunsuz bir şekilde düzenli bir orgazma dönüşecektir ya da hemen düzenli bir orgazm gelecektir.
Yani erkek orgazmı herkesin düşündüğü kadar basit ve tek taraflı olmayabilir. Ve aynı cinsiyette birden fazla orgazm yaşayabilen yalnızca kızlar değildir)
Günlük yaşamda aynı şeyi kimin yaptığını, izlenimlerinizin neler olduğunu ve belki bazı püf noktalarını bilmek ilginç olurdu?
Mahvolmuş orgazm / kesintiye uğramış orgazm / mahvolmuş orgazm, BDSM uygulamasına benzemiyor
-
Автор темыDalek
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 11 months
Yanıt: Mahvolmuş orgazm/kesintili orgazm/harap edilmiş orgazm BDSM uygulamasına benzemiyor
Orgazm anında çekip onu yok etmeye çalışıyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Mahvolmuş orgazm/kesintili orgazm/harap edilmiş orgazm BDSM uygulamasına benzemiyor
Boşalttığınızda mahvolmuş bir orgazm, bir pratik olarak muhtemelen şu kişiler için ideal olacaktır: ilişkide her şey yolundayken ilişkileri yok etmeye çalışan
🤔 )
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 8 months
Uyarı! Forumdaki yoklama işlemini geçemediniz.ilovebiboys: ↑16 Oct 2023, 09:54oşaldığınızda orgazmı yok edersiniz, çünkü bu uygulama muhtemelen şu kişiler için ideal olacaktır: ilişkide her şey yolundayken ilişkileri yok etmeye çalışan)
- These users thanked the author moderatör for the post:
- ilovebiboys
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 282 Replies
- 13739 Views
-
Last post by Dal