[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Specification mandates value for attribute ürünlerinin in Entity, line: 2 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 2 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag EMOJI line 2 in Entity, line: 2 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and EMOJI in Entity, line: 2 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 2 WB’deki samimi mağaza Bağlantıyı paylaşıyorum - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Satın almayacağım. Ancak. Her ihtimale karşı kendim bilmek isterim. Özel mağazalara veya WB, Ozon ve Alika’ya bakmak daha iyi nerede? Kalite ve fiyata. Özel mağazalar varsa hangilerini tavsiye edersiniz? Zamanla test edilmiştir.
Satın almayacağım. Ancak. Her ihtimale karşı kendim bilmek isterim. Özel mağazalara veya WB, Ozon ve Alika’ya bakmak daha iyi nerede? Kalite ve fiyata. Özel mağazalar varsa hangilerini tavsiye edersiniz? Zamanla test edilmiştir.
WB’de, samimi ürünleri yalnızca tüm personelin ona her açıdan bakması sizi rahatsız etmiyorsa satın alın. O zaman gerçek bir mağazaya kendi ayaklarınızla yürümek (veya teslimat siparişi vermek) daha iyidir
These users thanked the author Luka’da for the post:
WB’de, samimi ürünleri yalnızca tüm personelin ona her açıdan bakması sizi rahatsız etmiyorsa satın alın. O zaman gerçek bir mağazaya kendi ayaklarınızla yürümek (veya teslimat siparişi vermek) daha iyidir
Lookas: ↑20 Feb 2023, 20:09
on VB, özel ürünleri yalnızca tüm personelin bunu her açıdan dikkate alması sizi rahatsız etmiyorsa satın alın. Gerçek bir mağazaya kendi ayaklarınızla yürümek (veya teslimat siparişi vermek) daha iyidir
İlgi çekenler teslimatı kanıtlanmış çevrimiçi mağazalardır. Ben asla gerçek bir mağazaya gitmeye cesaret edemem)
[quote=Lookas post_id=171385 time=1676912975 user_id=15389] on VB, özel ürünleri yalnızca tüm personelin bunu her açıdan dikkate alması sizi rahatsız etmiyorsa satın alın. Gerçek bir mağazaya kendi ayaklarınızla yürümek (veya teslimat siparişi vermek) daha iyidir [/quote]
İlgi çekenler teslimatı kanıtlanmış çevrimiçi mağazalardır. Ben asla gerçek bir mağazaya gitmeye cesaret edemem)
Aliexpress size yardımcı olmak için burada. Yine de VB, artan fiyatlarla Aliexpress’in doğrudan bir şubesidir. Muhtemelen oradaki malların %90’ı oradan satın alınıyor. Evet, Lookas’i destekliyorum, sorun değil bir seks dükkanına gidip satın alın. Oradaki satıcı sizi hiçbir şeyle şaşırtmayacak. Lateks giyinmeyi ve partnerinizin kıçına bir yapay penis ve meme uçlarına mandallarla şaplak atmayı sevseniz bile, satıcı size doğru renkte bir yapay penis ve doğru uzunlukta bir kırbaç seçecektir Bu onların işi! Başka bir şey de, internetten daha ucuza satın alabilmenizdir, ancak bana internetteki annelerin kuyruğunda bir seks oyuncağı almak, onu özel bir mağazadan satın almaktan daha ürkütücü geliyor
Evet, postanede bile bu daha kolay; Alik aynı paketlemeyi yapıyor ve size sadece bir paket geliyor. Elbette gümrük ne sipariş ettiğinizi biliyor (önemli değil) ama postacı bilmiyor.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
Aliexpress size yardımcı olmak için burada. Yine de VB, artan fiyatlarla Aliexpress’in doğrudan bir şubesidir. Muhtemelen oradaki malların %90’ı oradan satın alınıyor. Evet, [ref=#0000ff]Lookas[/ref]’i destekliyorum, sorun değil bir seks dükkanına gidip satın alın. Oradaki satıcı sizi hiçbir şeyle şaşırtmayacak. Lateks giyinmeyi ve partnerinizin kıçına bir yapay penis ve meme uçlarına mandallarla şaplak atmayı sevseniz bile, satıcı size doğru renkte bir yapay penis ve doğru uzunlukta bir kırbaç seçecektir :-D Bu onların işi! Başka bir şey de, internetten daha ucuza satın alabilmenizdir, ancak bana internetteki annelerin kuyruğunda bir seks oyuncağı almak, onu özel bir mağazadan satın almaktan daha ürkütücü geliyor :unknown: Evet, postanede bile bu daha kolay; Alik aynı paketlemeyi yapıyor ve size sadece bir paket geliyor. Elbette gümrük ne sipariş ettiğinizi biliyor (önemli değil) ama postacı bilmiyor.
elrotik: ↑20 Feb 2023, 20:23
Ben asla gerçek bir mağazaya gitmeye cesaret edemem
O halde Alik o kadar da kötü değil. İncelemeler ve derecelendirmeler var. Ve kalitesine göre yazacaklar. Orada bir kıza oyuncak aldık, her şey yolundaydı. Hem kalite hem fiyat olarak.
These users thanked the author Luka’da for the post:
[quote=elrotik post_id=171388 time=1676913814 user_id=14592] Ben asla gerçek bir mağazaya gitmeye cesaret edemem [/quote] O halde Alik o kadar da kötü değil. İncelemeler ve derecelendirmeler var. Ve kalitesine göre yazacaklar. Orada bir kıza oyuncak aldık, her şey yolundaydı. Hem kalite hem fiyat olarak.
Alik’in yakında ölecek olması çok yazık. Daha doğrusu Alik’in kendisi değil, Aliexpress Rusya. Bu artık VK grubu ve Alisher Usmanov (o...) tarafından idare edilen ayrı bir yapıdır. Ancak Alibaba, Alik Rush’ı finanse etmeyi ve geliştirmeyi reddettiğinde, tüm güç dizginleri yerel halka devredildi. Ve ozon, VB ve diğer Rus çevrimiçi perakende satışlarına müdahale etmemek için alik’i boruya boşaltmaya karar verdiler.
Ve kötü, cehennem gibi bir arayüz yaptılar, ürünün normal açıklamasını kaldırdılar ve hatta kaldırdılar. fiyata göre sıralama. Aynı zamanda, örneğin BDT dışında Alik hala normal çalışıyor. Ve tüm dünyada, Usmanov ve VK’nın kirli elleriyle Aliexpress Rusya’nın ulaşamadığı yerler.
Bu çok kısa
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Alik’in yakında ölecek olması çok yazık. Daha doğrusu Alik’in kendisi değil, Aliexpress Rusya. Bu artık VK grubu ve Alisher Usmanov (o...) tarafından idare edilen ayrı bir yapıdır. Ancak Alibaba, Alik Rush’ı finanse etmeyi ve geliştirmeyi reddettiğinde, tüm güç dizginleri yerel halka devredildi. Ve ozon, VB ve diğer Rus çevrimiçi perakende satışlarına müdahale etmemek için alik’i boruya boşaltmaya karar verdiler. Ve kötü, cehennem gibi bir arayüz yaptılar, ürünün normal açıklamasını kaldırdılar ve hatta kaldırdılar. fiyata göre sıralama. Aynı zamanda, örneğin BDT dışında Alik hala normal çalışıyor. Ve tüm dünyada, Usmanov ve VK’nın kirli elleriyle Aliexpress Rusya’nın ulaşamadığı yerler. Bu çok kısa
Ve şehrimdeki samimi bir mağazaya gittim. Ve hiçbir şey! Siparişi aldım. Kasada orta yaşlı bir kadın vardı (yaklaşık 45 yaşında) ve diğer iki kadın da ortalıkta dolaşıyor, bir şeye bakıyor, kendileri ve belki de kocaları seçiyordu - bilmiyorum. Siparişi aldım ve çıktım. Utanma, korku ya da belirsizlik duygusu yoktu.
Öyle olsun! WB, Ozon ve diğer çevrimiçi mağazalardan seks oyuncakları sipariş etmeyin! IMHO - bir seks dükkanından teslimatla sipariş vermek daha iyidir!
These users thanked the author çapkın for the post:
Ve şehrimdeki samimi bir mağazaya gittim. Ve hiçbir şey! Siparişi aldım. Kasada orta yaşlı bir kadın vardı (yaklaşık 45 yaşında) ve diğer iki kadın da ortalıkta dolaşıyor, bir şeye bakıyor, kendileri ve belki de kocaları seçiyordu - bilmiyorum. Siparişi aldım ve çıktım. Utanma, korku ya da belirsizlik duygusu yoktu. Öyle olsun! WB, Ozon ve diğer çevrimiçi mağazalardan seks oyuncakları sipariş etmeyin! IMHO - bir seks dükkanından teslimatla sipariş vermek daha iyidir!
[quote=Antyan post_id=164432 time=1675061257 user_id=15140] Size özel bir mesaj gönderiyorum [/quote] Lütfen bana özel bir mesaj gönderin! Bunda bu kadar ilginç olan şeyin ne olduğunu merak ediyorum!)
Dünya Bankası’nda yapay penis hakkındaki yorumları okudum, bazıları mutlu, bazıları değil, lastik gibi kokuyor, yapışkan.
En komik şey de Dünya Bankası’nın 18 yaşında olduğunuzu sorması mı? Bir ergenin meraktan dolayı hayır cevabını vermesi gibi .
Dünya Bankası’nda yapay penis hakkındaki yorumları okudum, bazıları mutlu, bazıları değil, lastik gibi kokuyor, yapışkan. En komik şey de Dünya Bankası’nın 18 yaşında olduğunuzu sorması mı? Bir ergenin meraktan dolayı hayır cevabını vermesi gibi😆’s 128518; .
Selfieler ve daha fazlasını çekerek deneyler yapıyorum. Ev stüdyosu, yapılacak her şey :)
Bu forumun konusuyla ilgili neler olduğunu burada göstermek istiyorum.
Beğendiyseniz daha fazlasını...
eXXXcalibur tg kanalına abone olundu. İsmin arkasında bir alt çizgi ve bir kelime daha vardı, hangisi olduğunu unuttum. Kanaldan aboneliğimi iptal ettim ve şimdi bulamıyorum. Çoğunlukla ev tarzında...
Naberezhnye Chelny’deki hayvanat bahçesi konusunda pratik yapacak kişiler arıyorum!
Cinsiyet ve yaş ilgimi çekmiyor!
Uygulama vardı ama uzun sürmedi, devam etmek isterim!
Erkek, kaltak, fark etmez!
Soru, bazen bir foruma ya da DM’ye bir şeyler yazıyorsunuz ve sonra aynı DM’den başka bir kişiye cevap vermek istiyorsunuz ama buna izin verilmiyor, çok sık yazdığınızı söylüyorlar
Böyle mi oluyor...
Last post
Ve hepimiz birçok hata içeren mesajlar alacağız. Cevapların anlamı bulanıklaşacak, bu nedenle normal bir cevap düşünmek ve yazmak için zamanınız olacak. Zamanlayıcıyı bırakmak daha iyi, iniş...