Çaresizce karımın kız kardeşini ve meslektaşını istiyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Çaresizce karımın kız kardeşini ve meslektaşını istiyorum
Bir takım sağlık sorunları nedeniyle eşim hormonal tedavi nedeniyle çok fazla kilo aldı (yaklaşık 120 kg’a kadar). Bu yüzden ona olan ilgimi kaybettim, ancak ara sıra hala korkunç ereksiyonlar yaşıyorum. Artık mastürbasyon yapmaktan yoruldum çünkü mastürbasyon yapamıyorum. Ve kule periyodik olarak korkunç bir şekilde parçalanıyor. Ancak tüm bu seks çılgınlığının arasında gerçekçi olmayan bir şekilde istediğim iki kız var: biri meslektaşım ve karımın kız kardeşi. Meslektaşım yaklaşık 1.65 m boyunda, sarışın, C-cup göğüslü ve inanılmaz derecede havalı bir kalçaya sahip. Periyodik olarak birbirimizle sözlü olarak flört ediyoruz, ellerimizle hafif dokunuşlar yapıyoruz ve hepsi bu. Onunla yaklaşık 30 dakika konuştuktan sonra, herkes gittikten sonra onu iş yerindeki masada nasıl becereceğimi hayal etmeye başladım. Ayrıca karımın küçük kız kardeşi de var: 18 yaşına yeni girdi ve muhteşem bir formda olduğunu söylemek yetersiz kalır. Fit, elastik ve kendine iyi bakan, kahverengi saçlı, 1.70 boyunda. Altı ayda bir bizi ziyarete geliyor ve bir iki hafta gece kalıyor. Burası duvara tırmanmaya hazır olduğum yer çünkü o, kısa pijama şortu ve düz karnını gösteren tişörtlerle evin içinde koşmaktan çekinmiyor. Ve elbette meme dekoltesi de 3 boyuttadır. Bazen bacaklarına ve sırtına masaj yapılmasını ister ve yağla masaj yapabilmek için onu tamamen açığa çıkarır. Böyle anlarda kemik o kadar güçlüdür ki acı verir. Üstelik kadın ya anlamıyor ya da anlıyor ama susuyor. Ve kız kardeşinin kendisi de çok basit: sıradan bir gün gibi flört etmek ya da buna benzer bir şey yok. Ve birini işte görüyorum, ikincisini ise periyodik olarak evde görüyorum. Ve ikisini de deli gibi yalayıp sikmek istiyorum. Her birine dilimi sokmak ve her biri ağzıma fışkırıncaya kadar orada çalışmak istiyorum. Karımı seviyorum ve bazen seks konusundaki öfkemi ondan çıkarıyorum ama kendisi hormonlardan ve diğer şeylerden memnun değil, bu yüzden sanki etkisi aynı değil. Gerçekten mastürbasyon yapmaktan yoruldum ve ne yapacağımı hayal edemiyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Re: Eşimin kardeşini ve meslektaşımı çok istiyorum
Karının kız kardeşini sikme şansın var, bunu ona masaj yaparken yap
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
Re: Eşimin kardeşini ve meslektaşımı çok istiyorum
Ben de bununla karşılaştım , bir kadın getirdi, her zamanki gibi SZ (Mamba) büyük, öpüyorum, istemiyor, ben de sarılıyorum ama o da eve gitmek istemiyor, bilmiyorum, kitapları, filmleri hatırlıyorum , oyunlar, fotoğraflar vb., usta olmasam da sırt masajı yapmaya başlıyorum ama prensipte bu kaba ve normal değil, 2 dakika sonra bakıyorum, o zaten yüzüyor, risk alıyorum, Elimi göğsüme koydum, umurumda değil, sakince elimi ceketimin altına koydum ama masaj durmadı. Sonra elimi amımın üzerine koydum, yani elimle. /> kot pantolonumun içinden, sorun değil, fermuarını açtım, dokundum, zaten ıslaktı, soyunup yatıyorum.
Kabul ediyorum, doktorlar hakkında bir Polonya dizisi, bir kadın masaj yaptırdı. Bir meslektaşımla sohbet ederken: Eğer bir masaj terapisti bana gelseydi kendimi ona verirdim ve bence işi bitirirdim.
Ben de bununla karşılaştım , bir kadın getirdi, her zamanki gibi SZ (Mamba) büyük, öpüyorum, istemiyor, ben de sarılıyorum ama o da eve gitmek istemiyor, bilmiyorum, kitapları, filmleri hatırlıyorum , oyunlar, fotoğraflar vb., usta olmasam da sırt masajı yapmaya başlıyorum ama prensipte bu kaba ve normal değil, 2 dakika sonra bakıyorum, o zaten yüzüyor, risk alıyorum, Elimi göğsüme koydum, umurumda değil, sakince elimi ceketimin altına koydum ama masaj durmadı. Sonra elimi amımın üzerine koydum, yani elimle. /> kot pantolonumun içinden, sorun değil, fermuarını açtım, dokundum, zaten ıslaktı, soyunup yatıyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Orientation: heteroseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 2027 Views