Arkadaşımla bir kıza tecavüz etmek istiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var
-
Автор темыkaslana01
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Arkadaşımla bir kıza tecavüz etmek istiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var
Sevgili dostlar, size hassas bir soru sormak istiyorum. Hikaye yakın arkadaşımla bir kızdan hoşlandığımız gerçeğiyle başlıyor, onunla konuştuk ve onun birkaç aylığına tek bir amaç için bize gelmeyi kabul ettiği noktaya geldi: sikişmek. Ama bir gün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız tüm planlarımızı aniden iptal etti, her şeyin boşa gitmesine elbette üzüldük ve yazın ona gelmeye karar verdik ((şu anda sakince yapabilirsiniz) Ne demek istediğimizi anlıyorsanız onunla "oynayın")). Ona nasıl tecavüz edileceğine dair tavsiye konusunda bana yardımcı olabilmeniz için sizinle iletişime geçmek istiyorum, tavsiyelerinizi kabul edeceğim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Arkadaşımla bir kıza tecavüz etmek istiyorum tavsiyeye ihtiyacım var
Eğer öyleyse hayal kurmak için değil, o zaman hapishane senin için ağlıyor.kaslana01: ↑13 Oct 2023, 23:07 Peki sevgili dostlar, size hassas bir soru sormak istiyorum. Hikaye yakın arkadaşımla bir kızdan hoşlandığımız gerçeğiyle başlıyor, onunla konuştuk ve onun birkaç aylığına tek bir amaç için bize gelmeyi kabul ettiği noktaya geldi: sikişmek. Ama bir gün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız tüm planlarımızı aniden iptal etti, her şeyin boşa gitmesine elbette üzüldük ve yazın ona gelmeye karar verdik ((şu anda sakince yapabilirsiniz) Ne demek istediğimizi anlıyorsanız onunla "oynayın")). Ona nasıl tecavüz edeceğime dair tavsiye konusunda bana yardımcı olabilmeniz için sizinle iletişime geçmek istiyorum. Tavsiyelerinizden herhangi birini dikkate alacağım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Harika hikayelerle dolu bir akşam. Mecazi anlamda mı yoksa gerçekte mi tecavüz? Aslında, Ceza Kanununun 131. maddesini 15 yıla kadar okuyun.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 2):
- Venüs, Kovboy
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
Birkaç kez mastürbasyon yaptıktan sonra kendinize tekrar sorun: Buna ihtiyacınız var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 1 month
Birinci tavsiye - iyi bir avukat bulun
İkinci tavsiye - bölgeye paketleri taşıyacak birini bulun
Üçüncü tavsiye - eylemin hemen ardından sfinkteri aktif olarak geliştirin ve pasif eşcinsellik dünyasına dalın
br/> Dördüncü tavsiye - nesneleri, ipleri ve uyuşturucuları delmeden olası tüm intihar yöntemlerini inceleyin...
Beşinci ipucu - tüm bunları yardımcınıza öğretin.
Altıncı ipucu - hemen uyumaya başlayın kova, ranzanın altında ....
Şimdilik bu kadarı sana yeter.
Ah evet, kızın aile bağlarını inceleyin, muhtemelen duruşmayı görecek kadar yaşayamayabilirsiniz, kan bağları öyle insanlardır ki anlarsın...
İkinci tavsiye - bölgeye paketleri taşıyacak birini bulun
Üçüncü tavsiye - eylemin hemen ardından sfinkteri aktif olarak geliştirin ve pasif eşcinsellik dünyasına dalın
br/> Dördüncü tavsiye - nesneleri, ipleri ve uyuşturucuları delmeden olası tüm intihar yöntemlerini inceleyin...
Beşinci ipucu - tüm bunları yardımcınıza öğretin.
Altıncı ipucu - hemen uyumaya başlayın kova, ranzanın altında ....
Şimdilik bu kadarı sana yeter.
Ah evet, kızın aile bağlarını inceleyin, muhtemelen duruşmayı görecek kadar yaşayamayabilirsiniz, kan bağları öyle insanlardır ki anlarsın...
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 3):
- Ksenofon, Hafta sonu, Kovboy
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
kaslana01: ↑13 Oct 2023, 23:07 Peki sevgili dostlar, size hassas bir soru sormak istiyorum. Hikaye yakın arkadaşımla bir kızdan hoşlandığımız gerçeğiyle başlıyor, onunla konuştuk ve onun birkaç aylığına tek bir amaç için bize gelmeyi kabul ettiği noktaya geldi: sikişmek. Ama bir gün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız tüm planlarımızı aniden iptal etti, her şeyin boşa gitmesine elbette üzüldük ve yazın ona gelmeye karar verdik ((şu anda sakince yapabilirsiniz) Ne demek istediğimizi anlıyorsanız onunla "oynayın")). Ona nasıl tecavüz edeceğime dair tavsiye konusunda bana yardım edebilmen için sana danışmak istiyorum, tavsiyelerini kabul edeceğim.
[/quote
Hiçbir şey daha kolay değil...Gel onu bir arkadaşıyla birlikte alın, bol miktarda alkol ve atıştırmalık alın, eşinize alkol verirken ona karşı son derece dikkatli ve şefkatli olun ve bir saatten kısa bir süre içinde ona birlikte tecavüz edebilirsiniz, hatta kulaklarına bile...))) )))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 2 months
sorusunu sormazdı.
Büyük olasılıkla forumdaki yorumları dağıtma fantezisi . Sanırım bunu gerçekten düşünen kişi

- These users thanked the author Yeşil for the post (total 2):
- Ötesinden Gelen Şehvet, hayalet
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
Ve burada birkaç seçenek mümkündür:
- heyecan bizzat şiddetin içindedir, ör. bu kişiye boyun eğdirme
- cinsel temastaki heyecan, ör. Tecavüz etmeyi hiç istemem
- yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya olmak çok heyecan verici
peki seni dinliyor muyum?
Önce sana tavsiye vereyim, bana söylemelisin, tecavüzde öncelikli heyecanın nedir?
Ve burada birkaç seçenek mümkündür:
- heyecan bizzat şiddetin içindedir, ör. bu kişiye boyun eğdirme
- cinsel temastaki heyecan, ör. Tecavüz etmeyi hiç istemem
- yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya olmak çok heyecan verici
peki seni dinliyor muyum?
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
- Registered for: 1 year 11 months
Öyleyse tavsiye - başka bir "kız" arayın " .
Görünüşe göre Bana o herifin internette bir kızla tanıştığını söyledim. Gerçek bir buluşma girişimine gelinceye kadar iletişim harika ilerledi. Ve sonra bu "kız", ama aslında başka bir reşit olmayan mastürbasyoncu (ya da gönderilen fotoğraflardan keyif alan bir ibne) birleşti.kaslana01: ↑13 Oct 2023, 23:07 Peki sevgili dostlar, size hassas bir soru sormak istiyorum. Hikaye yakın arkadaşımla bir kızdan hoşlandığımız gerçeğiyle başlıyor, onunla konuştuk ve onun birkaç aylığına tek bir amaç için bize gelmeyi kabul ettiği noktaya geldi: sikişmek. Ama bir gün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız tüm planlarımızı aniden iptal etti, her şeyin boşa gitmesine elbette üzüldük ve yazın ona gelmeye karar verdik ((şu anda sakince yapabilirsiniz) Ne demek istediğimizi anlıyorsanız onunla "oynayın")). Ona nasıl tecavüz edeceğime dair tavsiye konusunda bana yardımcı olabilmeniz için sizinle iletişime geçmek istiyorum, tavsiyelerinizi kabul edeceğim.
Öyleyse tavsiye - başka bir "kız" arayın " .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 745 Views
-
Last post by Nikk
-
- 90 Replies