Arkadaşımla bir kıza tecavüz etmek istiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var

Flört sırları: ilgilendiğiniz kişiyle nasıl tanışırsınız. Deneyim alışverişi
Автор темы
kaslana01
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Arkadaşımla bir kıza tecavüz etmek istiyorum, tavsiyeye ihtiyacım var

Unread post by kaslana01 »

Sevgili dostlar, size hassas bir soru sormak istiyorum. Hikaye yakın arkadaşımla bir kızdan hoşlandığımız gerçeğiyle başlıyor, onunla konuştuk ve onun birkaç aylığına tek bir amaç için bize gelmeyi kabul ettiği noktaya geldi: sikişmek. Ama bir gün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız tüm planlarımızı aniden iptal etti, her şeyin boşa gitmesine elbette üzüldük ve yazın ona gelmeye karar verdik ((şu anda sakince yapabilirsiniz) Ne demek istediğimizi anlıyorsanız onunla "oynayın")). Ona nasıl tecavüz edileceğine dair tavsiye konusunda bana yardımcı olabilmeniz için sizinle iletişime geçmek istiyorum, tavsiyelerinizi kabul edeceğim.
These users thanked the author kaslana01 for the post (total 2):
Martin, hayalet
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months
 Re: Arkadaşımla bir kıza tecavüz etmek istiyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Unread post by Venüs »

kaslana01: 13 Oct 2023, 23:07 Peki sevgili dostlar, size hassas bir soru sormak istiyorum. Hikaye yakın arkadaşımla bir kızdan hoşlandığımız gerçeğiyle başlıyor, onunla konuştuk ve onun birkaç aylığına tek bir amaç için bize gelmeyi kabul ettiği noktaya geldi: sikişmek. Ama bir gün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız tüm planlarımızı aniden iptal etti, her şeyin boşa gitmesine elbette üzüldük ve yazın ona gelmeye karar verdik ((şu anda sakince yapabilirsiniz) Ne demek istediğimizi anlıyorsanız onunla "oynayın")). Ona nasıl tecavüz edeceğime dair tavsiye konusunda bana yardımcı olabilmeniz için sizinle iletişime geçmek istiyorum. Tavsiyelerinizden herhangi birini dikkate alacağım.
Eğer öyleyse hayal kurmak için değil, o zaman hapishane senin için ağlıyor.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Ksenofon, Kovboy
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by PlajTavşan »

Harika hikayelerle dolu bir akşam. Mecazi anlamda mı yoksa gerçekte mi tecavüz? Aslında, Ceza Kanununun 131. maddesini 15 yıla kadar okuyun.
These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 2):
Venüs, Kovboy
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Ogest »

Birkaç kez mastürbasyon yaptıktan sonra kendinize tekrar sorun: Buna ihtiyacınız var mı?
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yunanca10 »

Birinci tavsiye - iyi bir avukat bulun
İkinci tavsiye - bölgeye paketleri taşıyacak birini bulun
Üçüncü tavsiye - eylemin hemen ardından sfinkteri aktif olarak geliştirin ve pasif eşcinsellik dünyasına dalın
br/> Dördüncü tavsiye - nesneleri, ipleri ve uyuşturucuları delmeden olası tüm intihar yöntemlerini inceleyin...
Beşinci ipucu - tüm bunları yardımcınıza öğretin.
Altıncı ipucu - hemen uyumaya başlayın kova, ranzanın altında ....
Şimdilik bu kadarı sana yeter.
Ah evet, kızın aile bağlarını inceleyin, muhtemelen duruşmayı görecek kadar yaşayamayabilirsiniz, kan bağları öyle insanlardır ki anlarsın...
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 3):
Ksenofon, Hafta sonu, Kovboy
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

kaslana01: 13 Oct 2023, 23:07 Peki sevgili dostlar, size hassas bir soru sormak istiyorum. Hikaye yakın arkadaşımla bir kızdan hoşlandığımız gerçeğiyle başlıyor, onunla konuştuk ve onun birkaç aylığına tek bir amaç için bize gelmeyi kabul ettiği noktaya geldi: sikişmek. Ama bir gün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız tüm planlarımızı aniden iptal etti, her şeyin boşa gitmesine elbette üzüldük ve yazın ona gelmeye karar verdik ((şu anda sakince yapabilirsiniz) Ne demek istediğimizi anlıyorsanız onunla "oynayın")). Ona nasıl tecavüz edeceğime dair tavsiye konusunda bana yardım edebilmen için sana danışmak istiyorum, tavsiyelerini kabul edeceğim.
[/quote
Hiçbir şey daha kolay değil...Gel onu bir arkadaşıyla birlikte alın, bol miktarda alkol ve atıştırmalık alın, eşinize alkol verirken ona karşı son derece dikkatli ve şefkatli olun ve bir saatten kısa bir süre içinde ona birlikte tecavüz edebilirsiniz, hatta kulaklarına bile...))) )))
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yeşil »

Strecoza: 13 Oct 2023, 23:25 Eğer bu insanlarla dalga geçme fantezisi değilse hapishane senin için ağlıyor demektir.
Büyük olasılıkla forumdaki yorumları dağıtma fantezisi . Sanırım bunu gerçekten düşünen kişi :dumayu: sorusunu sormazdı.
These users thanked the author Yeşil for the post (total 2):
Ötesinden Gelen Şehvet, hayalet
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kariyer »

kaslana01: 13 Oct 2023, 23:07 Ona nasıl tecavüz edileceğine dair tavsiye konusunda bana yardımcı olabilmeniz için sizinle iletişime geçmek istiyorum. Her türlü tavsiyenizi kabul edeceğim.
Önce sana tavsiye vereyim, bana söylemelisin, tecavüzde öncelikli heyecanın nedir?
Ve burada birkaç seçenek mümkündür:
- heyecan bizzat şiddetin içindedir, ör. bu kişiye boyun eğdirme
- cinsel temastaki heyecan, ör. Tecavüz etmeyi hiç istemem
- yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya olmak çok heyecan verici
peki seni dinliyor muyum?
Çimen
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 125
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Çimen »

kaslana01: 13 Oct 2023, 23:07 Peki sevgili dostlar, size hassas bir soru sormak istiyorum. Hikaye yakın arkadaşımla bir kızdan hoşlandığımız gerçeğiyle başlıyor, onunla konuştuk ve onun birkaç aylığına tek bir amaç için bize gelmeyi kabul ettiği noktaya geldi: sikişmek. Ama bir gün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız tüm planlarımızı aniden iptal etti, her şeyin boşa gitmesine elbette üzüldük ve yazın ona gelmeye karar verdik ((şu anda sakince yapabilirsiniz) Ne demek istediğimizi anlıyorsanız onunla "oynayın")). Ona nasıl tecavüz edeceğime dair tavsiye konusunda bana yardımcı olabilmeniz için sizinle iletişime geçmek istiyorum, tavsiyelerinizi kabul edeceğim.
Görünüşe göre Bana o herifin internette bir kızla tanıştığını söyledim. Gerçek bir buluşma girişimine gelinceye kadar iletişim harika ilerledi. Ve sonra bu "kız", ama aslında başka bir reşit olmayan mastürbasyoncu (ya da gönderilen fotoğraflardan keyif alan bir ibne) birleşti.

Öyleyse tavsiye - başka bir "kız" arayın " .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Nasıl ve nerede buluşulur?”