annemi istiyorum
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Anne istiyorum
Annenize karşı iyi bir tutuma sahip olduğunuz sürece gerisi bir teknik meselesidir: ev işlerinde ona yardım etmeye başlayın, iltifatlar söyleyin, nazik sözler söyleyin, sonunda ellerinizi “bırakmaya” başlayın, göğüslerinizi ezin ve sonra okşayın. kalçaların. Çıplak gövdenizi daha sık gösterin. Öyle ki aklına şu geldi: Oğlum zaten bir erkek! Ve ondan ne istediğini anladığında sana sinsice gülümsemeye başlayacak. Ve sonra kulağına, meme ucunu çekiştirerek teslim olmasını isteyin. Ve o zaten seni denemek istiyor ve kendisi bunun için bir yer ve zaman bulacak! Eğer bizi ilk seferde yarı yolda bırakmazsanız evinizde lüks, sorunsuz, tecrübeli bir hanımınız olacak! Aklıma bir fikir geliyor: Annem de kadın, yani penisimi onun vajinasına ilk kez soktuğum günden bu yana tam üç hafta geçti! Doğru, boşanmıştı, bu da onun aç olduğu ve sadece 35 yaşında olduğu anlamına geliyordu.
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Anne istiyorum
Benimki de boşanmış ve kimseyle iletişim kurduğumu fark etmedim, o güçlü bir inançlı, bunu aklımdan çıkar diyor, bunun bir günah olduğunu ona söyledim, seks uğruna ona, ruhuma yüklenecek her türlü günahı üstlenmeye hazırım, Üçüncü gündür beni yalamasına izin vermek için onu döndürüyorum, yakında onu kazıklayacak noktaya geleceğini hissediyorum bornozunu giy ve rızası olmadan onu yalamaya başla ve sonra nasıl gittiğini gör
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 3309 Views
-
Last post by MağaralarJ
-
- 11 Replies