Umumi soyunma odasında kıyafet değiştirme
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
Umumi soyunma odasında kıyafet değiştirme
Ortak soyunma odasında mı, yüzme havuzunda mı, spor salonunda mı, saunada mısınız... çıplak soyunduğunuzda, amınızı (memelerinizi) göstermekten çekinmeyin mi, yoksa kendinizi bir havluyla örtmeye mi çalışıyorsunuz? ve hemen giyinelim mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 1 month
Re: Umumi soyunma odasında kıyafet değiştirmek
Örtünmek temel görgü kuralıdır! Birinin utangaç olup olmamasıyla ilgili değil. Toplumun içinde yüksek sesle geğirmekten utanmıyor olabilirim ama bu, bunu yapmam gerektiği anlamına gelmiyor.
- These users thanked the author -AlexNova- for the post:
- kariyer
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
pekala, "geğirmek" ve amcıkları göstermekten hoşlanmıyoruz-AlexNova-: ↑09 Sep 2023, 16:39 Halka açık bir yerde yüksek sesle geğirmekten utanmıyor olabilirim ama bu bunu yapmam gerektiği anlamına gelmiyor.
- These users thanked the author kariyer for the post:
- -AlexNova-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 1 month
Örneğin (fazla kişiselleştirmeden, bu bir prensip meselesi), kişi kendine yeni bir iPhone almak istiyor:
1) Neden? Bu harika!
2) Neden havalı olmaya ihtiyacınız var? Ben diğerlerinden bir seviye daha üstün görüneceğim, bu benim servet düzeyime ilişkin bir kamu beyanıdır.
3) Neden gelir seviyenize ilişkin bir kamu beyanına ihtiyacınız var? O zaman insanlar benimle iletişime geçebilecek!
4) Kredili bir telefonunuz olacak... İnsanların birkaç onbinlerce dolarlık bir projeyi finanse etmek için size başvuracaklarını söylemek istiyorsunuz. ve parayı dağıtacak mısın? Hayır...
Sonuç: 5. noktaya bile ulaşamadık
or
1) Neden? Harika bir fotoğrafı ve video kamerası var!
2) Harika bir kameraya ne için ihtiyacınız var? Kalite kaybıyla sıkıştırılmış fotoğrafları sosyal ağlarda yayınlayarak kameranın avantajını tamamen ortadan mı kaldıracaksınız? Diyelim ki...
3) Neden fotoğraf yayınlamanız gerekiyor? Kimin seviyesine yükselmek istiyorsun? Diğer fakir insanların önünde mi? Ve patronunuzun seviyesindeki insanlar umursamıyor - ama yalnızca onlar hayatınızı değiştirebilir...
Sonuç: 3. seviyeye ulaştık.
Ne yani... ne yani sikini göstermenin nihai amacı nedir? Bana göre bu oldukça kişisel. Bu, halka açık bir duşta aniden vegan olduğunuzu duyurmak gibi bir şey! Peki, tamam... iyi şanslar!?
Not; Hepsi IMHO. Gerçekmiş gibi davranmıyorum. Herkesin kendine göre.
Anlıyorum... Biraz yanlış- Konu, ancak Toyoda’nın “5-ve neden” kuralını seviyorum (Toyota otomobil endişesinin adını aldığı kuralın aynısı). Önemli olan şu ki, her karardan önce kendinize art arda 5 kez buna neden ihtiyacınız olduğunu sorun.
Örneğin (fazla kişiselleştirmeden, bu bir prensip meselesi), kişi kendine yeni bir iPhone almak istiyor:
1) Neden? Bu harika!
2) Neden havalı olmaya ihtiyacınız var? Ben diğerlerinden bir seviye daha üstün görüneceğim, bu benim servet düzeyime ilişkin bir kamu beyanıdır.
3) Neden gelir seviyenize ilişkin bir kamu beyanına ihtiyacınız var? O zaman insanlar benimle iletişime geçebilecek!
4) Kredili bir telefonunuz olacak... İnsanların birkaç onbinlerce dolarlık bir projeyi finanse etmek için size başvuracaklarını söylemek istiyorsunuz. ve parayı dağıtacak mısın? Hayır...
Sonuç: 5. noktaya bile ulaşamadık
or
1) Neden? Harika bir fotoğrafı ve video kamerası var!
2) Harika bir kameraya ne için ihtiyacınız var? Kalite kaybıyla sıkıştırılmış fotoğrafları sosyal ağlarda yayınlayarak kameranın avantajını tamamen ortadan mı kaldıracaksınız? Diyelim ki...
3) Neden fotoğraf yayınlamanız gerekiyor? Kimin seviyesine yükselmek istiyorsun? Diğer fakir insanların önünde mi? Ve patronunuzun seviyesindeki insanlar umursamıyor - ama yalnızca onlar hayatınızı değiştirebilir...
Sonuç: 3. seviyeye ulaştık.
Ne yani... ne yani sikini göstermenin nihai amacı nedir? Bana göre bu oldukça kişisel. Bu, halka açık bir duşta aniden vegan olduğunuzu duyurmak gibi bir şey! Peki, tamam... iyi şanslar!?

Not; Hepsi IMHO. Gerçekmiş gibi davranmıyorum. Herkesin kendine göre.
- These users thanked the author -AlexNova- for the post:
- Hafta sonu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
yani. Amcıkları küçük olan erkeklerin ve küçük memeli kadınların utangaç olup örtünmeleri gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
-
- heyecanlanıyorum
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 2 months
Hayır, hafif teşhirci eğilimlerim var, bu yüzden tam tersine, kadınların bana bakması beni tahrik ediyor çıplak.
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
1 saat 25 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Bazen öyle kişilikler oluyor ki, duştan öyle telaşsız çıkıyor, omzunda havluyla soyunma odasına gidiyor, havluyu bankın üzerine koyuyor, çoraplarını çekiyor, ayağa kalkıyor.. telaşsız duruyor külotunu düzeltiyorum, ben de duştan kalçalarımda bir havluyla, dolabın önünde geliyorum, hızlıca külotumu giyiyorum, peki, şimdi yavaşça giyinebilirsin
yani bu her erkeği tahrik edecektir, o zaman cinsiyetinize göre umumi soyunma odalarından bahsediyoruz
1 saat 25 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Bazen öyle kişilikler oluyor ki, duştan öyle telaşsız çıkıyor, omzunda havluyla soyunma odasına gidiyor, havluyu bankın üzerine koyuyor, çoraplarını çekiyor, ayağa kalkıyor.. telaşsız duruyor külotunu düzeltiyorum, ben de duştan kalçalarımda bir havluyla, dolabın önünde geliyorum, hızlıca külotumu giyiyorum, peki, şimdi yavaşça giyinebilirsin
- These users thanked the author kariyer for the post:
- -AlexNova-
-
- heyecanlanıyorum
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
Bilmiyorum ama sorunlar hangi boyuttan başlamalı?Boyut konusunda sorun mu yaşıyorsunuz?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Orientation: biseksüel
Soyunma odası soyunma odası, kompleks yok, duştan sonra tamamen çıplak oluyorum, saçlarımı kurutuyorum, kurutuyorum ama neden utanayım ki?
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
peki, sanki erkeklerin amlarına bakma zevki yokmuş gibi, belki de bu yüzden bunu hızla saklamaya çalışıyorum
-
- heyecanlanıyorum
Neden utandığını hala anlamıyorum? Ayrıca mantığınızı da anlamadım. Görünmeyi sevmiyorsun, bu yüzden kendininkini mi saklıyorsun? Bu nasıl bağlantılı ve neden diğer erkeklerin üyeleri sizin için bu kadar korkutucu?
-
Автор темыkariyer
- En güçlü orgazm!
Kadınların önünde organlarınızı sergilemekten utanmıyor musunuz?
Başkalarını rahatsız etmekten utanıyorum çünkü benim gibi başkalarının da başkalarının amlarına bakmaktan hoşlanmadığını varsayıyorum
Kendi mantığımı yazdımVe , senin mantığın da anlamadı.
evetKötü: ↑09 Sep 2023, 20:38 İzlemeyi sevmiyorsunuz ve bu yüzden kendinizinkini mi gizliyorsunuz?
Neden korkutucu olduklarını bilmiyorum ama onlara bakmaktan hiç zevk almıyorum ve çevremdeki erkeklere olan saygımdan dolayı amımı göstermemeye çalışıyorum
Kadınların önünde organlarınızı sergilemekten utanmıyor musunuz?
-
- heyecanlanıyorum
Kıyafetlerinizi değiştiriyorsunuz. Şu anda kimse kimseye bakmıyor. Kendi kendine saçmalıklar uydurmuşsun. Kimse seni çıplak görürse kör olmaz, sen de öyle.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
I başkalarının amlarına dikkat etmeyin)) ama başkalarının ne düşüneceği umurumda değil!
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Soyunma odasında erkeklerin önünde sakince kıyafetlerimi değiştiriyorum. Aynı şekilde kimsede de bir utangaçlık fark etmediler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Seks hayatınız memnunsa kimseye bakmanıza gerek yok. Ama bana bakarlarsa kafayı buluyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 170 Replies
- 18180 Views
-
Last post by Ivankzn
-
- 19 Replies