Eski sevgililerimden biri bir zamanlar zengin kişisel hayatından bir hikaye anlatmıştı... eski sevgilisi bir akşam ona çıplak vücuduna çorap ve yağmurluk giydirip arabasına gitmesini söyledi, gözlerini bağladı ve onu şehrin kenar mahallelerine götürdü. başka bir adamın onlarla oturup onu becerdiği şehir...
O anda onu çok seviyordu ve maceralarıyla ilgili bu açıklamalar çok üzücüydü... ama neyse, sonunda ayrıldılar, sanki her şey geçmiş gibiydi (onu uzun süre unutamadım). nVe sonra geçen gün bir forumda o toplantıya ait bir fotoğraf raporu buldum. Sevgilisi bunu o eski zamanlarda paylaşmıştı.
Yine "anılarla" kaplandım... Zar zor uzaklaştım...
İşte hikaye şu
Eski sevgililerimden biri bir zamanlar zengin kişisel hayatından bir hikaye anlatmıştı... eski sevgilisi bir akşam ona çıplak vücuduna çorap ve yağmurluk giydirip arabasına gitmesini söyledi, gözlerini bağladı ve onu şehrin kenar mahallelerine götürdü. başka bir adamın onlarla oturup onu becerdiği şehir... O anda onu çok seviyordu ve maceralarıyla ilgili bu açıklamalar çok üzücüydü... ama neyse, sonunda ayrıldılar, sanki her şey geçmiş gibiydi (onu uzun süre unutamadım). nVe sonra geçen gün bir forumda o toplantıya ait bir fotoğraf raporu buldum. Sevgilisi bunu o eski zamanlarda paylaşmıştı. Yine "anılarla" kaplandım... Zar zor uzaklaştım... İşte hikaye şu 🤔
Arkadaşıma bir hatun bul, eski sevgilim yüzünden uzun süre aynı şeyleri yaşadım, başkalarını becerdiğim halde, sonra şimdikiyle tanıştım, sanki geçip gitti
Arkadaşıma bir hatun bul, eski sevgilim yüzünden uzun süre aynı şeyleri yaşadım, başkalarını becerdiğim halde, sonra şimdikiyle tanıştım, sanki geçip gitti
EgorPetrov: ↑02 Oct 2023, 05:27
Eski sevgililerimden biri bir keresinde zengin özel hayatından bir hikaye anlatmıştı... Eski sevgilisi bir akşam ona çıplak vücuduna çorap ve yağmurluk giydirip arabasına binmesini söyledi, gözlerini bağladı ve onu arabaya bindirerek arabaya bindirdi. şehrin varoşlarında onlarla oturduğu yerde başka bir adam onu sikti...
O zamanlar onu çok seviyordu ve maceralarıyla ilgili bu açıklamalar çok üzücüydü... ama neyse ki sonunda ayrıldık, sanki her şey geçmiş gibi görünüyordu (onu uzun süre unutamadım).
Geçen gün bir forumda o toplantıya ait bir fotoğraf raporu buldum. Sevgilisi bunu o eski zamanlarda paylaşmıştı.
Yine "anılarla" kaplandım... Zar zor uzaklaştım...
İşte hikaye şu
[quote=EgorPetrov post_id=265309 time=1696213658 user_id=19379] Eski sevgililerimden biri bir keresinde zengin özel hayatından bir hikaye anlatmıştı... Eski sevgilisi bir akşam ona çıplak vücuduna çorap ve yağmurluk giydirip arabasına binmesini söyledi, gözlerini bağladı ve onu arabaya bindirerek arabaya bindirdi. şehrin varoşlarında onlarla oturduğu yerde başka bir adam onu sikti... O zamanlar onu çok seviyordu ve maceralarıyla ilgili bu açıklamalar çok üzücüydü... ama neyse ki sonunda ayrıldık, sanki her şey geçmiş gibi görünüyordu (onu uzun süre unutamadım). Geçen gün bir forumda o toplantıya ait bir fotoğraf raporu buldum. Sevgilisi bunu o eski zamanlarda paylaşmıştı. Yine "anılarla" kaplandım... Zar zor uzaklaştım... İşte hikaye şu 🤔 [/quote]Yani o sadece bir fahişe)))
Ve ben de benimkini neredeyse anında böldüm, ancak önce onu sarhoş etmem gerekiyordu... Uzun süre bana fahişe hayatını ve sauna masasındaki seksini gözyaşları içinde anlattı... Şimdi ben de periyodik olarak onu sikiyorum. eski zamanların hatırına, yumru duman çıkarırken...)
Ve ben de benimkini neredeyse anında böldüm, ancak önce onu sarhoş etmem gerekiyordu... Uzun süre bana fahişe hayatını ve sauna masasındaki seksini gözyaşları içinde anlattı... Şimdi ben de periyodik olarak onu sikiyorum. eski zamanların hatırına, yumru duman çıkarırken...)
[quote=Martin post_id=265352 time=1696228026 user_id=12950] Artık ben de periyodik olarak onu eski anılarımdan siliyorum, yani yumru duman çıkarırken...) [/quote]
Yapabileceğimi sanmıyorum çok güzel olmasına rağmen (bir melek gibi)) şimdi ona sert davranın). Diğerini seviyordu ve onu istiyordu... fahişe değil... 🙃
Kızların dildo vajinaya sokmak, kızların rahat bir anüse küçük bir anal yapay penis soktuğundaki hislerle karşılaştırın.
Ben bir erkeğim ve bunu anlamıyorum, ama ben anal bölgeme yerleştirmeye...
Last post
Eşim orta penisimle bana tokat attığında çok tahrik olmaya başlıyorum, daha fazlasını istiyorum ama dışarı çıkıp tekrar girmeye başladığında ve sıkma harika ama her şey partnere bağlı, bu beni...
Hayatta onu ya ağzıma almak zorunda kaldığım ya da sadece çekici olmamakla kalmayıp aynı zamanda nahoş olan insanlara kıçından vermek zorunda kaldığım anlar oldu. En basiti onu kıçına sokmaktı, orada...
Anonim olmayabilir. Beni yargılamamanızı şimdiden rica ediyorum, zor durumdayım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
20 yaşındayım. Her şey yazın başladı. Gidip yeni bir pasaport almam gerekiyordu, gün...
Last post
İhtiyacın olan şey bu, seni mürekkep hokkası, seni orospu çocuğu! Yakışıklı Ruslar siz hayvanlara yetmiyor!
Anonim.
Sorunlu hikayemi paylaşmak istiyorum.
Genel olarak kızlardan samimi bir şey öğrendiğimde hemen kıskanıyorum, başım dönüyor, güçsüz hissediyorum ve nefes almak zorlaşıyor.
İlki, bir kızın bir...
Last post
Çok iyi bir dilek) ölmeyeceksin
Ve 2019’daki mesaja bakılırsa, daha ileri gitmemiş.
Ve yazar bir seksologa görünmeniz gerekir) sorunlar çözülebilir