Seks eksikliği genitoüriner sistemin sağlığını etkiler mi?

Kendinizi ve partnerinizi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korursunuz? Doğum kontrolü yöntemleri
Автор темы
FlyThings
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Seks eksikliği genitoüriner sistemin sağlığını etkiler mi?

Unread post by FlyThings »

Merhaba. 22 yaşındayım ve HİÇ seks yapmadım. Kesinlikle. Tek bir ilişkimiz vardı ama çok uzun sürmedi ve bu süre boyunca en fazla 3 kez oral seks yaşadık. Son zamanlarda genitoüriner sistemle ilgili sorunlar yaşamaya başladım, ürologa gittim ve prostatit olduğumu söyledi. Tamam, bir miktar hap aldım, onları alırken her şey yolundaydı. Ancak ilacı bırakır bırakmaz eskisi gibi aynı belirtiler yeniden ortaya çıktı. Hijyene dikkat ediyorum ve daha önce de söylediğim gibi seks hiç olmadı. Kronik prostatit hastası olduğum ve yeterince tedavi görmediğim düşüncelerinden uzaklaşıyorum. Ama bir sorum vardı: Seks eksikliği genitoüriner sistemin sağlığını etkileyebilir mi? İnternette bu tür hastalıkların riskinin arttığına dair bilgiler okudum, evet. Bunca zaman sadece mastürbasyon yapıyorum.
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Seks eksikliği genitoüriner sistemin sağlığını etkiler mi?

Unread post by Alexsss »

FlyThings, seks hayatıma da geç başladım, ben bu olmadı mı
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 2 months
 Re: Seks eksikliği genitoüriner sistemin sağlığını etkiler mi?

Unread post by Alex Barları »

Bu iki faktörü birbirine bağlamaya gerek yok, bunların bununla hiçbir ilgisi yok, özellikle de düzenli olarak kişisel tatminle meşgulseniz, sadece tedavi görmeniz gerekiyor, kuzenim hastalandı ve gerçekten tedavi edilmek istemedi, o ayrıca günde bir kez mastürbasyon yapacağımı söylüyor ve bu yeterli, bir kız buldu ve oğlanı sevdiğinden şikayet etti, ama yarım dakikada boşaldı, denemedim bile, ikinci kez ya boşaldı ya da boşalmadı’ kalkmadım ama kız gerçekten çok iyi ve aç))) sonra bir süre sonra nihayet iyileşti.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hastalıklardan ve hamilelikten korunma”