Çocukluktan bölüm

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 10 months
 Çocukluktan bir bölüm

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Size bir kadın olarak anneme olan ilgimin, ona olan arzumun gelişmesinin nedenlerinden biri haline gelen bir durumu anlatacağım. O zamanlar çocuk/gençtim (10-14 yaşlarındayım, daha kesin bir şey söyleyemiyorum çünkü bunun gerçekleştiği yılı tam olarak hatırlamıyorum). Ailemin (anne, baba, ben) geceyi büyükannem ve büyükbabamla (babamın ebeveynleri) geçirmeye gittiği akşamdı. Daire üç odalı, bize ayrı bir oda verildi - üçümüz bir yatakta uyuyabilirdik. Annem ve babam arkadaşlarını görmeye gittiler ve geç kalacaklarını söylediler, ben de yalnız yattım. Her şey gayet normaldi, sıra dışı hiçbir şey yoktu. Alışılmadık şey gece yarısı uyandığımda başladı. Oda televizyonun ışığıyla aydınlanıyor. Arkamı dönüyorum, yanımda biri yatıyor. Başımı kaldırdığımda babamın çıplak annemin etrafında telaşlandığını görüyorum. Korkuyorum çünkü bunu görmemeliydim, sanki uyuyormuş gibi hızla başını eğiyor. Kafamda gördüklerimi sindiriyorum. Sarhoş geldiler, babam yanımda annemi çırılçıplak soydu. O zaman insan baba ve oğlunun aralarındaki kadını nasıl becermeye başladığını hayal edebilir ama hayır. Yüzü ona dönük bir şekilde yan yatıyordu. Hala uyuyormuş gibi davranıyorum (aptalca ama çocuğa doğru karar gibi görünüyordu), annemin kalçalarından kalçalarına ve kasıklarına kadar vücuduna dikkatlice dokunmaya başlıyorum. Ama amcığa ulaşamadım; elim babamın oradaki eline temas etti. İkinci gariplik ve ikinci korku. Sanki bana erişim hakkı veriyormuş gibi elini çekiyor. Orada ne kadar süre uyuyor numarası yaparak yattığımı bilmiyorum ama bu sırada televizyonu kapattı ve odayı zifiri karanlığa boğdu. Bir süre sonra gerçekten uykuya daldı. O zaman yasak yeri zaten özgürce keşfedebilirdim. O günlerde kadın anatomisi hakkında hâlâ çok az şey biliyordum; orasının "ıslak" olması benim için sürprizdi. Ancak "yeterince oynadıktan" sonra (bunca zaman kalbim göğsümden fırlıyordu) uykuya daldım. Sabah her şey her zamanki gibiydi - ne yanımda çıplak annemi ne de kendim için ilginç bir şeyi yakalayacak vaktim oldu
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
Tatlım, Herurg
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Çocukluğumdan bir bölüm

Unread post by Piero »

LustFromBeyond, İlişki daha sonra nasıl gelişti? Bir kadın olarak annenizden etkilendiniz mi, onu arzuladınız mı ama arzunuzu gerçekleştirecek hiçbir şey yapmadınız mı? Anneniz ıslandığında amıyla "oynadıysanız", büyük olasılıkla anneniz uyumuyordu ve her şeyi hissediyordu. Muhtemelen bilinçaltında seni daha sonra istedi! Her halükarda, yaklaşmak için adım atarsanız fazla direnmeyecektir!
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Piero: 11 Oct 2022, 10:23 Peki ilişki daha sonra nasıl gelişti? Bir kadın olarak annenizden etkilendiniz mi, onu arzuladınız mı ama arzunuzu gerçekleştirecek hiçbir şey yapmadınız mı? Anneniz ıslandığında amıyla "oynadıysanız", büyük olasılıkla anneniz uyumuyordu ve her şeyi hissediyordu. Muhtemelen bilinçaltında seni daha sonra istedi! Her halükarda, yakınlaşmaya yönelik adımlar atarsanız, o zaman pek direnmeyecektir
Hayatım boyunca çekim dönemleri oldu. Seks yoktu, hatta sevişme bile yoktu. O zamanlar büyük olasılıkla babasının okşamaları yüzünden ıslanmıştı, benim değil. En azından benim dokunuşumu hissetmediğini düşünüyorum (ya da daha doğrusu hissetti, ama sarhoş bir rüyada bunun nasıl yorumlanabileceğini anlıyorsunuz)
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

LustFromBeyond, Eh, belki de öyle! Sarhoş olduğundan bahsetmedin!
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Piero: 11 Oct 2022, 10:37 Eh, belki de öyle! Sarhoş olduğundan bahsetmedin!
Sarhoş geldiklerini yazdım, sadece buna çok fazla vurgu yapmadım) Genel olarak çoğunluk Annemin çok sarhoş olduğu ve aynı anda uyuduğu “ilginç” anlar yaşandı.
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

LustFromBeyond, Ne? Başka anlarınız oldu mu?
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Piero: 11 Oct 2022, 10:44 Ne? Başka anlarınız oldu mu?
Evet, bu durumlardan sadece biriydi. Ayrıca öyle bir şey vardı ki, gün ışığında uyuyan bir kadının vücudunu inceleyebilir, istediğim şeye dokunabilirdim. Ama her şey yaklaşık olarak aynı senaryoyu takip ediyor - sarhoşluk, babası onu soyar, ben bundan yararlanıyorum
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Piero
Başmelek beyazı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Başmelek beyazı »

Devamını talep ediyorum :lütfen:
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Beyaz Başmelek,
Bu olurdu Hikâyeyi kendinizin anlatması daha iyi. Kişisel olanı.
Başmelek beyazı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Başmelek beyazı »

Sadece hamamdaki kuzenlerimi gözetledim
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Başmelek beyaz: 22 Sep 2023, 19:38 Devamını talep ediyorum
Sadece erotik hikayeler yazsaydım devamı olabilirdi ama bu münferit bir durumdu ) En az iki durumu daha hatırlıyorum: Birinde, uyurken baba onu tekrar soydu, ama zaten gün ışığında; diğerinde gelip kıyafetleriyle uyuyakaldılar - anne bir elbise giyiyordu. ve külot yok
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”