Şehvetli bir adamla ilişkiye girmeli misin?
-
Автор темыsıcak deniz11
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 10 months
Şehvetli bir adamla ilişkiye girmeli misin?
Ben kesinlikle erdemli biri değilim ama adamın geçmişte çok zengin bir cinsel deneyimi vardı.
MFM’den hoşlanıyor, başkasını nasıl yaladığımı görmek istiyor (hatta bu konularda bir tanıdığı bile var); geçenlerde benimle birlikte başka bir adama oral seks yapmak istediğini söyledi.
Ona defalarca cinsel ilgilerimin çok daha mütevazı olduğunu söyledim, ancak ben bir kütük değilim ve o beni seks konusunda övüyor. Ama bu tür fantezileri paylaşmaya hazır değilim.
Aile odaklı ve genel olarak iyi bir adam.
Burada onun için benim olmamı istediği türden bir eşten gurur duyduklarını okudum. Şimdi aşık ve belki de ona hâlâ tüm bunların o kadar önemli olmadığı anlaşılıyor. Ancak bir kez denediğinizde kendinizi bu tür şeylerden mahrum bırakamayacaksınız. İlgi alanlarını paylaşmayan öfkeli bir eş olacağım.
Bunu bırakıp benzer düşüncelere sahip bir kadın bulma fırsatını vermek daha mı iyi?
Ne yapmalıyım? :soru:
MFM’den hoşlanıyor, başkasını nasıl yaladığımı görmek istiyor (hatta bu konularda bir tanıdığı bile var); geçenlerde benimle birlikte başka bir adama oral seks yapmak istediğini söyledi.
Ona defalarca cinsel ilgilerimin çok daha mütevazı olduğunu söyledim, ancak ben bir kütük değilim ve o beni seks konusunda övüyor. Ama bu tür fantezileri paylaşmaya hazır değilim.
Aile odaklı ve genel olarak iyi bir adam.
Burada onun için benim olmamı istediği türden bir eşten gurur duyduklarını okudum. Şimdi aşık ve belki de ona hâlâ tüm bunların o kadar önemli olmadığı anlaşılıyor. Ancak bir kez denediğinizde kendinizi bu tür şeylerden mahrum bırakamayacaksınız. İlgi alanlarını paylaşmayan öfkeli bir eş olacağım.
Bunu bırakıp benzer düşüncelere sahip bir kadın bulma fırsatını vermek daha mı iyi?
Ne yapmalıyım? :soru:
- These users thanked the author sıcak deniz11 for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Şehvetli bir erkekle ilişkiye girilir mi?
Bu sizi zaten strese sokuyorsa, bırakmanız daha iyi olur. Kim bilir, belki siz de bu oyunu oynamak istersiniz)
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- sıcak deniz11, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
Bana göre son cümle doğru, eğer kendiniz hazır değilseniz bırakın.
- These users thanked the author hadi for the post:
- sıcak deniz11
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Bu adamı seviyorsanız kabul edin
Peki, bunun size göre olmadığını düşünüyorsanız o zaman onun bu tür şeyler için bir kız arkadaş edinmesine izin verin.
Ama genel olarak oturmanız gerekiyor ve bunun hakkında konuş
Peki, bunun size göre olmadığını düşünüyorsanız o zaman onun bu tür şeyler için bir kız arkadaş edinmesine izin verin.
Ama genel olarak oturmanız gerekiyor ve bunun hakkında konuş
- These users thanked the author İle for the post:
- sıcak deniz11
-
Автор темыsıcak deniz11
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Bunu defalarca konuştuk, suçlamaları hemen duyuyor ama ben sadece bunun bana göre olmadığını söylüyorum, onu hasta falan görmüyorum. Suçlamaları duyar = bunun önemli olmadığını, sekse hiç ihtiyacı olmadığını söylemeye başlar
ve çıldırır . Sonra bu konuları tekrar gündeme getirmeye başlıyor)
Anlıyorum ki, şimdi benimle aynı fikirde olmamak onun için ne kadar acı verici olursa olsun sonuçta benden mutsuz olacak.
Bunun bir metresle yapılabileceğini söylersem sinirleniyor. Sevdiği kadınla birlikte olmak ister, güya esas heyecan da budur.
Bunu defalarca konuştuk, suçlamaları hemen duyuyor ama ben sadece bunun bana göre olmadığını söylüyorum, onu hasta falan görmüyorum. Suçlamaları duyar = bunun önemli olmadığını, sekse hiç ihtiyacı olmadığını söylemeye başlar
Anlıyorum ki, şimdi benimle aynı fikirde olmamak onun için ne kadar acı verici olursa olsun sonuçta benden mutsuz olacak.
-
- Sürtünmeler
İlişkinin bu aşamasında zaten seks yüzünden kavga etmeye başlarsanız, durum daha da kötüleşecektir. Peki, ya her şeye katılacaksınız ve katılacaksınız ya da katılmak istemiyorsanız ayrılacaksınız. Arzuları kesinlikle ortadan kalkmayacaktır. Seni rahatsız etmeye devam edecek. Veya bunu sen olmadan birlikte yapacak birini bulacaktır. Yani değişim.hotsea11: ↑19 Sep 2023, 16:51Bunun bir metresle yapılabileceğini söylersem sinirlenmeye başlıyor. Sevdiği kadınla birlikte olmak ister, güya esas heyecan da budur.Bu adamı seviyorsanız kabul edin
Ama içinde genel olarak oturup bunun hakkında konuşmalısın
Bunu defalarca konuştuk, suçlamaları hemen duyuyor ama ben sadece bunun bana göre olmadığını söylüyorum, onu hasta falan görmüyorum. Suçlamaları duyar = bunun önemli olmadığını, sekse hiç ihtiyacı olmadığını söylemeye başlarve çıldırır . Sonra bu konuları tekrar gündeme getirmeye başlıyor)
Anlıyorum ki, şimdi benimle aynı fikirde olmamak onun için ne kadar acı verici olursa olsun, sonunda benden mutsuz olacak.
- These users thanked the author hadi for the post (total 2):
- Fargal94, sıcak deniz11
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
Bunu yaşadım. Partnerinizin başka ilgi alanları olduğunda bu zordur. Er ya da geç yollar ayrılır.
- These users thanked the author sapık for the post:
- -AlexNova-
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Onu uzun zamandır görmüyorum ve ona hayatının bazı anlarını sorabileceği hakkında sorular sormak istiyordum. bir şeyler anlatın, ama farklı bir açıdan ve başka bir bilgiyle. Bilemediğim bir şey. Sizin hakkınızda bir şeyler bilen ama farklı bir bakış açısına ve farklı konumlara sahip insanlarla konuşmak her zaman ilgi çekicidir.
Ben de ona hayatını sordum. Çünkü daha önce bu tür şeylerden söz bile edemiyordum. Kocası da beş ya da altı yıl önce öldü. Ve o hala o yürüteç olacaktı. Federal düzeyde çok önemli görevlerde bulundu. İş seyahatlerimde çok seyahat ettim. Rus Demiryolları ile ilgili bir şey. Teyzeme göre hareket eden her şeyi becerdim. Ve hareket etmeyen şey hareket etti ve sonra sikti.
Ve bunu tamamen teyzesinden, karısından saklanmadan yaptı. Ve hiçbir şeyi saklamadı bile. Teyzem tüm bunlardan çok endişeleniyordu. Ve o bununla uzlaşamadı. Ama bazı nedenlerden dolayı onu terk etmedi. Ama ben nezaketle ona bunu sormadım, gerçekten samimi bir cevap beklemiyordum. Ve teyzem bu konuşma sırasında bana kocamın bana öyle söylediğini söyledi - onlar da bir tür erkek bul dediler. Ben de umursamayacağımı ve evde olmadığım süre boyunca normal davranacağımı söylüyorum.
Sonra da şu anda pişman olduğum şeyin onun sözünü dinlememiş olmam olduğunu söylüyor. tavsiye. Ve bunu asla yapmadı. Yani gerçek bazı insanları kenara çekmedi. Biraz deli olduğumu söylemek yetersiz kalır. Şaşırdım çünkü teyzemi hayatım boyunca tanıyordum ve ondan böyle bir şey duyacağımı bile düşünemezdim.
Bu durumda ne yapmanız gerektiğiyle ilgili sonuçlar çıkarın.
Bir keresinde başka bir şehre teyzemi ziyarete gelmiştim. Gelmemi istedi ama neden bana ihtiyacı olduğunu hala anlamadım. Neyse geldim, konuştuk. Evet, mutfakta oturduk ve neredeyse sabaha kadar şunun hakkında konuştuk.
Onu uzun zamandır görmüyorum ve ona hayatının bazı anlarını sorabileceği hakkında sorular sormak istiyordum. bir şeyler anlatın, ama farklı bir açıdan ve başka bir bilgiyle. Bilemediğim bir şey. Sizin hakkınızda bir şeyler bilen ama farklı bir bakış açısına ve farklı konumlara sahip insanlarla konuşmak her zaman ilgi çekicidir.
Ben de ona hayatını sordum. Çünkü daha önce bu tür şeylerden söz bile edemiyordum. Kocası da beş ya da altı yıl önce öldü. Ve o hala o yürüteç olacaktı. Federal düzeyde çok önemli görevlerde bulundu. İş seyahatlerimde çok seyahat ettim. Rus Demiryolları ile ilgili bir şey. Teyzeme göre hareket eden her şeyi becerdim. Ve hareket etmeyen şey hareket etti ve sonra sikti.

Ve bunu tamamen teyzesinden, karısından saklanmadan yaptı. Ve hiçbir şeyi saklamadı bile. Teyzem tüm bunlardan çok endişeleniyordu. Ve o bununla uzlaşamadı. Ama bazı nedenlerden dolayı onu terk etmedi. Ama ben nezaketle ona bunu sormadım, gerçekten samimi bir cevap beklemiyordum. Ve teyzem bu konuşma sırasında bana kocamın bana öyle söylediğini söyledi - onlar da bir tür erkek bul dediler. Ben de umursamayacağımı ve evde olmadığım süre boyunca normal davranacağımı söylüyorum.
Sonra da şu anda pişman olduğum şeyin onun sözünü dinlememiş olmam olduğunu söylüyor. tavsiye. Ve bunu asla yapmadı. Yani gerçek bazı insanları kenara çekmedi. Biraz deli olduğumu söylemek yetersiz kalır. Şaşırdım çünkü teyzemi hayatım boyunca tanıyordum ve ondan böyle bir şey duyacağımı bile düşünemezdim.
Bu durumda ne yapmanız gerektiğiyle ilgili sonuçlar çıkarın.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post