Yollar ve aptallar

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
elisia
Total posts: 0
Registered for: 1 year 8 months
 Re: Yollar ve aptallar

Unread post by elisia »

uran: 17 Sep 2023, 10:09 trafik ışığı her tarafta[/ url] kırmızı ve aynı zamanda parçalarına ayırın
Eh, bu zaten aptalca.
These users thanked the author elisia for the post:
kariyer
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

uran, elisia, kendinle yaptığın harika bir diyalog. Anladığım kadarıyla çok uzun sürmeyecek. Aynı anda iki sayfadan yazmak uygun değil mi? Evet?
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kariyer »

Marinka: 17 Sep 2023, 10:26 uran, elisia, kendinle yaptığın harika bir diyalog. Anladığım kadarıyla çok uzun sürmeyecek. Aynı anda iki sayfadan yazmak uygun değil mi? Evet?
Sizin için, yakında her açıdan burada olacağım, tıpkı Rab ALLAH gibi! Amin..
elisia

Unread post by elisia »

Marinka: 17 Sep 2023, 10:26 uran, elisia, kendinle yaptığın harika bir diyalog. Anladığım kadarıyla çok uzun sürmeyecek. Aynı anda iki sayfadan yazmak uygun değil mi? Evet?
Durum böyle olsaydı çok karmaşık olurdu. Kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ama yazanların farklı insanlar olduğunu göremiyorsunuz.
Uranüs’ü bilmiyorum, sizin böyle düşünmeniz kişisel olarak umurumda değil. Benim için asıl önemli olan, sizin cevaplayamayacağınız bir konuda haklı olmamdır. Cevap verecek bir şeyin olmadığında ya susarsın ya da aptalca yazarsın. Bana koyduğun "teşhis" ve ahlaksız bir sürtük olduğun konusunda sessizsin. Bu, bir sürtük olduğunuzu ve teşhisi batırdığınızı, wanker’ların ve wanker’ların önünde akıllı gibi davranmayı düşündüğünüzü anladığınız anlamına gelir. Ve başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Kim olduğumu düşündüğün sana bağlı. Bunun nedenlerini anlıyorum.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran, bana olan nefretini bildiğim için olabilirim Beni uzun süre yalnız bırakmayacağınıza ve farklı hesaplardan trollemeye ve benden nefret etmeye çalışacağınıza eminim. En azından sıkıcı değil, hatta bazen eğlenceli bile. Burada kendinizle iletişim kurmaya başladığınızda.
Önceki partneriniz nereye gitti? Bu onun sen olmadığını kanıtladı mı? Gitmiş. Maruz kaldıktan sonra o hesaba giriş yapmak ilginizi çekmiyor mu? Evet?
Peki yukarıda sen olmadığını yazan kişi neden iletişim kurmayı bıraktı? Bana aldırma. Birbirinize trafik kuralları hakkında sorular sorun. Tartışmalı durumları çözün. Yoksa kendinize soru sormakla ilgilenmiyor musunuz ve iki hesaptan yazmak uygun değil mi? Evet? :cat1:
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

elisia: 17 Sep 2023, 10:37 Öyle olsaydı çok karmaşık olurdu. Kendini çok akıllı sanıyorsun ama yazanların farklı kişiler olduğunu göremiyorsun.
merak etme, o beni zaten birçok takma adla görüyor ve bazen onunla birlikte oynaman gerekir
elisia

Unread post by elisia »

uran: 17 Sep 2023, 10:56endişelenme
Endişelenmiyorum.
Marinka, mesele “Uranüs” ve “Elysia” takma adı altındaki kişilerin aynı ya da farklı olması değil, farklı olmalarına rağmen. Ama gerçek şu ki sen ahlaksız bir insansın ve asla gerçek mutluluğa sahip olamayacaksın. Seks olacak. Artık sana yönelik aşağılayıcı sözler yazmak bile istemiyorum. Tüm şansınız, her zaman dileklerin yerine getirilmesi ve çeşitli alanlardaki muazzam bilgi - bunların hepsi gözlerdeki tozdur. Kesin olan şu ki, kişisel hayatınızda mutsuzsunuz, yalnız, internet bağımlısı bir sürtük, aynı zamanda da kendini beğenmiş, yıllarca forumlarda oturarak internette başarınızı gösteren ve kanıtlayan bir fahişesiniz. Başarılı, kendi kendine yeten insanlar forumlarda oturmazlar. İnternet bağımlılığı zihinsel bir sendromdur, tehlikeli bir hastalıktır. Senin için üzülüyorum. Kibirli bir şekilde değil, benim gibi bir insan olarak basit bir şekilde. Ve buradaki birinin senden gerçekten nefret etmesi - benden ya da Uranüs’ten - abartı. En içten dileklerimle.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elisia: 17 Sep 2023, 11:13
endişelenme
Endişelenmem.
Marinka, mesele "uran" ve "elysia" takma adları altındaki kişilerin aynı veya farklı, ancak bunlar farklı. Ama gerçek şu ki sen ahlaksız bir insansın ve asla gerçek mutluluğa sahip olamayacaksın. Seks olacak. Artık sana yönelik aşağılayıcı sözler yazmak bile istemiyorum. Tüm şansınız, her zaman dileklerin yerine getirilmesi ve çeşitli alanlardaki muazzam bilgi - bunların hepsi gözlerdeki tozdur. Kesin olan şu ki, kişisel hayatınızda mutsuzsunuz, yalnız, internet bağımlısı bir sürtük, aynı zamanda da kendini beğenmiş, yıllarca forumlarda oturarak internette başarınızı gösteren ve kanıtlayan bir fahişesiniz. Başarılı, kendi kendine yeten insanlar forumlarda oturmazlar. İnternet bağımlılığı zihinsel bir sendromdur, tehlikeli bir hastalıktır. Senin için üzülüyorum. Kibirli bir şekilde değil, benim gibi bir insan olarak basit bir şekilde. Ve buradaki birinin senden gerçekten nefret etmesi - benden ya da Uranüs’ten - abartı. En iyi dileklerimle.
Bahane üretme :cat1:
These users thanked the author Geçit for the post:
Aion2012Ölü
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by vesaire »

elisia: 17 Sep 2023, 09:31 Aslında ergenliğinden beri sikişen, çocukluğundan beri mastürbasyon yapan tam bir sürtük ve sürtük. Bunu fark etmeyen (veya fark etmiyormuş gibi davranan) tek kişi, onun buraya tekrar ezilmiş yarığının fotoğraflarını koyacağını uman kişilerdir.
Bana bir okul arkadaşımı hatırlattı, çocukken üç ay cezaevinde yattım, yetiştiler. Değiştirilmiş gibi geldi. Ağzı çöp kutusu gibi.
- Ve hücrede sıkıldığımızı ve birbirimizi çöpe attığımızı söylüyor. Solar pleksusa alınan bir darbe ile iyileşti.
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
Manfred, Geçit
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Böyle bir yolda dönerken ne ihlal edilir ve araba ihlal eder?
https://i.postimg.cc/GhXxc1Df/lo-Jt-Mc-Kdfd4.jpg
These users thanked the author kariyer for the post:
-AlexNova-
-AlexNova-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by -AlexNova- »

uran: 17 Sep 2023, 20:04 Böyle bir yörüngede dönerken ne ihlal ediyor ve araba ihlal ediyor?
Dönüş sinyali görünmüyor! Araba kırmızı olduğuna göre sürücü büyük olasılıkla bir kadındır :oops:
These users thanked the author -AlexNova- for the post:
kariyer
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

-AlexNova-: 17 Sep 2023, 20:23 Dönüş sinyali görünmüyor
Buna katılıyorum
These users thanked the author kariyer for the post: