Ağızdan meni kokusu
-
Автор темыMishanea
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ağızdan meni kokusu
Erkekler, oral seksten sonra partnerinizin nefesinin sperm gibi kokması hoşunuza gider mi? Yoksa heyecan geçtikten sonra sakız çiğnemesini mi, dişlerini fırçalamasını mı istersiniz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ağızdan gelen koku
Karım hemen bana bir şey teklif etme dedi ve o zaman beni öpmeyeceksin. Eşimi hiçbir şekilde küçümsemiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Sevgilimle oral seks yaptıktan sonra ve onunla oral seks yaptıktan sonra öpüşmeyi reddetmeyi bile düşünmedim)
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Alexsss, Murena0314
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 6 months
Bu beni hiç rahatsız etmiyor hatta hoşuma bile gidiyor. Ağzından sperm kokusu gelen eşimi öpmek çok güzel, aşk daha da büyüyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Titrek değil ve önyargısız. Eşimi hem oral seks sonrası hem de işlem sırasında öpüyorum. Cunnilingus’tan sonra da aynısını yapıyor. Bu, aldığımız mutluluktan dolayı bize duyulan minnettarlığın bir göstergesidir.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Alexsss, Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 4 months
Şu an evli bir arkadaşım var. Ancak birkaç yıl önce seks konusunda çılgınca bir eksiklik yaşadı; ya yeni başlayan uyuşturucu bağımlıları ya da başı kanunla dertte olan sürekli partnerler buldu. Paraya ihtiyacı olduğu ve ekstra para kazanmaya karar verdiği bir zaman geldi. Onunla arkadaştım, bazen sevişiyorlardı, bunu benden almak istemiyordu, örneğin bir borçtan diğerine vs.
Kısacası, 4 erkeğin orada olduğu bir akşam geçirdi. 7 saat, sikişmek yok, sadece oral seks yaptı ve kendisine dokunulmasına izin verdi, eğer adamın dişleriyle ilgili bir sorunu yoksa yalamasına izin verdi. Tombuldu, o zamanlar gençti, 23 yaşlarında falan bir yerlerde, adamlar arabayla geldi, götürdüler, oral seks yaptı o kadar, ben her şeyin farkındaydım ve onu korudum, farklı insanlar var. Çoğunlukla evliydiler, yaklaşık 40 yaşlarında.
4 erkekten sonra evine gitmek için arabada onunla buluştum, onu sabahtan beri görmedim, sadece telefonda duydum, yani, Onu öpmek istedim, dudaklarından kaçtı ve yanağını kaldırdı ve bir şekilde hemen iç geçirdi. Sonra spermin kokusunu duydum, çok belirgin, diye sordu, neden öpüşmediğimi anlıyor musun, keskin kokuyor, evet dedim. Gidip yemek yedik ve eve gittik, annemin onu ateşe vermesinden çok endişelendim. Neyi yuttuğunu bilmiyordum, ama bunun kendisi için daha uygun olduğunu itiraf etti, aksi takdirde ilk toplantılarda erkekler her yere boşalır ve bunu kıyafetlerine bulaştırırdı, yutmanın daha rahat olduğunu söyledi ve her şey temizdi. O zaman herkesi davet etti.
Onu öpmek istedim çünkü onun temiz olduğunu biliyordum, oral seksten sonra her zaman ağzını her türlü nefes temizleyiciyle çalkalardı, vs.
Kısacası, 4 erkeğin orada olduğu bir akşam geçirdi. 7 saat, sikişmek yok, sadece oral seks yaptı ve kendisine dokunulmasına izin verdi, eğer adamın dişleriyle ilgili bir sorunu yoksa yalamasına izin verdi. Tombuldu, o zamanlar gençti, 23 yaşlarında falan bir yerlerde, adamlar arabayla geldi, götürdüler, oral seks yaptı o kadar, ben her şeyin farkındaydım ve onu korudum, farklı insanlar var. Çoğunlukla evliydiler, yaklaşık 40 yaşlarında.
4 erkekten sonra evine gitmek için arabada onunla buluştum, onu sabahtan beri görmedim, sadece telefonda duydum, yani, Onu öpmek istedim, dudaklarından kaçtı ve yanağını kaldırdı ve bir şekilde hemen iç geçirdi. Sonra spermin kokusunu duydum, çok belirgin, diye sordu, neden öpüşmediğimi anlıyor musun, keskin kokuyor, evet dedim. Gidip yemek yedik ve eve gittik, annemin onu ateşe vermesinden çok endişelendim. Neyi yuttuğunu bilmiyordum, ama bunun kendisi için daha uygun olduğunu itiraf etti, aksi takdirde ilk toplantılarda erkekler her yere boşalır ve bunu kıyafetlerine bulaştırırdı, yutmanın daha rahat olduğunu söyledi ve her şey temizdi. O zaman herkesi davet etti.
Onu öpmek istedim çünkü onun temiz olduğunu biliyordum, oral seksten sonra her zaman ağzını her türlü nefes temizleyiciyle çalkalardı, vs.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post