Oral seks sırasında eşim penisimi okşarken seks salıncağında sikişmek istediğini söyledi.
Bununla karşılaşan var mı, diğer nesneler arasında fark var mı?
Seks salıncak
-
Автор темыMoto oyunu
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 3 years 11 months
Yanıt: Soru
Merhaba!
Karım ve ben normal salınımla iki kez seviştik. Gece yürürken yanından geçmedik, gerçekten denemek istedim. Yüz yüze poz.
İlginç duygular! Salınımın etkisi çok sıkı bir sürüklenme sağlar, "sonuna kadar")))
Özellikle seks salınımıyla ilgili olarak. Onları sadece "Sex and the City" dizisinde gördük.
Anlamları "çocuk" salıncağıyla aynıdır)
Deneyin! Birbirinize bastığınızda çok eğlenceli))))
Parlak orgazmlar!!!
Karım ve ben normal salınımla iki kez seviştik. Gece yürürken yanından geçmedik, gerçekten denemek istedim. Yüz yüze poz.
İlginç duygular! Salınımın etkisi çok sıkı bir sürüklenme sağlar, "sonuna kadar")))
Özellikle seks salınımıyla ilgili olarak. Onları sadece "Sex and the City" dizisinde gördük.
Anlamları "çocuk" salıncağıyla aynıdır)
Deneyin! Birbirinize bastığınızda çok eğlenceli))))
Parlak orgazmlar!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 4 years 4 months
Re: Seks salıncak
Aradaki fark iki şeydedir.
Sıradan salıncaklar açık alanda ve kamuya açık alandadır, ancak seks salınımınız tamamen size aittir. Duygular farklı gibi görünüyor :)
Normal salınımın tahtası bazen engel oluyor ama seks salınımında hiç yok. Yine fark, duyumlarda.
Parktaki seks salıncağı ya da evdeki park salıncağı hakkında hiçbir şey söyleyemem :)
Sıradan salıncaklar açık alanda ve kamuya açık alandadır, ancak seks salınımınız tamamen size aittir. Duygular farklı gibi görünüyor :)
Normal salınımın tahtası bazen engel oluyor ama seks salınımında hiç yok. Yine fark, duyumlarda.
Parktaki seks salıncağı ya da evdeki park salıncağı hakkında hiçbir şey söyleyemem :)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1340 Views
-
Last post by Meloman Almatı
-
- 11 Replies