Uzun bir ayrılığın ardından sadece karımı değil, evli çifti de özlüyorum, kocam ve ben onun karısını “seviyoruz”!

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Uzun bir ayrılığın ardından sadece karımı değil, evli çifti de özlüyorum, kocam ve ben onun karısını “seviyoruz”!

Unread post by Keskin »

Herkese selam. Görev nedeniyle uzun süre memleketimden uzaktaydım. Sevgili karımı özleyerek eve geldim! O çok güzel, çok temiz ve seksi bir küçük şey. Seks kesinlikle ilahidir. Onun için yatakta yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Oral seks lütfen! Derin oral seks, kolay! Vajinal, burası tam bir cennet!!! Onun düzgün ve güzel kıçını istiyorum, içeri gir, sadece derin ve onu çılgına çeviren bir şekilde dövün!!!
Hayır, başka bir tutku daha var!!!
Karısı bu işin içinde değil ve bilmiyor! MMF.
Çok havalı ve kompleksiz!
Ve işte burada🔥😍😍😍😍!
Güzel, harika kıçlı, uzun bacaklı!!! Ve iki tanesini aynı anda emiyor, ikisini de güzel yanaklara tıkıyor!!!
Yani onları daha da çok özledim!
Bugün birbirimizi gördük, çok keyifli bir ruh halindeyim, şimdi ben’ Her ne olursa olsun bir karım olacak ama MMF aklımdan çıkmıyor, bu işe yaramıyor.
Kimi özlüyorsun? Kimi istiyorsun? Peki neyi sevdireceksin?
These users thanked the author Keskin for the post (total 3):
George, Garik, Fargal94
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Uzun bir ayrılığın ardından sadece karımı değil evli çifti de özlüyorum, kocam ve ben onun karısını "seviyoruz"!

Unread post by George »

Nöbette kesinlikle açım! :zabanili: Ah ne kadar aceleci!!! :prbird:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months
 Yanıt: Uzun bir ayrılığın ardından sadece karımı değil evli çifti de özlüyorum, kocam ve ben onun karısını "seviyoruz"!

Unread post by Geçit »

Evden çıktığımda çocuklarımı özlüyorum. Tam tersine ben aşıkların alışkanlığından çıkıyorum, onlar da benim alışkanlığımdan çıkıyorlar ve çoğu zaman uzun bir ayrılıktan sonra değişiyorlar
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Keskin, Alexsss
Автор темы
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Keskin »

Marinka, ayrılık her zaman coşkuyu dindirir. Ve hayal ettiğiniz uzun bir ayrılıkta gelirsiniz ve her şey tamamen yanlıştır :) O halde Marina, iyi bir sevgili bulmanda sana iyi şanslar ki, unutma ve seni mutlu etme.
These users thanked the author Keskin for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Ostr: 17 Dec 2022, 21:37 Marinka, ayrılık her zaman şevki dindirir . Ve uzun bir ayrılığın hayalini kuruyorsun, geliyorsun ve her şey tamamen ters gidiyor :) Peki Marina, iyi bir sevgili bulmanda sana iyi şanslar, böylece unutmazsın ve lütfen.
Dilekleriniz için teşekkür ederim) Her yıl daha az seks yapıyorum, daha çok mastürbasyon yapıyorum. Artık erkeklere ihtiyacım olmayacağı zaman çok uzakta değil)
Garik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Orientation: biseksüel

Unread post by Garik »

Merhaba, ahlaksız aileleri arıyorum. Eş değiştirme ensest
gerz13
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by gerz13 »

Eski sevgilimle seks yapmayı özledim!!! O muhteşemdi. Ve inisiyatifi kendisi gösterdi ve tüm deliklerde sikişti ve o uzaktayken Virt yakındaydı!!!
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

gerz13: 07 Sep 2023, 04:15 Eski sevgilimle seks yapmayı özledim!!! O muhteşemdi. Kendisi de inisiyatif gösterdi ve tüm delikleri sikti ve o uzaktayken Virt de oradaydı!!!
İnsanlardan eski eşlerin sıklıkla devam ettiğini duydum ara sıra seks yapmak. Özellikle içlerinden biri evlenmemişse veya evlenmemişse. Ve elbette boşanma barışçıl olsaydı ve hayvanlarla cinsel ilişki olmasaydı.
Yani, insanlar iyi arkadaş gibi görünüyor.

Karım bir zamanlar hastanedeydi. Ve onunla aynı odada başka bir teyze daha vardı. Operasyon için eski eşinin para verdiğini paylaştı. Görünüşe göre ondan boşanmış ve onu lanet bir erkek olarak görmüyordu. Ama ameliyat için paraya ihtiyacım olunca verdim. O halde teyze ara sıra uğrayıp onu becerdiğini itiraf etti. Operasyondan önce bile. Ve tabii ki böyle bir yardımın ardından nereye gidecek?

Tek soru neden boşandığı!? :-)

5 dakika 22 saniye sonra gönderilir:
Her yıl daha az seks yapıyorum, daha fazla mastürbasyon yapıyorum. Artık erkeklere ihtiyacım olmayacağı zaman çok uzakta değil)
Başka neden?
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Alexsss
Katerinka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Katerinka »

Duyguları daha çok özlediğinizi düşünmüyor musunuz? Bir eşin başına gelen, bir eşin başına gelir, ancak bir çiftin başına gelir - bunlar çifte duygulardır, bu müstehcen, acımasız, ahlaksız, sınırların dışında, anlatılamaz)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”