Eşim ikinci çocuğunu doğurdu ve seks istemiyor. 2 haftada bir bana yetmiyor.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Eşim ikinci çocuğunu doğurdu ve seks istemiyor. 2 haftada bir bana yetmiyor.
Eşim ikinci çocuğunu doğurdu ve seks istemiyor. 2 haftada bir bana yetmiyor. Kızlar neden bu? 2 yıldır acı çekiyorum. Ben değişmek istemiyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Re: Eşim ikinci çocuğunu doğurdu ve seks istemiyor. 2 haftada bir bana yetmiyor.
Buradaki tüm kızların 2 çocuğu olduğunu mu düşünüyorsunuz???)) Siz kendiniz karınıza daha yakından bakın ve bunun neden başınıza geldiğini onunla konuşun.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Re: Eşim ikinci çocuğunu doğurdu ve seks istemiyor. 2 haftada bir bana yetmiyor.
Bu sadece başlangıç, sonra ayda bir, üç ayda bir ve sonra artık onu eskisi kadar istemeyeceksiniz. Yenisini bulun.
- These users thanked the author marina for the post (total 3):
- sapık, kimkim, Alex020362
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Ne zaman seks yapacağınıza dair bir programınız var mı??? Ama 2 yıldır sabırlısınız, neden inisiyatif almıyorsunuz? Belki o sizden inisiyatif bekliyor, siz de ondan bekliyorsunuz. Bu şekilde bekleyen insanlar haline geliyorlar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Oluyor)))). Bu durum doğumdan sonra bende de oldu. Belki çok yoruluyor. Bunun nedeni hormonlar ve kronik depresyondur. Dinlenmesi gerekiyor. Bir güzellik salonuna gidin. :) . Ve daha ilginç bir poz bul. Onu okşayın, buna ihtiyacı var, onu bırakmayın. Kendisi doğum yapmış olsa bile amındaki hassasiyeti kaybetmiştir. Lütfen onu))). Kendi tecrübelerime dayanarak doğum yaptıktan sonra iyileşmenin uzun zaman aldığını söyleyebilirim. Bu sadece lanet bir şey. Şu anda üç çocuk var. Ve şimdi onu her gün istiyorum, neredeyse ona tecavüz ediyorum. Ama en küçüğü zaten 3 yaşında. 10 yıldır birlikteyiz. Belki erotik kitaplar okumalı ya da film izlemeli ama nedense ben erotikadan değil Kore dizilerinden etkilendim. İçimde gerçekten korkutucu bir şeyi uyandırdılar. Bir başlangıç noktası bulmamız gerekiyor. Eşime başarılar diliyorum. Sabır lazım. ))) belki onu kollarınıza alıp dizlerinizin üzerine oturtabilirsiniz. Belki kafanın arkasından daha sert olabilir ve dudaklarını emebilirsin. Deneyin, beklemeyin, o size Melekleri verdi. Şimdi harekete geçin onu mutlu etme sırası sizde
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Ya da belki diğer günlerde senin "yerini alacak" biri vardır?
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Büyük ihtimalle hormonaldir. Bir doktora görünmeliyim. Ancak birçok kişi sorunu inkar ediyor ve böyle bir öneriyi düşmanlıkla karşılıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bebeği ne zaman doğurdu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
Bazen tarihlere bakın! :soru:
in 2019’da İsa’nın Doğuşu’ndan!
Bazen tarihlere bakın! :soru:
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Bunun için özür dilerim
Bir soru sorabilir miyim?
Şimdi senin için de böyle mi?
Bir soru sorabilir miyim?
Şimdi senin için de böyle mi?
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Ayrıca belki bu onun için sorun değil ama mutluluk için eksik olan tek şey ONUNLA seks yapmak.
Olayın ayrıntılarını bilmeden tavsiye vermek ilişki yeterince zor.
Kendi başına bir çözüm bulması gerekiyor: ya bekleyip dayanmalı ya da ısrarcı olmalı (ya da en azından mevcut durumu karısıyla açıkça tartışmalı) ya da basitçe ayrılmalıdır.
Durumu tırmandırmayın. Elbette sen olmasan da benzer düşünceleri vardı.
Ayrıca belki bu onun için sorun değil ama mutluluk için eksik olan tek şey ONUNLA seks yapmak.
Olayın ayrıntılarını bilmeden tavsiye vermek ilişki yeterince zor.
Kendi başına bir çözüm bulması gerekiyor: ya bekleyip dayanmalı ya da ısrarcı olmalı (ya da en azından mevcut durumu karısıyla açıkça tartışmalı) ya da basitçe ayrılmalıdır.
- These users thanked the author Alan for the post:
- Alex020362
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Katılıyorum, başkası onu sikiyorsa istemediği anlamına gelir.
Elbette karısı yoktu ama metresi vardı, üç çocuk doğurdu ama sevinçle kendini verdi, o muhtemelen toplantı sırasında 3-4 kez geldi.
Ben de okudum, bir ay evet, ama iki yıl boyunca klinikte bir adam var gibi görünüyor, örneğin onu sarhoş etmeye çalış, en azından sonra şarap al şarap daha ahlaksız hale gelir veya korumayı, hapları vb. güçlendirmeye çalışın.
Elbette karısı yoktu ama metresi vardı, üç çocuk doğurdu ama sevinçle kendini verdi, o muhtemelen toplantı sırasında 3-4 kez geldi.
Ben de okudum, bir ay evet, ama iki yıl boyunca klinikte bir adam var gibi görünüyor, örneğin onu sarhoş etmeye çalış, en azından sonra şarap al şarap daha ahlaksız hale gelir veya korumayı, hapları vb. güçlendirmeye çalışın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Rahatlamanız ve endişelenmemeniz gerekiyor. Eşim vermiyor, öyle olsun. Biraz molaya ihtiyacı var. Dinlenecek ve eskisi gibi sikişecek. Şimdilik bir metres al ve onu becer. Zaman kaybetmeyin, hayat hızla akıp gidiyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Seksin hamilelikle bittiğini anlamış ve üçüncüsünü istemiyor. Peki, siktir et onu
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- sapık
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Benzer durum.
Ayrıca iki haftada bir, hatta üç haftada bir oluyor, her ne kadar sadece 30 yaşında gibi görünse de... Ayrıca iki çocuk, ama daha ikinci çocuk doğmadan seks de oldu. eskisinden daha az sıklıkta
Doğal olarak daha sık ve daha çeşitli olmasını istiyorum.
Neredeyse 10 yıldır evliyiz, ondan önce de birkaç yıldır flört ediyorduk... Daha önce seks yapmıştık. daha sık olarak, bunun sadece bir çeşit vay olduğunu söylemeyeceğim, ama aynı zamanda pozisyon çeşitliliği de vardı ve sık olmasa da oral seks de vardı ve çoğu zaman seksin başlatıcısıydı. Artık oral seks isteyemezsin, gerçi seks sırasında neredeyse her zaman ona oral seks yapıyorum çünkü bundan hoşlandığını görüyorum, bu da benim bu konuda iyi hissettiğim anlamına geliyor ama neredeyse hiçbir zaman karşılıklı bir yanıt alamıyorum. Vakaların %90’ında aynı zamanda seksin başlatıcısı da benim, aksi halde molalar daha da uzayabilir...
Zaten çeşitli oyuncaklar aldım ve bunu fark etmiş gibiyim gözlerinde arzu kıvılcımları beliriyor, denemeyi kabul ediyor ve hatta eğlendiği açıkça görülüyor, bacakları seğiriyor, her şey ıslak ve ardından penisi hızla yerleştirip bitirmeyi istiyor... ama ne yazık ki kullanmayı reddediyor gelecekte bunu istemediğimi söylüyor ve bu kadar, hadi oyuncaksız yapalım... vesaire sonra her şey dolapta kalacak.
Defalarca bir sohbet başlatmaya, bulmaya çalıştım. Herhangi bir kabalık olmadan sorunların ne olduğunu ortaya çıkardık. Ancak yanıt olarak somut veya anlaşılır bir şey almıyorum. Sarhoş olduğunda seks konusunda biraz daha özgür davranır, en azından bazı teklifler ve "karşı" vücut hareketleri ortaya çıkar. Her zaman değil, ama en azından biraz çeşitlilikten biraz keyif almayı başarıyorum.
Doğal olarak her türlü kötü düşünceye kapıldım, belki birisi ortaya çıkmıştır... ama bunun böyle olmadığından eminim. yani, her zaman "göz önünde" olacağından ve karakter aynı olmadığından. Ve onu çok seviyorum, bu yüzden kendimin kenara çekilmesine izin vermeyeceğim, bu yüzden katlanmam ve “mucizemi” beklemem gerekiyor...
Belki de tüm bu günlük hayat onu gerçekten çok etkiledi , ya da sekse o kadar ihtiyacı yok ki, bilmiyorum... Son zamanlarda işten sonra ve hafta sonları stresini atmak için ona evde yardım etmeye çalışıyorum ama şu ana kadar olmadı hiçbir sonuç vermedi.
Yani mucizemi bekliyorum ama şimdilik bekliyorum, forumu okuyorum...
Ayrıca iki haftada bir, hatta üç haftada bir oluyor, her ne kadar sadece 30 yaşında gibi görünse de... Ayrıca iki çocuk, ama daha ikinci çocuk doğmadan seks de oldu. eskisinden daha az sıklıkta
Doğal olarak daha sık ve daha çeşitli olmasını istiyorum.
Neredeyse 10 yıldır evliyiz, ondan önce de birkaç yıldır flört ediyorduk... Daha önce seks yapmıştık. daha sık olarak, bunun sadece bir çeşit vay olduğunu söylemeyeceğim, ama aynı zamanda pozisyon çeşitliliği de vardı ve sık olmasa da oral seks de vardı ve çoğu zaman seksin başlatıcısıydı. Artık oral seks isteyemezsin, gerçi seks sırasında neredeyse her zaman ona oral seks yapıyorum çünkü bundan hoşlandığını görüyorum, bu da benim bu konuda iyi hissettiğim anlamına geliyor ama neredeyse hiçbir zaman karşılıklı bir yanıt alamıyorum. Vakaların %90’ında aynı zamanda seksin başlatıcısı da benim, aksi halde molalar daha da uzayabilir...

Zaten çeşitli oyuncaklar aldım ve bunu fark etmiş gibiyim gözlerinde arzu kıvılcımları beliriyor, denemeyi kabul ediyor ve hatta eğlendiği açıkça görülüyor, bacakları seğiriyor, her şey ıslak ve ardından penisi hızla yerleştirip bitirmeyi istiyor... ama ne yazık ki kullanmayı reddediyor gelecekte bunu istemediğimi söylüyor ve bu kadar, hadi oyuncaksız yapalım... vesaire sonra her şey dolapta kalacak.
Defalarca bir sohbet başlatmaya, bulmaya çalıştım. Herhangi bir kabalık olmadan sorunların ne olduğunu ortaya çıkardık. Ancak yanıt olarak somut veya anlaşılır bir şey almıyorum. Sarhoş olduğunda seks konusunda biraz daha özgür davranır, en azından bazı teklifler ve "karşı" vücut hareketleri ortaya çıkar. Her zaman değil, ama en azından biraz çeşitlilikten biraz keyif almayı başarıyorum.
Doğal olarak her türlü kötü düşünceye kapıldım, belki birisi ortaya çıkmıştır... ama bunun böyle olmadığından eminim. yani, her zaman "göz önünde" olacağından ve karakter aynı olmadığından. Ve onu çok seviyorum, bu yüzden kendimin kenara çekilmesine izin vermeyeceğim, bu yüzden katlanmam ve “mucizemi” beklemem gerekiyor...
Belki de tüm bu günlük hayat onu gerçekten çok etkiledi , ya da sekse o kadar ihtiyacı yok ki, bilmiyorum... Son zamanlarda işten sonra ve hafta sonları stresini atmak için ona evde yardım etmeye çalışıyorum ama şu ana kadar olmadı hiçbir sonuç vermedi.
Yani mucizemi bekliyorum ama şimdilik bekliyorum, forumu okuyorum...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Orientation: aseksüel
Bence yine de konuşmaya ihtiyacın var açıkçası ona. Aksi halde...boru. Sadece bir kez yaşıyoruz.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post