Ama annenin başka erkekler tarafından sikildiğini görmen senin psikolojini etkilememiş gibi görünüyor
Annemi kim sikti
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Annemi kim sikti
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Orientation: heteroseksüel
Ve onun bu kadar çılgınca olması beni çileden çıkardı. mutlu.
Nasıl olduğunu gördüm sadece "arkadaş" sikişir. Öyle oldu. Onu erkeklerin uğruna savaştığı güzel, akıllı bir kadın olarak görüyordum ve "arkadaşım" bana onun çitlerdeki bir kız gibi sikilebileceğini gösterdi...Oksana 2022: ↑07 Sep 2022, 10:56 Annenizin başka erkekler tarafından sikildiğini görmeniz de ruh halinizi etkilemedi
Ve onun bu kadar çılgınca olması beni çileden çıkardı. mutlu.
- These users thanked the author JoyMen99 for the post:
- Hız Adamları
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years 10 months
Annenizin de bir kadın olduğunu ve erkeğe ihtiyaç duyduğunu unutmayın.
- These users thanked the author Katia for the post:
- annem adam yaptı
-
- ön sevişme
Anladım ki onu neredeyse zorla alıyordu ama yine de...
Ben tartışmıyorum, o tartışıyor! Ama arkadaşımın altında sarhoş bir şekilde inlemek... bu çok fazla..
Anladım ki onu neredeyse zorla alıyordu ama yine de...
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Arkadaşınız olmasının sizin için rahatsız edici olduğunu anlıyorum, ancak bunu yalnızca bir erkek ve bir kadın arasındaki seks olarak kabul etmeye çalışın.
- These users thanked the author Katia for the post:
- annem adam yaptı
-
- ön sevişme
O ondan sonra 4 yıl boyunca içki içmedim. Şimdi yeniden içiyor, çok sarhoş ve sınıf arkadaşlarım bize geldiğinde onlarla flört ediyor. İlgi hoşuma gidiyor. Erkekler de ondan etkilenir (ince esmer, iyi vücutlu, atletik). Bir gün kalabalığın içinde sarhoş olarak onu sikmelerini bekleyecek...
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Çıplak yürümek provokasyondur, yapacaktır seni kesinlikle istiyorum, o çelikten yapılmış değil. Neyse, sana sertleşme şeklinde bir tepkisi varOksana 2022: ↑05 Sep 2022, 13:08 Ve eğer etrafta çıplak dolaşırsam, sizce [url=viewtopic.php?t=3100] oğlum beni istiyor mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Oksana 2022, Emin ol seni şu saatte görecek: 14 Yıllardır kadın gibi olmayı istiyordu! Benimki çıplak değildi, ama 14 yaşındayken onu zaten açıkça ve tartışmasız bir şekilde büyük elastik göğüslerinden yakaladım! Bu arada babam bunu birkaç kez fark etti. Kıkırdamaya devam etti: bak Maşa, Dryunya seni sikecek, hamile kalacaksın, hiç şikayet etmeden bana gel. Ama bu sadece 16 yaşımdayken oldu. Ve bu oğlunun başına gelecek!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- Esnek
-
- Orgazm!
Buna nasıl tepki verdi? Hemen göğüslerine dokunmama izin mi verdin?Oksana 2022, Emin olun ki 14 yaşında zaten sizi bir kadın gibi istiyor! Benimki çıplak değildi, ama 14 yaşındayken onu zaten açıkça ve tartışmasız bir şekilde büyük elastik göğüslerinden yakaladım! Bu arada babam bunu birkaç kez fark etti. Kıkırdamaya devam etti: bak Maşa, Dryunya seni sikecek, hamile kalacaksın, hiç şikayet etmeden bana gel. Ama bu sadece 16 yaşımdayken oldu. Ve bu oğlunuzun başına da gelecek!
-
- Flört etmek
Elbette, ama bunda yanlış olan ne? Doğduğundan beri annesinin memesini emiyor.
- These users thanked the author Oksana 2022 for the post:
- Ateev
-
- Orgazm!
Ama bu başka bir şeyOksana 2022: ↑11 Sep 2022, 17:14Elbette, ama bunda yanlış olan ne? Doğduğundan beri annesinin memesini emiyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Oksana 2022, Elbette hemen değil. Yaklaşık iki hafta boyunca ellerimi tokatladı ve bizi gören var mı diye pencereye döndü, birinci katta yaşıyorduk. Sonra alıştım ve muhtemelen hoşuma gitti. Hâlâ açım, kısa süre sonra boşandılar, evin tek erkeği benim. Sonra sutyenimin altına girmeye başladım, göğüslerim 4 numara, taşak gibi sert, hâlâ genç, beni 17 yaşında doğurdu. Bazen mutfakta yemek pişiriyordu, yanından geçiyorsunuz, avucunuzla kıçına vuruyorsunuz ve o hala ona çapkın bir şekilde kıpırdıyor! Genel olarak, oğlunuz doğru yolda, hazır olun, yakında onun kedisi kazara sizin rulolarınızın arasına girecek ve siz de onu beğeneceksiniz, tıpkı benim o zamanlar sevdiğim gibi!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 3 years
Koca buna karşı çıkmayacak, vaftiz babasıyla birlikte onu destekleyecektir. Belki sonunda üçünüz de sizi becerirsiniz.
Beni rahatsız eden tek şey senin başka erkeklerle saunada takılman. Genel olarak bunun bir fantezi olduğunu düşünüyorum ama bu sizin hakkınız)))
Oğlunun önünde çıplak dolaşmak da iyi mi? onu baştan çıkarmak ve onunla sevişmek istiyorum. Değilse, bu ancak oğula yönelik zalimce bir tutum olarak adlandırılabilir.Oksana 2022: ↑05 Sep 2022, 22:48Tamam, teşekkür ederim))) bu benim anlamına mı geliyor? Ben iyiyim ve oğlumun önünde çıplak dolaşmak da iyi mi?Dgonio2022: ↑05 Sep 2022, 22:47 Bu harika. İnan bana, seni yargılamıyorum, tam tersine seni tamamen destekliyorum.
Koca buna karşı çıkmayacak, vaftiz babasıyla birlikte onu destekleyecektir. Belki sonunda üçünüz de sizi becerirsiniz.
Beni rahatsız eden tek şey senin başka erkeklerle saunada takılman. Genel olarak bunun bir fantezi olduğunu düşünüyorum ama bu sizin hakkınız)))
- These users thanked the author Fedot for the post:
- Alex020362
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 3 years 9 months
Dgonio2022, her kadın değil, boynuzlu kocaların eşleri buna kim izin veriyor ve teşvik ediyor? Aksi takdirde kocanıza yalan söylememek, sadece boşanmak ve sevgililerinizle eğlenmek daha iyidir. Eğer koca boynuzluysa, o zaman sınır yoktur
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
JoyMen99, anneni eğmelerini istemediğin için neden Kents’lerinin eve gitmesine izin veriyorsun?
3 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Fedot , katılıyorum, eğer bir kadın oğluyla seks yapmayı planlamıyorsa (en azından mastürbasyon veya oral seks), o zaman onun önünde çıplak yürümemek daha iyidir ergenlik çağındaki oğlu, aksi takdirde bu onun için bir işkence olabilir, annesine takılıp kalabilir ve diğer kadınlarla hiç ilgilenmez.
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
JoyMen99, anneni eğmelerini istemediğin için neden Kents’lerinin eve gitmesine izin veriyorsun?
3 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Fedot , katılıyorum, eğer bir kadın oğluyla seks yapmayı planlamıyorsa (en azından mastürbasyon veya oral seks), o zaman onun önünde çıplak yürümemek daha iyidir ergenlik çağındaki oğlu, aksi takdirde bu onun için bir işkence olabilir, annesine takılıp kalabilir ve diğer kadınlarla hiç ilgilenmez.
- These users thanked the author Yerine for the post:
- Hız Adamları
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years
-
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 1 month
Benimki elbette bazı önerilerde bulundu ama açıkça kendini gelenekler çerçevesinde tutmaya çalıştı.
PS. Mesajdaki kedinin nereden geldiğini anlamadım? Evet, lan.

Bu durumda, burada size yazdıklarını daha az dinleyin, bunun yerine "ilişkilerinizi" adım adım geliştirmeye devam edin . Tepkisine, neye hazır olup olmadığına odaklanılıyor. Sarılma sırasında ayağa kalktığında şaka yapar gibi ona sarılabilir veya elinizle dokunabilirsiniz ve ne yaptığını görebilirsiniz. 13-14 yaşlarımda gerçek sperm toksikozu yaşadım ve çok fazla duygu yaşadım, ama burada arkadaşım beklemenin daha iyi olduğunu yazıyor, sikik. O halde böyle bir anneye ihtiyacım var!)Oksana 2022: ↑05 Sep 2022, 16:25Senin bir kocan var, o tamam bunda. Benim için genel olarak modern)
Benimki elbette bazı önerilerde bulundu ama açıkça kendini gelenekler çerçevesinde tutmaya çalıştı.
PS. Mesajdaki kedinin nereden geldiğini anlamadım? Evet, lan.
-
- Flört etmek
Tamam, teşekkürler. Olan bitene devam etmeye çalışacağım)rmt: ↑13 Sep 2022, 03:51 Bu durumda, burada size yazdıklarını daha az dinleyin, bunun yerine “ilişkinizi” adım adım geliştirmeye devam edin. Tepkisine, neye hazır olup olmadığına odaklanılıyor. Sarılma sırasında ayağa kalktığında şaka yapar gibi ona sarılabilir veya elinizle dokunabilirsiniz ve ne yaptığını görebilirsiniz. 13-14 yaşlarımda gerçek sperm toksikozu yaşadım ve çok fazla duygu yaşadım, ama burada arkadaşım beklemenin daha iyi olduğunu yazıyor, sikik. O halde böyle bir anneye ihtiyacım var!)
PS. Mesajdaki kedinin nereden geldiğini anlamadım? Peki lan.
-
- Sürtünmeler
Ve ayrıca fizyolojiden. Kafası artık çok hassastır ve açıkta kaldığında ona kuru olarak dokunmak bile rahatsız edici olabilir. Doğal olarak geri çekilecektir. Her ne kadar zaten bol miktarda kendi yağlayıcıya sahip olsa da. Ayrıca birçok insan için kafa derisi (üst et) uzun süre yapılması gerekirken tamamen ayrılmamaktadır. Gelişmek gereklidir (ve gereklidir). Böylece aynı zamanda doktorluk oynamayı ve bir anne olarak fimozis muayenesi vb. yapmayı ve gerekli desteği sağlamayı hatırlayabilirsiniz. İşi zevkle birleştirin.
Genel olarak, oğlunuzu anonimlik alışkanlığından (ve bu arada, bu birçok erkek ve kadın için bir sorundur) ve diğer sapkınlıklardan kurtarın.
İyi şanslar! Artık tüm düşüncelerinin kabaca penisinin etrafında döndüğü bir yaşa ulaştı. Nezaketinizle yapacağınız herhangi bir dokunuş ve provokasyon, onun için en güzel hediye ve en azından bir tür rahatlama gibidir. Kendi tecrübelerimden hatırladığım kadarıyla, inanılmaz bir duyguydu ve aynı zamanda bir duygu çeşmesiydi! ). Yapabileceği tek şey, bir anne gibi ve genel olarak bu konuda çok utangaç olmaktır. Ve ayrıca yaşlarına göre bir sürü hamamböceği. Ama zaten doğru ruh halindesin.Oksana 2022: ↑13 Sep 2022, 09:33Tamam, teşekkürler. Devam etmeye çalışacağım)rmt: ↑13 Sep 2022, 03:51 Bu durumda, burada size yazdıklarını daha az dinleyin, bunun yerine "ilişkinizi" adım adım geliştirmeye devam edin. Tepkisine, neye hazır olup olmadığına odaklanılıyor. Sarılma sırasında ayağa kalktığında şaka yapar gibi ona sarılabilir veya elinizle dokunabilirsiniz ve ne yaptığını görebilirsiniz. 13-14 yaşlarımda gerçek sperm toksikozu yaşadım ve çok fazla duygu yaşadım ama burada arkadaşım beklemenin daha iyi, kötü olduğunu yazıyor. O halde böyle bir anneye ihtiyacım var!)
PS. Mesajdaki kedinin nereden geldiğini anlamadım? Peki lan.
Ve ayrıca fizyolojiden. Kafası artık çok hassastır ve açıkta kaldığında ona kuru olarak dokunmak bile rahatsız edici olabilir. Doğal olarak geri çekilecektir. Her ne kadar zaten bol miktarda kendi yağlayıcıya sahip olsa da. Ayrıca birçok insan için kafa derisi (üst et) uzun süre yapılması gerekirken tamamen ayrılmamaktadır. Gelişmek gereklidir (ve gereklidir). Böylece aynı zamanda doktorluk oynamayı ve bir anne olarak fimozis muayenesi vb. yapmayı ve gerekli desteği sağlamayı hatırlayabilirsiniz. İşi zevkle birleştirin.
Genel olarak, oğlunuzu anonimlik alışkanlığından (ve bu arada, bu birçok erkek ve kadın için bir sorundur) ve diğer sapkınlıklardan kurtarın.
Last edited by rmt on 18 Sep 2022, 11:18, edited 3 times in total.
- These users thanked the author rmt for the post:
- Hız Adamları
-
- ön sevişme
Ve çocuklar eğlenir
Evet, onlarla sarhoş bir şekilde içki içiyor, onu vazgeçirmek istiyorum. Sarhoş bir adam bacaklarını açarsa daha akıllı olur..)
Ve çocuklar eğlenir
-
- Sürtünmeler
Evet. Ama iyi oğlum. Bu tür kirli oyunların hayatta size musallat olmak için geri döndüğünü unutmayın.
- These users thanked the author rmt for the post:
- Alex020362
-
- ön sevişme
Peki ya hoşuna giderse..?)
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Herkese merhaba Oksana, siz ve oğlunuz nasılsınız? aslında pek çok oğul annesini istiyor, ben de gençliğimde baktım ve dalga geçtim ama ne yazık ki bunu kocanızla konuşmalısınız, belki kendisi oğluna yalan söylemeyi teklif eder.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 7 months
Yukarıdaki soruya katılıyorum. Oksana, oğluna kesinlikle böyle bir cinsel deneyim yaşatmalısın, özellikle de kendisi istiyorsa
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Bu kişisel bir durum. Annem beni hiçbir zaman cinsel açıdan heyecanlandırmadı. Düşünce bile ortaya çıkmadı. Ancak arkadaşları erken çocukluktan beridir. Tabii belli bir yaşa kadar.
- These users thanked the author Mart for the post (total 3):
- Sibiryak89, sptlh, Endişeli
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Çoğunlukla mastürbasyon ve başka şeylerle ilgili fanteziler. Elbette bu tür ensest vakaları da var. Ancak genellikle bu konuda sessiz kalırlar ve kimseye bundan bahsetmezler. Ya da bu konu hakkında konuşuyorlarsa bazen gerçekten bu konu hakkında konuşmak istiyorlar. Sadece bu şekilde değil, bu tür sitelerde bile bunun hakkında konuşuyorlar. İlginiz için teşekkür ederiz.
- These users thanked the author Murzik45 for the post (total 3):
- Mart, Endişeli, Alex020362
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Ve buradaki konuların büyük çoğunluğu, işleri biraz daha renklendirmek için dolduruluyor. Bu kendi başına hiçbir şey ifade etmez. Onlara hiç dikkat edemezsiniz. Saygın kamuoyunun tepkisi ise ayrı bir konu. Bu konuyla ilgilenenler aboneliğinizi iptal edin. Çekici olmayanlar geçip gider. Sizi farklı şekillerde yakalar; birileri hikayelerini paylaşır. birisi - düşünceler. Birinin fantezisi gerçekleşiyor. Bu konu kesinlikle bir dolandırıcılıktır. Topikaster aynı noktaya çok aptalca ve monoton bir şekilde vuruyor.Murzik45: ↑19 Nov 2022, 08:28 Çoğunlukla mastürbasyonla ilgili fanteziler, başka bir şey. Elbette bu tür ensest vakaları da var. Ancak genellikle bu konuda sessiz kalırlar ve kimseye bundan bahsetmezler. Ya da bu konu hakkında konuşuyorlarsa bazen gerçekten bu konu hakkında konuşmak istiyorlar. Sadece bu şekilde değil, bu tür sitelerde bile bunun hakkında konuşuyorlar. İlginiz için teşekkür ederiz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Burada gerçek hikayelerin olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. Çoğunlukla fanteziler olacaktır. Bana öyle geliyor ki bunu kimin yaptığını söylemeyecekler. Ve eğer varsa, bu türden çok az insan olacaktır.
- These users thanked the author viktor_zet for the post (total 2):
- Hız Adamları, Ötesinden Gelen Şehvet
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 4 months
Bugün tatil ve içki içtiğimizde birbirimizin önünde çıplak kalabileceğimizi göstermek istiyorum. Gerçekten sikimi emmesini istiyorum
- These users thanked the author MağaralarJ for the post (total 2):
- StepanGG, Endişeli
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 2 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years
-
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 9 months
Ah, elbette Oksana bunu uydurdu. Çıplak dolaşıyor çünkü iyi bir figürü var, kocası modern ve sakince bakıyor, oğlu onun önünde mastürbasyon yapmıyor, yani hiç mastürbasyon yapmıyor. Erkekler istedikleri kadar sikişirler ama yine de koca moderndir, dolayısıyla bunun bir önemi yoktur. Sanırım Oksana’ya erkek bir köpekle sikişip sikişmediği sorulsaydı o da onaylar ve hayal kurmaya devam ederdi.
- These users thanked the author havlamak for the post (total 4):
- Endişeli, Vadim77, Alex020362, fötr şapka_1986
-
- Total posts: 20
Bir seksolog olarak bu tür annelerle konuşup sorunları çözdüm ve ayrıca hem annenin hem de oğlunun inisiyatifiyle çeşitli cinsel vakalar ve ilişkiler hakkında bir şeyler duydum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Eh, muayenehanemden birkaç vaka öyküsünü ayrıntılı olarak aktaracağım. İlginç!Nasta Miller: ↑05 Sep 2023, 19:42 Bir seksolog olarak bu tür annelerle konuştum ve sorunları çözdüm, ayrıca hem annenin hem de oğlunun inisiyatifiyle çeşitli cinsel vakalar ve ilişkiler hakkında bir şeyler duydum
-
- Total posts: 20
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 87 Replies