Hamile bir kadınla seks
-
Автор темыOleksandr
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Hamile kadınla seks
doğuma kadar benimle.
- These users thanked the author bir peri for the post:
- seksmarina80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 3 years 7 months
Doğuma kadar eşim ve ben. Dikkatli olursanız ve hiçbir belirti yoksa sorun değil, sadece daha hoş.
Hamile bir kadın yuvarlaklaşır, göğüsleri dolgunlaşır, poposu yuvarlaklaşır. Kendinizi korumanıza gerek yok. Her şey bir şekilde sıcak ve rahat hale gelir
. Ve bu bir daha olmayacak. Eh!
Bu arada teknisyenlerimizden birinin şu açıklamasını hatırladım: Fetüs ısırmaya başlayana kadar hamile bir kadınla seks yapabilirsin

Hamile bir kadın yuvarlaklaşır, göğüsleri dolgunlaşır, poposu yuvarlaklaşır. Kendinizi korumanıza gerek yok. Her şey bir şekilde sıcak ve rahat hale gelir
Bu arada teknisyenlerimizden birinin şu açıklamasını hatırladım: Fetüs ısırmaya başlayana kadar hamile bir kadınla seks yapabilirsin
Last edited by Vladhalar on 30 Nov 2021, 08:10, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 5 months
her şey hala bireyseldir. Ama hormonlar harekete geçiyor. Bazen birisi sekse tamamen kayıtsız kalır, ancak çoğu zaman bu sadece çılgın, doyumsuz bir arzudur. Yataktan hiç çıkmadım. Bunu her zaman istedim. Ve ben de birçok insanı tanıyorum. Mütevazı, sadık eşlerin hamilelik sırasında el değiştirdiği pek çok örnek biliyorum.
Özellikle koca bu dönemde sevişmiyorsa.
Tanıdığım bir erkek genellikle perinatal merkezin yakınında buluşuyor. Çok iyi ısırdıklarını söylüyor.
Ve doğum yaptıktan sonra bile birçok insan fahişelik yapmaya başlıyor.
Özellikle koca bu dönemde sevişmiyorsa.
Tanıdığım bir erkek genellikle perinatal merkezin yakınında buluşuyor. Çok iyi ısırdıklarını söylüyor.
Ve doğum yaptıktan sonra bile birçok insan fahişelik yapmaya başlıyor.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, Yurik, geniş kalçalı adam, Süleyman
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Doktorların sakıncası yoksa doğuma kadar. Hamileliğin başlangıcında kısıtlamalar vardır)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 11 months
İşyerindeki bir meslektaşım hamileydi. Evli değil. Hamile kaldım ve adam hemen bana aşık oldu. Doğuma kadar yırttım ve sonra... Evlenene kadar. Evlendikten sonra yolları nadiren kesişti. Her ikisi de iş değiştirdi.
- These users thanked the author Nandandaar for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, seksmarina80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
İkinci hamileliğimde, yaklaşık beşinci aydan itibaren eşim sürekli sikişmek istedi. Özellikle anal seks. Sıradan hayatta olmasına rağmen kıçından son derece nadirdi. Ve doktorlar hamileliğin başında ve sonunda seksten uzak durmayı tavsiye etti. Zaten başlangıçta seks yapmadık. Toksikoz korkunçtu, sikişmeye zaman yoktu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 4 years 7 months
nimphet, buraya tamamen katılıyorum, her zaman katılıyorum iş gezilerimde hamile kadınları arıyordum ve bu seksi ve hamile kalmayacak.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Daha önce hamile bir kızla seks yapmayı hiç normal bulmamıştım ve hatta hamile kadınların kendilerini de bir şekilde... itici, anti-seksüel falan buldum.
Bir güne kadar iyi bir arkadaşım seks yapmayı teklif etti. hamile karısıyla üçlü yaptı, kendisi yaklaşık altı aylıktı.
Kahretsin, inanılmaz bir şeydi. Özellikle anal seks. Ben her zaman arka kapıdan girme taraftarı olmuşumdur ve hamile bir kadının poposu çok hassas, çok kırılgan ve yasak görünüyordu. Ve ağzına boşaldıktan sonra, prensipte sadece kendisinin değil bebeğin de sperminizi yiyeceğini anlarsınız... Belki bu yanlıştır ama çok hoş
Bir güne kadar iyi bir arkadaşım seks yapmayı teklif etti. hamile karısıyla üçlü yaptı, kendisi yaklaşık altı aylıktı.
Kahretsin, inanılmaz bir şeydi. Özellikle anal seks. Ben her zaman arka kapıdan girme taraftarı olmuşumdur ve hamile bir kadının poposu çok hassas, çok kırılgan ve yasak görünüyordu. Ve ağzına boşaldıktan sonra, prensipte sadece kendisinin değil bebeğin de sperminizi yiyeceğini anlarsınız... Belki bu yanlıştır ama çok hoş
- These users thanked the author -demokrat- for the post (total 4):
- Yurik, Evgeniy-Spb, geniş kalçalı adam, seksmarina80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
Ben de hamile bir kadınla seks yaptım, bir internet sitesinde tanıştık ve tanıştık, gerçekten hoşlandığımızı ve açtığımızı söylememe gerek yok... Öncelikle kız iri çıktı, hatta çok şişman bile diyebilirim. .. Üstelik 8 aylık kocaman bir göbek ... Arabanın ön koltuğuna zar zor sığıyordu ve biz böyle bir inekle arabasız giderken düşündüğüm tek şey girişte komşularla buluşmamaktı. asansör 6. kata çıktı... Tamam kalktık, hemen soyundu, biraz yavaşlamasını istedim ki ben de soyunayım, heyecanlanayım... Sıcak tutan kıyafetlerimi çıkardıktan sonra öyle oldu. Kışın dışarıda kız az çok görünmeye başladı ama yine de ona sarılamadım...
nOnu kanepeye oturtup ağzına verdim... Orta derecede emdi, yutmaya çalıştı aletini uzaklaştırdım ve sürekli boğuluyordum... Karnına baskı yapmamak için onu kelimenin tam anlamıyla kollarımda becerdim, her zamanki misyoner pozisyonunda, elastik olmadan... Sonra birkaç kez köpek stili yaptı, sonra verdi tekrar yanına gittim, giyinmesine yardım ettim ve evine götürdüm... Onu bir daha aramadım...
nOnu kanepeye oturtup ağzına verdim... Orta derecede emdi, yutmaya çalıştı aletini uzaklaştırdım ve sürekli boğuluyordum... Karnına baskı yapmamak için onu kelimenin tam anlamıyla kollarımda becerdim, her zamanki misyoner pozisyonunda, elastik olmadan... Sonra birkaç kez köpek stili yaptı, sonra verdi tekrar yanına gittim, giyinmesine yardım ettim ve evine götürdüm... Onu bir daha aramadım...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
- Registered for: 2 years 8 months
iki çocuk.. doğuma kadar karısıyla seks yaptı.. son aylarda çok dikkatli olmasına rağmen.. fanatizm olmadan diyelim ve sadece köpek stili
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Her iki gebelik de kontrendikasyon olmamasına rağmen cinsiyetsizdi. Eşim her an kendisinden penetrasyon talebinde bulunabileceğimi ve kendisinin de razı olacağını söyledi ancak bunu yapmamamı istedi. Artık dayanamadığını ve boşalması gerektiğini söylediğinde oral seks yaptım ya da parmaklarımla klitorisi okşadım. İsteseydim göğüslerini veya uyluklarını yağlardı, ben de ovuşturup aralarına girerdim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: Seks yapmak istiyorum, hamileliği sırasında bunu hiç anlamadım. Asla.
Ne ince ve zarif manipülasyon!PrematureCum: ↑25 Nov 2022, 15:30 Eşim ondan her an penetrasyon isteyebileceğimi ve kendisinin de itaat edeceğini söyledi ama benden bunu yapmamamı istedi.
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: Seks yapmak istiyorum, hamileliği sırasında bunu hiç anlamadım. Asla.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Sorsaydım mutlu olurdum.
Ben de bir meslektaşımla birlikteyim ama o hamile değil, onu az önce ikna ettim, 20 yaşının üzerindeyim , 40 yaşını geçmiş, ikisi de istiyordu diyorlar.
Sonra o istifa etti ama işime geldi, sonra ben gittim, onlar benim evimde kaldılar, 4-5 kez evine götürdüler, yanına geldiler .
Bunu kulübeye götürdüğümde, yazın beni görmeye geldiğimde ve annem başkentteyken, yürüyüşe çıkıp sonra yattığımızda bile, ne yazık ki şimdi buradayım emekli oldu ve onu ikna etmedi,
emekli olmadan önce birkaç kez mezun olmasına rağmen, Japonya’da hem 70 hem de 80 yaşında bundan vazgeçtiler, ama o bundan keyif alıyor ve çoğu kişi basitçe vazgeçiyor yukarı, gerçi 60 yaşında bile bunu eğlence için yapabilirsin.
Şanslı! :)
Sorsaydım mutlu olurdum.
Ben de bir meslektaşımla birlikteyim ama o hamile değil, onu az önce ikna ettim, 20 yaşının üzerindeyim , 40 yaşını geçmiş, ikisi de istiyordu diyorlar.
Sonra o istifa etti ama işime geldi, sonra ben gittim, onlar benim evimde kaldılar, 4-5 kez evine götürdüler, yanına geldiler .
Bunu kulübeye götürdüğümde, yazın beni görmeye geldiğimde ve annem başkentteyken, yürüyüşe çıkıp sonra yattığımızda bile, ne yazık ki şimdi buradayım emekli oldu ve onu ikna etmedi,
emekli olmadan önce birkaç kez mezun olmasına rağmen, Japonya’da hem 70 hem de 80 yaşında bundan vazgeçtiler, ama o bundan keyif alıyor ve çoğu kişi basitçe vazgeçiyor yukarı, gerçi 60 yaşında bile bunu eğlence için yapabilirsin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 1 year 11 months
Eski sevgilimi her iki hamilelikte de siktim! Bu muhteşem!!! Ve amın içine boşaldığınızda vajina daha yumuşak ve sıcak olur ve memeler daha büyük olur. Bir heyecan! Doğumdan önceki son geceye kadar seviştik!!!
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 106 Replies
- 10172 Views