Neredeyse 18 yaşındayım, annem neredeyse 42 yaşında. Yakın zamana kadar her şey yolundaydı: sık sık yürüyorduk, lateks bir elbise giyiyorduk vb.
Ama yakın zamanda kendime bir yapay penis satın aldım. Ve şimdi sabahları önce tuvalete, sonra odaya, sonra tekrar tuvalete, sonra da banyoya koşuyorum. Üstelik çok daha sık osurmaya başladım. Özellikle otururken ve eğilirken. Bir keresinde onu kıçından yakaladım ve elime osurdu (çok tatsız). Başka bir sefer mağazada osurdum ve küfretmeye başladım. Ziyaret ederken bir şekilde bunu ortadan kaldırır. Ancak evde bu kesinlikle imkansızdır. Ve küfür etse de, sinirlense de, yorum yapsa da durmuyor. Mesela iş yerinde osurdum, küfretmeye ve sinirlenmeye başladım, sonra bir açıklama yaptım ama durmadı. Bu konuda ne yapmalı? Bundan nasıl kurtulabilir?
Anne osurursa ne yapmalı?
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annem osurursa ne yapmalı?
Ayrıca gözlerinizin sulanması için rüzgarın esmesine izin vermeye başlayın

bunun hoş olmadığını anlayacaktır
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Anlamadığım bir şey var.. Osuruyor, sonra küfrediyor, kızıyor, laf söylüyor.... Kime kızıyor, kimi azarlıyor? Kıçın mı? Ne...
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Peki, osurdu ve "İşte bir koyun, geri çekilin" dedi. Sonra fısıltıyla şöyle diyebilir:"Ne zaman olacak bu duracak mı?" İş yerinde osurduğunda kaşlarını çattı ve tehditkar bir şekilde şöyle dedi: "Dur artık!" Sonra şöyle dedi: "Bu çok kötü, bunu insanların önünde tutamazsın."
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 10 months
Bu elbette bir fantezi. Yazar annenin işyerinde nasıl konuştuğunu nasıl biliyor? Rapor mu veriyor yoksa ne? Ve neden annemi babam yerine alıp düpedüz öfkeli olalım ki bu hoş olmayan bir şey.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yine saçmalık, 80 yaşlarında kontrolsüz bir şekilde osurmaya başlayacak... Yaşından dolayı. Yazar daha ilginç bir yazı yazacak kadar akıllı değildi. Anne, bu kutsal ve sen bir çeşit saçmalıktan bahsediyorsun.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 292 Views
-
Last post by Geçit
-
- 0 Replies