Anne osurursa ne yapmalı?

Çeşitli oyuncaklar ve cihazlar yardımıyla kendinizin ve başkalarının cinsel yaşamını nasıl çeşitlendirebilirsiniz?
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 5 months
 Anne osurursa ne yapmalı?

Unread post by Lybitem »

Neredeyse 18 yaşındayım, annem neredeyse 42 yaşında. Yakın zamana kadar her şey yolundaydı: sık sık yürüyorduk, lateks bir elbise giyiyorduk vb.
Ama yakın zamanda kendime bir yapay penis satın aldım. Ve şimdi sabahları önce tuvalete, sonra odaya, sonra tekrar tuvalete, sonra da banyoya koşuyorum. Üstelik çok daha sık osurmaya başladım. Özellikle otururken ve eğilirken. Bir keresinde onu kıçından yakaladım ve elime osurdu (çok tatsız). Başka bir sefer mağazada osurdum ve küfretmeye başladım. Ziyaret ederken bir şekilde bunu ortadan kaldırır. Ancak evde bu kesinlikle imkansızdır. Ve küfür etse de, sinirlense de, yorum yapsa da durmuyor. Mesela iş yerinde osurdum, küfretmeye ve sinirlenmeye başladım, sonra bir açıklama yaptım ama durmadı. Bu konuda ne yapmalı? Bundan nasıl kurtulabilir?
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annem osurursa ne yapmalı?

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Ayrıca gözlerinizin sulanması için rüzgarın esmesine izin vermeye başlayın😆🤣🤣 bunun hoş olmadığını anlayacaktır😂
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by hadi »

Anlamadığım bir şey var.. Osuruyor, sonra küfrediyor, kızıyor, laf söylüyor.... Kime kızıyor, kimi azarlıyor? Kıçın mı? Ne...
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Lybitem »

d3nan: 02 Apr 2023, 14:37 Kime kızıyor, kimi azarlıyor? Kıçın mı? Ne oldu.
Peki, osurdu ve "İşte bir koyun, geri çekilin" dedi. Sonra fısıltıyla şöyle diyebilir:"Ne zaman olacak bu duracak mı?" İş yerinde osurduğunda kaşlarını çattı ve tehditkar bir şekilde şöyle dedi: "Dur artık!" Sonra şöyle dedi: "Bu çok kötü, bunu insanların önünde tutamazsın."
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by havlamak »

Bu elbette bir fantezi. Yazar annenin işyerinde nasıl konuştuğunu nasıl biliyor? Rapor mu veriyor yoksa ne? Ve neden annemi babam yerine alıp düpedüz öfkeli olalım ki bu hoş olmayan bir şey.
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alexsss »

Yine saçmalık, 80 yaşlarında kontrolsüz bir şekilde osurmaya başlayacak... Yaşından dolayı. Yazar daha ilginç bir yazı yazacak kadar akıllı değildi. Anne, bu kutsal ve sen bir çeşit saçmalıktan bahsediyorsun.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks oyuncakları ve diğer cihazlar”