Karınızın onunla/patronunuzla seks yapması (seks karısı/aldatılan koca)
-
Автор темыxp911
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karınızın onunla/patronunuzla seks yapması (seks karısı/aldatılan koca)
Bize deneyiminizi anlatın. Soru esas olarak seks karısı-aldatılan çiftlere yöneliktir. Karınız patronuyla seks yaptı mı/yaptı mı? Yoksa patronunla mı? Patron, karısının size cinsiyetlerini anlattığını biliyor mu, yoksa bu "gizli" mi?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
Re: Karınızın onunla/patronunuzla seks yapması (seks karısı/aldatılan koca)
henüz değil.. ama belki de olacak... konu canlandırıcı
-
Автор темыxp911
- Flört etmek
- Total posts: 34
bana daha fazlasını anlat
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
Başka bir yazdığım konuda, bir tanıdığım genç bir muhasebeciyi sikiyor, bir erkekle yaşıyor ama yönetmeninin stresini atmasına yardımcı olmaktan çekinmiyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Patronun stresi iyi bir şey değil. İşletmenin zarar görmemesi için bu durumun her zaman ele alınması gerekir. Astlarının refahı güçlendi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Karımı memnuniyetle patronun emrine verirdim ama onun bir patronu var.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 1 year 10 months
Zaten bazı yazımda yazdım. Benimki patronunu gerçekten seviyor ve o da onu seviyor, hatta ilgi belirtileri gösteriyor. Onunla bu konu hakkında konuşmaya başladığımızda onunla flört etmeyi bile kabul etti ama sonra fikrini değiştirdi ve şöyle dedi: "İşte çalışmam gerekiyor ve bu konuyla ilgili tüm oyunlar boş zamanlarımda."
Bence haklı, çünkü o zaman yönetimle iletişimde zorluklar ortaya çıkabilir ve geri dönüş olmayacak; bu nedenle istifa etmek de bir seçenek değil.
Bence haklı, çünkü o zaman yönetimle iletişimde zorluklar ortaya çıkabilir ve geri dönüş olmayacak; bu nedenle istifa etmek de bir seçenek değil.
- These users thanked the author Sanat for the post (total 2):
- Mikha77, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 1 month
İki yıl önce eşimin şirketinde iş bulduğum ortaya çıktı. Ve bir süre sonra kendisi bana 7 yıldır patronun metresi olduğunu söyledi. İşyerinde birisinin onu becerdiğini zaten biliyordum ama fazla sormadım, bir sürü erkeği vardı ve bununla pek ilgilenmiyordum. Çok sevgili, harika, harika. Şimdi genel müdürümüz, 60’ın epey üzerinde bir adam... Ama karısının dediği gibi, pantolonunda her şey yolunda ve penisi benimkinden biraz daha büyük ve mükemmel duruyor, ama çabuk ateş ediyor. Çok sık seks yapmıyorlar ama tutkulu ve çok verimli... Dediği gibi, sık sık onun spermini amımdan tattım. Genel olarak kim olduğumu bilerek beni işe aldı ve hem işte hem de boş zamanlarımızda erkekler gibi normal iletişim kuruyoruz. Onların sikişmelerinden haberdar olduğumu bilmiyor. Ve sık sık benimle normal bir ortamda iletişim kurduğunda ne düşündüğünü merak ediyorum??? Bu beni çok heyecanlandırıyor. Üstelik artık karım bana onu ne zaman, nerede ve nasıl siktiğini her zaman ayrıntılı olarak anlatıyor... Sık değil ama ofiste hızla onu beceriyor... Genel olarak herkes her şeyden memnun, özellikle ben, gerçek gibi boynuzlamak...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Eh, işçiler kavga ediyor))
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Hem patronuyla hem de benim patronumla bir eşim var.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Ayrıntıları sorabilir misiniz)?
21 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Benimki patronuyla seks yaptı. Benim iznimle. O büyük bir patron değildi ve sadece karımı emrinde tutuyordu)). Doğum izninden sonra yeni bir işe başladım. Artan ilgi göstermeye başladı. Bir nevi aşık oldum)). Onun birlikte seks yapmasına karşı olmadığımı zaten konuşmuştuk. Bu nedenle onayımı onayladıktan sonra ona izin verdi. Birincisi, ona sadece oral seks yaptım çünkü ona sadece ben izin verdim. Tepkinizi kontrol edin)). Sonra seks oldu. Birkaç kez oldu. Karısı da bunu ofiste yapmak istiyordu ama yakacaklarından korkuyordu)). O benim bildiğimi bilmiyordu)
Ayrıntıları sorabilir misiniz)?
21 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Benimki patronuyla seks yaptı. Benim iznimle. O büyük bir patron değildi ve sadece karımı emrinde tutuyordu)). Doğum izninden sonra yeni bir işe başladım. Artan ilgi göstermeye başladı. Bir nevi aşık oldum)). Onun birlikte seks yapmasına karşı olmadığımı zaten konuşmuştuk. Bu nedenle onayımı onayladıktan sonra ona izin verdi. Birincisi, ona sadece oral seks yaptım çünkü ona sadece ben izin verdim. Tepkinizi kontrol edin)). Sonra seks oldu. Birkaç kez oldu. Karısı da bunu ofiste yapmak istiyordu ama yakacaklarından korkuyordu)). O benim bildiğimi bilmiyordu)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years
Kocaman bir siki vardı, onu birkaç kez becerdim onları yakalayana kadar bir yıl.
Karım sikti, elbette doğrudan değil patron, kadınlar grubunun ustasıydı ve neredeyse tüm kadınları sikti, ama elbette karım da onun ne tür bir penisi olduğunu kontrol etmeye karar verdi.
Kocaman bir siki vardı, onu birkaç kez becerdim onları yakalayana kadar bir yıl.
-
- Sürtünmeler
Bana onu nerede yakaladığını söyle. Sonra ne oldu?Aldatılan!!!: ↑14 Aug 2023, 12:10Karım sikti, elbette doğrudan değil patron, kadınlar grubunun ustasıydı ve neredeyse tüm kadınları sikti, ama tabii ki karım da onun ne tür bir siki olduğunu kontrol etmeye karar verdi.
Kocaman bir siki vardı, onu yıllarca becerdim ta ki Onları yakaladım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 7 months
Patron internetteki fotoğrafları görünce onu tanıdı ama seks istemedi. Ama patronun ortağıyla oldu)
-
- Orgazm!
Danafil,
En çok hangi ayrıntılarla ilgileniyorsunuz? Aksi takdirde, uzun süre her şey hakkında konuşulacak çok şey olur ve herkes ilgilenmez. Her şeyin nasıl bu şekilde ortaya çıktığını en başından başlayabilirsiniz.
En çok hangi ayrıntılarla ilgileniyorsunuz? Aksi takdirde, uzun süre her şey hakkında konuşulacak çok şey olur ve herkes ilgilenmez. Her şeyin nasıl bu şekilde ortaya çıktığını en başından başlayabilirsiniz.
-
- Sürtünmeler
Evet, öncelikle ilginç, her şeyin ilk defa nasıl gerçekleştiği. Peki patronuna ne oldu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bana öyle geliyor ki, eğer patron çekici, akıllı ve zenginse, o zaman astından minnettarlık almak istiyorsa, bunu alacaktır. Ve sadece nadir istisnalar dışında bunun tersi olur. Bugün hayat ve ahlak böyledir. Ancak bu tamamen kişisel bir görüş.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
- Çift 33, -AlexNova-, Çimen, Truwor, Vik.ruba80, İskender
-
- Orgazm!
Danafil,
Merhaba. Öyle ya da böyle, benzer bir soruyu zaten birkaç kez yanıtladım. Bu yüzden yazılarımı kopyaladım ve biraz düzenledim. Bunun oldukça uzun bir hikaye olduğu için üzgünüm ama kısacası pek çok şey, özellikle de nedenleri belirsizliğini koruyor.
Daha önce biz de bu noktaya gelebileceğimizi düşünmemiştik ve tesadüfen eşimin arkadaşının düğününde, düğününde çabalamamıştık bile. Kışın, köyde, ben ortada olan (hava onun için daha sıcaktı) karımın bacaklarının arasına girdikten ve bana dönük olarak sağ tarafına yattıktan sonra, her şeyin sessizce gerçekleştiği başka bir adamla yatağa girdik ve sırtı ona dönükken, avucumla adamın sert, kalın, sıcak, nabız gibi atan penisinin karısının bacaklarının arasına sıkıştırıldığını, külotu zaten tamamen ıslanmış olduğunu ve avucunun bu penisi zaten elinde tuttuğunu keşfettim. Bana bir şok oldu, karımın parmaklarını başka bir adamın penisinde hissetmek çok heyecan vericiydi. Ben şaşkınlık içindeyken avucumu penisinden çekemediğimi dehşet içinde fark ettim ve benimkinden açıkça çok daha etkileyici olan bu penisin kesinlikle benimkine girmek zorunda kalması arzusundan delirme noktasına kadar korktum. karımın küçük ve düzgün amcıkları var, böylece eşim kesinlikle bu muhteşem üyeyi kendi içinde hissetti.
Gündüzleri bir ruh hali var ama gece geliyor ve yatakta heyecanla birlikte kaba ve ahlaksız arzular ortaya çıkıyor. , gündüzleri utandıran, geceleri ise bunların kaçınılmaz olarak gerçekleşmesi için çabaladığınız.
Şunu söylemeliyim ki o zaman bile bana ve eşime karşı oldukça çekici ve hoş biriydi. Düğün boyunca yanımızdaydı, karısına çok incelikli bir şekilde baktı, benimle ilginç bir şekilde konuştu, birkaç kez karısıyla yavaş dans etmek için iznimi istedi ve o zaman bile, biraz içtikten sonra onlara hayran kaldım: benim ince, tatlım mini elbiseli, ince topuklu, beli belirgin, üst düğmesi açık bluzunun altından çok iştah açıcı göğüs şekilleri ortaya çıkan ve öyle acımasız, geniş omuzlu, kur yapmayı çok bilen bir adam, bizden çok daha yaşlı. Birlikte dans ederken, birbirlerine sarılırken çok güzel görünüyorlardı ve danslardan birinin sonunda dudaklarını şapırdattıklarında, bu bana doğal ve hatta gerekli göründü. Ayrıca geceyi nerede geçireceğimizi bulma, eşimin yıkanabilmesi için ılık su ve leğen alma konusunda da bizimle birlikte olması, eşim için son derece keyifli oldu. Bizimle yatmasını ona bizim teklif ettiğimizi söylemeye gerek yok ama artık geceleri kendine başka bir yer nerede arayabilir ki?... Eşim için yatakta bir yer ısıtmamı önerdi; Bana mantıklı geldi, ben de hemen kabul ettim ve alacakaranlıkta karımın telefon fenerleriyle yıkanmasına yardım etti, ayakta, eteğini ve külotunu çıkarırken elini destekledi, yıkanırken ona bir kupadan su döktü. Kendisi de ona bir havlu verdi, yeni iç çamaşırını giymesine yardım etti, bluzunu ve sutyenini aldı ve bir tişört giymesine yardım etti.
Bütün bunları herkesin herkesi sevmesi ve birbirine iyi davranması ilkesine dayanarak söylüyorum ve her şey olup bittiğinde zaten hem bana hem de eşime oldukça çekici ve hoş geliyordu.
Ona söyledim Sonra neredeyse hiç mastürbasyon yapmadı, sadece birkaç kez yavaş yavaş penisinin kalınlığına ve sertliğine şaşırdı ve külotu karısının amından çıkarmaya çalıştı. Ama kendisi, durumumu fark ettiğinde, kararlılıkla karısının külotunu çıkardı, sonra avucumu aldı, tekrar penisinin üzerine koydu ve sonra ben, korku ve heyecandan uyuşmuş halde, kendimi yönlendirip penisini ıslak kedinin içine soktum. Zaten içgüdüsel olarak bacaklarını genişçe açmış olan karısı, daha doğrusu solunu bir yukarı kaldırdı, böylece penisiyle arkadan amına girmesi daha kolay olacaktı. Bana öyle geliyordu ki, özellikle karımı öperken onun derin, aralıklı nefesini yakaladığım zaman ve avucumla önce penisinin başının karımın amına girdiğini ve sonra yavaş yavaş ve sonsuz bir şekilde onun penisinin başının nasıl girdiğini hissettiğimde delirmiştim. Artık penisini tutmadığımı fark etmediğimde, karımın üzerinde sadece toplarının olduğu amını okşadığımı fark etmediğimde penisin tamamı içeri girmeye başladı. Kocaman penisinin tamamının zaten karımın içinde olduğunun ve şimdi orgazmını onun içinde gerçekleştireceğinin ve onu spermiyle dolduracağının farkına varmak, bunun böyle olması gerektiğine dair umutsuzlukla birlikte beni açıklanamaz bir teslimiyet durumuna sürükledi. Benimle Eşim o geceye kadar orgazm olamadı. Ve sonra, penisiyle yavaşça ileri geri sürtünmeye başladığında, karım bir şekilde çok gerildi, ağzını genişçe açtı, ama artık beni öpmedi, aralıklı olarak ağzından nefes alarak derin, boğuk bir inilti çıkardı. Artık kendim için değil onun için korkuyordum. Ve tişörtünü kaldırdı ve parmaklarıyla meme ucunu parmaklamaya başladı ve avucumu ikinci meme ucuna götürdü, sonra yüzümü ağzından uzaklaştırdı ve aşağı doğrultmaya başladı ve orada yüzümü sıkıca göğsüne bastırdı. onu kedi, parmağıyla göstererek klitorisini ağzınla ve dilinle uyarmalısın. Bir eliyle meme ucunu nasıl çekiştirdiğini, diğer eliyle yüzünü kendisine doğru çevirdiğini ve açgözlülükle geniş açık ağzını dudaklarından öpmeye başladığını fark ettim. Bir elimle eşimin kalın penisiyle patlayan amını öperken, diğer elimle nedense testislerini okşadım. Karımın, leğen kemiğinin, sanki kendisi amını penisinin üzerine itmek için daha çok çabalıyormuş gibi dalga benzeri zarif hareketlerine hayran kaldığımı ve karımın bu hareketlerinin alışılmadık derecede güzel ve heyecan verici olduğunu hatırlıyorum. Ayrıca penisinin taşaklarının tersi yönde el yordamıyla kıçının derinliklerine doğru gitmesine şaşırdığımı da hatırlıyorum. Ve o anda, karısı bir şekilde çok gerildi, sonra doğal olmayan bir şekilde dondu ve sonra orgazmının kasılmaları içinde anında her yeri titremeye başladı, kalıcı inlemeler eşliğinde ve hatta amından gelen sıvıyı ağzıma biraz fışkırttı. , penisiyle birlikte patlıyordu. Kasılmaları zayıflamaya başladığında, penisiyle enerjik bir şekilde birkaç hareket yaptı, aynı zamanda gerildi, dondu ve donuk bir şekilde hırladı. Sadece penisinin topların arkasında bulunan kısmından ne kadar güçlü bir orgazm dürtüsünün geçtiğini hissettim. karımın içine döktü ve onu spermiyle doldurdu. Artık onun sperminin ve dolayısıyla kendisinin bir parçasının sonsuza kadar karımda kalacağını ve karımın artık sonsuza kadar bana olduğu kadar ona da ait olacağını düşünecek zamanım oldu.
Sonra karım bana bunun ilk gerçek seksi olduğunu söyledi. "Farkında değildim, benimle olduğunu, beni öptüğünü, her şeyin sorumlusu olduğunu biliyordum." Ve bana kimin girip bana geldiği artık önemli değildi, artık hiçbir şey anlamıyordum.
Merhaba. Öyle ya da böyle, benzer bir soruyu zaten birkaç kez yanıtladım. Bu yüzden yazılarımı kopyaladım ve biraz düzenledim. Bunun oldukça uzun bir hikaye olduğu için üzgünüm ama kısacası pek çok şey, özellikle de nedenleri belirsizliğini koruyor.
Daha önce biz de bu noktaya gelebileceğimizi düşünmemiştik ve tesadüfen eşimin arkadaşının düğününde, düğününde çabalamamıştık bile. Kışın, köyde, ben ortada olan (hava onun için daha sıcaktı) karımın bacaklarının arasına girdikten ve bana dönük olarak sağ tarafına yattıktan sonra, her şeyin sessizce gerçekleştiği başka bir adamla yatağa girdik ve sırtı ona dönükken, avucumla adamın sert, kalın, sıcak, nabız gibi atan penisinin karısının bacaklarının arasına sıkıştırıldığını, külotu zaten tamamen ıslanmış olduğunu ve avucunun bu penisi zaten elinde tuttuğunu keşfettim. Bana bir şok oldu, karımın parmaklarını başka bir adamın penisinde hissetmek çok heyecan vericiydi. Ben şaşkınlık içindeyken avucumu penisinden çekemediğimi dehşet içinde fark ettim ve benimkinden açıkça çok daha etkileyici olan bu penisin kesinlikle benimkine girmek zorunda kalması arzusundan delirme noktasına kadar korktum. karımın küçük ve düzgün amcıkları var, böylece eşim kesinlikle bu muhteşem üyeyi kendi içinde hissetti.
Gündüzleri bir ruh hali var ama gece geliyor ve yatakta heyecanla birlikte kaba ve ahlaksız arzular ortaya çıkıyor. , gündüzleri utandıran, geceleri ise bunların kaçınılmaz olarak gerçekleşmesi için çabaladığınız.
Şunu söylemeliyim ki o zaman bile bana ve eşime karşı oldukça çekici ve hoş biriydi. Düğün boyunca yanımızdaydı, karısına çok incelikli bir şekilde baktı, benimle ilginç bir şekilde konuştu, birkaç kez karısıyla yavaş dans etmek için iznimi istedi ve o zaman bile, biraz içtikten sonra onlara hayran kaldım: benim ince, tatlım mini elbiseli, ince topuklu, beli belirgin, üst düğmesi açık bluzunun altından çok iştah açıcı göğüs şekilleri ortaya çıkan ve öyle acımasız, geniş omuzlu, kur yapmayı çok bilen bir adam, bizden çok daha yaşlı. Birlikte dans ederken, birbirlerine sarılırken çok güzel görünüyorlardı ve danslardan birinin sonunda dudaklarını şapırdattıklarında, bu bana doğal ve hatta gerekli göründü. Ayrıca geceyi nerede geçireceğimizi bulma, eşimin yıkanabilmesi için ılık su ve leğen alma konusunda da bizimle birlikte olması, eşim için son derece keyifli oldu. Bizimle yatmasını ona bizim teklif ettiğimizi söylemeye gerek yok ama artık geceleri kendine başka bir yer nerede arayabilir ki?... Eşim için yatakta bir yer ısıtmamı önerdi; Bana mantıklı geldi, ben de hemen kabul ettim ve alacakaranlıkta karımın telefon fenerleriyle yıkanmasına yardım etti, ayakta, eteğini ve külotunu çıkarırken elini destekledi, yıkanırken ona bir kupadan su döktü. Kendisi de ona bir havlu verdi, yeni iç çamaşırını giymesine yardım etti, bluzunu ve sutyenini aldı ve bir tişört giymesine yardım etti.
Bütün bunları herkesin herkesi sevmesi ve birbirine iyi davranması ilkesine dayanarak söylüyorum ve her şey olup bittiğinde zaten hem bana hem de eşime oldukça çekici ve hoş geliyordu.
Ona söyledim Sonra neredeyse hiç mastürbasyon yapmadı, sadece birkaç kez yavaş yavaş penisinin kalınlığına ve sertliğine şaşırdı ve külotu karısının amından çıkarmaya çalıştı. Ama kendisi, durumumu fark ettiğinde, kararlılıkla karısının külotunu çıkardı, sonra avucumu aldı, tekrar penisinin üzerine koydu ve sonra ben, korku ve heyecandan uyuşmuş halde, kendimi yönlendirip penisini ıslak kedinin içine soktum. Zaten içgüdüsel olarak bacaklarını genişçe açmış olan karısı, daha doğrusu solunu bir yukarı kaldırdı, böylece penisiyle arkadan amına girmesi daha kolay olacaktı. Bana öyle geliyordu ki, özellikle karımı öperken onun derin, aralıklı nefesini yakaladığım zaman ve avucumla önce penisinin başının karımın amına girdiğini ve sonra yavaş yavaş ve sonsuz bir şekilde onun penisinin başının nasıl girdiğini hissettiğimde delirmiştim. Artık penisini tutmadığımı fark etmediğimde, karımın üzerinde sadece toplarının olduğu amını okşadığımı fark etmediğimde penisin tamamı içeri girmeye başladı. Kocaman penisinin tamamının zaten karımın içinde olduğunun ve şimdi orgazmını onun içinde gerçekleştireceğinin ve onu spermiyle dolduracağının farkına varmak, bunun böyle olması gerektiğine dair umutsuzlukla birlikte beni açıklanamaz bir teslimiyet durumuna sürükledi. Benimle Eşim o geceye kadar orgazm olamadı. Ve sonra, penisiyle yavaşça ileri geri sürtünmeye başladığında, karım bir şekilde çok gerildi, ağzını genişçe açtı, ama artık beni öpmedi, aralıklı olarak ağzından nefes alarak derin, boğuk bir inilti çıkardı. Artık kendim için değil onun için korkuyordum. Ve tişörtünü kaldırdı ve parmaklarıyla meme ucunu parmaklamaya başladı ve avucumu ikinci meme ucuna götürdü, sonra yüzümü ağzından uzaklaştırdı ve aşağı doğrultmaya başladı ve orada yüzümü sıkıca göğsüne bastırdı. onu kedi, parmağıyla göstererek klitorisini ağzınla ve dilinle uyarmalısın. Bir eliyle meme ucunu nasıl çekiştirdiğini, diğer eliyle yüzünü kendisine doğru çevirdiğini ve açgözlülükle geniş açık ağzını dudaklarından öpmeye başladığını fark ettim. Bir elimle eşimin kalın penisiyle patlayan amını öperken, diğer elimle nedense testislerini okşadım. Karımın, leğen kemiğinin, sanki kendisi amını penisinin üzerine itmek için daha çok çabalıyormuş gibi dalga benzeri zarif hareketlerine hayran kaldığımı ve karımın bu hareketlerinin alışılmadık derecede güzel ve heyecan verici olduğunu hatırlıyorum. Ayrıca penisinin taşaklarının tersi yönde el yordamıyla kıçının derinliklerine doğru gitmesine şaşırdığımı da hatırlıyorum. Ve o anda, karısı bir şekilde çok gerildi, sonra doğal olmayan bir şekilde dondu ve sonra orgazmının kasılmaları içinde anında her yeri titremeye başladı, kalıcı inlemeler eşliğinde ve hatta amından gelen sıvıyı ağzıma biraz fışkırttı. , penisiyle birlikte patlıyordu. Kasılmaları zayıflamaya başladığında, penisiyle enerjik bir şekilde birkaç hareket yaptı, aynı zamanda gerildi, dondu ve donuk bir şekilde hırladı. Sadece penisinin topların arkasında bulunan kısmından ne kadar güçlü bir orgazm dürtüsünün geçtiğini hissettim. karımın içine döktü ve onu spermiyle doldurdu. Artık onun sperminin ve dolayısıyla kendisinin bir parçasının sonsuza kadar karımda kalacağını ve karımın artık sonsuza kadar bana olduğu kadar ona da ait olacağını düşünecek zamanım oldu.
Sonra karım bana bunun ilk gerçek seksi olduğunu söyledi. "Farkında değildim, benimle olduğunu, beni öptüğünü, her şeyin sorumlusu olduğunu biliyordum." Ve bana kimin girip bana geldiği artık önemli değildi, artık hiçbir şey anlamıyordum.
-
- Sürtünmeler
Evet!! Hikaye harika!!!. Bunu eşimle de yaşamak isterim)
-
- Orgazm!
Üç yıl sonra tekrar hayatımıza girdi ve karımın patronu oldu.
-
- Sürtünmeler
Peki devam filmi mi vardı? Veya karınız)?
-
- Orgazm!
Peki, karısı olduğuna göre bizimki de öyle. İlk önce eşimin yanında. Daha doğrusu, ilk başta hiçbir şey. İlk başta birkaç aylığına çıktık, bizimle arkadaş oldu ve sanki bir aile dostu oldu, daha yaşlı olduğu ve biraz ağırlığı ve nüfuzu olduğu için bize çok yardımcı oldu. Karımı sevdiği ve istediği her şeyden belliydi ve çok geçmeden bunu kendisi de itiraf etti. Ama onun için önemli olan sadece seks değil, her şeyin herkesin rızasıyla olmasıydı: karısının onunla birlikte olmak istemesi, benim için de hoş olması ve benim de karımın onunla birlikte olmasına izin vermem. onunla ol ve onun da karısıyla birlikte ol. Öyle bir noktaya geldi ki, kadın kendisine teşekkür etme ihtiyacı hissettiğini söylemeye başladı ve kadının minnettarlığı, teşekkür etmesi gereken erkeğe seks sağlamasıyla kendini gösteriyor. Ayrıca o ilk geceki halimizi ne ben ne de eşim unutmadık. Ve bunu karımdan saklamama rağmen, ben de onun penisine en az bir kez daha dokunmayı ve onu karımla tanıştırmayı hayal ettim. Hafta sonları sauna, yüzme havuzu, şömine, ateş, ızgara, şarap, çay için bizi sık sık kulübesine davet ederdi. Eşime ve bana bir oda verdi, kendisi başka bir odada uyudu. Ama öyle bir an geldi ki, karısının onunla yatmasına izin vermek için benden izin istedi. Onu reddedemezdim. Bütün hafta eşimle birlikte geceler boyunca gelecek hakkında konuştuk. O da ben de korkuyorduk ama heyecan tüm korkularımıza üstün geliyordu, daha doğrusu korkular heyecanımızı daha da artırıyordu. O akşam kulübesinde sauna, yüzme havuzu ve şarap eşliğinde barbekü yaptıktan sonra karısına şöyle dedi: "Kocanıza iyi geceler dileyin." Eşim çıplak vücudunun üzerine bir bornoz giyerek yanıma geldi, parmaklarının ucunda yükseldi ve beni şefkatle öpmeye başladı ve onu beklememi istedi. O da bana mastürbasyon yapmamam gerektiğini, karımı beklemem gerektiğini, sonra ona tüm sevgisini ve şefkatini göstermem gerektiğini söyledi ve ardından kolunu karısına doladı ve gözlerimin önünde onu yatak odasına götürdü. Bana öyle geliyordu ki, şimdi güzel penisiyle karıma nasıl gireceğini hayal ederek delirecektim. Eşimin yatak odasından gelen inlemelerine, orgazm anlarında hayvani homurtularına nasıl dayanabildiğimi bilmiyorum. Eşimden gönüllü olarak vazgeçtiğim için kendimi ezilmiş ve değersiz görüyordum ve aynı zamanda karımın benimle hissedemediği bir şekilde onunla iyi hissetmesinden anlaşılmaz ve inanılmaz bir zevk duyuyordum. Birkaç saat sonra eşim bana döndü. Karanlıktı, onu pek göremiyordum ama vücudunun inanılmaz derecede heyecan verici cinsel kokusunu hissettim. Onu sessizce öpmeye başladım, her yerini. Az önce bana çok memnun olduğunu, bunun ona olan aşkımın en yüksek tezahürü olduğunu, onun sevdiği başka bir adamın az önce iki orgazm yaşadığı amını öptüğümü söyledi. Sonra benimle yatacağını ekledi ve sabah tekrar yanına gelmesini istedi. Kolayca ve hızlı bir şekilde geldim ve uykuya daldık. Ve sabah beni tekrar öptü ve ona gitti. Onun inlemelerini ve hırıltılarını yeniden duydum. Sabah o ve ben aynı anda ayrıldık, her şeyin yolunda olduğunu, karımın uyuduğunu, harika olduğumu, kahve yaptık, odaları ve saunayı temizledik, şömineyi yaktık dedi. Yaklaşık iki saat sonra uykulu eşim yanımıza geldi, beni öptü, onu öptü ve kahve istedi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 1 year 9 months
Onun patron olup olmaması meselesi değil. Eşlerden birinin herhangi bir günlük, kariyer veya maddi sorunu çözmek için ne sıklıkla yatak ilişkilerine başvurduğu çok daha ilginçtir. Ve birbirlerinden gizli mi tutuluyor? Bizde bu vardı, eşim bu tür sorunları bu şekilde çözdü. Sık sık olmasa da emsaller vardı.
- These users thanked the author Cock Yaşlı*** for the post (total 2):
- Tanya, çoban
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 858 Views
-
Last post by Alex Barları