Burada ortak erkekleri olan anne ve kızları var mı?
-
Автор темыİvanoviç
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Burada ortak erkekleri olan anne ve kızları var mı?
Herkese merhaba, bir süredir bir kadın ve kızıyla birlikte olmayı çok istiyordum. Burada bunu uygulayan ya da bunun olasılığını kabul eden kadın var mı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Burada ortak erkekleri olan anne ve kızları var mı?
Ensest nerede? Yoksa FFM formatındaki ilişkileri mi kastediyorsunuz? Sonuçta, bir kadın ve kızıyla "ayrı ayrı" yatarsanız, bu ensestten ziyade bir tür çok eşliliktir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 5 months
Eşim ve kızım var, Saingeriz, eşim 53 yaşında. Kızım 27 yaşında. Kızım 5 yıldır yanımızda, birlikte yaşıyoruz.
- These users thanked the author Ignatius for the post (total 10):
- Sibiryak89, Beştau, kaptan63, Timuryai, Sulu Svetlana, DEF#1, Boynuzlamak!!!, Maksimum23, Tolkala, masrafçı
-
Автор темыİvanoviç
- Flört etmek
Axler, Evet, LFM formatındaki ilişkileri kastediyorum ve daha da iyisi, yalnızca bir ilişki değil, aynı zamanda birlikte yaşamak.
6 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Ne kadar harika bir adamsın! Kızınız kolaylıkla iletişime geçti mi, yoksa onu ikna etmek biraz zaman mı aldı?
6 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Ne kadar harika bir adamsın! Kızınız kolaylıkla iletişime geçti mi, yoksa onu ikna etmek biraz zaman mı aldı?
-
Автор темыİvanoviç
- Flört etmek
Herkese tekrar merhaba. Burada anne ve kızı siken erkekler var mı? (Kabalık için özür dilerim)
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Bir gece seviştiler. Mutfağa çıplak sigara içmeye gittik. Kızı hiçbir şey olmamış gibi vefat etti. Konuştuk. Biraz şarap içip tekrar yolumuza devam ettik. Aniden duvarın arkasından inlemeler duyduk. Oraya gitmeyi önerdi. İçeri girdik ve kızım vibratörüyle tatmin oldu. "Sen yapabilirsin ama ben yapamam?" dedi. Beni sakinleştirdiler. Biraz şarap içtik ve kızımın yanına yürüdüm. Onlar ayrılmak zorunda kalana kadar kısa bir süre görüştük. İkisi de benden hamile kalmak istiyordu. Ama işe yaramadı...
Yetişkin bir kadın vardı. Kızı dairedeyken bile seviştiler. Bana kızıylabirlikte olduklarını söyledi. e> orada bir adam yaşıyordu. Her gece seviştiler. O zaman anneyi arayalım. Neredeyse sekse geldi. Ancak kızı ondan ayrıldı. Etrafımdaki herkesi yönlendirmeye başladım. Kürtaj bile yaptırdım. Sonuç olarak annesi onun partiye katılmasını yasakladı.
Bir gece seviştiler. Mutfağa çıplak sigara içmeye gittik. Kızı hiçbir şey olmamış gibi vefat etti. Konuştuk. Biraz şarap içip tekrar yolumuza devam ettik. Aniden duvarın arkasından inlemeler duyduk. Oraya gitmeyi önerdi. İçeri girdik ve kızım vibratörüyle tatmin oldu. "Sen yapabilirsin ama ben yapamam?" dedi. Beni sakinleştirdiler. Biraz şarap içtik ve kızımın yanına yürüdüm. Onlar ayrılmak zorunda kalana kadar kısa bir süre görüştük. İkisi de benden hamile kalmak istiyordu. Ama işe yaramadı...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Rahmetli eşim bana bir adamla ve onun babasıyla yaklaşık bir yıl boyunca seks yaptığını anlattı. Bir noktada aynı kadını becerdiklerini öğrendiler. Skandal yoktu ama üçü de ciddi bir konuşma yaptı. Karısı ne babayı ne de oğlunu terk edemedi ve etmek istemedi - onlarla seks ona büyük zevk verdi. Babasının 23 santimetre uzunluğunda ve çok kalın, kocaman bir penisi olduğunu söyledi. Emmek için başı ve kasık kemiğiyle yumruğunun içine alması gerekiyordu. Aksi takdirde penisin sahibi tutkuyla boğazını yaralayabilir. Babası yaşına rağmen çok sikişiyordu. Oğul biseksüeldi, bu da karısına düşmandı ve ilişkilerde çok romantikti. Grup seks yapmadılar. "Ciddi sohbetten" altı ay sonra babanın hastalığı ve oğlunun ilgisini kaybetmesi nedeniyle ilişki sona erdi - yine erkeklere ilgi duydu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years
25 yaşındaki bir adamın 58 yaşındaki bir kadını nasıl becerdiğine dair bir hikaye okudum. Bir gün beklenmedik bir şekilde dairede bir kız (yaklaşık 40 yaşında) belirdi ve adam orada annesini tüm gücüyle sikiyordu. belki. Tabii kızımın çenesi düştü. Ama sonra telefon numaralarını değiştirdiler ve arkadaş hem anneyi hem de kızı sikmeye başladı, ancak farklı zamanlarda grup seks olmadı
- These users thanked the author MilfoGilfoiob for the post (total 2):
- Mancuso, Alex_Tash
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 1 month
Neden birdenbire anlatmaya karar verdi? bu kadar gizli misin?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
O ve ben bu konuda herhangi bir sorun görmedik. İlişkimiz çok açık ve güven vericiydi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 6 months
Tpoo, merhaba. bana biraz daha ayrıntı verebilir misin? Üçünüz daha sonra hep seks yaptınız mı? anne ve kızı kaç yaşındaydı? Kendiniz için onların amcıklarını karşılaştırdınız mı? lezbiyen ilişkileri var mıydı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Aynı yataktaysam lezbiyen unsurlar var demektir. Ya göğüslerini okşarlar ya da öperler. Küçük tiyatro. Geçenlerde kayınvalidem kız istiyordu. İlk başta kayınvalidem ilgilendi, sonra hanımlar heyecanlanınca ben de katıldım.
Artık dul bir kayınvalidem olmaya başladı. Eşim kendisi önerdi. Kayınvalidesi seks eksikliğinden dolayı kendisi değildi. O ve kızı çok iyi arkadaşlar.
Aynı yataktaysam lezbiyen unsurlar var demektir. Ya göğüslerini okşarlar ya da öperler. Küçük tiyatro. Geçenlerde kayınvalidem kız istiyordu. İlk başta kayınvalidem ilgilendi, sonra hanımlar heyecanlanınca ben de katıldım.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 3):
- Sibiryak89, Vik.ruba80, masrafçı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 9 months
Mayıs ayında annemle birlikte bir kafedeyken iki adam bizi karşıladı ve birkaç saat sonra onların dairesine gittik, yaklaşık 3 hafta sonra bizi de evlerine davet ettiler. Bu sabah annem arayıp bizi tekrar davet edeceklerini söyledi ve fikrimi sormadan bir sonraki hafta sonu doğada geçirmeyi kabul etti.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Halihazırda bir şeyler yedin mi? bu adamlarla durum ciddi mi? Yoksa yeni mi geliyor?Milla: ↑05 Jul 2023, 14:53 Mayıs ayında annemle birlikte bir kafedeyken iki adam bizi karşıladı ve birkaç saat sonra onların dairesine gittik, yaklaşık 3 hafta sonra bizi de evlerine davet ettiler. Bu sabah annem aradı ve bizi tekrar davet edeceklerini söyledi ve fikrimi sormadan önümüzdeki haftasonunu doğada geçirmeyi kabul etti
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
Evet, ilk toplantıdaydı. Başka bir başlıkta bu konuyu yazmıştım ama tam olarak nerede olduğunu hatırlamıyorum.
- These users thanked the author Milla for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Bana bu toplantının nasıl geçeceğini söyleyin arkadaşlar, bir şeyler bulduk ve bu toplantı için yeniden karar verildi
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Milla
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
Fotoğraf raporları doğadan memnuniyetle karşılanır :cat2: :)Milla: ↑05 Jul 2023, 14:53 Mayıs ayında annemle birlikte bir kafedeyken iki adam bizi karşıladı ve birkaç saat sonra onların dairesine gittik, yaklaşık 3 hafta sonra bizi de evlerine davet ettiler. Bu sabah annem arayıp bizi tekrar davet edeceklerini söyledi ve fikrimi sormadan gelecekte doğada bir hafta sonu geçirmeyi kabul etti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
Bir şey vardı... berbat. .. gerçekten ayrı. Kızım, dairede unutulan bir şey yüzünden onunla ve annesiyle yattığımı öğrendi (hangisi olduğunu hatırlamıyorum). Onu gördüğümde... sadece güldüm... ve annemin olduğunu söyledim. Nasıl bir konuşma yaptıklarını bilmiyorum. Annem bir keresinde kimin daha iyi olduğunu sormuştu... kendisi mi yoksa kızı mı... ikisinin de iyi olduğunu söyledi. Annemi daha sık sikmeye başladım ve kızım öğle yemeğinde bana oral seks yaptı... birlikte çalıştık
- These users thanked the author Gurme for the post (total 2):
- Ötesinden Gelen Şehvet, masrafçı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 11 months
Böyle insanlarla tanışmak ve onları düzgün bir şekilde becermek isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Eşimle kızımın birden fazla ortak noktası var, tecrübeli swingerız
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 10 months
Ancak ilginç bir konu!
Her türden kafeye vb. giden ve kızlarını onlarla tanıştırmak için erkeklere yakından bakan anneler olduğunu biliyorum. kızı ve/veya annesini onunla becereceğini. Ve o kadar farklılar ki, özellikle 20-40, 30-50 aralığını gördüm.
Belki erkekleri dolandırıyorlardır ama eminim yanlarında birileri vardır veya bu şekilde erkek arkadaş ediniyorlardır.. ..
xs nasıl çalışıyor ama biri şanslı.... :lütfen:
Her türden kafeye vb. giden ve kızlarını onlarla tanıştırmak için erkeklere yakından bakan anneler olduğunu biliyorum. kızı ve/veya annesini onunla becereceğini. Ve o kadar farklılar ki, özellikle 20-40, 30-50 aralığını gördüm.
Belki erkekleri dolandırıyorlardır ama eminim yanlarında birileri vardır veya bu şekilde erkek arkadaş ediniyorlardır.. ..
xs nasıl çalışıyor ama biri şanslı.... :lütfen:
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Evet, bazıları var ve biz bunu seviyoruz.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- masrafçı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 10 months
natalya.harita ve okumak ilginç olurdu daha ayrıntılı olarak) ve fotoğraflara bakın.
Ya da belki deneyebilirsin?
Ya da belki deneyebilirsin?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
Yalnızca normal konuşmaların olduğu konular zayıflatıldı... ve orospu çocukları tam orada
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
Hiçbir fikrim yok. Son birkaç gündür bu konuya sağlıksız bir ilgi var. Üstelik hava o kadar fırtınalı ki "orospu çocukları" şimdiden taze bir şeymiş gibi geliyor.
-
- En güçlü orgazm!
Kızlarla ilgili konunun sana göre olacağını düşünmemiştim daha ilginçWazzzzzzUp: ↑18 Aug 2023, 21:18 Ve o kadar şiddetli ki "orospu çocukları" şimdiden yeni bir şeymiş gibi geliyor.
-
- Penetrasyon
Ama tecavüzcülerin hiçbir biçimini onaylamıyorum. Yani konuları bu doğrultuda karşılaştırırsanız, bu (güncel) konu daha güzel.
Kız bir yetişkinse ve annesiyse o zaman bırakın istediklerini yapsınlar IMHO.
Ama tecavüzcülerin hiçbir biçimini onaylamıyorum. Yani konuları bu doğrultuda karşılaştırırsanız, bu (güncel) konu daha güzel.
-
- En güçlü orgazm!
Peki, bir kızınız veya oğlunuz seks yaptığında bunun tadını çıkarın ebeveynlerinin önünde, çünkü bu benim için çılgıncaWazzzzzzUp: ↑18 Aug 2023, 21:26 Yani konuları bu açıdan karşılaştırırsanız bu (güncel) konu daha hoş.
-
- Penetrasyon
Cidden mi? Yani tecavüzle ilgili bir sürü konu açmak ve kadının bu şartlarda zevk alabileceğine inanmak, görünüşe göre tecavüzcüyü bununla meşrulaştırmak vahşet değil mi?
-
- En güçlü orgazm!
. Anne sikikleriyle ilgili konuların bana çılgınca gelmesine şaşırdın mı?WazzzzzzUp: ↑18 Aug 2023, 21:34Cidden mi? Yani tecavüzle ilgili bir sürü konu açmak ve kadının bu şartlarda zevk alabileceğine inanmak, görünüşe bakılırsa tecavüzcüyü bununla haklı çıkarmak vahşet değil mi?benim için bu vahşiliktir
-
- Penetrasyon
Hayır, tecavüzün sana göre çılgınca gelmemesine şaşırdım.
Last edited by WazzzzzzUp on 18 Aug 2023, 21:43, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
Aha3ahazaza sana kapıldı enayi WazUp! Sonunda enayi gibi davrandım. Ah anne, ödevimi neden yaptım, ah canım acıyor ve yaz geldi, ah
Bunun için yapacak hiçbir şeyim yok ^^^. Yenilgiyi kabul ediyorum. Tartışmayı kazandınız.
Nasıldı... Zaten unuttum...
Aha3ahazaza sana kapıldı enayi WazUp! Sonunda enayi gibi davrandım. Ah anne, ödevimi neden yaptım, ah canım acıyor ve yaz geldi, ah
Bunun için yapacak hiçbir şeyim yok ^^^. Yenilgiyi kabul ediyorum. Tartışmayı kazandınız.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 40 Replies
- 543 Views
-
Last post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- 175 Replies