Forum üyeleri hakkındaki görüşlerim.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Forum üyeleri hakkındaki görüşlerim.
Forumun tüm üyelerine büyük saygım var. Ama K ve E arasında bir fark var. Sadece fizyolojik değil.
Kadınlar iletişim için buradalar. Açıklayacağım. Yazdıklarımızı bir arkadaşla bile paylaşamayız. Bazen bunu istiyor musun? Bir arkadaş duyacak! Orada bir kadının “telefonu” var. Ve Nika öyle... o bunu istiyor... Evet, o tam bir fahişe. Dolayısıyla bizim için bu ortadan kalkıyor. Kadın takımında ortaya çıkanları kastediyorum. Elbette erkekler tartışıldı. Ve büyüklükleri ve onları elde etme arzusu. Ama geceyi askerlerle birlikte geçirmek mi, yoksa zincire bağlı sokakta çıplak yürümek mi isterim, geceleri şehirde çıplak dolaşmayı sever miyim? Beni anlıyorsunuz.
Erkekler. Çevrelerindeki her şeyi ve etraflarındaki tüm hanımları tartışacaklar. Peki nasıl olacaklar ve bu kadınlar bedenleriyle hangi eylemleri gerçekleştirecekler?
Onlar anonimlik adına buradalar. Forum üyelerinden birini becerme fırsatı işe yaramayacak mı? Beğendiğiniz birine mastürbasyon yapın.
Onlar için iletişim önemli değil, biz kadınlar gibi değil.
Herkese saygıyla. Evet bazen kendime mastürbasyon yapıyorum. Zahmet etmeyin, serseriler. Herkesi seviyorum. Ve bir wanker, bir kadını her zaman tatmin edebilen eğitimli bir aşıktır.
Seninki Nika.
Kadınlar iletişim için buradalar. Açıklayacağım. Yazdıklarımızı bir arkadaşla bile paylaşamayız. Bazen bunu istiyor musun? Bir arkadaş duyacak! Orada bir kadının “telefonu” var. Ve Nika öyle... o bunu istiyor... Evet, o tam bir fahişe. Dolayısıyla bizim için bu ortadan kalkıyor. Kadın takımında ortaya çıkanları kastediyorum. Elbette erkekler tartışıldı. Ve büyüklükleri ve onları elde etme arzusu. Ama geceyi askerlerle birlikte geçirmek mi, yoksa zincire bağlı sokakta çıplak yürümek mi isterim, geceleri şehirde çıplak dolaşmayı sever miyim? Beni anlıyorsunuz.
Erkekler. Çevrelerindeki her şeyi ve etraflarındaki tüm hanımları tartışacaklar. Peki nasıl olacaklar ve bu kadınlar bedenleriyle hangi eylemleri gerçekleştirecekler?
Onlar anonimlik adına buradalar. Forum üyelerinden birini becerme fırsatı işe yaramayacak mı? Beğendiğiniz birine mastürbasyon yapın.
Herkese saygıyla. Evet bazen kendime mastürbasyon yapıyorum. Zahmet etmeyin, serseriler. Herkesi seviyorum. Ve bir wanker, bir kadını her zaman tatmin edebilen eğitimli bir aşıktır.
Seninki Nika.
Last edited by Veronika on 14 Aug 2023, 09:58, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Forum üyeleri hakkındaki görüşlerim.
Pek çok açıdan katılıyorum ama istisnalar da var...
Siz güzel hanımlar da o küçük şeylersiniz, dolayısıyla herkesi aynı boyayla boyamanıza gerek yok.
Forum aslında fantezi ve mastürbasyon için bir kaynaktır (bu canlı iletişim değildir, formatın kendisidir)...açıkçası sadece kişisel yazışmalarda ve eğer birkaç kişi varsa o zaman bu bile olamaz kapalı sohbet olmadığı için yapılır... Bu bağlamda iletişimi sürdürmek için başka bir platforma geçmek, ancak deneyimlerin gösterdiği gibi sadece erkekler geçiş yapıyor ve o zaman bile böyle bir grup en fazla bir ay sürecek.
Siz güzel hanımlar da o küçük şeylersiniz, dolayısıyla herkesi aynı boyayla boyamanıza gerek yok.
Forum aslında fantezi ve mastürbasyon için bir kaynaktır (bu canlı iletişim değildir, formatın kendisidir)...açıkçası sadece kişisel yazışmalarda ve eğer birkaç kişi varsa o zaman bu bile olamaz kapalı sohbet olmadığı için yapılır... Bu bağlamda iletişimi sürdürmek için başka bir platforma geçmek, ancak deneyimlerin gösterdiği gibi sadece erkekler geçiş yapıyor ve o zaman bile böyle bir grup en fazla bir ay sürecek.
Last edited by SeRg !$! on 14 Aug 2023, 10:30, edited 1 time in total.
- These users thanked the author SeRg !$! for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 1 year 10 months
Ben de erkek tarafından konuşacağım! Ben sadece eşimle cinsel hayatın anlarını, açıkça oynadığımız veya oynamayı planladığımız şeyleri paylaşmak ve tartışmak için buradayım; kimseye, arkadaşlarınıza veya kız arkadaşlarınıza söylemeyeceksiniz! Fotoğraf arşivimizi de göz önünde bulundurarak değerlendirmeye fotoğraf bırakmak harika)
- These users thanked the author Sanat for the post (total 4):
- SeRg !$!, Fargal94, WazzzzzzUp, Mikha77
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
Haklısın sevgili hanımefendi. Tanıştığımda gördüğüm her kadın (eğer bana göre sikilebilirse) zihinsel olarak penisimi deniyorum. Onu nasıl becereceğimi ve benden nasıl hamile görüneceğini hayal ediyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 10 months
Şahsen gerçek toplantılar için buradayım. Üç yıl içinde sadece bir kadınla tanışmayı başardım! Hanımlar, Moskova’da olanlar, yazalım, buluşalım. Otuzbir çekmeyi bırakın ve
şehirlileşin 
gerçi bunu ben de beğendim!

- These users thanked the author SergeyON for the post (total 2):
- Hafta sonu, Veronika
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Kabul etmek. Ama çoğunlukla haklıyım. Bazı şeyleri tartışan arkadaşlarım da var. Katılıyorum, bir grup erkeğin içinde bile her şey tartışılamaz. Yanılmışım, düşündüğümde aslında sadece bir kadının cevaplayabileceği şeyler var ama elbette bir eşin ya da iş arkadaşının cevaplayamayacağı şeyler var.
Haklısın. Herkesin hakkı var. Ve foruma katılım amaçları ne olursa olsun herkese saygı duyduğumu söylüyorum. Herkesi seviyorum.
Nika’n.
Haklısın. Herkesin hakkı var. Ve foruma katılım amaçları ne olursa olsun herkese saygı duyduğumu söylüyorum. Herkesi seviyorum.
Nika’n.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 9 months
Veronica, Merhaba, sana kişisel olarak yazdım mesajla sohbet etmek istiyorum

-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Çok çok az bekar anne var... :bilinmiyor:
- These users thanked the author Elena_Vladimirovna85 for the post (total 2):
- Yün, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
31 çekmenin nesi yanlış?Veronika: ↑14 Aug 2023, 09:47 Forumun tüm üyelerine büyük saygım var. Ama K ve E arasında bir fark var. Sadece fizyolojik değil.
Seninki Nika.

-
- ön sevişme
- Total posts: 148
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
İyi. Aksi halde seğiren sadece göz değildir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
31 çekme hakkında yazmıştım. Ben de bazen mastürbasyon yapıyorum, özellikle işte. Okuyorum, sohbet ediyorum, heyecanlanıyorum. Bende senin siklerinin bir koleksiyonu var. Eşim bilmiyor tabii. Tekrar izliyorum ve hayran kalıyorum. Kendi üzerimde deniyorum... Yakışır... Tamam, ben seni mutlu ettim, sen de beni mutlu ettin. Seviyorum, öpüyorum Nika.
Ve bir nokta daha iyi, ama eğer bana kalırsa çok sevindim. Bu beni heyecanlandırdığım anlamına geliyor, beni istedikleri anlamına geliyor, bu da hala çekici bir kadın olduğum anlamına geliyor.
Fotoğrafıma mastürbasyon yapmazlarsa huzurevine gideceğim. Annem, 1958 doğumlu. Hala sikiyorum. Kızı Masha ona bakıyor ve onunla yaşıyor. En azından onu evlendir. Bir kedi gibi ne demek istediğimizi anladık.
11 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Evet, cevap Alexosssss. Okuyamıyorum, izin yok diyor. Üzgünüm
4 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
31 çekme hakkında yazmıştım. Ben de bazen mastürbasyon yapıyorum, özellikle işte. Okuyorum, sohbet ediyorum, heyecanlanıyorum. Bende senin siklerinin bir koleksiyonu var. Eşim bilmiyor tabii. Tekrar izliyorum ve hayran kalıyorum. Kendi üzerimde deniyorum... Yakışır... Tamam, ben seni mutlu ettim, sen de beni mutlu ettin. Seviyorum, öpüyorum Nika.
Ve bir nokta daha iyi, ama eğer bana kalırsa çok sevindim. Bu beni heyecanlandırdığım anlamına geliyor, beni istedikleri anlamına geliyor, bu da hala çekici bir kadın olduğum anlamına geliyor.
Fotoğrafıma mastürbasyon yapmazlarsa huzurevine gideceğim. Annem, 1958 doğumlu. Hala sikiyorum. Kızı Masha ona bakıyor ve onunla yaşıyor. En azından onu evlendir. Bir kedi gibi ne demek istediğimizi anladık.
11 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Evet, cevap Alexosssss. Okuyamıyorum, izin yok diyor. Üzgünüm
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
Ben aynı fikirde değilim. Ve erkeklerin iletişime ihtiyacı var. Herkes için değil belki ama bazıları için önemli.. Mesela benim için. Sadece mastürbasyon yapmak için değil, iletişim kurmak için de.
Last edited by Mancuso on 14 Aug 2023, 13:30, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Evet ve evliyim, bir çıkış yolu buluyorum. Açıkçası evlendiğime pişman oldum. Büyük bir cüzdan mı? Ama onu nerede harcamalıyım? Çalışıyordum ve yeterince param vardı. Ve giyinip ayakkabılarınızı giyin, pazarda değil. Yarı zamanlı çalışma bazen, anladığınız gibi, bir kedi ve bir vücuttu. Ama bu yeterliydi. Niye bulaştın bu işe...
Güvenlik kontrolünde istediği ve ihtiyacı olmayan herkese verdi. İsa’nın koynundaymış gibi yaşadım, şikayet etmiyorum. Yaşlılığımda annem ve başkaları bana nasıl su verebilir? Ömür boyu su servisi kiralayacak kadar param var.
Elbette Leshka süper. Sabah akşam yanımda oluyor. Onun sayesinde. Ama özgür bir kadın zamanında bir sikiş bulamazdı. Geldi, vardı, gitti. Fizyolojik süreç. Sadece sağlık için. Akşamları ruh için - mumlar, şampuan. Ama şampanyayı sevmiyorum, osuruyorum, ne yapabilirim? Perdue. Ve romantik bir kız, Turgenev ve osuruk. Beni anlıyor musun. Güldük, güzel.
Soru. Bana karşı bir saldırı mı? Ben çok bilgili bir kızım, yüksek öğrenimim ve tamamlanmamış bir yüksek öğrenimim. Sikişmek ister misin? Benimle iletişime geçmeyin. Ben de istiyorum ama bir şekilde daha hassas bir şekilde.
Tiyatroyu seviyorum, gerçekten seviyorum. Operaya deli oluyorum. Hayranlarım baleyi seviyor. Pek çok mola var.
Yakalamayı başardılar.
Beni tiyatroya götür, kim olduğunu göreyim.
Melpomene’e hizmet etmedim. Ama bir arkadaş vardı. Onun için tiyatro hayattı. Her yerde ve her yerde oynadı. Ne güzel... Süper.
Teslim olacağım, sorun değil. Ama bir şekilde onun yerini almadı. Saçları aynı uzunlukta, sarı, göğüsleri hemen hemen aynı büyüklükte, yüzü çerçeveli. Ben solistim,
31 dakika 39 saniye sonra gönderildi: Çok yazdım, okuyacaklar mı? Cevap şu; yapmayacaklar. Kuzeyden arkadaşım, kadın olsalar bile arkadaşlarınızı terk etmeyin. Biz sizi daha çok seviyoruz ve size ihanet etmeyeceğiz.
Güvenlik kontrolünde istediği ve ihtiyacı olmayan herkese verdi. İsa’nın koynundaymış gibi yaşadım, şikayet etmiyorum. Yaşlılığımda annem ve başkaları bana nasıl su verebilir? Ömür boyu su servisi kiralayacak kadar param var.
Elbette Leshka süper. Sabah akşam yanımda oluyor. Onun sayesinde. Ama özgür bir kadın zamanında bir sikiş bulamazdı. Geldi, vardı, gitti. Fizyolojik süreç. Sadece sağlık için. Akşamları ruh için - mumlar, şampuan. Ama şampanyayı sevmiyorum, osuruyorum, ne yapabilirim? Perdue. Ve romantik bir kız, Turgenev ve osuruk. Beni anlıyor musun. Güldük, güzel.
Soru. Bana karşı bir saldırı mı? Ben çok bilgili bir kızım, yüksek öğrenimim ve tamamlanmamış bir yüksek öğrenimim. Sikişmek ister misin? Benimle iletişime geçmeyin. Ben de istiyorum ama bir şekilde daha hassas bir şekilde.
Tiyatroyu seviyorum, gerçekten seviyorum. Operaya deli oluyorum. Hayranlarım baleyi seviyor. Pek çok mola var.
Yakalamayı başardılar.
Beni tiyatroya götür, kim olduğunu göreyim.
Melpomene’e hizmet etmedim. Ama bir arkadaş vardı. Onun için tiyatro hayattı. Her yerde ve her yerde oynadı. Ne güzel... Süper.
Teslim olacağım, sorun değil. Ama bir şekilde onun yerini almadı. Saçları aynı uzunlukta, sarı, göğüsleri hemen hemen aynı büyüklükte, yüzü çerçeveli. Ben solistim,
31 dakika 39 saniye sonra gönderildi: Çok yazdım, okuyacaklar mı? Cevap şu; yapmayacaklar. Kuzeyden arkadaşım, kadın olsalar bile arkadaşlarınızı terk etmeyin. Biz sizi daha çok seviyoruz ve size ihanet etmeyeceğiz.
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
Bundan gerçekten sıkıldın mı, sevgili Veronica?Veronika: ↑14 Aug 2023, 09:47 Forumun tüm üyelerine büyük saygım var. Ama K ve E arasında bir fark var. Sadece fizyolojik değil.
Nika’n.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
-
- ön sevişme
dinlen ve taze bir güçle geri dön. Seni bekliyor olacağız

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
Eğer çok paran varsa, o zaman tüm tatil boyunca "sincap"a kadar içebilirsin
-
- ön sevişme
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386