Şöyle bir durum vardı, 2000’li yıllarda 15-16 yaşlarında henüz okuldayken bir arkadaşım ve sınıf arkadaşımla bira içiyorduk, güzel bir kızdı ama o geceleri yürümeyi çok seviyordu :) Ölümcül bir dönemdi, 2000’li yılların başı, tam özgürlük, bira ucuz, dolsa da boş zamanlarımızda içtik :) Zaten mutfakta bize şu anda bile inanılması zor bir hikaye anlattı ama bu kızı uzun yıllardır tanıdığım için bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Yazın güneye büyükannesini ziyarete gitti ve orada 90’lı yıllarda yaşayan herkesin bildiği gibi gençlerin anaokullarının topraklarında takılması yaygındı, ülkenin her yerinde böyleydi. Kendisi ve arkadaşları bira içtikten sonra işemeye gittiklerinde ve 12-13 yaşlarındaki erkek çocukların verandada ayakta durup mastürbasyon yaptığını gördüklerini söyledi
Bundan sonra, ona göre yakalandılar onları birkaç kez. Elbette daha gerçekçi konuştu, ama mesele bu.
Şöyle bir durum vardı, 2000’li yıllarda 15-16 yaşlarında henüz okuldayken bir arkadaşım ve sınıf arkadaşımla bira içiyorduk, güzel bir kızdı ama o geceleri yürümeyi çok seviyordu :) Ölümcül bir dönemdi, 2000’li yılların başı, tam özgürlük, bira ucuz, dolsa da boş zamanlarımızda içtik :) Zaten mutfakta bize şu anda bile inanılması zor bir hikaye anlattı ama bu kızı uzun yıllardır tanıdığım için bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Yazın güneye büyükannesini ziyarete gitti ve orada 90’lı yıllarda yaşayan herkesin bildiği gibi gençlerin anaokullarının topraklarında takılması yaygındı, ülkenin her yerinde böyleydi. Kendisi ve arkadaşları bira içtikten sonra işemeye gittiklerinde ve 12-13 yaşlarındaki erkek çocukların verandada ayakta durup mastürbasyon yaptığını gördüklerini söyledi :) Bundan sonra, ona göre yakalandılar onları birkaç kez. Elbette daha gerçekçi konuştu, ama mesele bu.
hassas: ↑13 Aug 2023, 23:44
Böyle bir durum vardı, 2000’li yıllarda 15-16 yaşlarında henüz okuldayken bir arkadaşım ve sınıf arkadaşımla bira içiyorduk, güzel bir kızdı ama geceleri yürümeyi çok seviyordu :) Muhteşem bir dönemdi, 2000’li yılların başı, tam özgürlük, ucuz bira, dolsa da boş zamanlarımızda içtik Zaten mutfakta bize şimdi bile inanılması zor bir hikaye anlattı ama bu kızı yıllardır tanıdığım için bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Yazın güneye büyükannesini ziyarete gitti ve orada 90’lı yıllarda yaşayan herkesin bildiği gibi gençlerin anaokullarının topraklarında takılması yaygındı, ülkenin her yerinde böyleydi. Kendisi ve arkadaşları bira içtikten sonra işemeye gittiklerinde ve 12-13 yaşlarındaki erkek çocukların verandada ayakta durup mastürbasyon yaptığını gördüklerini söyledi
Bundan sonra, ona göre yakalandılar onları birkaç kez. Elbette daha gerçekçi bir hikaye anlattı ama mesele bu.
Kusura bakmayın ama "inanılması zor hikaye" nedir? ? Oğlanlar sarsılıyor. Kızlar gördü. Peki ne?
These users thanked the author Fan for the post (total 2):
[quote=hassas post_id=242504 time=1691959471 user_id=19213] Böyle bir durum vardı, 2000’li yıllarda 15-16 yaşlarında henüz okuldayken bir arkadaşım ve sınıf arkadaşımla bira içiyorduk, güzel bir kızdı ama geceleri yürümeyi çok seviyordu :) Muhteşem bir dönemdi, 2000’li yılların başı, tam özgürlük, ucuz bira, dolsa da boş zamanlarımızda içtik :) Zaten mutfakta bize şimdi bile inanılması zor bir hikaye anlattı ama bu kızı yıllardır tanıdığım için bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Yazın güneye büyükannesini ziyarete gitti ve orada 90’lı yıllarda yaşayan herkesin bildiği gibi gençlerin anaokullarının topraklarında takılması yaygındı, ülkenin her yerinde böyleydi. Kendisi ve arkadaşları bira içtikten sonra işemeye gittiklerinde ve 12-13 yaşlarındaki erkek çocukların verandada ayakta durup mastürbasyon yaptığını gördüklerini söyledi :) Bundan sonra, ona göre yakalandılar onları birkaç kez. Elbette daha gerçekçi bir hikaye anlattı ama mesele bu. [/quote] Kusura bakmayın ama "inanılması zor hikaye" nedir? ? Oğlanlar sarsılıyor. Kızlar gördü. Peki ne?
[quote=FanTast post_id=242513 time=1691961280 user_id=2875] Affedersiniz ama "inanması zor olan hikaye" nedir? Oğlanlar sarsılıyor. Kızlar gördü. Peki ne?? [/quote]Bu durum en azından sıra dışı ve sanırım erkeklerin nasıl mastürbasyon yaptığını ve boşaldığını daha önce görmemişlerdi :oops:
Affedersiniz ama "inanılması zor bir hikaye" nedir? Oğlanlar sarsılıyor. Kızlar gördü. Peki ne??
Bu durum en azından sıra dışı ve sanırım erkeklerin nasıl mastürbasyon yaptığını ve boşaldığını daha önce görmemişlerdi
Bunda olağandışı olanın ne olduğunu hâlâ anlamıyorum) Bu oldukça yaygın bir şey) Peki "inanılması zor" olan ne? Kızın erkeklerin mastürbasyon yaptığını görmesi mi?))) Ancak bir şeyin temeline indim. Buna inanmak sizin için gerçekten zor olabilir, bu yüzden kusura bakmayın.
[quote=hassas post_id=242514 time=1691961468 user_id=19213] [quote=FanTast post_id=242513 time=1691961280 user_id= 2875] Affedersiniz ama "inanılması zor bir hikaye" nedir? Oğlanlar sarsılıyor. Kızlar gördü. Peki ne?? [/quote]Bu durum en azından sıra dışı ve sanırım erkeklerin nasıl mastürbasyon yaptığını ve boşaldığını daha önce görmemişlerdi :oops: [/quote] Bunda olağandışı olanın ne olduğunu hâlâ anlamıyorum) Bu oldukça yaygın bir şey) Peki "inanılması zor" olan ne? Kızın erkeklerin mastürbasyon yaptığını görmesi mi?))) Ancak bir şeyin temeline indim. Buna inanmak sizin için gerçekten zor olabilir, bu yüzden kusura bakmayın.
Lanet olsun Fly! Kız kardeşim sürekli beni gözetliyordu! Benim deliğime karşı bir içgüdüsü var!!!
Hiçbir yerde değil, muhtemelen bir arkadaşımda. Ve sadece ben seks yapmaya ve bunu çözmeye karar verdim, ama büyük bir aynanın önünde tamamen çıplak mastürbasyon yapmayı sevdim. yalnız olmadığımı hayal ediyorum! Kafayı bulduğum anda coşku gelecek ve... boşalma... Ama sonra pencerede bir şey parlıyor (özel bir evde yaşıyorlardı) - açıkça kız kardeşim koşarak geldi
Lanet olsun Fly! Kız kardeşim sürekli beni gözetliyordu! Benim deliğime karşı bir içgüdüsü var!!! Hiçbir yerde değil, muhtemelen bir arkadaşımda. Ve sadece ben seks yapmaya ve bunu çözmeye karar verdim, ama büyük bir aynanın önünde tamamen çıplak mastürbasyon yapmayı sevdim. yalnız olmadığımı hayal ediyorum! Kafayı bulduğum anda coşku gelecek ve... boşalma... Ama sonra pencerede bir şey parlıyor (özel bir evde yaşıyorlardı) - açıkça kız kardeşim koşarak geldi
FanTast: ↑14 Aug 2023, 00:22
Kızın erkekleri mastürbasyon yaparken görmesi?))
Bunun normal olduğuna dair kanıtınız var mı? Arkadaşım ve ben bize bundan bahsettiğinde kelimenin tam anlamıyla dilimizi yuttuk Tekrar yazıyorum, çok güzel bir kızdı, ailesi oldukça havalıydı, yalan söylemesi pek mümkün değil, orada bizim sınıftaki bazı kızlar 14-15 yaş arası büyüklerle sikişiyor, binanın özgürleştirilmesini sağlıyorlar ama bize vermediler
[quote=FanTast post_id=242517 time=1691961750 user_id=2875] Kızın erkekleri mastürbasyon yaparken görmesi?)) [/quote]Bunun normal olduğuna dair kanıtınız var mı? Arkadaşım ve ben bize bundan bahsettiğinde kelimenin tam anlamıyla dilimizi yuttuk :) Tekrar yazıyorum, çok güzel bir kızdı, ailesi oldukça havalıydı, yalan söylemesi pek mümkün değil, orada bizim sınıftaki bazı kızlar 14-15 yaş arası büyüklerle sikişiyor, binanın özgürleştirilmesini sağlıyorlar ama bize :( vermediler
Akşamdan kalma saçmalığı: ↑14 Aug 2023, 01:02
Bl@ha Uçun! Kız kardeşim sürekli beni gözetliyordu! Benim deliğime karşı bir içgüdüsü var!!!
Hiçbir yerde değil, muhtemelen bir arkadaşımda. Ve sadece ben seks yapmaya ve bunu çözmeye karar verdim, ama büyük bir aynanın önünde tamamen çıplak mastürbasyon yapmayı sevdim. yalnız olmadığımı hayal ediyorum! Kafam iyileştiği anda coşku gelecek ve... boşalma... Ama sonra pencerede bir şey parlıyor (özel bir evde yaşıyorduk) - açıkça kız kardeşim koşarak gelmiş
ama kız kardeşinin yanına gidecek kadar akıllı değil miydin?
[quote="Akşamdan kalma saçmalığı" post_id=242522 time=1691964163 user_id=19646] Bl@ha Uçun! Kız kardeşim sürekli beni gözetliyordu! Benim deliğime karşı bir içgüdüsü var!!! Hiçbir yerde değil, muhtemelen bir arkadaşımda. Ve sadece ben seks yapmaya ve bunu çözmeye karar verdim, ama büyük bir aynanın önünde tamamen çıplak mastürbasyon yapmayı sevdim. yalnız olmadığımı hayal ediyorum! Kafam iyileştiği anda coşku gelecek ve... boşalma... Ama sonra pencerede bir şey parlıyor (özel bir evde yaşıyorduk) - açıkça kız kardeşim koşarak gelmiş [/quote]ama kız kardeşinin yanına gidecek kadar akıllı değil miydin?
Siz kızların, erkeklerin mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmaktan hoşlanıp hoşlanmadığınızı bilmek çok ilginç. Erkeklerin kızların mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmayı...
Last post
Eşim ve ben bazen birbirimize ya da birbirimize mastürbasyon yapmayı severiz, yani aktif olarak hareket etmek istemediğimizde)))) ama tam tersine rahatlamak isteriz. Bazen farklı şehirlerdeyken...