Pedofilinin her türlüsüne karşıyım ama birçok insanın cinsel hayatı yetişkinlikten çok önce başlıyor. Size çok romantik bir hikaye anlatmak istiyorum, ilginizi çekeceğini düşünüyorum.
Genel olarak askerden sonraydı ve benim yokluğumda geçirdiğim 2 yıl boyunca pek çok genç çoktan büyümüş ve şekillenmişti. Askerden önce birlikte takıldığım arkadaşlarım zaten evleniyordu ve onların yerine benden çok daha genç kızlar vardı.
Ve olay bütün hafta sonlarını ve tatilleri geçirdiğim köyde yaşandı, neredeyse biliyordum herkes beni bir kilometre uzaktan tanıdı. Genelde bu köye geliyorum, akşamları sokakta yürüyoruz, yerel kulübe gidiyoruz vb. sabaha kadar. Bütün bunlar sonbahardaki terhisten bir sonraki bahara kadar devam etti. Sosyal çevrede kulübe yeni gitmeye başlayan 9. sınıftaki kızlar ortaya çıktı, aralarında kız kardeşlerim ve komşularım da vardı. En büyüğü 11. sınıfa gidiyordu ve uzun süredir bir erkekle çıkıyordu, en küçüğü ise o sırada yalnızdı. Ve böylece tüm yerel adamlar ona akın etti. Boyu küçük ama şekli çok iştah açıcı, ince ve aynı zamanda büyük kıçlı, güzel yüz hatları vb. Onu çok ciddi şekilde taciz ettiler ve o da beni hep gizledi. Hâlâ komşuyum ve ağabey gibiyim. Ona dostça davrandım ve cinsiyet konusunda tamamen kayıtsız kaldım. Sık sık beni kulüpten bekledi ve benimle eve gitti. Birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız için herhangi bir ilişki veya cinsiyet hakkında konuşmadık.
Sıcak bir yaz gecesi eve gidiyorum ve bir grup erkeğin onu daha uzun süre kalmaya ve oturmaya ikna etmeye çalıştığını duyuyorum ve o da eve gitme zamanının geldiğini söylüyor. Saat sabahın üçüydü ama herkesi seslerinden tanıdım. Onlara yaklaştığımda koşarak yanıma geldi ve burada erkek arkadaşının (yani benim) olduğunu ve eve gideceğimizi söyledi. Bu arkadaşlığın onun için hoş olmadığını anladım ve çocuklara evet dedikten sonra o ve ben eve doğru yola çıktık.
Gece bülbül şarkı söylüyor, hafif serinlik ve köy sessizliği, elime takılıyor, gidip her şey hakkında sohbet ediyoruz, gülüyoruz, şakalaşıyoruz. Eve ulaşmak için çimenlerle kaplı, ıssız bir yoldan geçmek zorunda kaldık ve oturduğumuz yerde eski bir kavak ağacının devasa bir kütüğü vardı. Kız her zaman yaramazdı ve kucağıma oturdu. Sonra bir tür kıvılcım ortaya çıktı ve tutkuyla öpüşmeye başladık. Bacaklarını açtı ve bacaklarımın üzerine oturdu ve bacaklarını kalçalarıma doladı, her seferinde kendini penisime daha da sert bastırdı ve ellerim eteğinin altındaki ellerimle muhteşem yuvarlak kıçını okşadı. Parmaklarım dantel külotunun üzerinde kaydı ve onu kendime daha da yaklaştırdım. Ellerimle amını okşamaya başladığımda aniden durdu, bana ciddi bir şekilde baktı ve bakire olduğunu söyledi. Bunu eylemi bitirmek için aldım, oraya gitmeme izin vermeyeceğini ancak kimseye söylemezsem bana oral seks yapacağını söyledi. Genel olarak bundan fazlasıyla memnun kaldım, bana güvenmesini söyledim, sırtı bana dönük olarak oturttum, bir elimle göğüslerini okşamaya, diğer elimle klitorisini okşamaya başladım. Hızlı ve oldukça bol bir şekilde geldi. Bütün elim onun yağıyla kaplıydı ve harika kokuyordu. Sigara içtikten sonra diz çöktü ve ben de penisimi çıkardım. Küçük ağzının deneyimsizce kafayı öptüğünü ve içeri girmesine izin verdiğini hissettim. Bir dakika sonra orgazma ulaştım, bunu hemen anlamamış gibi görünüyordu ve bir süre oral seks yapmaya devam etti. Her şeye sahip olduğumu anlayınca durup gülümsedim ve sordum: "İşin bitti mi?" ))) buna olumlu cevap verdim. Ağzındakini tükürdü, bir şey hakkında şaka yaptı, güldü, biraz daha sohbet etti ve evine yürüdü.
Ertesi gün işe gitmek üzere ayrıldım ve müstakbel eşimle çıkmaya başladım. Onu kulüpte birkaç kez daha gördüm, o sırada o da bir randevu bulmuştu.
Artık köye nadiren gidiyorum ama bazen onu çocuğu ve kocasıyla görüyorum. Merhaba diyebiliriz ve birkaç kelime konuşabiliriz ama daha fazlası olamaz.
Köyde ani seks
-
Автор темыHimi
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Köyde ani seks
- These users thanked the author Himi for the post (total 4):
- Alexsss, Didudo, Fargal94, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Re: Köyde ani seks
Burada iyi söyledin! Köyde genellikle birlikte "yürüyüşe çıkacak", hatta gelin veya damat bulabilecek kimse yoktur!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 10 months
Eşim ve ben onun bir akrabasının doğum gününde köydeydik. Bir akrabamızın 16 yaşındaki yeğeni de yanımızdaydı ve ona yetecek kadar yer yoktu. Herkes onu bizim için yere yaydılar. Sabah eşim kanepede uyandı ve yeğenim yerdeydi. Kıçına sarıldım, hiçbir tepki vermedim, elimi külotunun içine soktum. orası ıslaktı, içine soktum, çığlık atmaktan ve nefes almaktan korktum. Bütün küfür, eşimin benden bir metre uzakta uyuyor olmasıydı (zaten eski karımdı) O kızı bir daha hiç görmedim.
- These users thanked the author Alexsss for the post:
- PavelNokia
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 9 months
Ve 16 yaşımda ilk kez bir düğündeydim, bahçede üzüm ve elma ağaçlarının gölgesine sofra kurdular. Masada yarım yüz, hatta daha fazla kişi vardı - köyün yarısı ve akrabalar. !
İlk defa sarhoş oldum (ne kadara ihtiyacım vardı!? Henüz içmedim genç, sıska adam!
Beni bir yere götürüp bir yere koydular yatak!
... Ve harika, tatlı bir rüya hayal ediyorum! Nazik eller göğsümü, bacaklarımın arasını okşuyor... Pantolonumun düğmelerini açıyorlar...
Ve...
Sikimi okşuyorlar, taşaklarımı yalıyorlar ve...
Beni emmeye başlıyor!
nBunun bir rüya mı olduğunu anlamıyorum yoksa...
Bir adam bana doğru eğildi (sonra fark ettim! Gelinin akrabasıydı, yani ikinci kuzenim!)
Ve her şeyi damlasına kadar emdi, kafadan kalanları yaladı , sinekliğini sıktı - benimkini emerken kendini çekti ve dışarı çıktı...
İlk defa sarhoş oldum (ne kadara ihtiyacım vardı!? Henüz içmedim genç, sıska adam!
Beni bir yere götürüp bir yere koydular yatak!
... Ve harika, tatlı bir rüya hayal ediyorum! Nazik eller göğsümü, bacaklarımın arasını okşuyor... Pantolonumun düğmelerini açıyorlar...
Ve...
Sikimi okşuyorlar, taşaklarımı yalıyorlar ve...
Beni emmeye başlıyor!
nBunun bir rüya mı olduğunu anlamıyorum yoksa...
Bir adam bana doğru eğildi (sonra fark ettim! Gelinin akrabasıydı, yani ikinci kuzenim!)
Ve her şeyi damlasına kadar emdi, kafadan kalanları yaladı , sinekliğini sıktı - benimkini emerken kendini çekti ve dışarı çıktı...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies