Köyde ani seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Köyde ani seks

Unread post by Himi »

Pedofilinin her türlüsüne karşıyım ama birçok insanın cinsel hayatı yetişkinlikten çok önce başlıyor. Size çok romantik bir hikaye anlatmak istiyorum, ilginizi çekeceğini düşünüyorum.
Genel olarak askerden sonraydı ve benim yokluğumda geçirdiğim 2 yıl boyunca pek çok genç çoktan büyümüş ve şekillenmişti. Askerden önce birlikte takıldığım arkadaşlarım zaten evleniyordu ve onların yerine benden çok daha genç kızlar vardı.
Ve olay bütün hafta sonlarını ve tatilleri geçirdiğim köyde yaşandı, neredeyse biliyordum herkes beni bir kilometre uzaktan tanıdı. Genelde bu köye geliyorum, akşamları sokakta yürüyoruz, yerel kulübe gidiyoruz vb. sabaha kadar. Bütün bunlar sonbahardaki terhisten bir sonraki bahara kadar devam etti. Sosyal çevrede kulübe yeni gitmeye başlayan 9. sınıftaki kızlar ortaya çıktı, aralarında kız kardeşlerim ve komşularım da vardı. En büyüğü 11. sınıfa gidiyordu ve uzun süredir bir erkekle çıkıyordu, en küçüğü ise o sırada yalnızdı. Ve böylece tüm yerel adamlar ona akın etti. Boyu küçük ama şekli çok iştah açıcı, ince ve aynı zamanda büyük kıçlı, güzel yüz hatları vb. Onu çok ciddi şekilde taciz ettiler ve o da beni hep gizledi. Hâlâ komşuyum ve ağabey gibiyim. Ona dostça davrandım ve cinsiyet konusunda tamamen kayıtsız kaldım. Sık sık beni kulüpten bekledi ve benimle eve gitti. Birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız için herhangi bir ilişki veya cinsiyet hakkında konuşmadık.
Sıcak bir yaz gecesi eve gidiyorum ve bir grup erkeğin onu daha uzun süre kalmaya ve oturmaya ikna etmeye çalıştığını duyuyorum ve o da eve gitme zamanının geldiğini söylüyor. Saat sabahın üçüydü ama herkesi seslerinden tanıdım. Onlara yaklaştığımda koşarak yanıma geldi ve burada erkek arkadaşının (yani benim) olduğunu ve eve gideceğimizi söyledi. Bu arkadaşlığın onun için hoş olmadığını anladım ve çocuklara evet dedikten sonra o ve ben eve doğru yola çıktık.
Gece bülbül şarkı söylüyor, hafif serinlik ve köy sessizliği, elime takılıyor, gidip her şey hakkında sohbet ediyoruz, gülüyoruz, şakalaşıyoruz. Eve ulaşmak için çimenlerle kaplı, ıssız bir yoldan geçmek zorunda kaldık ve oturduğumuz yerde eski bir kavak ağacının devasa bir kütüğü vardı. Kız her zaman yaramazdı ve kucağıma oturdu. Sonra bir tür kıvılcım ortaya çıktı ve tutkuyla öpüşmeye başladık. Bacaklarını açtı ve bacaklarımın üzerine oturdu ve bacaklarını kalçalarıma doladı, her seferinde kendini penisime daha da sert bastırdı ve ellerim eteğinin altındaki ellerimle muhteşem yuvarlak kıçını okşadı. Parmaklarım dantel külotunun üzerinde kaydı ve onu kendime daha da yaklaştırdım. Ellerimle amını okşamaya başladığımda aniden durdu, bana ciddi bir şekilde baktı ve bakire olduğunu söyledi. Bunu eylemi bitirmek için aldım, oraya gitmeme izin vermeyeceğini ancak kimseye söylemezsem bana oral seks yapacağını söyledi. Genel olarak bundan fazlasıyla memnun kaldım, bana güvenmesini söyledim, sırtı bana dönük olarak oturttum, bir elimle göğüslerini okşamaya, diğer elimle klitorisini okşamaya başladım. Hızlı ve oldukça bol bir şekilde geldi. Bütün elim onun yağıyla kaplıydı ve harika kokuyordu. Sigara içtikten sonra diz çöktü ve ben de penisimi çıkardım. Küçük ağzının deneyimsizce kafayı öptüğünü ve içeri girmesine izin verdiğini hissettim. Bir dakika sonra orgazma ulaştım, bunu hemen anlamamış gibi görünüyordu ve bir süre oral seks yapmaya devam etti. Her şeye sahip olduğumu anlayınca durup gülümsedim ve sordum: "İşin bitti mi?" ))) buna olumlu cevap verdim. Ağzındakini tükürdü, bir şey hakkında şaka yaptı, güldü, biraz daha sohbet etti ve evine yürüdü.
Ertesi gün işe gitmek üzere ayrıldım ve müstakbel eşimle çıkmaya başladım. Onu kulüpte birkaç kez daha gördüm, o sırada o da bir randevu bulmuştu.
Artık köye nadiren gidiyorum ama bazen onu çocuğu ve kocasıyla görüyorum. Merhaba diyebiliriz ve birkaç kelime konuşabiliriz ama daha fazlası olamaz.
These users thanked the author Himi for the post (total 4):
Alexsss, Didudo, Fargal94, Vik.ruba80
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
 Re: Köyde ani seks

Unread post by İsveç125 »

Burada iyi söyledin! Köyde genellikle birlikte "yürüyüşe çıkacak", hatta gelin veya damat bulabilecek kimse yoktur!
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by PavelNokia »

Köyde seksle her şeyin daha kolay olduğunu defalarca duydum
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Alexsss »

Eşim ve ben onun bir akrabasının doğum gününde köydeydik. Bir akrabamızın 16 yaşındaki yeğeni de yanımızdaydı ve ona yetecek kadar yer yoktu. Herkes onu bizim için yere yaydılar. Sabah eşim kanepede uyandı ve yeğenim yerdeydi. Kıçına sarıldım, hiçbir tepki vermedim, elimi külotunun içine soktum. orası ıslaktı, içine soktum, çığlık atmaktan ve nefes almaktan korktum. Bütün küfür, eşimin benden bir metre uzakta uyuyor olmasıydı (zaten eski karımdı) O kızı bir daha hiç görmedim.
These users thanked the author Alexsss for the post:
PavelNokia
Ivan.dimitrov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Ivan.dimitrov »

Ve 16 yaşımda ilk kez bir düğündeydim, bahçede üzüm ve elma ağaçlarının gölgesine sofra kurdular. Masada yarım yüz, hatta daha fazla kişi vardı - köyün yarısı ve akrabalar. !
İlk defa sarhoş oldum (ne kadara ihtiyacım vardı!? Henüz içmedim genç, sıska adam!
Beni bir yere götürüp bir yere koydular yatak!
... Ve harika, tatlı bir rüya hayal ediyorum! Nazik eller göğsümü, bacaklarımın arasını okşuyor... Pantolonumun düğmelerini açıyorlar...
Ve...
Sikimi okşuyorlar, taşaklarımı yalıyorlar ve...
Beni emmeye başlıyor!
nBunun bir rüya mı olduğunu anlamıyorum yoksa...
Bir adam bana doğru eğildi (sonra fark ettim! Gelinin akrabasıydı, yani ikinci kuzenim!)
Ve her şeyi damlasına kadar emdi, kafadan kalanları yaladı , sinekliğini sıktı - benimkini emerken kendini çekti ve dışarı çıktı...
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Diğerleri_p »

Size anılarım[/url] köyde. 25 yaşımdayken köye ziyarete gittim, arkadaşlarımla buluştum. Biraz atıştırmalık ve alkol aldık ve köyün kenarındaki plaja gittik. Günüm harika geçiyordu, bir kumsal vardı, insanlar rahatlıyordu, ben zaten normal kilonun altındaydım. Sonra şirketimizde bir kız belirdi, onun bizimle nasıl sonuçlandığını pek iyi hatırlamıyorum. Kelimesi kelimesine bu kızın kuzenimin evlatlık kızı olduğu ortaya çıktı. (Kardeşim üç kızı olan eksantrik bir adamla evlendi). Komşu bir köye, diskoya gitmeye karar verdik. Adamlardan biri ayık olduğu için arabanın anahtarlarını benden aldı ve oraya otoyolda değil tarlaların arasından gitmemize rağmen direksiyona kendisi geçti. Sonra normal dinlenme, köy kulübü, dans vb. vardı. Burada ilginç bir ayrıntı yok. Genelde gece köyümüze dönüyoruz, adam arabayı evin hemen altındaki büyükanneme götürüyor, anahtarları bana veriyor ve herkes evine gidiyor. Ama evde içimde mavi bir keçi uyanıyor ve sözde yeğenimin eve götürülmeye ihtiyacı olduğuna karar veriyorum. Arabaya bindim ve sonunda ona yetiştim. Herhangi bir seks düşüncem bile yoktu, onu evine bıraktım ve yatmaya hazırlanıyordum. Ama konuşmaya, şakalaşmaya vs. başladık. ve direksiyonun arkasına geçmek istedi. Araba konusunda ona güvenmekten korkuyordum, koltuğumu geriye kaydırıyorum ve "sadece benimle koltukta direksiyonu yönetebilirsin" diyorum. Yanıma geldi ve yavaş yavaş yola çıktık. Eh, bu kadar yakın temastan dolayı, bir kız bacaklarımın arasında otururken, penisim doğal olarak onun kıçına yaslanmaya başladı ve ellerim otomatik olarak tişörtünün altından göğüslerine gitti.) Böylece beni köyün dışına çıkardı ve durdurdu. inişin yakınında. Yanımda prezervatif bulunduğunu hatırlıyorum ama bir şeyler ters gitti ve onu atmaya karar verdik. Onunla sabaha kadar eğlendik. Sabah onu evine götürdüm ve yattım. Ertesi gün uyandığımda sokağa çıktım ve küçük kuzenim babası arabasıyla yanıma geldi, hemen biraz içtim ve sordu: akşamdan kalmalık için bir şey var mı? Arabaya bakıyorum ve dünkü içkiden sonra öyle bir tekme kıç ve ortalıkta bitmemiş bir şişe votka var, sağlığına kavuştu ve gitti. En ilginci aradan 20 yıldan fazla zaman geçti ve bazen köye gelip akrabaları gördüğümde, kardeşimin hangi kızıyla bu kadar güzel bir gece geçirdiğimi anlayamıyorum. Not: Asla araba sürmeyin. sarhoş...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”