Marinka: ↑30 Jul 2023, 21:15
Çok ilginç. Bana daha fazlasını anlatabilir misin?
İntihar nedir, ne klinik depresyon... Sadece birkaç ay boyunca 70-80 saat süren yoğun beyin çalışmasıdır. bir haftadır süren kronik uykusuzluk, genel bir donukluğa, muhataptan sonsuzluğa ağır bakışlarla bakma ve cümle ortasında donup kalma, bir akrabanın acilen doktora gitme isteğine neden oluyordu. Daha sonra bu durumun reçetesiz satılan St. John’s wort ile birkaç hafta içinde düzeltilebileceğini öğrendim ve ardından doktora gittim ve durumu kontrol altında tutmama rağmen oldukça kötü olduğunu dürüstçe söyledim. . Cevap verdi: "Biraz votka iç." Teslim tarihlerimi ve babamın o dönemde alkolik pankreatit nedeniyle nispeten yakın zamanda öldüğünü hatırlayarak, bu seçeneğin bana uymadığını söyledim ve oradan ayrıldım. Daha sonra proje sona erdi ve her şey yavaş yavaş normale döndü.
Not: Bir seks forumunda olduğumuz için, ilginçtir ki, libido bu dönemde ortadan kaybolmadı, aksine tavan yaptı.
[quote=Marinka post_id=236434 time=1690740924 user_id=12161] Çok ilginç. Bana daha fazlasını anlatabilir misin? [/quote] İntihar nedir, ne klinik depresyon... Sadece birkaç ay boyunca 70-80 saat süren yoğun beyin çalışmasıdır. bir haftadır süren kronik uykusuzluk, genel bir donukluğa, muhataptan sonsuzluğa ağır bakışlarla bakma ve cümle ortasında donup kalma, bir akrabanın acilen doktora gitme isteğine neden oluyordu. Daha sonra bu durumun reçetesiz satılan St. John’s wort ile birkaç hafta içinde düzeltilebileceğini öğrendim ve ardından doktora gittim ve durumu kontrol altında tutmama rağmen oldukça kötü olduğunu dürüstçe söyledim. . Cevap verdi: "Biraz votka iç." Teslim tarihlerimi ve babamın o dönemde alkolik pankreatit nedeniyle nispeten yakın zamanda öldüğünü hatırlayarak, bu seçeneğin bana uymadığını söyledim ve oradan ayrıldım. Daha sonra proje sona erdi ve her şey yavaş yavaş normale döndü. Not: Bir seks forumunda olduğumuz için, ilginçtir ki, libido bu dönemde ortadan kaybolmadı, aksine tavan yaptı.
Marinka: ↑30 Jul 2023, 21:15
İntihar nedir, ne klinik depresyon... Sadece birkaç ay boyunca 70-80 saat süren yoğun beyin çalışmasıdır. bir hafta ve kronik uykusuzluk, genel bir donukluğa, muhatap üzerinden sonsuzluğa bakma biçimine ve bir akrabanın acilen doktora gitme isteğine neden oldu. Daha sonra bu durumun reçetesiz satılan St. John’s wort ile birkaç hafta içinde düzeltilebileceğini öğrendim ve ardından doktora gittim ve durumu kontrol altında tutmama rağmen oldukça kötü olduğunu dürüstçe söyledim. . Cevap verdi: "Biraz votka iç." Babamın o dönemde alkolik pankreatit nedeniyle nispeten yakın zamanda öldüğünü hatırlayarak, bu seçeneğin bana uymadığını söyledim ve oradan ayrıldım. Daha sonra proje sona erdi ve her şey yavaş yavaş normale döndü.
Not: Bir seks forumunda olduğumuz için: ilginçtir ki, o dönemde libido kaybolmadı, aksine alışılmışın dışındaydı.
İntihar nedir, ne klinik depresyon... Sadece birkaç ay boyunca 70-80 saat süren yoğun beyin çalışmasıdır. bir hafta ve kronik uykusuzluk, genel bir donukluğa, muhatap üzerinden sonsuzluğa bakma biçimine ve bir akrabanın acilen doktora gitme isteğine neden oldu. Daha sonra bu durumun reçetesiz satılan St. John’s wort ile birkaç hafta içinde düzeltilebileceğini öğrendim ve ardından doktora gittim ve durumu kontrol altında tutmama rağmen oldukça kötü olduğunu dürüstçe söyledim. . Cevap verdi: "Biraz votka iç." Babamın o dönemde alkolik pankreatit nedeniyle nispeten yakın zamanda öldüğünü hatırlayarak, bu seçeneğin bana uymadığını söyledim ve oradan ayrıldım. Daha sonra proje sona erdi ve her şey yavaş yavaş normale döndü.
Not: Bir seks forumunda olduğumuz için: İlginçtir ki, o dönemde libido kaybolmadı ama alışılmışın dışındaydı.
Depresyonda değildin. Sadece yorgundun. Doktorun sana neden votka içmeni tavsiye ettiğini bilmiyorum? Belki de sadece kötü bir şakaydı.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=triangle post_id=236441 time=1690743361 user_id=2856] [quote=Marinka post_id=236434 time=1690740924 user_id= 12161] Çok ilginç. Bana daha fazlasını anlatabilir misin? [/quote] İntihar nedir, ne klinik depresyon... Sadece birkaç ay boyunca 70-80 saat süren yoğun beyin çalışmasıdır. bir hafta ve kronik uykusuzluk, genel bir donukluğa, muhatap üzerinden sonsuzluğa bakma biçimine ve bir akrabanın acilen doktora gitme isteğine neden oldu. Daha sonra bu durumun reçetesiz satılan St. John’s wort ile birkaç hafta içinde düzeltilebileceğini öğrendim ve ardından doktora gittim ve durumu kontrol altında tutmama rağmen oldukça kötü olduğunu dürüstçe söyledim. . Cevap verdi: "Biraz votka iç." Babamın o dönemde alkolik pankreatit nedeniyle nispeten yakın zamanda öldüğünü hatırlayarak, bu seçeneğin bana uymadığını söyledim ve oradan ayrıldım. Daha sonra proje sona erdi ve her şey yavaş yavaş normale döndü. Not: Bir seks forumunda olduğumuz için: ilginçtir ki, o dönemde libido kaybolmadı, aksine alışılmışın dışındaydı. [/quote][quote=triangle post_id=236441 time=1690743361 user_id=2856] [quote=Marinka post_id=236434 time=1690740924 user_id=12161] Çok ilginç. Bana daha fazlasını anlatabilir misin? [/quote] İntihar nedir, ne klinik depresyon... Sadece birkaç ay boyunca 70-80 saat süren yoğun beyin çalışmasıdır. bir hafta ve kronik uykusuzluk, genel bir donukluğa, muhatap üzerinden sonsuzluğa bakma biçimine ve bir akrabanın acilen doktora gitme isteğine neden oldu. Daha sonra bu durumun reçetesiz satılan St. John’s wort ile birkaç hafta içinde düzeltilebileceğini öğrendim ve ardından doktora gittim ve durumu kontrol altında tutmama rağmen oldukça kötü olduğunu dürüstçe söyledim. . Cevap verdi: "Biraz votka iç." Babamın o dönemde alkolik pankreatit nedeniyle nispeten yakın zamanda öldüğünü hatırlayarak, bu seçeneğin bana uymadığını söyledim ve oradan ayrıldım. Daha sonra proje sona erdi ve her şey yavaş yavaş normale döndü. Not: Bir seks forumunda olduğumuz için: İlginçtir ki, o dönemde libido kaybolmadı ama alışılmışın dışındaydı. [/quote]
Depresyonda değildin. Sadece yorgundun. Doktorun sana neden votka içmeni tavsiye ettiğini bilmiyorum? Belki de sadece kötü bir şakaydı.
Perun: ↑29 Jul 2023, 21:33
Kızlar, erkeklerin evdeki her şeyi tamir etmek, tamirat yapmak, araba kullanmak gibi becerilere sahip olması mı gerekiyor? Yoksa modern dünyada bu nitelikler olmadan yapmak mümkün mü?
Elbette burada çan kulemden resim yapardım ama kıç elli olanlar koşarak gelecek ve hatta sahte hesaplar altında, bu yüzden kısaca konuşacağım - bir adamın beyni olmalı, IMHO ve eğer bu seçenek oradaysa, nasıl ve ne olduğunu anlayacaktır.
[quote=Perun post_id=236086 time=1690655601 user_id=2699] Kızlar, erkeklerin evdeki her şeyi tamir etmek, tamirat yapmak, araba kullanmak gibi becerilere sahip olması mı gerekiyor? Yoksa modern dünyada bu nitelikler olmadan yapmak mümkün mü? [/quote]
Elbette burada çan kulemden resim yapardım ama kıç elli olanlar koşarak gelecek ve hatta sahte hesaplar altında, bu yüzden kısaca konuşacağım - bir adamın beyni olmalı, IMHO ve eğer bu seçenek oradaysa, nasıl ve ne olduğunu anlayacaktır.
[quote=Marinka post_id=236448 time=1690744863 user_id=12161] Depresyonda değildin. Sıradan bir yorgunluğunuz vardı. [/quote] Tamamen resmi olarak bu F32.0 kapsamına giriyordu (uykusuzluk + anhedoni + "şişkinlik" hissi), ancak yorumunuza tamamen katılıyorum .
Sonuçta kadınlar erkeklerden çok daha dikkatli araç kullanıyorlar; çok hızlı araç kullanmıyorlar, yol kenarında araç kullanmıyorlar ve ikinci sıraya girmiyorlar)
Last post
Aşırı dikkat nedeniyle daha fazla küçük kaza.
Sonuçta kadınlar erkeklerden çok daha dikkatli araç kullanırlar, hız yapmazlar, yol kenarında araç sürmezler, ikinci sıraya girmeyin)
Merhaba! 28 yaşındayım, bir erkeğim.
Bu gruptaki kadınlara bir sorum var.
Bir kadın sevdiği kocasının cinsel organını eliyle okşarsa bu normal mi yoksa sapıklık mı? Eğer bu bir temel değil, bir...
Last post
Sözlü olarak tatmin olabilecek bir insanın kalıbına uymuyorsun.
Nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum?
Ama belki de kişiliğin ve bedenin için fazla çok yönlüsün. bizim dünyamızdan dokunan herkes.
Beğen. Bu genellikle ulaşımda olur. Gerilmiş külotu kimin elinin takip ettiği bilinmiyor. Yapmıştım. Bacaklar otomatik olarak uzar. Kot pantolonun üzerinden bile sanki dokunuluyormuş gibi...