Ailelere yönelik soru
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Ailelere Soru
Elbette bunların hepsi harika... ama 4 yaşında bir oğlum var... o zaten zeki ve çocuğun ruhunu seksle bozmak istemiyorum. bebekle başlamalıyız
- These users thanked the author Drandulet4421 for the post:
- sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Küçük başlayın, çocuğunuzun önünde çıplak dolaşmaktan çekinmeyin, ancak gösteriş yapmayın... Aile çıplaklığını ailenizde norm haline getirin....
Yavaş yavaş, yavaş yavaş... Her şey birlikte büyüyecek....
Sevgili! Bunu sana kim söyledi... Nasıl bir ruhtan bahsediyoruz? Hemen böyle mi düşünüyorsun: "Dinle küçüğüm, buraya gel - şimdi annemle ben sevişeceğiz, sen de bak! Ve lazımlığa kaçmayı aklından bile geçirme!!!"Drandulet4421: ↑11 Sep 2021, 14:23 Elbette bunların hepsi harika... ama 4 yaşında bir oğlum var... o zaten zeki ve çocuğun ruhunu seksle bozmak istemiyorum. bebekle başlamalıyız
Küçük başlayın, çocuğunuzun önünde çıplak dolaşmaktan çekinmeyin, ancak gösteriş yapmayın... Aile çıplaklığını ailenizde norm haline getirin....
Yavaş yavaş, yavaş yavaş... Her şey birlikte büyüyecek....

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Belki öyle, ama akıllıca düşünmelisiniz. En azından çocuk ailenin dışındadır, belki evde başına gelenleri birileriyle paylaşacaktır. Aynı anaokulunda. Bilgi polislere, daha da kötüsü vesayete ulaşacak. Sonuçlar tahmin edilemez olabilir. En azından sinirlerinizi yıpratacaktır.georg: ↑11 Sep 2021, 14:27Sevgili! Bunu sana kim söyledi... Nasıl bir ruhtan bahsediyoruz? Hemen böyle mi düşünüyorsun: "Dinle küçüğüm, buraya gel - şimdi annemle ben sevişeceğiz, sen de bak! Ve lazımlığa kaçmayı aklından bile geçirme!!!"Drandulet4421: ↑11 Sep 2021, 14:23 Elbette bunların hepsi harika... ama 4 yaşında bir oğlum var... o zaten zeki ve çocuğun ruhunu seksle bozmak istemiyorum. bebekle başlamalıyız
Yavaş yavaş, yavaş yavaş... Her şey birlikte büyüyecek....![]()
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- George
-
- Orgazm!
bu doğru.... Ancak aile çıplaklığı için: ortak banyolar, çıplaklar tatilleri, periyodik olarak evde çıplak olmak - kimse buna dikkat etmeyecektir.... Taciz ve cinsel temasla ilgili hiçbir gerçek yoksa. Ve ben yeni yürümeye başlayan çocuklardan değil, gençlerden bahsediyorum... Zaten her şeyi anlayan ve aile sırrının ne olduğunu bilenler!
- These users thanked the author George for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, gynecologist_homegrown, DEF#1
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
yani tam olarak bunu kastetmiştim.
Ve hayalperestlerin dallara döktükleri şey - işte bu kaostur. İyi şartlarla hukuki suç!
Ve hayalperestlerin dallara döktükleri şey - işte bu kaostur. İyi şartlarla hukuki suç!
- These users thanked the author George for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
Evet, katılıyorum. Bu tür fanteziler nereden geliyor?
- George
-
- Orgazm!
2) sokak fantezileri, İDDİA EDİLENLER hakkında hikayeleri
3) yetişkinlikte - bunlar hayatta HİÇ KİMSE olarak adlandırılmayan ve onlara HİÇBİR ŞEY diyen insanlardır, çünkü kendilerini yaratan, başaranlar ve ailelerinde her şey harikadır - onlar böyle hayal kurmayın. Her şeye sahipler ve sahip olmadıklarını satın alacaklar. Ve bugün HER ŞEYİ satın alabilirsiniz!
Devam edebilirim ama bence ana faktörler bunlar :)
1) kafalarında sperm toksikozu olan sıradan gençler (kendinizi hatırlayın)
3) yetişkinlikte - bunlar hayatta HİÇ KİMSE olarak adlandırılmayan ve onlara HİÇBİR ŞEY diyen insanlardır, çünkü kendilerini yaratan, başaranlar ve ailelerinde her şey harikadır - onlar böyle hayal kurmayın. Her şeye sahipler ve sahip olmadıklarını satın alacaklar. Ve bugün HER ŞEYİ satın alabilirsiniz!
Devam edebilirim ama bence ana faktörler bunlar :)
- These users thanked the author George for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Fan
-
- En güçlü orgazm!
4 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, adil cinsiyet temsilcilerinin yukarıda tartıştığımız şeyleri yazması daha ilginç ve havalı olurdu.
Ne kadar üzücü öyledir, ancak burada genellikle 3. nokta vurgulanır.georg: ↑11 Sep 2021, 16:161) kafalarında sperm toksikozu olan sıradan gençler (kendinizi hatırlayın)
Devam edebiliriz ama bence ana faktörler bunlar![]()
4 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, adil cinsiyet temsilcilerinin yukarıda tartıştığımız şeyleri yazması daha ilginç ve havalı olurdu.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- George, gynecologist_homegrown
-
- Orgazm!
tam olarak bu. Çünkü (isteğe bağlı olarak) - kendi dairesi yok, ailesiyle birlikte kayınvalidesinin evinde mikroskobik bir maaşla dilenci olarak yaşıyor, herkes dırdır ediyor, işyerinde büyüyen çocuklar da onu taciz ediyor patron onu hayal kırıklığına uğratıyor, meslektaşları ona zorbalık yapıyor... Telefon ya elden ya da en ucuzundan satın alındı... Ve İnternet kişisel değildir: kim olduğunu, ne olduğunu kimse bilmeyecek, bu yüzden bir bölünme. kişilik ortaya çıkıyor: bir hayatta ve sanal bir hayatta tam bir önemsizlik - Zhigalo, maço ve Casanova..... Bu, ifadelerin metinlerinden bile görülebilir... Ve yavaş yavaş bir kişi, bir şekilde değiştirmek yerine gerçek hayat, ondan uzaklaşır, onu katlanılması gereken kaçınılmaz bir kötülük olarak algılar ve tamamen kendi yarattığı bir dünyada, sözde konfor bölgesinde yaşar...
-
- En güçlü orgazm!
Maalesef bunlardan oldukça fazla var.
1 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
georg, Daha derine inmeyin, kazacağız meslektaşım. Hadi siyasete geçelim
1 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
georg, Daha derine inmeyin, kazacağız meslektaşım. Hadi siyasete geçelim

- George
-
- Orgazm!
ve bu her zaman böyledir.... Hangi olay başlarsa başlasın, ne tartışmalar olursa olsun, her zaman siyasetle biter - toplu tecavüz bile (uzun sürerse)

-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
Siz yeni Rusları anlayamıyorum)))))) Ya Lenin’e dokunmayın, sonra Stalin’in keçe çizmelerini tartışalım!!!
Her şey sadece sekstir ve seksten başka bir şey değildir!!!
Her şey sadece sekstir ve seksten başka bir şey değildir!!!

- These users thanked the author George for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, şefkatli
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yani pahalı bir telefon alıyorsunuz ama kalitesi en ucuz olanla aynı. Çoğu zaman pahalı bir şeyin en ucuz olandan daha kötü olduğu görülür. Veya pahalı ürünler en ucuz olanlardan daha kötüdür. Bu, zengin enayileri kandırıp onları sıkılaştırmak, kenara çekmek

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Altın sözler! Seks hayatınız boyunca gerçekleştirebileceğiniz tek şeydir!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- George, Evgeniy-Spb, nikolj202
-
- En güçlü orgazm!
İşte bu kadar. Yatakta herkes eşittir. Özellikle grup sekste. Seks merkezinin dışında kim olduğunuzun bir önemi yok.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- nikolj202, gynecologist_homegrown
-
- ön sevişme
- Total posts: 141
konusunu özel olarak tartışalım
Ben isterim.roman.kuznetsov: ↑27 Aug 2021, 11:50 söyle bana erkekler, küçük kızlarının onların önünde olmasını kim ister? Yani 7’den 10’a kadar ve o da üzerine otururdu, bunu isteyen ve aldırış etmeyen kızlar var

-
- ön sevişme
- Total posts: 141
-
Ensest flörte nereden başlayabileceğimi öneren var mı? Belki bazı bağlantılar vardır?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Kayıp bir akrabanızı mı bulmak istiyorsunuz? 
Sonra "Beni Bekle" programı

Sonra "Beni Bekle" programı

- These users thanked the author Andrey ben for the post:
- roman.kuznetsov
-
Balayı, oğlunu tam olarak kimin becerdiğini biliyorum. Stephanie Seymour. İnternette oğluyla bunu yaptığı yazıyor, kumsalda öpüşürken fotoğrafları var. Bu ünlü bir model. Bir arama motoruna ve ardından Resimler’e "Stephanie Seymour ve oğlu" yazmanız yeterlidir (bunlar resimler olacaktır). Fotoğraf isteyen tüm aptallara: Bunu böyle yazdırın.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
"Neredeyse griye döndü" konusuna gelince - peki neden bu kadar şaşırdınız, bu forumdaki ilk gününüz değil, aynı zamanda ensest bölümünde de. Yoksa bunların hâlâ zavallıların fantezisi olduğunu ve bunun zaten sadece hayvan gibi yaşayan bazı sarhoşların başına gelebileceğini mi düşünüyorsun?
Öncelikle bu 3-4 fotoğraf öyle değil gerçekten bir şeyi kanıtla. Ailedeki şefkatli ilişkiler, sarılmalar ve öpücükler, bir düşünün, dudaklara vuruyorlar, dille emmiyorlar. Ve bu arada, eğer seks yapsalardı, sahilde bu kadar özgürce davranmazlardı, saklayacak bir şeyleri olurdu, ama burada insanlar basitçe unuttular ve yanlışlıkla dünyaya alışılmış olandan biraz daha fazla aile içi hassasiyet gösterdiler.
"Neredeyse griye döndü" konusuna gelince - peki neden bu kadar şaşırdınız, bu forumdaki ilk gününüz değil, aynı zamanda ensest bölümünde de. Yoksa bunların hâlâ zavallıların fantezisi olduğunu ve bunun zaten sadece hayvan gibi yaşayan bazı sarhoşların başına gelebileceğini mi düşünüyorsun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 3 years
Bir tür sapkınlık. Cinsiyetler arası sekse karşı hiçbir şeyim yok. Hatta hoş geldiniz diyorum. Ama oğlunu kasten eşcinsel yapmak çok fazla!!! Onun iradesine karşı hiçbir şey yapılamaz.
Last edited by Fedot on 07 Jun 2022, 06:19, edited 2 times in total.
-
- heyecanlanıyorum
Bebeklerle ne tür seks olabilir? ? Bu gerçek bir sapkınlıktır.18 yaşının altındayken anaokulu kızlarıyla bile seks yapmayı denedim. Ve size şunu söyleyeyim: dilleri yaşlı kızlarınkinden daha hassastır. Yaş ne kadar küçükse dil de o kadar hassas olur. Onlarla seks, daha sonra yaşlı kadınlarla seks yapmaktan çok daha keyifliydi. Amcıkları penislerine daha sıkı sarılır (amcıklarında sikilirler), kıçları penislerine sıkıca sarılır ve
- These users thanked the author Fedot for the post (total 2):
- Evgeniy7519, İskoç
-
- heyecanlanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Bunun gibi videoları izledim. Bir yaşındaki bir çocuğun ağzı neredeyse acımasızdır. küçük ve şapkasını koyuyor
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Evgeniy7519
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
Maalesef çok fazla moron var.slavik.neskaju: ↑07 Jun 2022, 09:54Ben bu tür videoları izledim. neredeyse acımasız bir yaşındaki bir çocuğun ağzı küçük ve şapkasını ona doğru itiyor
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- George
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Bazı insanlar sipariş vermek için kiralıyor, iyi para ödüyorlar ve yeni bir telefon istiyorlar, sonra bir annenin küçük kızını web kamerasında gösterdiği bir video gördüm. onu yalamaya başladı. Ona yazan birinin okuduğu belli.Evgenii7519: ↑07 Jun 2022, 10:58Maalesef çok fazla moron var nslavik.neskaju: ↑07 Jun 2022, 09:54Bu tür videoları izledim . Bana göre bu neredeyse zalimce. Bir yaşındaki bir çocuğun ağzı küçük ve şapkasını ona doğru itiyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 7 months
bu yüzden onlarla da çalışmanız gerekir. alışacaksın ve sonra daha kolay olacak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Kızım 11 yaşında, büyük bir sikle nasıl sikildiğini izleyin, bekaretinin nasıl parçalandığını, bebek ağzıyla büyük bir siki nasıl emdiğini görün - bu fantezim ve güzel bir boş hayal!roman.kuznetsov: ↑27 Aug 2021, 11:50arkadaşlar, söyleyin bana küçük kızları onların önünde olsaydı kimin hoşuna giderdi. Bu da 7’den 10’a kadar ve üzerine otururdu, bundan hoşlanan ve aldırış etmeyen kızlar var
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 3):
- DEF#1, Karın &, artm.gavrilov
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 6 months
Pek olası değil - operalar ORM çerçevesinde provokasyon nedeniyle cezalandırılmaz!.. :) : ) :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post