Eşimin arkadaşını seviyorum, aynı anda iki tane istiyorum

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Eşimin arkadaşını seviyorum, aynı anda iki tane istiyorum

Unread post by Anonim »

Eşimin kız arkadaşından hoşlanıyorum, eşime senin kız arkadaşını istediğimi söylüyorum, ikinizi de aynı anda gerçekten istiyorum ama eşim aynı fikirde değil. ve arkadaşı bizi ziyarete geliyor, karımın önünde onu rahatsız ediyorum, pati atıyorum ve her şey yolunda, eşim normal tepki veriyor, bunu nasıl anlayacağız?
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşimin kız arkadaşını seviyorum, eşime senin kız arkadaşını istediğimi söylüyorum, ikinizi de gerçekten istiyorum...

Unread post by Nika_miku »

Dinle, bana öyle geliyor ki 2 seçenek var:
1) Karınız konuşmayı bitirmiyor ve aslında bunu istiyor, ancak kabul edemiyor ve buna yönelik ilk adımı atamıyor diyebiliriz.
2) Seni aldattı "Belki de kasten değil, şiddetli heyecan sırasında" ve vicdan azabı çekiyor, tepki vermiyor çünkü başkasını sikmeni doğru buluyor.
These users thanked the author Nika_miku for the post (total 7):
İvannavi, Tolkala, Salatalık, İsveç125, Seks_Makinesi, Süleyman, Yağdaki hamsi!!!
Barrie
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eşimin arkadaşını seviyorum aynı anda iki tane istiyorum

Unread post by Barrie »

Nika_miku, seni görmek ve güzelce sikişmek istiyorum
These users thanked the author Barrie for the post:
Vladtsst
Toyvonen
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Toyvonen »

Tecrübem vardı. Eşim ve ben kulübedeydik, arkadaşları bize geldi, her şeyi güzelce içtik ve açık konular hakkında sohbet edelim. Biri benim hiç orgazm yaşamadığımı söylüyor ama benimki, bir erkeğin benimki gibi yetenekli bir dile sahip olması gerektiğini söylüyor. Benimki kelimesi kelimesine, benim için oral seks yapmayı seviyorsun, belki bir kez arkadaşlarını yalayabilirsin diyor. İlk başta bunu şaka olarak algıladılar ama sonra ciddi bir ruh halinde olduklarını gördüm. Genelde sabaha kadar amlarını cilaladım. Genel olarak beğendim ama 3 çok fazla. Bunu iki kişiyle yapmaktan mutluluk duyarım, ancak henüz buna benzer bir şans olmadı.
Özel Meclis Üyesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Özel Meclis Üyesi »

Toyvonen: 10 Sep 2020, 11:36 Genel olarak sabaha kadar amlarını cilaladım.
En azından seni tatmin ettiler mi?
Misafir_219
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_219 »

Toyvonen: 10 Sep 2020, 11:36 Tecrübem vardı. Eşim ve ben kulübedeydik, arkadaşları bize geldi, her şeyi güzelce içtik ve açık konular hakkında sohbet edelim. Biri benim hiç orgazm yaşamadığımı söylüyor ama benimki, bir erkeğin benimki gibi yetenekli bir dile sahip olması gerektiğini söylüyor. Benimki kelimesi kelimesine, benim için oral seks yapmayı seviyorsun, belki bir kez arkadaşlarını yalayabilirsin diyor. İlk başta bunu şaka olarak algıladılar ama sonra ciddi bir ruh halinde olduklarını gördüm. Genelde sabaha kadar amlarını cilaladım. Genel olarak beğendim ama 3 çok fazla. İki tane olsa memnuniyetle yapardım ama henüz buna benzer bir şans olmadı
Peki, bunu neden yapıyorsun! !!?
Eğer ciddi bir ruh halindeyseler, onlara daha sonra heyecanlanırsam taşaklarımın acıyacağını ve tüm yol boyunca ereksiyon olacağımı doğrudan söylemeliydim. Bunun genellikle çok zararlı olduğu ve prostatitin başlangıcını başlatabileceği. İki heyecanlı amcık görmek neden gerekli? Onların boşaldığını ve içeri girip kendi kendine boşalmadığını görmek.
Ancak karısı elbette şunu söyleyebilir: Sorun ne!? İşte buradayım! Sağlığınıza kavuşun!

Sanırım sabaha kadar yetecek kadar içki olsun ve sonunda markete gitmemelisiniz. çok ilginç bir yer.
Bence bunu kız arkadaşına verme şansın vardı. Çünkü onu dilinle tahrik etsen, o zaman kesinlikle tam teşekküllü seks isterdi diye düşünüyorum.

Bu arada, her ikisi için de amlarını cilaladığında ne oldu? Arkadaşın boşaldı mı boşalmadı mı?
Kuzey
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kuzey »

Nika_miku, Güzel Nika, buluşuyor musun?
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176

Unread post by Irina »

Bir keresinde bir düğündeydik, bir sürü misafir vardı, hepimiz sarhoştuk, sonra gelen arkadaşımın kocası da aramıza yattı. Arkamı döndüm, sert olduğunu hissettim. Arkadaşımın külotuna girdiğinde ve onu okşamaya başladığımda, arkadaşım önce direndi, sonra pes etti ve onu onun tarafında sikti. Uyuyakaldım ve uyuyamadım, sik istedim.Sonunda beni okşamaya başladığını hissettim, sonunda ben de kimsenin görmediğini sanıyordum ama öyle şeyler olmuyormuş. iz bırakmadan
These users thanked the author Irina for the post (total 13):
Kültür, Alex1250, Evgeniy-Spb, SergeiKa, Sibiryak89, rv55, Seks devi, Fargal94, puhhht76, Rasaroam, İskender, Mart, Süleyman
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Vit123 »

Anonim, kız arkadaşını daha sık ziyaret etmeye davet et ve, mümkünse geceyi kendi evinde geçirmesi için onu bırakın. onu aranıza koyun ve karınızın önünde onu rahatsız edin.
These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
Kuzey, Vladtsst, pipipisa, Mart
Vladimir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by Vladimir »

Anonim: 16 Nov 2019, 20:20 Eşimin kız arkadaşını seviyorum, eşime senin kız arkadaşını istediğimi söylüyorum, ikinizi de gerçekten aynı anda istiyorum ama eşim aynı fikirde değil. ve arkadaşı bizi ziyarete geliyor, karımın önünde onu rahatsız ediyorum, pati atıyorum ve her şey yolunda, karısı normal tepki veriyor, bunu nasıl anlayacağız?
Belki de buna tahammül ediyor, arzunuzu anlıyor ve hiçbir önemi yokmuş gibi davranıyor...
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

vit123: 03 Jul 2021, 23:42kız arkadaşınızı sizi daha sık ziyaret etmeye davet edin ve mümkünse geceyi sizde geçirmesine izin verin. onu aranıza koyun ve karınızın önünde onu rahatsız edin.
Evet, bence eş, arkadaşını yakaladığınız gerçeğini sakince kabul ederse kıçını kaldır, sonra onu yatağına yatır Aranızda, bu muhtemelen ilginç bir çözüm.
Karınızın arkadaşının külotuna girmenize ikisinin de nasıl tepki vereceğini merak ediyorum. Arkadaşının bir şekilde bundan hoşlanıp hoşlanmadığını belirtmesi gerekecek.
Ve eğer hoşuna gittiğini söylersek, bu ona farklı yerlerinden dokunmaya devam edebileceğin anlamına gelir.

Ve büyük ihtimalle işinin heyecanlandırması gereken tek şey bu. Bu arada, arkadaşın evli mi?
Bu onu heyecanlandırırsa arkadaşın seni penisinden yakalamaya başlayacak. Ve karısı kesinlikle tüm bu yaygarayı duyacak. Ve teoride bir şekilde tepki vermesi gerekiyor.
Ya dışarı çıkıp kapıyı çarpalım ya da uyuyormuş gibi davranalım. Veya bir arkadaşınızla birlikte size katılın.

Onun açısından pek çok seçenek var. Senden onu hemen burada ve hemen sikmeni isteyebilir. Azgın bir arkadaşınızın karınızı sikmenize bir şekilde katılmaya direnmesi zor olacaktır.
Eh, siz karınızı sikerken o da sizi taşaklarından yakalamaya başlayabilir. Veya karınızı mesih pozisyonunda sikerseniz, aynı şekilde yanına yatın ve bacaklarınızı aynı şekilde kaldırın. Sizi ve karınızı sırayla içeri girmeye davet ediyorum. İster eş olarak ister kız arkadaş olarak. Ama eğer tamamen karanlık olmazsa muhtemelen ikisi de utanacaktır.

Bu nedenle karınızı arkadan sikerseniz daha iyi olur ve arkadaşınız da karınızın yanına köpek stili oturur. . Ve bunları tek tek girebilirsiniz. İlk önce biraz yiyin. Sonra bir tane daha.
Genel olarak, bir kadın heyecanlandığında bir şeyi kabullenmesinin ve onun için zor olan şu veya bu kararı vermesinin daha kolay olduğunu belirtmek gerekir.
Bence, eğer mütevazı bir kadın bile olsa, güçlü bir uyarılma noktasına kadar çok iyi sevişirseniz ve sonra da iyi tanıdığı yan odadan arkadaşını ararsanız, o zaman hiçbir sürpriz olmayacağını ve her şeyin yolunda gideceğini düşünüyorum. .

Genel olarak şunu düşünüyorum: Eğer başka biriyle evliyseniz, bunu yapmak isteyenler için. Üçümüz de güzel bir içki içip sonra uyumalıyız. Ve karını rahatsız etmeye başla. Ve sonra onu iyice sik ve bu süreçte duruma göre hareket et. Ama önce onu çok iyi ve uzun süre sikmelisin. Bir kedi gibi heyecanlansın diye. Ve sonra boşalmak üzere olduğunuzu söyleyin ve ardından yere yığılacaksınız. Ve hemen şimdi bitireceğimi ve bir arkadaş bulmak için yan odaya geçeceğimi söylüyorlar. Ve asıl önemli olan ondan izin istememek ve bunu sadece olduğu gibi söylemek.

Siktir et onu, inliyor ve kendini iyi hissediyor. Siz de tempoyu artırıp bütün bunları konuşuyorsunuz. Hemen şimdi bitirip bir arkadaş bulmaya gideceğim. Gelip her şeyi bitirecek. Bu arada balkona çıkıp sigara içeceğim. Sonra ben geleceğim ve devam edeceğiz. Ve sonra bunu yapın. Ve hiçbir yanlış ateşlemenin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ancak içki konusunda aşırıya kaçmamalı ve karınızı çok kızdırmamalısınız. Ve bunu yapmak için onu en az yirmi dakika sikin. Genel olarak, neredeyse her normal, sağlıklı yetişkin kadın, yirmi dakika boyunca sürekli sikiştikten sonra ciddi şekilde uyarılmalıdır.

Genel olarak, birçok yaşlı çiftin çok güçlü bir kadınsal sikişme hissine sahip olduğunu düşünüyorum. . İnsanların cinsiyetlerini kaydetmeye çalıştıkları bazı ev video kayıtları gördüm. Ve aslında gördüğüm tek bir videoda bile erkeklerin bir kadını normal durumuna getirmeyi başaramadığı görüldü. Evet, onu sikiyor, açıkça arzu gösteriyor. İlk başta farkedilemez, ancak daha sonra giderek güçlenir. Ve sonra nihayet dedikleri gibi kopma arzusunu açıkça ifade ediyor. Ama adam kasıkta yavaş yavaş geziniyor, zaman zaman ekşi aparatını çıkarıyor ve kadının seks için tamamen hazır olduğu açık ve hemen şimdi gidelim.

Ve en önemlisi, herkes ve istediğin kadar. Bazen bana öyle geliyor ki, şu anda iyi duran sikleri olan birkaç adamı fırlatırsak kimse kırılmaz.
Fakat videolarda adam hareket etmeye başladı ve sonra geldi. Kadın ise üzgün ve hayal kırıklığı içinde ya giyinir ya da tuvalete gider. Ve tüm bunlar çok üzücü.
Genel olarak tüm bu grup seks, eğer varsa, nerede ve ne zaman varsa, bunu başlatanların çoğunlukla erkekler olmadığını düşünüyorum.

Yani, bu ya da tecavüz, ya da birisi sonunda sistematik seks eksikliğinden bıktı ve sonunda eğlenmeye karar verdi ve sonunda iyi durumda olan birkaç kişi tarafından birbiri ardına sonuna kadar sikilmeye karar verdi sik. Ve bu devam etsin, devam etsin ve en ilginç yerde kopmasın diye. Siz basitçe söyleyene kadar sikilmek ve sikilmek - işte bu! Görünüşe göre bugün çok eğlendim.

Kırk ya da elli yaşındaki pek çok kadının sonunda iki ya da üç erkek tarafından iyice sikilmesinin kendisi için ne kadar havalı olacağını düşündüğünü varsayarsam yanılmayacağımı düşünüyorum. .
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Vit123 »

bakın, aksi takdirde karınız size ve arkadaşına bakarak bir arkadaş edinecek ve sonra sizi onlarla seks yapmaya davet edecektir))). Bu hassas bir konu - arkadaşlarla seks)))
These users thanked the author Vit123 for the post (total 3):
annem adam yaptı, MikeMik, Mart
Gebelik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gebelik »

Herkesi sikeyim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

vit123: 23 Jul 2021, 11:00 bakın, aksi halde karınız size ve arkadaşına bakarak bir arkadaş edinecek ve sonra sizi onlarla seks yapmaya davet edecek))). Bu hassas bir konu - arkadaşlarla seks)))
Ya da belki. Onun güvendiği şey bu mu?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
MikeMik, Mart
Serbest sürüş
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by Serbest sürüş »

Biraz deneyimim vardı ve eşimle birlikte FFM için bir eskort çağırdık. İkisi de memnundu.
Karıma oral seks yaparken ben onu becerdim, sonra sikimi karımın amına koydum ve o aynı anda hem oral seks hem de oral seks yaptı ve ben de ’ye geldim: rulo:
These users thanked the author Serbest sürüş for the post (total 3):
Nikita, Kültür, Sibiryak89
Nikita
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Nikita »

Serbest Sürüş, iki kişinin rahat olduğu bir ilişki vardır aile hayatında! Bir kızla ilişkim vardı, iki yıl birlikte yaşadık, bunu medeni bir evlilik olarak kabul edin. Bir de eskort çağırdılar, kız arkadaşım da heyecanlandı, amını tamamen traş etti... böylece her şeyi hissedebilsin... Kız onun üstüne çıktı, o da üstüne çıktı... Sonra kız arkadaşım benden yapmamı istedi. eskort kızın amına elimi soktum ve sonra bana oral seks yaptı... Daha sonra eskort kızına girip onu sikmemi istedi ve izledi ve mastürbasyon yaptı.... Herkes her şeyi beğendi! Ama bu, birini aldatma açısından ilişkimizi etkilemedi ve hiçbir düşünce yoktu, sanki bu eskortu eğlence için almışlar gibi davrandılar ve hepsi bu! Sonra kız bana konu seks olduğunda hem kadınlardan hem de erkeklerden hoşlandığını, ancak yalnızca cinsiyet açısından biseksüel olduğunu ve hayatta yaşamak için bir erkeğe ihtiyacın olduğunu söyledi. Ondan sonra 5 kez daha eskort kızları sipariş ettiler, ama sırf eğlence olsun diye, Afrikalıydılar, Özbeklerdi, Taylandlıydılar... Hayvanat bahçesine köpek alacağı konuşulmuştu ama bu uzun zaman önceydi ve ben yapmadım. o zaman bir köpek aramaya vaktim var ve onu bir süreliğine al ve kısırlık açısından test etmenin de bir yolu yoktu.... Ve iki yıl boyunca harika bir ilişkimiz vardı! Ve aptalca ayrıldık, başka biriyle tanıştım.
These users thanked the author Nikita for the post:
Serbest sürüş
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Andrey Petrov »

Eşim de benim evli arkadaşına ve erkek kardeşinin karısına açıkça el attığımı görüyor. Eğer üzgün hissetmiyorlarsa umurumda ne var diyor. Benimkinin sana yetmediğini anlıyorum ama göğüsleri azalmayacak! Bir keresinde 16 yaşındaki kızımı beni köşeye sıkıştırırken yakaladım. Dedi ama bence sütyenleri o kadar çabuk küçülüyor ki, kızının göğüslerini kimin yoğurduğu artık belli oldu!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 5):
Kültür, Sibiryak89, Tolkala, Mart, Hottoh
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Kızınızın külotuyla ilgili olarak kıçınızın hızla büyüdüğünü söylememiş miydiniz? Bu, kızınızın poposunu büyütmeye çalıştığınızı göstermiyor mu?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Mart
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Andrey Petrov »

Burada kızımın karnı henüz okuldayken büyümeye başlamasın diye kendimi kırbaçlamayı tercih ederim, her ne kadar sadece kendimizi iyi örtmekle kalmıyor, aynı zamanda kendimizi koruyormuşuz gibi görünse de! Ve kızımın külotundaki sperm lekeleri fark edilmeden çamaşır makinesine uçuyor!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
Tolkala, Mosiya, Hottoh
Forum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113

Unread post by Forum »

Her ikisini de göster?
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Irina »

saç gömlek, bazen iki kişiyi sikme isteği duyuyorum erkekler ama sadece yabancılarla ve evde değil.
These users thanked the author Irina for the post (total 4):
Sibiryak89, VladVit, Mosiya, Mart
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

Irina, bunda biraz heyecan var.
These users thanked the author vikylechka75 for the post:
Mart
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Irina »

60 yaşını geçmiş bir üvey babam var. Bazen onunla seks yapıyorum ama şaka yollu bilmiyorum, kendisinin ve arkadaşının beni istediğini nasıl tepki vereceğimi anlamıyorum.
These users thanked the author Irina for the post (total 4):
Evgeniy-Spb, Tolkala, Sibiryak89, Mosiya
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

Eğer bir adam bunu şaka olarak söylüyorsa doğrudur. Doğrudan söylemekten korkuyor
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
Evgeniy-Spb, Sibiryak89, Mart
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Karısı yok ama bir kız vardı, çıkıyor gibiydik, yanına geldi, bir arkadaşı var, kız zayıf, arkadaşı da en iyi döneminde
ve kabaca 4 numaralı göğüslere sahip, ama o bundan hoşlanmadı ama üçümüz harika olurdu, sonra geceyi geçirdiler ve ben de birbirlerini
okşayıp okşamadıklarını düşündüm.
Öte yandan, bir tanıdık bir arkadaşı ziyaret ediyordu, hep erkekleri paylaşırlardı. Ve arkadaşım erkek arkadaşıyla ayrılıyor, neredeyse karar verdi ve ben de diğerine biraz sarıldım ve sonra ispiyonladı, metresimle birkaç aydır görüşmedik, sonra sohbet ettik, arkadaşının da benim için aynı fikirde olduğunu söyledi onu sikmek için, ama belki bir çek diye düşündüm ve sonra arkadaşım fakir değil, çekmezdim, sonunda metresini daha sonra yatağına yatırdım, ama bir fikir vardı, ikisi de sırayla ve izlemelerine izin verin ve belki üçü buluşur.
Richard Sorge
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Richard Sorge »

Eşimin arkadaşıyla üçlü yapma düşüncesi de heyecan verici. Ancak gerçekte uygulanması pek mümkün değildir
1111
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by 1111 »

Richard Sorge: 22 Jan 2022, 00:09 Karınızın arkadaşıyla üçlü yapma düşüncesi de heyecan verici. Ancak gerçekte bunun gerçekleşmesi pek mümkün değil
sadece denemeniz gerekiyor ve her şey yoluna girecek
Salatalık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by Salatalık »

Nika_miku: 02 Feb 2020, 12:30 02 Şub 2020, 12:30

Bana öyle geliyor ki 2 seçenek var:
1) Eşiniz konuşmayı bitirmiyor ve gerçekten istiyor bu ama bir türlü anlaşamıyorum ve bu konuda ilk adımı atamıyorum diyebiliriz.
2) Seni aldattı "Belki de kasten değil, güçlü heyecan sırasında" ve vicdan azabı çekiyor , başkasını becermenin doğru olduğunu düşündüğü için tepki vermiyor.
Büyük ihtimalle her iki seçenek de :yes:
Eşim ve ben de hayal kurduk, hayal kurduk ve sonunda benim katılımım olmadan bu üçüncüyü deneyeceği gerçeğinden yola çıkmaya karar verdik.
Sonuç şu: Her şeye sahiplerdi ve benimki bu arkadaşı kelimenin tam anlamıyla hiç sevmedi ve artık FFM konusu kapandı. Bunun gibi)
These users thanked the author Salatalık for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Salatalık: 23 Mar 2022, 08:12
02 Şub 2020, 12:30

Dinleyin, bana öyle geliyor ki 2 seçenek var:
1) Karınız bitirmiyor konuşuyor ve aslında bunu istiyor ama bir türlü kabul edemiyor ve bu konuda ilk adımı atamıyor.
2) Seni aldattı "Belki de kasten değil, güçlü bir heyecan sırasında" ve ona eziyet ediyor vicdan azabı duymadan tepki vermiyor çünkü başkasını sikmenin doğru olduğuna inanıyor.
Büyük ihtimalle her iki seçenek de :yes:
Eşim ve ben de hayal kurduk, hayal kurduk. Sonunda benim katılımım olmadan bu üçüncüsünü denemeye onun başlamasına karar verdik.
Sonuç şu: Her şeye sahiplerdi ve benimki bu arkadaşı kelimenin tam anlamıyla hiç sevmedi ve artık FFM konusu kapandı. İşte bu kadar)
Seni gerçekten kandırdı😀
Sekse ilgi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by Sekse ilgi »

Ah, burası ne kadar sıcak! Karımın arkadaşını açıkça rahatsız ediyorum...
Muhtemelen şanslısınız, nikahsız eşim güzel bir kıza bakmayı onaylamayacaktır. Bir meslektaşımı işten alacağım ve bir haftadır şikayetlerim var
Richard Sorge
ön sevişme
ön sevişme

1111: 23 Mar 2022, 07:26
Richard Sorge: 22 Jan 2022, 00:09 Karınızın arkadaşıyla üçlü yapma düşüncesi de heyecan verici. Ancak gerçekte bunun gerçekleşmesi pek mümkün değil
sadece denemeniz gerekiyor ve her şey yoluna girecek
Bu pek mümkün değil. Bu tür konular bastırılmıştır. Dizüstü bilgisayarımda arkadaşlarının fotoğraflarını buldu ve skandala neden oldu
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Barmaleykin_47 »

Uzun zaman önce bir arkadaşım beni iş çıkışı ziyarete davet etmişti, arkadaşıyla konuşuyordu ve akşam bira içmek istiyordu. Tamam, geldik, masayı kurduk, yedik, votka içtik, yatma ve duş vakti geldi. Önce arkadaşım yüzmeye gitti, benimki de “Onu istiyorsan, onunla banyoya git” dedi. Hatta biraz şaşırmıştım, harika, neden olmasın diye düşündüm) Diğer tarafta banyo kapalıydı, benim için açılmadı. Benimki gidip kapıyı çaldı ve “Ben kapıyı açacağım” dedi. Onun için açılıyor ve bana devam etmemi, harekete geçmemi söylüyor. İçeri girdim, minibüste yatıyordu, giyindim ve yanına gittim. Direnmedi bile, yüzdük ama seks yapmadan. Sonra yatağa gittik, ben ortadayım, bir elimle bir memeyi, diğer elimle diğerini sıkıyorum. Unutulmaz izlenimler, kelimesi kelimesine bir arkadaşla seks yaptık ve ardından arkadaşım da katıldı. Muhtemelen en unutulmaz akşamdı ve buna benzer başka bir şey yoktu.
These users thanked the author Barmaleykin_47 for the post (total 3):
Fedor36, Sonya69bi, Phil13
DimaSem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by DimaSem »

Arkadaşınızı yatıya kalmaya ve bir şişe şarap içmeye daha sık davet edin ve bu fırsatı kaçırmayın)
Richard Sorge
ön sevişme
ön sevişme

Barmaleykin_47: 07 May 2022, 10:46 Uzun zaman önce de öyleydi: Bir arkadaşım beni işten sonra ziyarete davet etti, arkadaşıyla konuşuyordu ve akşam bira içmek istiyordu. Tamam, geldik, masayı kurduk, yedik, votka içtik, yatma ve duş vakti geldi. Önce arkadaşım yüzmeye gitti, benimki de “Onu istiyorsan, onunla banyoya git” dedi. Hatta biraz şaşırmıştım, harika, neden olmasın diye düşündüm) Diğer tarafta banyo kapalıydı, benim için açılmadı. Benimki gidip kapıyı çaldı ve “Ben kapıyı açacağım” dedi. Onun için açılıyor ve bana devam etmemi, harekete geçmemi söylüyor. İçeri girdim, minibüste yatıyordu, giyindim ve yanına gittim. Direnmedi bile, yüzdük ama seks yapmadan. Sonra yatağa gittik, ben ortadayım, bir elimle bir memeyi, diğer elimle diğerini sıkıyorum. Unutulmaz izlenimler, kelimesi kelimesine bir arkadaşla seks yaptık ve ardından arkadaşım da katıldı. Muhtemelen en unutulmaz akşamdı ve bir daha böyle bir şey yaşanmadı.
Onlar lezbiyen seks mi yaptı, yoksa seninki mi yanında yatıyordu?
Garson
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Garson »

genel olarak karım böyle, belki onu MfM becerebileceğimi defalarca düşündüm), içtiğinde bunun hakkında konuşuyoruz, istiyor ya da istemiyor, ama sık sık bana ne yapıyorsan onu yap diyor ister)) muhtemelen ne kadar şarap ve duruma bağlıdır! Göğüsleri büyük ve bacakları güzel, iki göğsünün birlikte emilmesinden hoşlanıyor
Ve bunu gerçekten bir erkeğin önünde emmek istemesi kendisinden daha yaşlı, 55 yaşında ve heyecanlı (33 yaşında) ve ayrıca para için muhtemelen bir fahişe gibi hissetmek istiyor) ), şöyle
Ne diyorsun?)
These users thanked the author Garson for the post:
Mart
1111
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by 1111 »

ne diyebilirim ki denemelisin
These users thanked the author 1111 for the post (total 2):
Mart, seksforumu_
alexnikit
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209

Unread post by alexnikit »

Hepinizi kıskanıyorum...beyaz kıskançlık...
These users thanked the author alexnikit for the post:
puhhht76
Mozirkh 17
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by Mozirkh 17 »

:evet: Öncekine katılıyorum)
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by rustik »

uygulaması zor ama hoş bir fikir
sessizlik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by sessizlik »

aynı sorun. Karımın kız arkadaşı flört etti ve yaklaştı, kendisi de bana dokundu ve kendini bana hazırlamaya çalıştı. mutfakta hickey ile öpüştüm. Sonra diyor ki: “Hiçbir şey olmayacak ve denemeyin.” Ona "Ne oldu?" dedim, o da "Shitatsuya değişti" ve sessiz kaldı. Baştan kaçıyor, cevap vermiyor... Yazık, onu çok istiyorum. Herhangi bir tavsiyesi olan var mı?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”