Erkeklerde orgazm hissi. Sizin için nasıl olduğunu açıklayın. Aşağıda benim durumumu anlattım

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Erkeklerde orgazm hissi. Sizin için nasıl olduğunu açıklayın. Aşağıda benim durumumu anlattım

Unread post by romantizm kitabı »

Beyler, orgazmın nasıl gerçekleştiğini anlatır mısınız?
Duygularımı anlatacağım:
Seks sırasında, başlangıçta penisimi vajinaya doğru ileri geri hareket ettiriyorum, ardından birkaç dakika sonra hissediyorum yakında orgazm gelecek ve bunun iki yolu var:
1) penisi vajinanın içinde bırakın ve spermi bırakın (örneğin prezervatifin içine), ancak sperm kafama sıçradığı anda penis çok gıdıklanıyor ve penisi hareket ettirmeyi bırakıyorum bu yüzden vızıltı kesiliyor. Ve penisteki frenulum, vajina içindeki penis çok zayıf bir şekilde sürtündüğünde, muhtemelen vajina parmakların aksine çok hassas olduğu için.
2) ikinci seçenek, orgazmın gelmek üzere olduğunu hissettiğimde , sonra penisi vajinadan dışarı çekiyorum ve parmaklarımla penisle, daha doğrusu penis üzerindeki frenulumla mastürbasyon yapıyorum ve spermi serbest bırakıyorum ve ardından frenulumun sürtünmesi nedeniyle vızıltı en güçlü hale geliyor.
Nasılsınız arkadaşlar?
These users thanked the author romantizm kitabı for the post (total 2):
Yeni, Aşka Dokunmak
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months
 Re: Erkeklerde orgazm hissi Sizin için nasıl olduğunu açıklayın. Aşağıda benim durumumu anlattım

Unread post by Veronika »

Erkekleri bilmem ama çoğu penisini çekerken üzerime boşalıyor, belki bu onlar için daha hoştur.
Elf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erkeklerde orgazm hissi Sizin için nasıl olduğunu açıklayın. Aşağıda benim durumumu anlattım

Unread post by Elf »

Kişisel olarak insanların içinize boşalmasını sever misiniz?
Richard Sorge
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Richard Sorge »

Lanet olsun, dizgin konusunu umursamadım. Karısı bir şekilde penisi soğukkanlılıkla "sağıyor" ve elini tüm penis boyunca hareket ettiriyor. Bana öyle geliyor ki sen sadece bir alışkanlıksın; dizginlere çok fazla dikkat ediyorsun. Her ne kadar bazı anatomik özellikler olsa da
Yeni
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Yeni »

romanbon: 27 Jul 2022, 10:51 Erkekler, orgazmın nasıl gerçekleştiğini anlatır mısınız?
Duygularımı anlatacağım:
Seks sırasında penisimi önce vajinanın içinde ileri geri hareket ettiriyorum, sonra birkaç dakika sonra Yakında orgazmın geleceğini hissediyorum ve bunun iki yolu var:
1) penisi vajinanın içinde bırakın ve spermi serbest bırakın (örneğin prezervatifin içine), ancak bu anda sperm penise sıçradığında penisimin başı çok gıdıklanıyor ve penisi hareket ettirmeyi bırakıyorum bu yüzden vızıltı kesiliyor. Ve penisteki frenulum, vajina içindeki penis çok zayıf bir şekilde sürtündüğünde, muhtemelen vajina parmakların aksine çok hassas olduğu için.
2) ikinci seçenek, orgazmın gelmek üzere olduğunu hissettiğimde , sonra penisi vajinadan dışarı çekiyorum ve parmaklarımla penisle, daha doğrusu penis üzerindeki frenulumla mastürbasyon yapıyorum ve spermi serbest bırakıyorum ve ardından frenulumun sürtünmesi nedeniyle vızıltı en güçlü hale geliyor.
Nasılsınız arkadaşlar?
karım vajinal kaslarını gerçekten iyi çalıştırıyor, duyular inanılmaz, ama prezervatifle seksi kabul etmiyorum, bu yüzden :(’yi çıkarıp mastürbasyon yapmam gerekiyor, hisler aynı değil
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Yeni: 27 Jul 2022, 21:53 karım vajinal kaslarını inanılmaz bir şekilde çalıştırıyor, duyumlar inanılmaz, ama prezervatifle seksi tanıyamıyorum, bu yüzden onu çıkarıp mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum, duyumlar aynı değil
n duygularınız neye göre aynı olmaktan uzak?
Yeni
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Yeni »

1: prezervatifsiz seks farklı bir duygu
2: bir erkeğin içini nasıl zorlayacağını bilen bir kadın seni siker, başka böyle bir his olmayacak
veron4545
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by veron4545 »

Başın sünnet derisi ile buluştuğu frenulumun yakınına sürttüğümde güçlü bir his duyuyorum.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex yapardı »

veron4545,
veron4545: 28 Jul 2022, 00:35 Çin’de güçlü hisler duyuyorum başın sünnet derisine geçtiği frenulumdan çok uzakta değil
Aynı şey, burası hem seks hem de mastürbasyon sırasında güçlü bir erojen bölgedir.
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Allah 1974 »

Bir kadına girmeye başladığınızda nasıl hissediyorsunuz?
These users thanked the author Allah 1974 for the post:
Alex yapardı
Gezgin 64
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 64 »

Alla1974, Vajina ısısı, nem, dokunma hissi kafa, hafif Gerçekten nüfuz etme anı, bir bariyeri parçalamak, ardından sıcak, ıslak bir rahme dalmak gibidir, eh, kelimelerle anlatılamaz. Bir gülün kokusunu, bir yemeğin tadını nasıl tarif edersiniz?
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex yapardı »

Alla1974,
Alla1974: 28 Jul 2022, 06:52 Peki ne zaman hissedersiniz? bir kadının içine girmeye mi başlıyorsunuz?
Başın kadın rahmine dolanması, ıslanması ve penise doğru açılması hoş bir duygu. Ve hemen orada daha derin olanı hissetmeye yönelik istemsiz bir istek...
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Aşka Dokunmak
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon

Gezgin 64: 28 Jul 2022, 06:59 Bir gülün kokusunu, bir yemeğin tadını nasıl tarif edersiniz?
O halde bunun mümkün olmadığını düşünüyorum erkeklerde ve kadınlarda orgazm hissini tanımlamak. Keşke hiçbirinin birbirine benzememesi nedeniyle.
These users thanked the author Allah 1974 for the post:
Yağdaki hamsi!!!
Gezgin 64
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 64 »

Kesinlikle katılıyorum, herkes için her şey aynı olsaydı çeşitlilik aramanın bir anlamı olmazdı
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Alla1974: 28 Jul 2022, 06:52 Peki bir kadına girmeye başladığınızda ne hissediyorsunuz?
Bunu canlı bir vajinada prezervatifsiz değil, prezervatifle denedim. prezervatif, penisi taktığımda vajinadan sıcaklık hissediyorum. Ve sonra penisimi içeri doğru hareket ettirdiğimde bu sıcaklık artık hissedilmiyor. Ve sadece birkaç dakika boyunca neredeyse hiçbir şey hissedilmez, birkaç dakika sonra sadece kafanın sürtünmesi hissedilir ve orgazm anında kafa gıdıklanmaya başlar. Sperm sıçrar, ancak çok az zevk vardır, neredeyse hiç zevk yoktur. Zevk için penisimi çıkarmam ve frenulumu parmaklamam gerekiyor.

Ayrıca prezervatifsiz, hassas malzemeden yapılmış yapay bir vajina da denedim. Duygular aynı, orgazm sırasında gıdıklanıyor ve penisimi elimle çekmek için ondan çekiyorum.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Alla1974: 28 Jul 2022, 06:52 Peki bir kadına girmeye başladığınızda ne hissedersiniz?
Kendinizle gurur duyun :daypyat: Ve bir duygu Bir kadın üzerindeki gücün, yani Burada güç kelimesi çok fazla ama başka bir kelime bulamıyorum. Genel olarak kadın sana güveniyordu, buna benzer bir şey :evet:
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon

Bolbol ve eğer bir kadının altındaysanız, onun üzerinde gücün önemi yok mu?
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Alla1974: 28 Jul 2022, 07:55 Bolbol ve altındaysanız kadın hâlâ onun üzerinde güç sahibi mi?
Bu yüzden doğuda kovboy kız pozisyonu yasaktı, Araplar bunu yalnızca gizlice uyguluyorlardı)
Hayır, üstelik hala elimde olsa bile :wink:
tesisatçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 1 year 11 months
 Cevap: Erkeklerde orgazm hissi Sizin için nasıl olduğunu açıklayın. Aşağıda benim durumumu anlattım

Unread post by tesisatçı »

Bir pilicin içine girmek en büyük heyecandır! Ama her şey aşktan olmalı! Aksi takdirde tam bir rezalet olacak! İniş anında deliriyorum - başım dönüyor, aşk bunaltıcı, her şeyi unutuyorum - sadece daha derin ve daha eksiksiz! Ve eğer civciv de bu anda aşağıya inerse, bu CENNETİ BİR ZEVK gibidir!
Bunu her zaman aynı anda yapmaya çalışırım! Sanki beni kurutuyor gibi görünüyor! Hiçbir kelime bunu tarif edemez!
Prezervatifle aynı şey değildir... Bir erkeğin kuru cildi ovuşturmanın eşine işkence etmek anlamına geldiğini anlaması nadirdir... tek yapmanız gereken birkaç damla eklemektir ayçiçek yağı...eczanelerde "kuru rüzgar" çeken civcivler için özel bir merhem var (bir kuruşa mal oluyor).
Ve spermim güçlü - spermin sadece ucunu sokarak salınsa bile penis, hepsi aynı - piliç hamile kalıyor... Eh, içmedim, çok içmedim, çok spor yaptım...;-)
Ve burada filmlerde piliçlere sperm döküyorlar ve bunun hiçbir önemi yok!! Evet! ;-)
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 11 months
 Cevap: Erkeklerde orgazm hissi Sizin için nasıl olduğunu açıklayın. Aşağıda benim durumumu anlattım

Unread post by Aşka Dokunmak »

Burada cevaplayacak hiçbir şeyim olmadığından sadece imzalayacağım. Konu ilginç.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Çamur çekici
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by SeRg !$! »

Bilmiyorum, pek çok şey partnere bağlı... ama eğer bu pozisyondan bakarsanız, o zaman çok heyecan verici olur, en azından benim için bu partner zirvededir
ir orgazmı tanımlayın) Peki, bunu nasıl tarif edersiniz? Hırıldamak, çığlık atmak ve birini parçalamak istiyorum, bunun sırtınızı büken ve kalbinizin atmasını ve sizden çıkan akışı duymanızı sağlayan vahşi bir enerji olduğunu anlıyorsunuz! !!!
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
Aşka Dokunmak
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”