80. seviyede kılıbık biriyim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 80. seviyede kılıbık biriyim

Unread post by Anonim »

80 lvl kılıbığım.. dün sabah kalktım, daireyi temizledim, öğle yemeği için çorba pişirdim, aile bütçemiz olduğu için ayda 110 bin maaşımı alan eşim (bu Voronej’de), alışverişe gittim, kendime bütün kıyafetleri, külotları aldım 😊 akşam Buzova’yla bir gösteri izledik ve çok ateşli olduktan sonra seks yapmak istedi... sonunda onu yaklaşık 40 dakika yaladım (bunu ona elbette kendisi öğretti), kısacası çok fazla şikayet etmiyorum ama dışarıdan nasıl göründüğünü hayal edebiliyorum😊😊😊
Yeni şeyler öğreniyorum
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
 Yanıt: Kılıbım 80 lvl... dün sabah kalktım, daireyi temizledim, çorba pişirdim...

Unread post by Yeni şeyler öğreniyorum »

Anonim: 10 Dec 2019, 10:32 yaklaşık 40 dakika boyunca onu yaladım (elbette bunu ona kendim yapmayı öğrettim), kısacası çok fazla şikayet etmiyorum ama dışarıdan nasıl göründüğünü hayal edebiliyorum
40 dakika elbette Diliniz muhtemelen vücut geliştirmecinin dili gibidir :sumashed: :sumashed: :sumashed:
Ben de severim tabi ki 40 değil ama beni heyecanlandırıyor. Ve bence seks, karşılıklı zevkler olmadan seks değildir
Ulli
Potansiyel seks nesnesi
 Re: 80. seviye kılıbığım

Unread post by Ulli »

Yeni şeyler öğrenmek: 30 Jan 2020, 21:52 40 dakika elbette
Ben benimkini 25 dakikada orgazma ulaştırıyorum, çok nadiren daha hızlı olur. :oops: Bazen istatistik için zaman kaydederim.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Sen pek hassas bir kız değilsin.
AlexXxF16
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Orientation: biseksüel

Unread post by AlexXxF16 »

Peki, bu gerçekten kılıbıklık mı?)))
Şimdi, alışverişten sonra sevgilisine gittiyse ya da ikisi sana geldiyse... o zaman evet, gerçek bir topuk)))
n(Alınma)
Yani sen sadece iyi bir kocasın!)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”