80. seviyede kılıbık biriyim
-
- Potansiyel seks nesnesi
80. seviyede kılıbık biriyim
80 lvl kılıbığım.. dün sabah kalktım, daireyi temizledim, öğle yemeği için çorba pişirdim, aile bütçemiz olduğu için ayda 110 bin maaşımı alan eşim (bu Voronej’de), alışverişe gittim, kendime bütün kıyafetleri, külotları aldım
akşam Buzova’yla bir gösteri izledik ve çok ateşli olduktan sonra seks yapmak istedi... sonunda onu yaklaşık 40 dakika yaladım (bunu ona elbette kendisi öğretti), kısacası çok fazla şikayet etmiyorum ama dışarıdan nasıl göründüğünü hayal edebiliyorum

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Yanıt: Kılıbım 80 lvl... dün sabah kalktım, daireyi temizledim, çorba pişirdim...
Ben de severim tabi ki 40 değil ama beni heyecanlandırıyor. Ve bence seks, karşılıklı zevkler olmadan seks değildir
40 dakika elbette Diliniz muhtemelen vücut geliştirmecinin dili gibidir

Ben de severim tabi ki 40 değil ama beni heyecanlandırıyor. Ve bence seks, karşılıklı zevkler olmadan seks değildir
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: 80. seviye kılıbığım
Bazen istatistik için zaman kaydederim.
Ben benimkini 25 dakikada orgazma ulaştırıyorum, çok nadiren daha hızlı olur.

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Orientation: biseksüel
Re: 80. seviye kılıbığım
Peki, bu gerçekten kılıbıklık mı?)))
Şimdi, alışverişten sonra sevgilisine gittiyse ya da ikisi sana geldiyse... o zaman evet, gerçek bir topuk)))
n(Alınma)
Yani sen sadece iyi bir kocasın!)))
Şimdi, alışverişten sonra sevgilisine gittiyse ya da ikisi sana geldiyse... o zaman evet, gerçek bir topuk)))
n(Alınma)
Yani sen sadece iyi bir kocasın!)))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 375 Views
-
Last post by Hediyeler