WazzzzzzUp ve her şeyin çok basit olduğunu mu düşündünüz? Bir dahaki sefere kadar
kaçmak istediler, birbirlerini aradılar, seks yaptılar ve kaçtılar. Bu böyle olmaz! Grup ilişkilerinin kurulması yıllar alır...
[ref=#0000ff]WazzzzzzUp[/ref] ve her şeyin çok basit olduğunu mu düşündünüz? Bir dahaki sefere kadar kaçmak istediler, birbirlerini aradılar, seks yaptılar ve kaçtılar. Bu böyle olmaz! Grup ilişkilerinin kurulması yıllar alır...
Richard Sorge: ↑29 Jan 2022, 23:55
Bir yerde, bir adam karısını aldattığında "rakibinin spermini öldür" içgüdüsünün harekete geçebileceğini, bunun da daha güçlü boşalmaya ve canlı hislere yol açabileceğini okumuştum.
aynı şey senin için de geçerli, başka biriyle karının seksi hakkında konuşurken şunu fark ettim.
Bunu tamamen destekliyorum. Karınızı başkasının spermiyle siktiğinizde eşsiz bir duygu oluşur
[quote="Richard Sorge" post_id=54566 time=1643489725 user_id=5216] Bir yerde, bir adam karısını aldattığında "rakibinin spermini öldür" içgüdüsünün harekete geçebileceğini, bunun da daha güçlü boşalmaya ve canlı hislere yol açabileceğini okumuştum. aynı şey senin için de geçerli, başka biriyle karının seksi hakkında konuşurken şunu fark ettim. [/quote] Bunu tamamen destekliyorum. Karınızı başkasının spermiyle siktiğinizde eşsiz bir duygu oluşur :shamp:
Ne tür erkeklerden hoşlandığını öğrenin, hatta belki etrafınızdakileri de! Ve sonra sessizce onunla bu konu hakkında konuşmaya çalışın. çok dikkatli olun ve acele etmeyin! Bunu kabul ettiğinizi ve onay verdiğinizi süreçte açıklamaya çalışın! Ancak sonuçları kendiniz dikkatlice düşünün!
Ne tür erkeklerden hoşlandığını öğrenin, hatta belki etrafınızdakileri de! Ve sonra sessizce onunla bu konu hakkında konuşmaya çalışın. çok dikkatli olun ve acele etmeyin! Bunu kabul ettiğinizi ve onay verdiğinizi süreçte açıklamaya çalışın! Ancak sonuçları kendiniz dikkatlice düşünün!
Bir yıllık evliliğim boyunca kendimi 15 kez aldattım ve geceleri periyodik olarak siklerin üzerine atlamak için kaçıyorum) sadece iki vakayı biliyor ve beni affetti, yaklaşık 4 aydır sürekli...
48 yaşındaki kısa, bakımlı bir sarışın, SLAV görünümlü bir adamın boş zamanlarını aydınlatacak. Benimle tüm arzularını tatmin edeceksin. Benimle kolay ve rahat! Erkek arkadaşını boşalmanın birçok...
Kısa, bakımlı bir sarışın, 49 yaşında, SLAVİK görünümlü bir adamın boş zamanlarını aydınlatacağım. Benimle tüm arzularını tatmin edeceksin. Benimle kolay ve rahat! Erkek arkadaşını boşalmanın birçok...