Arkadaşlar, biliyorum zaten kitaplarla ilgili bir konu var ama ben belirli bir türe ilgi duyuyorum. Bilimkurguyu (Bilimkurgu) seviyorum. Favori kitaplarınızı/kitap serilerinizi paylaşın.
Son zamanlarda LitRPG’ye bağımlı oldum, ayrıca buraya (tercihen zaten tamamlanmış döngüler) de yayınlayabilirsiniz
As Burada olağandır, ilkine başlayacağım.
Bu türle tanışmam da diğerleri gibi erken gençlik yıllarımda başladı. 12 yaşımdayken Gulyakovsky’nin "Sis Mevsimi" kitabını okumuştum.
Kitap aklımı başımdan aldı. O kadar çılgındım ki, bir ay içinde yazarın tüm kitaplarını doymak bilmeden yuttum.
Özellikle harika:
Uzaylı Uzaylar
Fetih Stratejisi
Kırmızı Geçiş
Altıncı Çemberin Oyunları
Evrenin Nöbetçileri
Rekor tatil zamanlarındaydı: günde bir kitap ve bu da dakikada 550-600 sayfa demektir.
Kimin elinde benzer bir deneyim mi?)
Arkadaşlar, biliyorum zaten kitaplarla ilgili bir konu var ama ben belirli bir türe ilgi duyuyorum. Bilimkurguyu (Bilimkurgu) seviyorum. Favori kitaplarınızı/kitap serilerinizi paylaşın. Son zamanlarda LitRPG’ye bağımlı oldum, ayrıca buraya :oops: (tercihen zaten tamamlanmış döngüler) de yayınlayabilirsiniz As Burada olağandır, ilkine başlayacağım. Bu türle tanışmam da diğerleri gibi erken gençlik yıllarımda başladı. 12 yaşımdayken Gulyakovsky’nin "Sis Mevsimi" kitabını okumuştum. Kitap aklımı başımdan aldı. O kadar çılgındım ki, bir ay içinde yazarın tüm kitaplarını doymak bilmeden yuttum. Özellikle harika: Uzaylı Uzaylar Fetih Stratejisi Kırmızı Geçiş Altıncı Çemberin Oyunları Evrenin Nöbetçileri Rekor tatil zamanlarındaydı: günde bir kitap ve bu da dakikada 550-600 sayfa demektir. Kimin elinde benzer bir deneyim mi?)
Edebi bir şeyler önerin)
Sanal deniz savaşlarıyla ilgili harika bir dizi olan Göller Bölgesi Kahramanları’nı okudum
Ne yazık ki, tüm bu sanal gerçeklikle ortaya çıktıkları bir zamanda yaşamıyorum kapsüller, oradan yemek için çıkardım))
These users thanked the author Arianna for the post (total 5):
Edebi bir şeyler önerin) Sanal deniz savaşlarıyla ilgili harika bir dizi olan Göller Bölgesi Kahramanları’nı okudum Ne yazık ki, tüm bu sanal gerçeklikle ortaya çıktıkları bir zamanda yaşamıyorum kapsüller, oradan yemek için çıkardım))
Bir ara S.T.A.L.K.E.R’a bağlandım ve büyük bir heyecanla okudum.+ - Maaş çekine 20 kitap koydum ve + vardiyalarda koşuştururken bunların pek çoğunu elektronik versiyonda okudum. Ve şimdi bir şekilde bu konuyu terk ettim maalesef (
Bir ara S.T.A.L.K.E.R’a bağlandım ve büyük bir heyecanla okudum.+ - Maaş çekine 20 kitap koydum ve + vardiyalarda koşuştururken bunların pek çoğunu elektronik versiyonda okudum. Ve şimdi bir şekilde bu konuyu terk ettim maalesef (
Arianna: ↑12 Jul 2023, 23:54
İlginç bir şey önerin)
"Yaşamak için oynayın"
"Uykusuz Klan’ın Hakimiyeti" bir ön bölümdür Heroes of the Lake District) 7-8. kitaplar orada bir yerlerde
"Gerilemenin Anarşisi"
"Canlı RPG’nin Evrimi"
[quote=Arianna post_id=227398 time=1689195290 user_id=13207] İlginç bir şey önerin) [/quote] "Yaşamak için oynayın" "Uykusuz Klan’ın Hakimiyeti" bir ön bölümdür Heroes of the Lake District) 7-8. kitaplar orada bir yerlerde "Gerilemenin Anarşisi" "Canlı RPG’nin Evrimi"
Strugatsky’lerin Öğle dünyası hakkında yazdığı bir dizi kitap. Belki şöyle sıralarım:
“Öğle, XXII yüzyıl”, “Kaçma girişimi”, “Uzak Gökkuşağı”, “Tanrı olmak zor”, “Yerleşik Ada”, “Bebek”, “Adam” Yeraltı Dünyasından”, “Karınca yuvasındaki böcek” ve “Dalgalar rüzgarı söndürür”
İçinde yaşamak istediğim bir dünya. 80’lerin sonunda onu inşa etmeye yönelik ilk girişimi batırdık. Umarım o yola geri döneriz.
These users thanked the author Manfred for the post (total 3):
Strugatsky’lerin Öğle dünyası hakkında yazdığı bir dizi kitap. Belki şöyle sıralarım: “Öğle, XXII yüzyıl”, “Kaçma girişimi”, “Uzak Gökkuşağı”, “Tanrı olmak zor”, “Yerleşik Ada”, “Bebek”, “Adam” Yeraltı Dünyasından”, “Karınca yuvasındaki böcek” ve “Dalgalar rüzgarı söndürür” İçinde yaşamak istediğim bir dünya. 80’lerin sonunda onu inşa etmeye yönelik ilk girişimi batırdık. Umarım o yola geri döneriz.
[quote=Ogest post_id=227343 time=1689188258 user_id=13439] Asimov okuduğum bir dönem oldu. [/quote]"Temel" harika bir şey. Film yakın zamanda çekildi ama bana pek ilham vermedi.
[quote=Breik post_id=227796 time=1689271613 user_id=19148] "Base" harika bir şey. Film yakın zamanda çekildi ama bana pek ilham vermedi. Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki topic [/quote] Dizinin ücretsiz bir uyarlama olduğunu öğrendiğimde izleme isteğimi hemen kaybettim.
[quote=Ogest post_id=227799 time=1689271756 user_id=13439] Dizinin ücretsiz bir uyarlama olduğunu öğrendiğimde izleme isteğimi hemen kaybettim. [/quote]Anlamıyorum, Hollywood bunu yapardı uzun zaman önce harika bir dizi, belki de...
[quote=Breik post_id=227805 time=1689272204 user_id=19148] Anlamıyorum, Hollywood uzun zaman önce harika bir dizi yapardı ama yapabilirler... [/quote] Ama onların bakış açısından görünüm, her şey yolunda. Hollywood’da sürekli olarak her türlü cüruf kaldırılıyor ve bununla gurur duyuluyor.
Ogest: ↑13 Jul 2023, 21:21
Ve onların bakış açısına göre her şey yolunda. Hollywood’da sürekli olarak her türden cüruf çekiyorlar ve bundan gurur duyuyorlar.
Aslında bu her zaman cüruf değil ama sinemaları hâlâ gelişmiş durumda. Ve "Vakıf" hakkında uzun zaman önce, 2000’li yılların başında, güvenlikte çalışıyordum ve geceleri uyuyamıyordum ve o kadar basit, eski, yumuşak kapaklı bir kitapla karşılaştım ki sanırım Okuyacağım. Saçmalık!!! "Psikotarih", "psikanaliz", tüm bunlar beni şaşkına çevirdi! Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen bilim kurgudan hiçbir şey okumamayı tercih ederim.
[quote=Ogest post_id=227807 time=1689272460 user_id=13439] Ve onların bakış açısına göre her şey yolunda. Hollywood’da sürekli olarak her türden cüruf çekiyorlar ve bundan gurur duyuyorlar. [/quote]Aslında bu her zaman cüruf değil ama sinemaları hâlâ gelişmiş durumda. Ve "Vakıf" hakkında uzun zaman önce, 2000’li yılların başında, güvenlikte çalışıyordum ve geceleri uyuyamıyordum ve o kadar basit, eski, yumuşak kapaklı bir kitapla karşılaştım ki sanırım Okuyacağım. Saçmalık!!! "Psikotarih", "psikanaliz", tüm bunlar beni şaşkına çevirdi! Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen bilim kurgudan hiçbir şey okumamayı tercih ederim.
[quote=Breik post_id=227813 time=1689272885 user_id=19148] Eh, bu her zaman cüruf değil, onların sineması hâlâ gelişmiş durumda. [/quote] Hepsi cüruf değil ama çoğunluk cüruf. Ancak çöp incelemelerinin hayranları mutlu.
Manfred: ↑13 Jul 2023, 21:03
Yaşamak istediğim dünya. 80’lerin sonunda onu inşa etmeye yönelik ilk girişimi batırdık. Umarım o yola geri döneriz.
Ah evet, hatırlıyorum. Muzaffer komünizmin dünyası çok ilginç görünüyordu.
Özellikle Strugatsky’lerden hatırlıyorum "Pazartesi cumartesi başlar" Naina Kievna basitçe büyükannenin standart bir örneğidir)
[quote=Manfred post_id=227792 time=1689271411 user_id=15472] Yaşamak istediğim dünya. 80’lerin sonunda onu inşa etmeye yönelik ilk girişimi batırdık. Umarım o yola geri döneriz. [/quote] Ah evet, hatırlıyorum. Muzaffer komünizmin dünyası çok ilginç görünüyordu. Özellikle Strugatsky’lerden hatırlıyorum "Pazartesi cumartesi başlar" Naina Kievna basitçe büyükannenin standart bir örneğidir)
[quote=Breik post_id=227796 time=1689271613 user_id=19148] Film yakın zamanda çekildi ama bana pek ilham vermedi. [/quote] İzlemeye başlıyorsunuz ve bilim kurgu sizi hemen büyülüyor, yetenekli genç bir adam. matematikçi - siyahi bir kadın....
[quote=vvm post_id=227962 time=1689296892 user_id=18147] İzlemeye başlıyorsunuz ve bilim kurgu sizi hemen büyülüyor, yetenekli genç bir matematikçi siyahi bir kadın.... [/quote]İlk başta tamamen öyleydim kafam karıştı, belki unuttum diye düşündüm, belki gerçekten kadın...😁
[quote=vvm post_id=227962 time=1689296892 user_id=18147] İzlemeye başlıyorsunuz ve bilim kurgu sizi hemen büyülüyor, yetenekli genç bir matematikçi siyahi bir kadın.... [/quote] Ve meğerse ben de izlemişim Fikri sevmeme rağmen diziyi hatırlamıyordum. O yüzden kesinlikle okumalısınız
[quote=Arianna post_id=228429 time=1689358211 user_id=13207] Ve meğerse diziyi izlemişim, fikri hoşuma gitmesine rağmen hatırlamamışım. O yüzden mutlaka okumalısınız [/quote] İki kez okudum. Asimov’un uzun bir döngüsü var. Tekrar tekrar okumam gerekiyor.
Ebedi Savaş, Yura Vinokurov.
Ve eğer karanlık ve destansı bir şey varsa: Den Abnet.
Gaunt’un hayaletleri. Ve Warhammer 40000’e göre diğer saçmalıklar
Epik ve Pathos sınırda...
Ebedi Savaş, Yura Vinokurov. Ve eğer karanlık ve destansı bir şey varsa: Den Abnet. Gaunt’un hayaletleri. Ve Warhammer 40000’e göre diğer saçmalıklar Epik ve Pathos sınırda...
TannaT: ↑15 Jul 2023, 03:22
Epic ve Pathos dolup taşıyor...
Doğru yere geldiniz)
Elbette Abnet ve MacNeil’i okudum , Sons of Fenris Lightner başladı ama bir şekilde gol attı.
Bu arada, Leo’yla olan son yayını nasıl buldunuz?)
[quote=TannaT post_id=228599 time=1689380557 user_id=18680] Epic ve Pathos dolup taşıyor... [/quote] Doğru yere geldiniz) Elbette Abnet ve MacNeil’i okudum , Sons of Fenris Lightner başladı ama bir şekilde gol attı. Bu arada, Leo’yla olan son yayını nasıl buldunuz?)
myname: ↑16 Jul 2023, 00:15
Teal’in İnşa Ettiği Ev, bilim kurgu türündeki dört boyutlu boyuta dair inanılmaz derecede harika bir hikaye (bir kitap değil). Yazarı hatırlamıyorum.
[quote=myname post_id=228953 time=1689455744 user_id=19599] Teal’in İnşa Ettiği Ev, bilim kurgu türündeki dört boyutlu boyuta dair inanılmaz derecede harika bir hikaye (bir kitap değil). Yazarı hatırlamıyorum. [/quote] Teşekkür ederim.
Anon. En sevdiğim tik toker’lar hakkında hayran kurgu gibi her türlü hikayeyi okumayı sevmem çok yazık, ama bütün korku bu değil.. Bütün mesele şu ki, açıklama içeren uzun bölümleri seviyorum🔞 Okuma...
Herkese selam. Bu yüzden yaratıcılığımı denemeye karar verdim. :) Hikaye fantastik ve gerçeklikle hiçbir ilgisi yok. Ne olduğuna kendiniz karar verin. Terlikler ve domatesler hoş karşılanır :)...
Last post
Marina çalıştıktan sonra eve döndü. Kıyafetlerimi değiştirdim, yıkamaya ve temizlemeye başladım. Akşam yemeği yaptım. Akşam yemeğini afiyetle yedim. Ruhum hafifledi. Vücuttaki ağrı ortadan kalktı....
Hepinize iyi insanlar, kendilerini düşündükten sonra bir gerçeğin farkına vardım, karımı elbette çok seviyorum ama ben bir ibneyim, beni bu duruma kendisi getirdi ama benim olmadan değil...
Сабрина, маленькая шлюха Карла Швальца, желает всем спокойной ночи (ノ◕ヮ◕)ノ*.✧
Спасибо всем за теплые слова и комплименты, я ценю всё, что вы говорите! Не стесняйтесь кидать отчёты, но, для...