Horozun tadı

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Horozun tadı

Unread post by Anonim »

Bende bu durum var, penisin zevkine donup kalan tek kişi benim, arkadaşlarım hepsinin aynı olduğunu söylüyor ama ben değilim, hepsi farklı, tek ben değil miyim?
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bu durum bende de var, sikin tadı konusunda donup kalan tek kişi benim, arkadaşlarım öyle diyor...

Unread post by Altı »

Evet üyeler farklı. Arkadaşınızın tüm adamları aynı zevke sahip lastik bantlar kullanırsa aynı tadı alabilirler))) *x)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
 Re: Bu durum bende de var, sikin tadı konusunda donup kalan tek kişi benim, arkadaşlarım öyle diyor...

Unread post by Nikk »

Anonim: 16 Nov 2019, 10:43 Böyle bir durumum var, penisin tadı konusunda donup kalan tek kişi benim, arkadaşlarım hepsinin aynı olduğunu söylüyor ama ben değilim, herkes farklı, tek ben değil miyim? Anon
Amnın tadını hiç düşündün mü? Kadınlar da farklıdır!
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Avare, Tanuşka, görünüyor_normal, Dianochka
Armine 26
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Orientation: biseksüel
 Re: Penisin tadı

Unread post by Armine 26 »

Rusların kokusu ve tadı farklı.
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890

Unread post by Avare »

niqk: 02 Nov 2020, 15:09
Bu durum bende var, penisin tadı konusunda donup kalan tek kişi benim, arkadaşlarım hepsinin aynı olduğunu söylüyor ama ben değilim, herkes farklı, ben öyle değil miyim? sadece bir tane mi? Anon
Amnın tadını hiç düşündün mü? Kadınlar için de her şey farklıdır!
Amcıkların da tadı farklıdır, kesinlikle katılıyorum
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Armine26: 13 Nov 2020, 06:02 Rusların kokusu ve tadı farklı.
Acaba ne zaman? Nasıl? kiminle? Bunu denedim...
Metatropizma
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Metatropizma »

iyi insanlar var..
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092

Unread post by Tanuşka »

niqk: 02 Nov 2020, 15:09
Bu durum bende var, penisin tadı konusunda donup kalan tek kişi benim, arkadaşlarım hepsinin aynı olduğunu söylüyor ama ben değilim, herkes farklı, ben öyle değil miyim? sadece bir tane mi? Anon
Amnın tadını hiç düşündün mü? Kadınlar için de her şey farklı!
Ah evet, ah evet! :smile340:
These users thanked the author Tanuşka for the post:
Avare
Kedicik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Unread post by Kedicik »

Evet, doğru. herkes haklı, tüm kızların iyi bir koku alma duyusu yoktur ve bu nedenle yalnızca bir erkek kokusunu, ana kokuyu veya genel olarak "duyarlar". prezervatif kokusu. Ama üyeler. Aslında farklı kokuyorlar. Benim (ne yazık ki? ya da neyse ki?) çok fazla kişisel deneyimim var. Okul çağımdan itibaren koku almak ve emmek zorunda kaldım. istemsizce karşılaştırmalar yapılmaya başlandı.. Aynı yaşlardan itibaren. Yaklaşık dört yaşındaki büyük kızlar da amlarının tadını tatmak zorunda kaldı. Kızlarda bu daha zor, onların dış vücut kokularını duyabiliyorum. giyinmiş olsalar bile. Ve bu kokular benim için kedi ve kasıklardan gelen “gözyaşı” kokusuyla karışıyor. Hala önemli. bu özel kızı ne kadar istiyorsun? Ne kadar güçlü istersen. bu kokunun değerlendirilmesi ne kadar önyargılı olacaktır. Aynı şey. ve eğer erkekten hoşlanıyorsan penisli. eğer onu gerçekten istiyorsan. Şu anda. Kokusu nasıl olursa olsun penisin kokusu hoş ve susuz kalacaktır. çok önemli. Bir kişi hoş kokmuyorsa. Cinsel açıdan senin tipin değil ya da sadece hasta, böyle biriyle ilişkide fazla ileri gitmemelisin. Başka biri daha var. onlara en çok yakışan kişi. Peki sen. uygun bir ortak bekleme fırsatı olacak. Ve gerçek zevki deneyimleyin. Genellikle kızlar için olgun, tecrübeli erkekler tercih edilir. ya da ustaca ağzına veren erkekler. tereddüt etmeden aile ve karısının amı kokan evli erkekleri de tercih ediyorlar. Belki. ve haklı olarak, ilk koku ve tat alma deneyimini elde etmek için. tam olarak bunlarla. Başarılı olacağına dair daha fazla garanti var. Medeniyetimizin tüm deneyimiyle test edilmiştir. Ulusal özelliklere göre tadı, kokusu farklıdır ama karışmayan insanımız yoktur. bu nedenle kokular bu karışımlarla büyük ölçüde seyreltilir. Bir kişinin pasaportuna ilişkiden önce veya sonra bakmak her zaman mümkün değildir. Emme sırasındaki tat ve koku büyük önem taşır ve deneyimi büyük ölçüde zenginleştirerek katılımcıları yakınlaşmanın bir sonraki adımına hazırlar. Tat, daha çok, bazen bunu kendileri için algılayan her iki partnerin bireysel özelliklerine bağlıdır. hatta spesifik durumu dikkate alarak.
These users thanked the author Kedicik for the post (total 4):
Avare, Nikk, annem adam yaptı, Mikha77
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kabul ediyorum!!! :)
evgeny25
Flört etmek