Seks maceraları

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Gezgin 333
Potansiyel seks nesnesi
 Seks maceraları

Unread post by Gezgin 333 »

Herkese selam! Forumda dolaştım ve can sıkıntısından küçük bir macerayı paylaşmaya karar verdim. Ve böylece, gençliğimde bir zamanlar çoğunlukla kadın takımında yarı zamanlı çalıştım. (yükleyici, büyük bir mağazanın depo sorumlusudur.) Bunu kısaltmaya çalışacağım…. Zevklerine ve renklerine uygun pek çok kadın var. Güzel bir bayan benimle flört etti, ben de ondan hoşlandım. Ben 32 yaşındayım, o ise 38-39. İkişer ikişer çalıştık, ikinci iş gününden sonra bazen içip dinlendik. Bu akşamlardan birinde beni uğurlamak istedi, onu uğurladı ve beni evin yakınındaki bakkalda onu ziyaret etmeye davet etti. Bir içki aldık, kocamı evde görmeye gittik ve buluştuk. Çok içtiler ve ben eve gitmeye hazırlanırken kalmayı teklif ettiler. Saat geç ve uzak olduğu için şehrin diğer ucuna gitmek zorunda kaldık. Evet ve sarhoş olarak kaldı. Güzel normal insanlar. Biraz daha içki içtik, kocamı yatağına yatırdık ve ben de hazırlandım. Sonra mutfağa döndü ve hemen Seks istiyorum ve bu kadar. En hafif tabirle delirdim. İnisiyatifi kendi eline aldı, havalı bir figürü vardı, cübbesinin altında hiçbir şey yoktu, kocası biliyor, izin veriyor gibi bir şey söyledi vs. Dayanamadım, öyle anlaşılmaz, hızlı bir seks olduğu ortaya çıktı ki, biraz arkada, biraz önde, masanın üzerinde…. Ve yatmaya gittiler. Sabah uyandığımda odaya tamamen çıplak geldi, kocasının işe gittiğini, yalnız olduğumuzu söyledi. Harika bir seks olduğu ortaya çıktı. Tatlı, nazik ve tutkulu bir ortak olduğu ortaya çıktı. Çok hoş bir kadın. Kocamın cinsellikle ilgili sorunları olduğunu öğrendim. Ve en azından o bu şekilde rahatladığında skandal yaratmıyor. Bir süre tanıştık ama ya bir otelde ya da benim evimde. Onun yanına gitmek istemedim. Bazen kocamı görüyordum. Onu işten aldım. İyiydi. Hiç öğrenmedim, çocuğu olmadı ya da hiç ayakta duramadı. 3-4 ay sonra işten ayrılıp gözden kayboldum. Bakmıyordum. Sonra bazen düşündüm, belki hamile kaldım ve ayrıldım??? Korumayı hiç kullanmadım. Ne macera.
arelav
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Seks maceraları

Unread post by arelav »

Oldukça makul bir hikaye. Eğer aramadıysanız ruhunuza işlememiş demektir. Olur.
Gezgin 333
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 333 »

Evet, elbette deli değildim. Seks sekstir ama ailelerinde bir şeyler dönüyordu, ben karışmak istemedim. İyi bir kadın olmasına rağmen sonradan tanıdığım birçok kişiden daha iyi.
Hız Adamları
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Orientation: biseksüel

Unread post by Hız Adamları »

Wanderer 333: 20 Oct 2022, 12:44 Herkese merhaba! Forumda dolaştım ve can sıkıntısından küçük bir macerayı paylaşmaya karar verdim. Ve böylece, gençliğimde bir zamanlar çoğunlukla kadın takımında yarı zamanlı çalıştım. (yükleyici, büyük bir mağazanın depo sorumlusudur.) Bunu kısaltmaya çalışacağım…. Zevklerine ve renklerine uygun pek çok kadın var. Güzel bir bayan benimle flört etti, ben de ondan hoşlandım. Ben 32 yaşındayım, o ise 38-39. İkişer ikişer çalıştık, ikinci iş gününden sonra bazen içip dinlendik. Bu akşamlardan birinde beni uğurlamak istedi, onu uğurladı ve beni evin yakınındaki bakkalda onu ziyaret etmeye davet etti. Bir içki aldık, kocamı evde görmeye gittik ve buluştuk. Çok içtiler ve ben eve gitmeye hazırlanırken kalmayı teklif ettiler. Saat geç ve uzak olduğu için şehrin diğer ucuna gitmek zorunda kaldık. Evet ve sarhoş olarak kaldı. Güzel normal insanlar. Biraz daha içki içtik, kocamı yatağına yatırdık ve ben de hazırlandım. Sonra mutfağa döndü ve hemen seks yapmak istedi, hepsi bu. En hafif tabirle delirdim. İnisiyatifi kendi eline aldı, havalı bir figürü vardı, cübbesinin altında hiçbir şey yoktu, kocası biliyor, izin veriyor gibi bir şey söyledi vs. Dayanamadım, öyle anlaşılmaz, hızlı bir seks olduğu ortaya çıktı ki, biraz arkada, biraz önde, masanın üzerinde…. Ve yatmaya gittiler. Sabah uyandığımda odaya tamamen çıplak geldi, kocasının işe gittiğini, yalnız olduğumuzu söyledi. Harika bir seks olduğu ortaya çıktı. Tatlı, nazik ve tutkulu bir ortak olduğu ortaya çıktı. Çok hoş bir kadın. Kocamın cinsellikle ilgili sorunları olduğunu öğrendim. Ve en azından o bu şekilde rahatladığında skandal yaratmıyor. Bir süre tanıştık ama ya bir otelde ya da benim evimde. Onun yanına gitmek istemedim. Bazen kocamı görüyordum. Onu işten aldım. İyiydi. Hiç öğrenmedim, çocuğu olmadı ya da hiç ayakta duramadı. 3-4 ay sonra işten ayrılıp gözden kayboldum. Bakmıyordum. Sonra bazen düşündüm, belki hamile kaldım ve ayrıldım??? Korumayı hiç kullanmadım. Ne macera.

arelav
Heyecanlanıyorum

Konudaki mesaj sayısı: 1
Toplam mesaj: 53
Kayıtlı: 3 ay
Gönderen: Mogilev
Yönelim: heteroseksüel
Yaş grubu: 40+
Cinsiyet benimle tanıştın mı : evet, seninle tanışayım olası cinsel ilişkiler için
İletişim bilgileri: Kullanıcı iletişim bilgileri arelav
 Yanıt: Seks maceraları
[/quoteEvet, başınıza ilginç bir hikaye geldi. Mümkünse size bir tavsiye: Sadece ilişkiler kurabilmeniz değil, aynı zamanda sürdürebilmeniz de gerekiyor. Üzgünüm.
karina.yakovleva
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Orientation: biseksüel
 Re: Seks maceraları

Unread post by karina.yakovleva »

Bir daha asla böyle bir şey yaşamadım ve asla da yaşamayacağım. Arkadaşıma tanıdıkları tarafından kız olmayı teklif edip başka bir kız bulması üzerinden 3 yıl geçti, tabi ki öyle olmadı. Bana bunu söyledi, ilk başta reddettim ve beni ikna etti, onu terk etmemem için baskı yaptı ve adamların hepsinin iyi olduğunu ve her şeyin yoluna gireceğini söyledi.
Akşam 16.00 sıralarında şehir dışına geldik, evde her şey bakımlıydı, masa kurulmuş, bahçede mangal yapılıyordu, benim yaşlarımda bir adam ve bir erkek vardı. 30 yaş üstü. Anlaşma gereği seksi iç çamaşırlarına dönüştüler, ben kırmızı oldum, arkadaşlarım siyah oldu ve doğal olarak erkekler bana bu iç çamaşırını verdi.
Andrey geldi (yanılmıyorsam) ve bize ihtiyacımız olan her şeyi yaptığımızı ve 10 dakika içinde gelmemiz gerektiğini hatırlattı. Biz de öyle yaptık, koridorda zaten 4 adam vardı ve gittik, önce oral seks, sonra diğer her şey, sonra birkaç tane daha geldi. Gece saat bire kadar çok acımasızdı ve bizi masaya, yere, kısacası her yere yatırdılar.
These users thanked the author karina.yakovleva for the post:
Endişeli
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by havlamak »

32 yaşında gençliğinde. Komik bir fantezi.
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282

Unread post by Diktatör »

karina.yakovleva: 20 Jun 2023, 19:04Andrey geldi (yanılmıyorsam) ve bize ihtiyacımız olan her şeyi yaptığımızı ve 10 dakika içinde gelmemiz gerektiğini hatırlattı. Biz de öyle yaptık, koridorda zaten 4 adam vardı ve gittik, önce oral seks, sonra diğer her şey, sonra birkaç tane daha geldi. Sabahın birine kadar zalimceydi ve bizi masaya, yere yatırdılar, kısacası her yerde.
Doğum kontrolü meselesiydi Bu eylemden önce bir şekilde tartışıldı mı?
Valimor
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Valimor »

karina.yakovleva: 20 Jun 2023, 19:04 Andrey geldi (yanılmıyorsam) ve bize ihtiyacımız olan her şeyi yaptığımızı ve 10 dakika içinde gelmemiz gerektiğini hatırlattı. Biz de öyle yaptık, koridorda zaten 4 adam vardı ve gittik, önce oral seks, sonra diğer her şey, sonra birkaç tane daha geldi. Sabah bire kadar zalimceydi ve bizi her yerde masaya ve yere yatırdılar
dürüst olmak gerekirse bir çeşit saçmalıktı. Hiçbir şey net değil
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”