Nijniy Novgorod. Karınızı başkalarıyla seks yaparak nasıl yozlaştırabilirsiniz?

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
Toksik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Nijniy Novgorod. Karınızı başkalarıyla seks yaparak nasıl yozlaştırabilirsiniz?

Unread post by Toksik »

Herkese selam. Eşimin başkalarıyla yatmasını istiyorum ama istemiyor, ne yapmalıyım?
These users thanked the author Toksik for the post (total 3):
Kırk beşinci, Turbo94, alfaS152
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 10 months
 Yanıt: Nijniy Novgorod. Karınızı başkalarıyla seks yaparak nasıl yozlaştırabilirsiniz?

Unread post by Kırk beşinci »

Zehirli: 23 Oct 2022, 04:43 Herkese merhaba. Eşimin başkalarıyla yatmasını istiyorum ama istemiyor, ne yapmalıyım?
Uzmanları bekliyoruz, öğretecekler
Автор темы
Toksik
Flört etmek
Flört etmek
 Yanıt: Nijniy Novgorod. Karınızı başkalarıyla seks yaparak nasıl yozlaştırabilirsiniz?

Unread post by Toksik »

Evet. Kim öğretecekti? En önemli şey ona öğretmektir. Biliyorum. Peki onunla ne yapmalıyız? Ve eve giderken, girerken adamlarıyla tanışmak, doğal olarak inlemelerini duymak, ondan nasıl hoşlandıklarını görmek, nasıl çıplak çıktığını görmek vb. istiyorum.
These users thanked the author Toksik for the post:
alfaS152
AĞIRLIK
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by AĞIRLIK »

Ne yapalım? Bir karıncaya penis takın. Ona sosyal ağlarda, habercilerde bir sayfa verin, araştırabilirsiniz, köyünüzde her şey çok sessiz veya zaten deneyimli bir geyiksiniz.
These users thanked the author AĞIRLIK for the post:
Akteya
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Orientation: biseksüel

Unread post by Hottoh »

Eşime, onunla tanışmadan önce onu kimin ve nasıl becerdiğini, hangi eski sevgilisinin nasıl bir sike sahip olduğunu ve onu kimin nasıl ve nerede hayal kırıklığına uğrattığını sorarak başladım. İlk başta utandım ama bunun beni dönüştürdüğünü fark ettiğimde. Ben de hikayeyi zevkle anlattım ve anılardan etkilendim. Sonra o ve ben bunu kime vereceğini görmek için arkadaşlarımızı araştırmaya başladık. Ve sonra kimse olmasın diye mjmf ile başladık. gücenmek.
These users thanked the author Hottoh for the post (total 2):
Artem.Maxsimov, Vladmar
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Hottoh: 23 Oct 2022, 13:39 Karıma onunla tanışmadan önce onu kimin ve nasıl becerdiğini, hangi eski sevgilisinin ne tür bir sike sahip olduğunu ve kimin onu nasıl ve nerede hayal kırıklığına uğrattığını sorarak başladım. İlk başta utandım ama sonra bunun olduğunu fark ettim. beni heyecanlandırdı, sonra hikayeyi zevkle anlattı ve anılardan etkilendi. Sonra onu kime vereceğini görmek için arkadaşlarımızı incelemeye başladık. kimse alınmaz.
Normal seçenek. Aslında eşinize bu konuda başına kötü bir şey gelmeyeceğini ve en önemlisi ailenizin bundan sonra dağılmayacağını anlamasını sağlayarak başlamalısınız. Eşim bunu zamanla anlayınca eskisi kadar prensipli davranmadı. Bunu bana ve vaftiz babama verme teklifimi kabul etti, pek normal olmasa da, ama aynı gün vaftiz babam ve ben zaten bir kez çekmiştik ve sonra kendisi heyecanlandı ve sonuç olarak siklerimiz çoktan acımaya başlamıştı ve bitirilecek hiçbir şey yoktu.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Çekiç »

Zehirli: 23 Oct 2022, 04:43 Karımın başkalarıyla yatmasını istiyorum
Normal misin?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Genel olarak yazarın dikkatlice düşünmesi gerekir. Artık karısının başkalarını becermesini istiyor. Ve sonra arzu
geçecek ve karısı sikişmeye devam edecek. Ve eğer alışırsa çılgın bir çılgınlığa çıkacak! O zaman inlerin etrafında koşup onun bugün nerede sikiştiğini araması gerekecek!.. Ve sen onu fahişelikten vazgeçiremeyeceksin...
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Çekiç »

niqk,
Mr. Her wanker saçmalığına ciddi bir şekilde cevap veriyorsun. Seni nasıl anlayabilirim?
Автор темы
Toksik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Toksik »

Hammer: 24 Oct 2022, 11:55 Bay, zenci. Her wanker saçmalığına ciddi bir şekilde yanıt veriyorsunuz. Sizi nasıl anlayabilirim?
Neden hemen "saçma saçmalık"? Her türlü farklı arzunun tartışıldığı bir forum gibi mi? Herkes sorularını paylaşıyor. Ben benimkine aşık oldum - bu aynı zamanda cinsel bir arzu. Bu konuyu eşimle de konuştum. Cevap vermek istiyorum: "Affedersiniz, ben haklı değilim!" Ve ben de "Normal misiniz?" Diyeceğim. "Peki burada genel olarak normal insanlar buluşuyor mu?" ?” Normal insanlar "piliçlerle" sikişirler ve burada sohbetlerde dalga geçmezler.
These users thanked the author Toksik for the post:
SergeiKa
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Akteya »

Ne için? Buraya birden fazla kez yazdım:
1. Bir eşin bozuk psikolojisi. Bu formatın ona uygun olacağı bir gerçek değil
2. O zaman bunu kendin kabul edebilecek misin? Bu şu anda seni tahrik ediyor. Ve daha sonra?
Bir sevgili bulun ve istediğinizi yapın
These users thanked the author Akteya for the post:
dva2dva
Qwert4331
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64

Unread post by Qwert4331 »

Zehirli, benimki bunu duymak istemedi yani mzhm hakkında. Aptal olduğumu söyledi, git tedavi ol dedi. Her gün ona başka bir üyeyle ilgilenmiyor mu diyorum? Bunun bir pislik olduğunu söyledi, Afrika’da da bir pislik. Sonra 55 yaşında bir adam buldum, penisi 17,5’tu. Sessizce onunla yazışmaya başladı (telefon numarası benimdi). Bu adam çok terbiyeli biriydi ve bana toplantı hakkında hiçbir soru sormadı ya da rahatsız etmedi. Karar verdiğinde buluşuruz dedi. Bu arada karar verene kadar iletişim kuralım, birbirimizi daha iyi tanıyalım. Ve bir gün eşim beni işten aradı ve eve gel, her şeyi konuşacağız dedi. İki gün sonra saunada buluştuk. Bu yüzden ona 4 saatliğine sauna kiraladılar. Ve her şey orada oldu. Bundan sonra zaten iki sevgilimiz var. Herkes mutlu.
Автор темы
Toksik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Toksik »

Yani benimki hiçbir şey duymak istemiyor, yanıt olarak neredeyse aynı argümanlar. Ona sol hesaplardan, derin yararsızlıktan, sessizlikten, en kötü durumda engellemeden yaklaşmaya çalıştım. Ve bir önceki yazarın mesajına cevaben bunu söylüyorsam konuya bilinçli yaklaşıyorum ve tüm riskleri anlayıp kabul ediyorum demektir. Ben yetişkin bir adamım, davranışlarımdan sorumluyum. Hanımıma gelince, bende bir tane var☺ bu yüzden eşimin yatak dünyasını çeşitlendirmek istiyorum)) sadece sensin, suçluluk hissediyorsun vs. gibi bağırma. vb., olası pürüzleri düzeltmek istiyorsunuz... Hayır, sadece seksi seviyorum ve ondan en iyi şekilde yararlanmak istiyorum. Yorumlarınız için herkese teşekkürler!))
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Fan96 »

Garip bir arzu. Bu tür düşünceler makul bir noktaya varmıyor. Bütün normal erkekler doğası gereği karısının amını bir aptalla paylaşmanın sahibidir!? Mümkün değil :evet:
Автор темы
Toksik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Toksik »

Neden hemen Dodik’le?)) Dodik’le istemiyorum. Bence aptal değilsin ve başkasının karısını sikmeyi reddetmezsin?😁 Belki yanılıyorumdur, elbette yanılıyorum. Söylenenleri yüksek sesle düşünmek. Ancak tekrar ediyorum, burada sitedeki normal olanlar zümrüt veya başka "sapmalar".
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fan96 »

Ben kızlar konusunda seçici davranıyorum. Bir figür, bir yüz ve rahat bir mizaç, bir mizah anlayışı şart ama hiçbir bilgi vermiyorsunuz.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by SergeiKa »

Fan96,
Fan96 : 23 Nov 2022, 20:45 Garip arzu.V Bu tür düşünceler mantıklı bir kafanın aklına gelmez. Bütün normal erkekler, doğası gereği, karısının amını bir aptalla paylaşmanın sahibidir!? Mümkün değil :evet:
Çünkü, DODIK" - kendine şunu söyle... Arkadaşlardan biri ne zaman onun kahrolası kadınını yorumlamayı teklif et... Ah, canım, sen tamamen kendinsin... Reddedildi...
Maladez!... Heteroseksüel GIROY... (kendi kıçını yemeye hazır) ... hepsi bu... Ah, patamusha...)
Saçmalık yapma canım *x)
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Fan96 »

Karınızı nasıl yozlaştıracağınız sorusu yanlış. Sadece hile yapmak isteyeceği adamla henüz tanışmadı. Bu tür toplantılar düzenlemeye çalışın, tanışma sitelerinde uygun adamlar bulun.
Snapmax
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Snapmax »

konu hala geçerliyse, bunu başka birinin karısı Nizhny Novgorod ile deneyeceğim, kişisel bir mesajla yazarım
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”