Yarışma

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
 Yarışma

Unread post by Yeşil »

https://i.postimg.cc/PpHGP68T/829e.jpg
"В ночном клубе девушка сняла штаны и села на лицо парня, по заданию ведущего конкурса."
Как говорится : тамада хороший и конкурсы интересные :) .
А в каких конкурсах вы хотели бы поучаствовать? Что хотели чтобы происходило на этих конкурсах?
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 1 year 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Yarışmalar

Unread post by olfar »

Striptiz yarışmaları uzun zamandır yaygın, ancak bunun ne kadar ileri gidebileceği başka bir soru. Genellikle kulüpler kolluk kuvvetlerinin dikkatini çekmemek için skandal gösteriler yapmamaya çalışırlar.
These users thanked the author olfar for the post:
Sibiryak89
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Truwor »

teklif Neptün’ün Gündüz/Gecesini organize etmek için çok dar bir grup insandan. Kostümler - mayoların üzerine şeffaf tunikler, maske takıyor. Yeme, içme, dans, eğlence yarışmaları. Önemli olan: eş ve koca yok, herkes kendi başına. Neptün bir Denizkızı ya da Japon Balığı seçer. Geri kalan katılımcılar sıkılmayacaktır, kurallar ancak karmaşıktır, sempati çok karışıktır, ortakların değiştirilmesi de mümkündür, ayrıca gruplara katılmak mümkündür, ancak toplamda 10-12 kişi beklenmektedir. orada 4’ü evli çift, geri kalanı ise sadece erkek. Kısıtlama yok. Faaliyetlerin kısıtlanması kadınlar için yalnızca hoş olmayan bir fiziksel acıdır. Korkutucu.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Serg_A, Sibiryak89
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Serg_A »

Truwor: 27 Jun 2023, 02:14 teklif alındı Neptün’ün Gündüz/Gecesini organize etmek için çok dar bir grup insandan. Kostümler - mayoların üzerine şeffaf tunikler, maske takıyor. Yeme, içme, dans, eğlence yarışmaları. Önemli olan: eş ve koca yok, herkes kendi başına. Neptün bir Denizkızı ya da Japon Balığı seçer. Geri kalan katılımcılar sıkılmayacaktır, kurallar ancak karmaşıktır, sempati çok karışıktır, ortakların değiştirilmesi de mümkündür, ayrıca gruplara katılmak mümkündür, ancak toplamda 10-12 kişi beklenmektedir. orada 4’ü evli çift, geri kalanı ise sadece erkek. Kısıtlama yok. Faaliyetlerin kısıtlanması kadınlar için yalnızca hoş olmayan bir fiziksel acıdır. Korkunç.
Neyden korkuyorsun?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Geçit »

Truwor: 27 Jun 2023, 02:14Neptün
İki hafta boyunca bir dağcılar kampında, bir spor eğitim kampında eğitim aldık. Ekibin büyük çoğunluğunun vücut dayanıklılığı üzerinde çalıştığı, özel antrenmanların yapıldığı, dileyenlerin kategorilere de girebildiği belirtildi. Kolaydan CMS’ye giden yollar vardı. Ama bunun bir önemi yok.
Burada Neptün’ün gününü, daha doğrusu gecesini yaşadık. Kalkıştan önceki gece. Dağcılarla Neptün’ün nasıl bağlantılı olduğunu bilmiyorum ve bunu ancak şimdi düşünmeye başlıyorum. Ancak bir tatil vardı; eğitim kampının sonuydu. Sıradan bir tatil, konuşmalar, tebrikler, konser. Büfeler oldukça mütevazı, elbette alkolsüz, kesinlikle yasak olduğu yerlerde. Ve dans ediyorum. Dikkate değer ya da ilginç bir şey yok, ama orada yulaf lapası vardı, neyden yapıldığını bile bilmiyorum, ama görünüşe göre içine uyuşturucu katmışlar ya da bu yulaf lapasının kendisi uyuşturucuydu. Kelimenin tam anlamıyla birkaç kaşık ve iki haftalık katı günlük rutinin ve yorucu eğitimin olmadığı hissi. Tüm vücutta hafiflik, kafada hafiflik.
Sonuç olarak hepimiz orada seks yaptık. Birisi odasına gitti ve birisi orada, çalılıkların arasında seks yaptı. Gece boyunca birden fazla kez partner değiştirdiler. Ve sabah neşeli olanlar evlerine gitti.
Neptün’ün günü böyle sonuçlandı)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
İskender, Fargal94, di1111, Zorba Carrie, Sibiryak89
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Serg_A: 27 Jun 2023, 02:33
Truwor: 27 Jun 2023, 02:14 teklif Neptün’ün Gündüz/Gecesini organize etmek için çok dar bir grup insandan. Kostümler - mayoların üzerine şeffaf tunikler, maske takıyor. Yeme, içme, dans, eğlence yarışmaları. Önemli olan: eş ve koca yok, herkes kendi başına. Neptün bir Denizkızı ya da Japon Balığı seçer. Geri kalan katılımcılar sıkılmayacaktır, kurallar ancak karmaşıktır, sempati çok karışıktır, ortakların değiştirilmesi de mümkündür, ayrıca gruplara katılmak mümkündür, ancak toplamda 10-12 kişi beklenmektedir. orada 4’ü evli çift, geri kalanı ise sadece erkek. Kısıtlama yok. Faaliyetlerin kısıtlanması kadınlar için yalnızca hoş olmayan bir fiziksel acıdır. Korkunç.
Neyden korkuyorsun?
Serg_A : 27 Jun 2023, 02:33 Neden korkuyorsun of?
Öncelikle bu tür konularda herkesin herkesi sevmesi ve hoş olması gerekir ve kadınlar arasındaki sempati gibi erkekler arasındaki sempati de daha az önemli değildir. kadın erkek arasında sempati olsun ki eşimi bir başkasına emanet edeyim, o da benden farklı ve bazılarının tanımadığı kişilerin 10-12 kişi olması bekleniyor. İkincisi, hoş olmayan fiziksel acı kavramı çok şartlıdır ve herkes bunu kendi yöntemiyle algılar. Pek çok soru var.

27 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 27 Jun 2023, 09:52
Tırmanışçılar için bir kampta eğitim aldık,
Açıkladığınız durum bize biraz tanıdık geliyor ama bu kadar büyük ölçekte değil. Çadırlı kamp gezilerinde eşlerle, kimin hangi çadırda uyuyacağını bilmemeleri için kendi aralarında kura çekmeleri konusunda anlaştık, sonra erkekler kimin hangi çadırı, kimin karısını alacağı konusunda kura çekecekti. içinde olacağı da bilinmiyordu. Ama en önemlisi hepimiz birbirimizi tanıyorduk, herkesin birbirini sevdiğini biliyorduk ve sadece erkeklerle kadınlar arasında değil, kadınlarla erkekler arasında da sempati vardı. Eğlenceli olduğu ortaya çıktı. Özellikle de karanlık olduğunda ve kimse kimseyi görmediğinde.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Sibiryak89, Serg_A
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Marinka: 27 Jun 2023, 09:52
İki hafta boyunca bir dağcılar kampında, bir spor eğitim kampında eğitim aldık. Ekibin büyük çoğunluğunun vücut dayanıklılığı üzerinde çalıştığı, özel antrenmanların yapıldığı, dileyenlerin kategorilere de girebildiği belirtildi. Kolaydan CMS’ye giden yollar vardı. Ama bunun bir önemi yok.
Burada Neptün’ün gününü, daha doğrusu gecesini yaşadık. Kalkıştan önceki gece. Dağcılarla Neptün’ün nasıl bağlantılı olduğunu bilmiyorum ve bunu ancak şimdi düşünmeye başlıyorum. Ancak bir tatil vardı; eğitim kampının sonuydu. Sıradan bir tatil, konuşmalar, tebrikler, konser. Büfeler oldukça mütevazı, elbette alkolsüz, kesinlikle yasak olduğu yerlerde. Ve dans ediyorum. Dikkate değer ya da ilginç bir şey yok, ama orada yulaf lapası vardı, neyden yapıldığını bile bilmiyorum, ama görünüşe göre içine uyuşturucu katmışlar ya da bu yulaf lapasının kendisi uyuşturucuydu. Kelimenin tam anlamıyla birkaç kaşık ve iki haftalık katı günlük rutinin ve yorucu eğitimin olmadığı hissi. Tüm vücutta hafiflik, kafada hafiflik.
Sonuç olarak hepimiz orada seks yaptık. Birisi odasına gitti ve birisi orada, çalılıkların arasında seks yaptı. Gece boyunca birden fazla kez partner değiştirdiler. Ve sabah neşeli olanlar evlerine gittiler.
Neptün’ün günü böyle sonuçlandı)))
Ben katılmadım bu henüz ve katılmayacak, tırmanıcı değil I😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Geçit
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Her şey önünüzde. ))))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Sibiryak89, hiçbir şey! Nipel kirazlarla süslenmiş sıcak tepelere tırmanacaksınız! Daha az
eheyecan verici dağcılık...
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
karina.yakovleva
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by karina.yakovleva »

Yarışmalar iyi ve hatta ilginç