Deniz gezisi için bir kız arıyorum
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Deniz gezisi için bir kız arıyorum
Ağustos ayında denize, belki Kırım’a, belki Krasnodar bölgesine gitmeyi planlıyorum. 25-40 yaş arası bir kızla gitmek isterim. Moskova’dan araba ile ayrılış, masraflar 50/50. 37 yaşındayım, bekarım
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
- Registered for: 2 years 1 month
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Denize tatile gidecek kız arıyorum
Peki neden olmasın? Yazar bir eskort kızı aramıyor. Belki de sadece bir yol arkadaşı. Orada samimi bile olmayabilir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Ve ayrıca arabayla.
Yeni, büyük bir cipse ve otel iyiyse hayır.
Ve bir Kia Rio kullanıp bir evin odasını kiralayalım...
Bazı öğrenciler de aynı fikirde olabilir
Yeni, büyük bir cipse ve otel iyiyse hayır.
Ve bir Kia Rio kullanıp bir evin odasını kiralayalım...
Bazı öğrenciler de aynı fikirde olabilir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 2 months
Maliyetler 50/50 olduğunda öğrenciler gitmeyecektir. Ya anne-babalarıyla, ya erkek arkadaşlarıyla ya da mütevazi bir şekilde öğrenci arkadaşlarıyla birlikteler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
Burada guguk kuşu çoğu insan için işe yaramıyor ve satır aralarını okuyorlar. Tekrar ediyorum bir kadın arıyorum kiminle tatil geçirebilirsiniz, seks olsun veya olmasın, sadece birisi yalnız olabilir ve tatile gidecek olabilir, o zaman neden birlikte gidip masrafları paylaşmıyorsunuz? yarım? Akşamları birlikte denize gidin, örneğin bir kulübe veya bara vb.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 2 years 4 months
Yolun bir kısmını almak istediğinizi anlıyorum. Birkaç seyahat arkadaşınızı yanınıza alın. Hiçbir kadın seninle tatile çıkmayacak.
Uçakların şu anda uçup uçmadığını bilmiyorum. Değilse, yolculuğu araba yerine coupe’de geçirmek daha iyidir. Ve elbette, bir yabancıyla olmaktansa yalnız dinlenmek daha iyidir. Eğer erkeklerin ilgisini istiyorsanız, o zaman zaten bol miktarda olacaktır.
Yolun bir kısmını almak istediğinizi anlıyorum. Birkaç seyahat arkadaşınızı yanınıza alın. Hiçbir kadın seninle tatile çıkmayacak.
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
Ve hayır, yolun yarısını geçmek istemiyorum , Tatilimi yabancı bir yerde tek başıma değil, aynı zamanda benim gibi oraya giden birini bulmak için geçirmek istiyorum - o zaman aynı yere aynı anda gideceksek neden masrafları ikiye bölmüyoruz ve bunu yapabiliriz. normal bir tatil mi geçiriyorsun?
Ve ilk önce uçup uçmadıklarını öğreneceksin. Bir kompartımanda daha rahat olmanız bu seçeneğin herkese uygun olduğu anlamına gelmez. Senin dışında araba kullanmayı seven başka insanlar da var ve sen hazır değilsen bu, kimsenin hazır olmadığı anlamına gelmez.Scromnaja: ↑22 Jun 2023, 00:16 Şu anda uçakların uçup uçmadığını bilmiyorum. Değilse, yolculuğu araba yerine coupe’de geçirmek daha iyidir. Ve elbette, bir yabancıyla olmaktansa yalnız dinlenmek daha iyidir. Eğer erkeklerin ilgisini istiyorsanız zaten fazlasıyla olacaktır.
Yolun bir parçası olmak istediğinizi anlıyorum. Birkaç seyahat arkadaşınızı yanınıza alın. Hiçbir kadın seninle tatile gitmeyecek.
Ve hayır, yolun yarısını geçmek istemiyorum , Tatilimi yabancı bir yerde tek başıma değil, aynı zamanda benim gibi oraya giden birini bulmak için geçirmek istiyorum - o zaman aynı yere aynı anda gideceksek neden masrafları ikiye bölmüyoruz ve bunu yapabiliriz. normal bir tatil mi geçiriyorsun?
-
- Penetrasyon
Gerçi ben sizin yerinizde olsam yol arkadaşı bulurdum veya trenle giderdim))
Sadece yazın, unutmayın.
Arabayla hangisi daha uygun?))) Tamam, tartışmayacağım. Bulduğunda yaz, bulamazsan da yaz. Diyelim ki, tanımadığınız bir adamla tatile çıkma ve arabada dinlenme konusunda daha rahat olanlar var. Varlar, sadece teklifinizi görmediler)))Honey_bunny: ↑22 Jun 2023, 00:22Ve ilk önce uçup uçmadıklarını öğreneceksin. Bir kompartımanda daha rahat olmanız bu seçeneğin herkese uygun olduğu anlamına gelmez. Senin dışında araba kullanmayı seven başka insanlar da var ve sen hazır değilsen bu, kimsenin hazır olmadığı anlamına gelmez.Uçakların şu anda uçup uçmadığını bilmiyorum. Değilse, yolculuğu araba yerine coupe’de geçirmek daha iyidir. Ve elbette, bir yabancıyla olmaktansa yalnız dinlenmek daha iyidir. Eğer erkeklerin ilgisini istiyorsanız zaten fazlasıyla olacaktır.
Yolun bir parçası olmak istediğinizi anlıyorum. Birkaç seyahat arkadaşınızı yanınıza alın. Hiçbir kadın seninle tatile gitmeyecek.
Gerçi ben sizin yerinizde olsam yol arkadaşı bulurdum veya trenle giderdim))
Sadece yazın, unutmayın.
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
Trende yabancılarla mı seyahat ediyorsunuz?))) Bir günden fazla süredir..
Seninle konuşacak hiçbir şeyim yok, düşünme seviyem çok düşük
1 dakika sonra gönderilir 16 saniye:
Karı koca da bir zamanlar yasadışı insanlardı; bunu bir düşünün boş zamanınızda))
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi: Ben seks için eş ya da kız aramıyorum burada, bunda bir sakınca yok, ihtiyacı olan mesajı anlayacaktır
Seninle konuşacak hiçbir şeyim yok, düşünme seviyem çok düşük
1 dakika sonra gönderilir 16 saniye:
Karı koca da bir zamanlar yasadışı insanlardı; bunu bir düşünün boş zamanınızda))
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi: Ben seks için eş ya da kız aramıyorum burada, bunda bir sakınca yok, ihtiyacı olan mesajı anlayacaktır
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
Birçok açıdan daha uygun, ancak sizinkiyle. Bu onun Bla-bla-car kostümünü yapıyor))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
O ve arkadaşı yarı yarıya gidecekler ve ikisi de orada seks bulacak, bar ve dans için ödeme bulacak)) Veya bulamayacaklar, ama yarı- yarısı da bilinmeyen bir beleşçiyle değil, bir arkadaşla.
Peki neden ona teslim oldunuz?Honey_bunny: ↑22 Jun 2023, 00:08 neden birlikte gidip maliyetleri ikiye bölmüyoruz? Akşamları birlikte deniz kenarına gidin, örneğin bir kulübe veya bara vb.

- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- İsveç125, Skromnaga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
50/50 evet, o dışarı çıkacak, eğlenecek, içecek ve ben mi ödeyeceğim? Ödemeniz gerekiyorsa, herkes kendi başının çaresine baksın!
- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 3):
- aryamari, WazzzzzzUp, Ogest
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
3 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Parti yapmak ve içki içmek için para ödemem gerektiğini nerede yazdım?
Seyahat masraflarının 50/50 olduğu söyleniyor
Birinin arkadaşıyla tatile gitmesine sevindim ama bir nedenden ötürü gitmek isteyen bir kadınla ilgileniyorum tek başına.FUCKYAMATERITY: ↑22 Jun 2023, 03:12 Peki neden ona teslim oldun? O ve arkadaşı yarı yarıya gidecekler ve her ikisi de orada seks bulacak ve bir bar ve dans için ödeme bulacak)) Ya da bulmayacaklar, ancak bilinmeyen bir beleşçiyle değil, yarı yarıya olacak arkadaşım.
3 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Ne için ödeme yapacaksınız? Hepiniz gerçekten buradan uzakta mısınız?n50/50 evet, o yürüyecek, eğlenecek, içecek ve ben mi ödeyeceğim? Bunu yaparsak, herkes kendi masrafını öder!
Parti yapmak ve içki içmek için para ödemem gerektiğini nerede yazdım?
Seyahat masraflarının 50/50 olduğu söyleniyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 11 months
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 8 months
Bu, elbette, kuruş sıkıştırmanın doruk noktası. Böyle bir aptalın olmayacağına% 99,9 bahse girerim!)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Eğer seks aramıyorsan neden seks forumuna yazdın?.. ve neden o zaman tam olarak 25-40 yaş aralığında bir kız?.. yani. 41 yaşındaysa, artık seyahat arkadaşı olarak sizin için uygun değil mi?.. ve yalnız seyahat etmek sıkıcıysa neden yanınıza bir arkadaşınızı da seyahat arkadaşı olarak almıyorsunuz?.. veya sadece biri, temelsiz cinsiyet ve yaş?Honey_bunny: ↑22 Jun 2023, 00:33 Trende yabancılarla seyahat etmiyor musun?))) Bir günden fazla süredir..
Seninle konuşacak hiçbir şeyim yok, düşünce seviyem çok düşük
n
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Karı koca da bir zamanlar yasadışıydı millet - boş zamanınızda bunu düşünün))
1 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Burada seks için eş ya da kız aramıyorum, bunda bir sorun yok, ihtiyacı olan mesajı anlayacaktır
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Skromnaga, aryamari
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
Arkadaşlarım evli ve herkesin farklı zamanlarda tatili var, yalnız seyahat etmek sıkıcı, umarım sorunuzu yanıtlamışımdır. Kadınlarla erkeklerden daha çok iletişim kurmayı tercih ediyorum, bu yüzden bu seçeneği değerlendiriyorum. Yaklaşık yaşa göre yazdım, bu 41 yaşın çalışmayacağı anlamına gelmiyor◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Jun 2023, 08:41 seks aramıyorsan neden seks forumuna yazdın?.. ve neden o zaman tam olarak bu yaş aralığında bir kız 25-40 yıl mı? 41 yaşındaysa, artık seyahat arkadaşı olarak sizin için uygun değil demektir?.. ve yalnız başına seyahat etmek sıkıcıysa neden seyahat arkadaşı olarak yanınıza bir arkadaşınızı da almıyorsunuz?.. veya cinsiyete bağlı olmayan sadece birini? ve yaş?
-
- Nirvana’dayım
ama yine de belirtilen yaş aralığı orada. Eğer sadece iletişim arıyorsanız, o zaman bir şeyler yolunda gitmez. Onlar. "seks için flört" başlığına yazıp seks için bir kız aramadığınızı mı iddia ediyorsunuz?.. hımm.. en azından garip.. en fazla şüpheli..Honey_bunny: ↑22 Jun 2023, 08:52Arkadaşlarım evli ve herkesin farklı zamanlarda tatili var, yalnız seyahat etmek sıkıcı, umarım sorunuzu yanıtlamışımdır. Kadınlarla erkeklerden daha çok iletişim kurmayı tercih ediyorum, bu yüzden bu seçeneği değerlendiriyorum. Yaklaşık yaşa göre yazdım, bu 41 yaşın uymayacağı anlamına gelmiyor◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Jun 2023, 08:41 seks aramıyorsan neden seks forumuna yazdın?.. ve o zaman neden bir kız, tam olarak 25-40 yaş aralığı mı? 41 yaşındaysa, artık seyahat arkadaşı olarak sizin için uygun değil demektir?.. ve yalnız başına seyahat etmek sıkıcıysa neden seyahat arkadaşı olarak yanınıza bir arkadaşınızı da almıyorsunuz?.. veya cinsiyete bağlı olmayan sadece birini? ve yaş?
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 22 Jun 2023, 09:00, edited 2 times in total.
- aryamari, İsveç125
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 6 months
Teklifinizde kim bilir kimi tek başına uzun bir yolculuğa çıkma riskini karşılayacak bir neden yok
Birinin bu tarafa gittiğini biliyorum ama muhtemelen korkarım
Sadece iki kez gittim yabancılarla. İlk yılımda ilkinde, akşam geç saatlerde otobüs durağında 30 dakikadır mahsur kaldığımı görünce beni bara bıraktı. O zamanlar kendimi koruma duygum açıkça körelmişti. Ve birisinin arabasına binmekten korkup korkmadığımı sorduğunda, bunun gerçekten korkutucu olduğunu birdenbire anladım.) İkinci sefer, eşyalarımla birlikte hareket ederken oldu. Ama bu adam düzenli olarak yerel grupta ortaya çıkıyor ve insanları kargoyla ileri geri fırlatıyordu.
Sadece iki kez gittim yabancılarla. İlk yılımda ilkinde, akşam geç saatlerde otobüs durağında 30 dakikadır mahsur kaldığımı görünce beni bara bıraktı. O zamanlar kendimi koruma duygum açıkça körelmişti. Ve birisinin arabasına binmekten korkup korkmadığımı sorduğunda, bunun gerçekten korkutucu olduğunu birdenbire anladım.) İkinci sefer, eşyalarımla birlikte hareket ederken oldu. Ama bu adam düzenli olarak yerel grupta ortaya çıkıyor ve insanları kargoyla ileri geri fırlatıyordu.
Last edited by Arianna on 22 Jun 2023, 09:03, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Arianna for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aryamari, WazzzzzzUp
-
- Nirvana’dayım
Arianna: ↑22 Jun 2023, 08:55 Uzun bir yolculukta kim bilir kimlerle tek başına seyahat etme riskini kapsayacak bir neden yok teklifinizde
nSadece iki kez bir yabancıyla seyahat ettim. İlk yılımda ilkinde, akşam geç saatlerde otobüs durağında 30 dakikadır mahsur kaldığımı görünce beni bara bıraktı. O zamanlar kendimi koruma duygum açıkça harekete geçmişti. Ve birisinin arabasına binmekten korkup korkmadığımı sorduğunda, bunun gerçekten korkutucu olduğunu birdenbire anladım.) İkinci sefer, eşyalarımla birlikte hareket ederken oldu. Ama bu adam düzenli olarak yerel bir grupta ortaya çıktı ve insanları yüklerle ileri geri fırlattı, kimsenin arabasına binmedi. Geçenlerde YouTube’da başıboş dolaşan manyakları izledim... gerçekten ayıltıcı, tüm kızların izlemesini tavsiye ederim)
- Arianna, aryamari
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
Ben izlemiyorum Belgelerimi saklayacağım, fotoğraf çekmek isteyen varsa yakınlarına götürsün, birlikte gittiğim kişiye göndersin, bu kadar boğulmayın◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Jun 2023, 09:01 Ben de gençliğimde aptalca birkaç kez bu durumu yaşadım, artık kimsenin arabasına binmeyecektim. Geçenlerde YouTube’da başıboş dolaşan manyakları izledim... gerçekten ayıltıcı, tüm kızlara izlemesini tavsiye ederim)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
Tatlım, burada bir seyahat arkadaşı bulma ihtimalin yok )) Şehrinizdeki gruplara göre VK’da daha iyi arama
- These users thanked the author Süfya for the post (total 3):
- aryamari, Skromnaga, WazzzzzzUp
-
- Penetrasyon
Ben de kısa mesafeler için bir buçuk bin km’yi aşmayan araba ile seyahat etmeyi tercih ediyorum. Bu tür gezilerin bir artısı var. Kalkışa ilişkin herhangi bir zaman referansı yoktur. Yani istediğim zaman arabaya bindim ve yola çıktım. Artık hiçbir avantajı yok. Duruşlardaki yiyeceklerin kalitesi şüphelidir, motel odaları pahalıdır, istediğiniz zaman işemek için bile duramazsınız. Çoğu zaman tuvaletler arasındaki mesafeler 50 km veya daha fazladır ve tuvaletler öyledir ki, yalnızca onlara giremezsiniz, aynı zamanda tuvaletin yanına bile oturamazsınız çünkü etrafınızdaki herkes işeyip sıçmıştır. Ve eğer yol çok şeritli değilse ve arabalar sürekli bir akış halinde iyi bir hızda hareket ediyorsa, otoyola geri dönmek sorun olur. Yarım saat veya daha fazla bir süre ayakta durup bir pencerenin açılmasını bekleyebilirsiniz.
İnsanların uçakla uçmasının nedeni budur. Uygun değil ama hızlı veya trenle seyahat edin. Orası uygun. Para saymayanlar SV’ye gider, sayanlar ise sadece kompartımandadır, çok parası olanlar ise ayrılmış koltuğa oturur. Araçta belirli bir miktar yazıldıysa ve ayrılan koltuktan çok daha düşük olduğu ortaya çıktıysa, o zaman belki birisi paradan tasarruf etmek için yanıt verebilirdi.
Kadının ödeyeceği tutarı yazın. yolculuk.
4 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
İnsanların uçakla uçmasının nedeni budur. Uygun değil ama hızlı veya trenle seyahat edin. Orası uygun. Para saymayanlar SV’ye gider, sayanlar ise sadece kompartımandadır, çok parası olanlar ise ayrılmış koltuğa oturur. Araçta belirli bir miktar yazıldıysa ve ayrılan koltuktan çok daha düşük olduğu ortaya çıktıysa, o zaman belki birisi paradan tasarruf etmek için yanıt verebilirdi.
n Bunda bir sorun yok ama gidecek kimseniz yok?))) Bu nasıl oldu?Burada seks için eş ya da kız aramıyorum, bunda bir sorun yok, ihtiyacı olan mesajı anlayacaktır
Kadının ödeyeceği tutarı yazın. yolculuk.
4 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Ve belgelerinize göre kredi alırlar))) Zaten yetişkin bir adam gibi görünüyorsun ama saf.nBelgelerimi saklamayacağım, belki fotoğraf çekmek ister
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 2):
- aryamari, WazzzzzzUp
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
5 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Şahsen ben bir yabancıyla gitmektense hiç gitmemeyi tercih ederim...
Yazarın sekse ihtiyacı yoksa neden arkadaşlarıyla gitmediğini anlamıyorum , onlarla rahatlamak daha eğlenceli))
hanımınız için, kendinize ödeme yapmak için. Bu yüzden bir yabancı arıyor. Arkadaş edinmek için bir arkadaşınızı yanınıza almak daha iyidir, bir kızla olmaktansa daha az sorun yaşanır, özellikle de yabancı biriyle
5 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
evet, vesikalık fotoğraf göndermek tehlikelidir ancak bu verilerle bile kredi almak zordur, kanunları çiğneme riskini almaya hazır arkadaşlarınız olmalıdır.
Şahsen ben bir yabancıyla gitmektense hiç gitmemeyi tercih ederim...
Yazarın sekse ihtiyacı yoksa neden arkadaşlarıyla gitmediğini anlamıyorum , onlarla rahatlamak daha eğlenceli))
- These users thanked the author Süfya for the post (total 2):
- Skromnaga, WazzzzzzUp
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
Yiyeceklerinizi de yanınıza alabilirsiniz, kalitesi tartışılmaz, tuvaletler herhangi bir normal benzin istasyonu iyi ve temizdir, hangi yollarda araba kullandığınızı bilmiyorum? Ve her 50 km’de bir tuvalete gitmek istersen anlayışla karşılarım. Bu, otoyolda 130 km/saat hızla yaklaşık 20 dakikalık bir sürüş anlamına gelir.Scromnaja: ↑22 Jun 2023, 10:32 Mola sırasındaki yemeklerin kalitesi şüpheli, motel odaları pahalı, istediğiniz zaman işemek için bile duramıyorsunuz. Çoğu zaman tuvaletler arasındaki mesafeler 50 km veya daha fazladır ve tuvaletler öyledir ki, yalnızca onlara giremezsiniz, aynı zamanda tuvaletin yanına bile oturamazsınız çünkü etrafınızdaki herkes işeyip sıçmıştır. Ve eğer yol çok şeritli değilse ve arabalar sürekli bir akış halinde iyi bir hızda hareket ediyorsa, otoyola geri dönmek sorun olur. Yarım saat veya daha fazla bir süre ayakta durup pencere kenarında bekleyebilirsiniz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Böyle bir teklif , arabada bir yabancıyla ve hatta kendi için

- These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
- Skromnaga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, fare zehiri
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
-
- Penetrasyon
Ve muhtemelen aklında, birlikte ateşli seks yapabileceği ve para biriktirebileceği ince bir güzeli hayal etmişti)) )
Onun öyle olduğunu görüyorum kızgın ve küfrediyor ama çok saf. Kadınlar farklıdır. Biri durmadan konuşacak. Farklı olacak, bazen sıcak, bazen soğuk. Üçüncüsü ancak arka koltuğa sığabilir, hepsini kaplayabilir ve böyle bir yükle yol onun için çok daha pahalı olacaktır. Dördüncüsü bir akrabasının evine gidecek ve arabasının tamamını çizgili çantalarla dolduracak. Ya da bir dolandırıcı, bir suçlu. En iyi ihtimalle yasaklanmış bir şeyi kullanacak ve tutuklandıklarında bu işle hiçbir ilgisinin olmadığını kanıtlamak için uzun zaman harcayacak ya da en kötü ihtimalle onu bir otobüs durağında bir yerde öldürecekler. Arabalar artık pahalı ve deniz gezisi, kartta bile olsa, yanında parası olduğunu ima ediyor.
Ve muhtemelen aklında, birlikte ateşli seks yapabileceği ve para biriktirebileceği ince bir güzeli hayal etmişti)) )
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 4):
- aryamari, Süfya, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, AlexK85
-
- Orgazm!
Bir kocam var
-
- Penetrasyon
Kendinize biraz anlayış gösterin. Burada sana iyi tavsiyeler veriyorlar ama görünüşe göre buna ihtiyacın yok. Yalnız, masrafları size ait olacak şekilde seyahat edeceksiniz.
Yeniden hesaplayın. Peki size gelecek cezaları da ikiye böler misiniz?Honey_bunny: ↑22 Jun 2023, 10:41 50km. Bu, otoyolda 130 km/sa hızla yaklaşık 20 dakikalık bir sürüş anlamına gelir
Kendinize biraz anlayış gösterin. Burada sana iyi tavsiyeler veriyorlar ama görünüşe göre buna ihtiyacın yok. Yalnız, masrafları size ait olacak şekilde seyahat edeceksiniz.
-
Автор темыtatlım_tavşan
- ön sevişme
Bu kadar dar düşünmek ve her şeyde yalnızca olumsuzlukları görmek kötü
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Bekar olsaydınız, bir yabancı tarafından ücretsiz tatile götürülmek ister miydiniz?
Tek bir ceza bile gelmedi) Yanlış yolda gidiyorsun diyorum yollar. M4’te hemen hemen her yerde sınır 110’dur ve ceza olmadan 120-130 km/saat hızda araç kullanabilirsiniz
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
O halde neden önceki mesajınız?)AryaMari:22 Jun 2023, 10:47 Bir kocam var
Bekar olsaydınız, bir yabancı tarafından ücretsiz tatile götürülmek ister miydiniz?
-
- Orgazm!
hiçbir şey bedava gelmez ve kural olarak bedavalar paradan daha pahalıdır.
mesaj konunun konusu hakkında bir fikir olarak.Honey_bunny: ↑22 Jun 2023, 10:54 O halde neden önceki mesajınız?)
Bekar olsaydınız, bir yabancının sizi ücretsiz tatile götürmesini ister miydiniz?
hiçbir şey bedava gelmez ve kural olarak bedavalar paradan daha pahalıdır.
- These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
- Skromnaga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, fare zehiri
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
https://i.postimg.cc/rmWXRjHF/163874a4.jpg
Katılıyorum. Beni rahatsız etmemeye dikkat edin, teşekkürler

https://i.postimg.cc/rmWXRjHF/163874a4.jpg
-
- Penetrasyon
M4’te muhtemelen diğer yollardan daha fazla kamera vardır. Ne tür bir araban var?Honey_bunny: ↑22 Jun 2023, 10:54Tek bir ceza bile gelmedi) Yanlış yolda gidiyorsun diyorum yollar. M4’te hemen hemen her yerde sınır 110’dur ve ceza olmadan 120-130 km/saat hızda araç kullanabilirsiniz
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:O halde neden önceki mesajınız?)AryaMari:22 Jun 2023, 10:47 Bir kocam var
Bekar olsaydınız, bir yabancının sizi ücretsiz tatile götürmesini ister miydiniz?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 294 Views
-
Last post by Sashkalovegirls
-
- 7 Replies