Kocanın omurgası
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kocanın omurgası
Herkese merhaba! Sadece konuş. Kocam ve ben zaten yaşlandık, oğlumuz bir yetişkin. Beş yıl önce kocam bir kaza geçirdi ve felç oldu. Elbette biraz kendine hizmet edebilir. Ama mesele farklı; yakınlığımızı kaybettik. İnternet üzerinden kendime birkaç oyuncak aldım ama bu sadece seksin yerini tutuyor. Genel olarak kocam anlıyor ve birkaç yıl önce beni en az ayda bir sevgilim olmaya ikna etmeye başladı. Düşündüm ve risk almaya karar verdim, SZ’ye kaydoldum, elbette orada çok yetersiz insan var ama yine de işkenceyle karşılaştım, beni anladı ve benim için aylık tahliye olmaya hazırdı. Kocama ondan bahsettiğimde ve randevuya çıkabileceğimi söylediğimde, belli etmese de nasıl solduğunu gördüm. Kocamın dahili olarak buna hazır olmadığını fark ettim ve o adamdan özür diledim ve profili sildim. Belki iyi tavsiyeler duyacağım ama özünde konuştum, ruhumu döktüm.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kocasının omurgası
Bir şekilde durumu kendi isteklerinize göre uyarlamanız gerekiyor
Bu konuyu o başlattıysa... o zaman istediği gibi önermesine izin verin...
İnisiyatif almayın kendiniz olun ama bu konuya değinirse ona destek olun...
Bilmiyorum elbette...kocanın sağlığı durumunda orgazm mümkün mü? sonuçta, boşalmak için penisin dik olması hiç de gerekli değil
Buna dayanarak, bence serbest kalmanın ve onun sizin zevkinizden zevk almasının bir biçimini ortaya çıkarabilirsiniz
ve bu konuda sizden başka hiç kimse hakeminizi sizden daha iyi bilemez.. .sana ve elinizdeki tüm kartlara...
sizin zevkinizle onun zevki arasında bir köprü oluşturmak için...bu yüzden seçilen seçeneğin ikinizi de iyi ve rahat hissettirdiğini
Ancak kocanızın sağlığıyla ilgili durumun bu bakımdan düzeltilemeyeceğini anlıyorsunuz. değişti mi?
Bir şekilde durumu kendi isteklerinize göre uyarlamanız gerekiyor
Bu konuyu o başlattıysa... o zaman istediği gibi önermesine izin verin...
İnisiyatif almayın kendiniz olun ama bu konuya değinirse ona destek olun...
Bilmiyorum elbette...kocanın sağlığı durumunda orgazm mümkün mü? sonuçta, boşalmak için penisin dik olması hiç de gerekli değil
Buna dayanarak, bence serbest kalmanın ve onun sizin zevkinizden zevk almasının bir biçimini ortaya çıkarabilirsiniz
ve bu konuda sizden başka hiç kimse hakeminizi sizden daha iyi bilemez.. .sana ve elinizdeki tüm kartlara...
sizin zevkinizle onun zevki arasında bir köprü oluşturmak için...bu yüzden seçilen seçeneğin ikinizi de iyi ve rahat hissettirdiğini
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Orientation: biseksüel
Alla1974,
Yalnızca bir tane var arkadaş diğer kadınlar gibi yaygın bir hatadır. Durum sıradan değil ama izole de değil. Kocanızla konuşun, belki o size daha çok güvenir, sonra tanıştırın. Eğer kocanın bir miktar konyak almaya gücü yetiyorsa, her şeyi küçük bir şişe üzerinde tartışmaları daha iyi olur.
Yalnızca bir tane var arkadaş diğer kadınlar gibi yaygın bir hatadır. Durum sıradan değil ama izole de değil. Kocanızla konuşun, belki o size daha çok güvenir, sonra tanıştırın. Eğer kocanın bir miktar konyak almaya gücü yetiyorsa, her şeyi küçük bir şişe üzerinde tartışmaları daha iyi olur.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Evet, bu gerçekten bir çıkış yolu. Bir sevgilim vardı ve o bir ailenin arkadaşıydı. Orada koca engelli değildi, iktidarsızdı. Hepsi birlikte ilişkileri konusunda hemfikirdi ve herkes iyiydi. İlişkileri uzun yıllar sürdü.
Yazara tavsiyenizi okudum ve kendim eklemek istiyorum.
Evet, bu gerçekten bir çıkış yolu. Bir sevgilim vardı ve o bir ailenin arkadaşıydı. Orada koca engelli değildi, iktidarsızdı. Hepsi birlikte ilişkileri konusunda hemfikirdi ve herkes iyiydi. İlişkileri uzun yıllar sürdü.
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Karınızla herhangi bir nedenle seks yapamayacağı ve yanına başka bir kadın alamayacağı konusunda anlaşma şansı sıfırdır.
Bunun gibi birkaç gerçek hikaye duydum, ama neden bu sadece tek bir cinsiyete karşı işe yarıyor?Kadın: ↑04 Oct 2022, 23:33Yazara tavsiyenizi okudum ve kendim eklemek istiyorum.bir aile dostu bulun
Karınızla herhangi bir nedenle seks yapamayacağı ve yanına başka bir kadın alamayacağı konusunda anlaşma şansı sıfırdır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Ve adam sakince bir tarafta bir metres buluyor ve vicdan azabı onu pek rahatsız etmiyor. Bahane (sıradan sevişme dışında) denemeyeceğim bile çünkü eşimle anlaşmaya varma şansım sıfır..
Bence kadınlar (tabii ki hepsi değil) erkeklerini kandırıp hile yapmak istemiyorlar , bu yüzden bu tür "aile dostları" ortaya çıkıyor.
Ve adam sakince bir tarafta bir metres buluyor ve vicdan azabı onu pek rahatsız etmiyor. Bahane (sıradan sevişme dışında) denemeyeceğim bile çünkü eşimle anlaşmaya varma şansım sıfır..

-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Alla1974, harika olduğunu söyleyebilirim! Ve burada kimseyi dinleme! Anladığım kadarıyla siz ve kocanız zaten yaşlanmışsınız? Belki seks oyuncakları kaybınızı kısmen telafi edebilir ve kocanızı aldatmanıza gerek kalmaz, ancak karar sizin! Tek tavsiyem eğer aniden gündelik seks gündeme gelirse reddetmeyin! Buna aldatma değil, buna yerine koyma terapisi denir...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Bazı tavsiyelerde bulunmak için, trajediden önce ve sonra ilişkinizin nasıl olduğunu, kocanızın karakterinin öncesi ve sonrasında nasıl olduğunu bilmeniz gerekir. Ayrıca ne kadar boş zamanınız olduğu, yani eşinizin gözetimi olmadan geçirdiğiniz zaman da çok önemli. Görüyorsunuz, insanlar çok farklı ve evrensel bir cevap yok ve olamaz. Böyle bir durumda, öneri Sevgili bulmak ciddiye alınmamalı. Belki de bu öneridir sevgilinizi bulmayı ne kadar kolay ve hızlı bir şekilde kabul edeceğinizin bir testi olarak size yapıldı.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
kocamın titreşimli fallus alması gerekiyor, külot yerine giyiliyor, spermli bile ısıtmalı olanlar var, kısacası böyle bir koşum takımı kullanabilirsiniz ve üzerine binebilirsiniz ve onun için hoş ve ihanet yok , böyle modeller var ama görünüşte kocanın bu konuyu Google’da aramasına izin verin, bu iyi bir uzlaşma, bir yabancıyla çıkma fikri bence ilişkinizi mahvedecek, belki de sizi test ediyordu Bu teklif, sallanmak birden fazla aileyi kurtarmadı...
- These users thanked the author hükümet38 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 135 Replies
- 24691 Views
-
Last post by Herkes