Kocanın omurgası

Engelli insanların yaşamının samimi yanı
Allah 1974
Potansiyel seks nesnesi
 Kocanın omurgası

Unread post by Allah 1974 »

Herkese merhaba! Sadece konuş. Kocam ve ben zaten yaşlandık, oğlumuz bir yetişkin. Beş yıl önce kocam bir kaza geçirdi ve felç oldu. Elbette biraz kendine hizmet edebilir. Ama mesele farklı; yakınlığımızı kaybettik. İnternet üzerinden kendime birkaç oyuncak aldım ama bu sadece seksin yerini tutuyor. Genel olarak kocam anlıyor ve birkaç yıl önce beni en az ayda bir sevgilim olmaya ikna etmeye başladı. Düşündüm ve risk almaya karar verdim, SZ’ye kaydoldum, elbette orada çok yetersiz insan var ama yine de işkenceyle karşılaştım, beni anladı ve benim için aylık tahliye olmaya hazırdı. Kocama ondan bahsettiğimde ve randevuya çıkabileceğimi söylediğimde, belli etmese de nasıl solduğunu gördüm. Kocamın dahili olarak buna hazır olmadığını fark ettim ve o adamdan özür diledim ve profili sildim. Belki iyi tavsiyeler duyacağım ama özünde konuştum, ruhumu döktüm.
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kocasının omurgası

Unread post by Zulook »

Alla1974: 19 Jun 2022, 06:54 Ve kendinizi ne kadar kandırırsanız kandırın, yine de bir erkek istiyorsunuz.
Ancak kocanızın sağlığıyla ilgili durumun bu bakımdan düzeltilemeyeceğini anlıyorsunuz. değişti mi?
Bir şekilde durumu kendi isteklerinize göre uyarlamanız gerekiyor
Bu konuyu o başlattıysa... o zaman istediği gibi önermesine izin verin...
İnisiyatif almayın kendiniz olun ama bu konuya değinirse ona destek olun...
Bilmiyorum elbette...kocanın sağlığı durumunda orgazm mümkün mü? sonuçta, boşalmak için penisin dik olması hiç de gerekli değil
Buna dayanarak, bence serbest kalmanın ve onun sizin zevkinizden zevk almasının bir biçimini ortaya çıkarabilirsiniz
ve bu konuda sizden başka hiç kimse hakeminizi sizden daha iyi bilemez.. .sana ve elinizdeki tüm kartlara...
sizin zevkinizle onun zevki arasında bir köprü oluşturmak için...bu yüzden seçilen seçeneğin ikinizi de iyi ve rahat hissettirdiğini
lexus1987
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Orientation: biseksüel

Unread post by lexus1987 »

Alla1974,
Yalnızca bir tane var arkadaş diğer kadınlar gibi yaygın bir hatadır. Durum sıradan değil ama izole de değil. Kocanızla konuşun, belki o size daha çok güvenir, sonra tanıştırın. Eğer kocanın bir miktar konyak almaya gücü yetiyorsa, her şeyi küçük bir şişe üzerinde tartışmaları daha iyi olur.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Vasyanitsa: 10 Jul 2022, 15:25 bir aile dostu bulun
Yazara tavsiyenizi okudum ve kendim eklemek istiyorum.
Evet, bu gerçekten bir çıkış yolu. Bir sevgilim vardı ve o bir ailenin arkadaşıydı. Orada koca engelli değildi, iktidarsızdı. Hepsi birlikte ilişkileri konusunda hemfikirdi ve herkes iyiydi. İlişkileri uzun yıllar sürdü.
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Kadın: 04 Oct 2022, 23:33
bir aile dostu bulun
Yazara tavsiyenizi okudum ve kendim eklemek istiyorum.
Evet, bu gerçekten bir çıkış yolu. Bir sevgilim vardı ve o bir ailenin arkadaşıydı. Orada koca engelli değildi, iktidarsızdı. Hepsi birlikte ilişkileri konusunda hemfikirdi ve herkes iyiydi. İlişkileri uzun yıllar sürdü.
Bunun gibi birkaç gerçek hikaye duydum, ama neden bu sadece tek bir cinsiyete karşı işe yarıyor?
Karınızla herhangi bir nedenle seks yapamayacağı ve yanına başka bir kadın alamayacağı konusunda anlaşma şansı sıfırdır.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

BackAgain: 05 Oct 2022, 06:17 bu yalnızca tek cinsiyet için geçerli
Bence kadınlar (tabii ki hepsi değil) erkeklerini kandırıp hile yapmak istemiyorlar , bu yüzden bu tür "aile dostları" ortaya çıkıyor.
Ve adam sakince bir tarafta bir metres buluyor ve vicdan azabı onu pek rahatsız etmiyor. Bahane (sıradan sevişme dışında) denemeyeceğim bile çünkü eşimle anlaşmaya varma şansım sıfır.. ;)
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Alla1974, harika olduğunu söyleyebilirim! Ve burada kimseyi dinleme! Anladığım kadarıyla siz ve kocanız zaten yaşlanmışsınız? Belki seks oyuncakları kaybınızı kısmen telafi edebilir ve kocanızı aldatmanıza gerek kalmaz, ancak karar sizin! Tek tavsiyem eğer aniden gündelik seks gündeme gelirse reddetmeyin! Buna aldatma değil, buna yerine koyma terapisi denir...
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Alla1974: 02 Sep 2022, 14:11 İşte ne yapmalıyım?
Yalnızca ruhunuzun istediği şekilde.
These users thanked the author Tanya for the post:
SERG!!
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Bazı tavsiyelerde bulunmak için, trajediden önce ve sonra ilişkinizin nasıl olduğunu, kocanızın karakterinin öncesi ve sonrasında nasıl olduğunu bilmeniz gerekir. Ayrıca ne kadar boş zamanınız olduğu, yani eşinizin gözetimi olmadan geçirdiğiniz zaman da çok önemli. Görüyorsunuz, insanlar çok farklı ve evrensel bir cevap yok ve olamaz. Böyle bir durumda, öneri Sevgili bulmak ciddiye alınmamalı. Belki de bu öneridir sevgilinizi bulmayı ne kadar kolay ve hızlı bir şekilde kabul edeceğinizin bir testi olarak size yapıldı.
1234567
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by 1234567 »

Alla1974, doğru olanı yaptın. Bu gerçek aşktır.
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by hükümet38 »

kocamın titreşimli fallus alması gerekiyor, külot yerine giyiliyor, spermli bile ısıtmalı olanlar var, kısacası böyle bir koşum takımı kullanabilirsiniz ve üzerine binebilirsiniz ve onun için hoş ve ihanet yok , böyle modeller var ama görünüşte kocanın bu konuyu Google’da aramasına izin verin, bu iyi bir uzlaşma, bir yabancıyla çıkma fikri bence ilişkinizi mahvedecek, belki de sizi test ediyordu Bu teklif, sallanmak birden fazla aileyi kurtarmadı...
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Zorba Carrie
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Engelli insanlar ve seks”