Forumun kadın yarısına soru
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Forumun kadın yarısına bir soru
Konuya abone olacağım, ancak burada pek fazla gerçeğin olması pek mümkün değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Doğru değil
(Bende yoksa herkeste yoktur)
Zaten böyle bir hipotezi kim ortaya attı?
Meslektaşlarım kadınsa o zaman kim yapmalı? ben mi yatıyorum? Ve neden bir meslektaşınızla yatıyorsunuz, daha sonra sorun yaşamayacaksınız. Ya da başarılı bir şekilde evlendiyseniz neden meslektaşlarınızla yatıyorsunuz
Ofiste çalışırken erkek meslektaşlarım vardı ama bunu düşünmedim bile) onlar daha yaşlı, neredeyse tamamı tombul, evli ve şimdiye kadar kimse kimseye vurmadı
(Bende yoksa herkeste yoktur)
Meslektaşlarım kadınsa o zaman kim yapmalı? ben mi yatıyorum? Ve neden bir meslektaşınızla yatıyorsunuz, daha sonra sorun yaşamayacaksınız. Ya da başarılı bir şekilde evlendiyseniz neden meslektaşlarınızla yatıyorsunuz
Ofiste çalışırken erkek meslektaşlarım vardı ama bunu düşünmedim bile) onlar daha yaşlı, neredeyse tamamı tombul, evli ve şimdiye kadar kimse kimseye vurmadı
- These users thanked the author Arianna for the post (total 2):
- Sibiryak89, aryamari
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
İyi bir meslektaşım olsaydı ve sana asıldıysam, o zaman hayır ? )
Bu hipotezi burada okudum))Arianna: ↑25 May 2023, 07:01 Doğru değil
(Bende olmasaydı, artık herkes yapamazdı)
Meslektaşlarım eğer kadınlar, o halde kiminle uyuyorlar? Ve neden bir meslektaşınızla yatıyorsunuz, daha sonra sorun yaşamayacaksınız. Ya da başarılı bir şekilde evlendiyseniz neden meslektaşlarınızla yatıyorsunuz
Ofiste çalışırken erkek meslektaşlarım vardı ama bunu düşünmedim bile) onlar daha yaşlı, neredeyse tamamı tombul, evli ve hiç kimse kimseye asılmadı
İyi bir meslektaşım olsaydı ve sana asıldıysam, o zaman hayır ? )
-
- Penetrasyon
Keşke seksi bi/lezbiyen bir kızla olsa da böyle meslektaşlara rastlamadım) ve artık uzaktan, genel olarak meslektaşların hepsi sanal
Hayır, kocamı gerçekten tüm kalbimle seviyorum ve seks her zaman iyidir, bu yüzden benim için diğer erkekler sadece erkektir; yakışıklılar)
Keşke seksi bi/lezbiyen bir kızla olsa da böyle meslektaşlara rastlamadım) ve artık uzaktan, genel olarak meslektaşların hepsi sanal
- These users thanked the author Arianna for the post (total 2):
- Sibiryak89, aryamari
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
cidden, bir kızla birlikte olabilir misin? )
-
- Penetrasyon
Eh, bunun bir kere olduğunu sana zaten söylemiştim ama NASIL oldu, vay be. Şehit bana bir nevi izin verdi. Tekrarlamak istiyorum ama kimse olmadan
- These users thanked the author Arianna for the post (total 3):
- AlexTDV, Sibiryak89, aryamari
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Bir iş arkadaşımla ilk kez seks yaptım, hala öğrenciyken ve ne kadar ileri olursa o kadar çok. Şimdi uzun zamandır böyle bir şey olmadı ama bu benim bu konudaki görüşümü değiştirmiş olmamdan kaynaklanmıyor. Sadece şu anda yanımda kimse yok.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Sibiryak89, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Sadece kadınlardan oluşan bir ekip mi? Kliniklerde hala erkek doktorlar, en azından uzman doktorlar var gibi görünüyor. Bunun bir klişe ve dedikodu olduğunu biliyorum, ancak sağlık ekiplerinde özgür erkek ve kadınlar gözden kaçmıyor.Marinka: ↑25 May 2023, 15:52İlk defa seks yapıyorum Henüz öğrenciyken bir meslektaşımla birlikteydim ve zaman geçtikçe bu daha da arttı. Şimdi uzun zamandır böyle bir şey olmadı ama bu benim bu konudaki görüşümü değiştirmiş olmamdan kaynaklanmıyor. Şu anda kimse yok.Her kadının iş arkadaşıyla en az bir kez seks yaptığı doğru mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Evet, böyle bir deneyimim var, bu benim için doğal
Kusura bakmayın, soru sadece bayanlara özeldi, içeri girdim, kendimi kaptırdım
Kusura bakmayın, soru sadece bayanlara özeldi, içeri girdim, kendimi kaptırdım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
*kadın yarısı -
yine de komik
İşyerinde fahişelik yaptığını söyledikleri yalnızca birini tanıyordum, yani eğer bu olursa, bu mümkün mühürlü bir sır.

İşyerinde fahişelik yaptığını söyledikleri yalnızca birini tanıyordum, yani eğer bu olursa, bu mümkün mühürlü bir sır.
-
- Nirvana’dayım
Benim alanımda yalnızca erkekler ve kadınlar var departmanda erkek hademeler ve teknik personel var ama mesele bu bile değil. Erkeklerin ve kadınların varlığı, ilişkiler açısından özgür olsa bile, aralarında seks olacağı anlamına gelmez. Biri diğerinden çıkmıyor. Her durumda, sempati ve çekicilik olmalı ve eğer bu yoksa seks de olmayacaktır.Kral Zogu: ↑26 May 2023, 06:17Sadece kadınlardan oluşan bir ekip mi? Kliniklerde hala erkek doktorlar, en azından uzman doktorlar var gibi görünüyor. Bunun bir stereotip ve dedikodu olduğunu biliyorum, ancak sağlık ekiplerinde özgür erkek ve kadınlar dikkatsiz bırakılmıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 2 years 3 months
O bir kasiyer satış elemanıydı, şimdi “şirkette” departman" ...
-
- Nirvana’dayım
İkincisi, yalnızca forumun gerçek yeni üyeleri nerede ve kiminle çalıştığımı bilmiyor, çünkü bu konuda altı ayda muhtemelen bin kez yazdım. Geceleri hepimizi uyandırın, Marika’nın kimde çalıştığını sorun, onlar da gerçekten uyanmadan bile hemen cevap vereceklerdir.
Peki, bizim serfliğimiz var mı? Burada şaşırtıcı olan ne? İnsanlar hayatları boyunca bir düzine işi değiştirebilirler. Birincisi bu.
İkincisi, yalnızca forumun gerçek yeni üyeleri nerede ve kiminle çalıştığımı bilmiyor, çünkü bu konuda altı ayda muhtemelen bin kez yazdım. Geceleri hepimizi uyandırın, Marika’nın kimde çalıştığını sorun, onlar da gerçekten uyanmadan bile hemen cevap vereceklerdir.
-
- ön sevişme
Marinka, evet, elbette bu doğru. Ama yakın zamanda kasiyer-satıcı olduğunuzu yazmıştınız. Çok farklı alanlar olduğundan dikkat ettim. Genel olarak burada elbette kimin kimin için çalıştığı önemli değil.
-
- Nirvana’dayım
Bu arada, markalı kadın giyim butiğinde yönetici olarak çalıştım. Öğrenciyken. İyi bir maaş aldım ve bu markayı giydirdik. Bana çorap bile verdiler. Özel kıyafetler gibiydi ve aynı zamanda bedava reklam gibiydi. Her üç ayda bir yenisini veriyorlardı. Müşteriler bize bakıp kendilerinin de böyle görüneceğini düşündüler ve tabii ki alışveriş yaptılar.
Ne zaman ve nerede yazdığımı hatırlamıyorum bu, ancak forumun birkaç üyesi peşimden koşuyor ve beni pazarlamacı olduğuma ikna etmeye çalışıyordu ve görünüşe göre beni ikna ettiler.
Bu arada, markalı kadın giyim butiğinde yönetici olarak çalıştım. Öğrenciyken. İyi bir maaş aldım ve bu markayı giydirdik. Bana çorap bile verdiler. Özel kıyafetler gibiydi ve aynı zamanda bedava reklam gibiydi. Her üç ayda bir yenisini veriyorlardı. Müşteriler bize bakıp kendilerinin de böyle görüneceğini düşündüler ve tabii ki alışveriş yaptılar.
-
- ön sevişme
Eh, bu açık: forum anonimdir, yani ne hakkında istersen yazabilirsin kendin. Bacaklarınızın olmadığını da yazmışsınız.
-
- Nirvana’dayım
Özel olarak iletişim kurmayı seviyorum. Çok sayıda mesaj, oldukça yeterli ve ilginç insanların dikkatini çekmeyi mümkün kılıyor. Tabii ki daha rastgele olanlar da var. Ancak bu kategori forumda hiç mesajı olmayanlara bile yazıyor. Ya isteklerinin farkına varmaları ya da fetişlerini anlatmaları gerekiyor. Monitörün diğer tarafında kimin olduğuyla hiç ilgilenmiyorlar. Geldiler ve gittiler.
Neredeyse buraya kaydolur kaydolmaz nerede çalıştığımı yazdım. Bu soru konuyla ilgiliydi ve kişi bununla gerçekten ilgileniyordu. Peki, pazarlamacı olarak çalıştığımı yazdığımda, insanın bununla ilgilenmediği bir an vardı. İnsanların çoğunluğu bu şekilde. Sen bu numaradansın. Eğer penisini göstermekten başka bir şeyle ilgilendiğini söylersen sana inanmam. Ve tabii ki bana daha fazlasını sorabilirsin ama ilgilenmiyorsun. Konuyu tesadüfen gördük, tesadüfen geldik ve aklımıza gelen ilk şeyi sorduk.
Eh, her foruma istediğini yazabilirsin. Anonim bile değil.
Evet, yazdım. Burada üç bin mesajım var, neredeyse dört buçukunu kendime yazdım, belki daha da fazlası. Sikinin fotoğraflarını çekip yayınlamayı seviyorsun. Bu foruma olan ilginiz burada sona eriyor. Bazı insanlar konuları ele almayı ve daha önce çimlerin daha yeşil olduğu için acı çekmeyi sever. Birisi sapıklıklar[/url] ve kendisi dışında herkesin ne kadar sapkın olduğunu yazıyor. Buradan tiksiniyor ama bu konuların etrafında dolaşmayı da bırakmıyor. Birisi burada rastgele bir insanmış gibi davranıyor. Tesadüfen oraya gittim, burada kesinlikle yapacak bir şey yok, bir ay geçiyor, iki, üç, altı ay, bir yıl ve o hala burada.
Özel olarak iletişim kurmayı seviyorum. Çok sayıda mesaj, oldukça yeterli ve ilginç insanların dikkatini çekmeyi mümkün kılıyor. Tabii ki daha rastgele olanlar da var. Ancak bu kategori forumda hiç mesajı olmayanlara bile yazıyor. Ya isteklerinin farkına varmaları ya da fetişlerini anlatmaları gerekiyor. Monitörün diğer tarafında kimin olduğuyla hiç ilgilenmiyorlar. Geldiler ve gittiler.
Neredeyse buraya kaydolur kaydolmaz nerede çalıştığımı yazdım. Bu soru konuyla ilgiliydi ve kişi bununla gerçekten ilgileniyordu. Peki, pazarlamacı olarak çalıştığımı yazdığımda, insanın bununla ilgilenmediği bir an vardı. İnsanların çoğunluğu bu şekilde. Sen bu numaradansın. Eğer penisini göstermekten başka bir şeyle ilgilendiğini söylersen sana inanmam. Ve tabii ki bana daha fazlasını sorabilirsin ama ilgilenmiyorsun. Konuyu tesadüfen gördük, tesadüfen geldik ve aklımıza gelen ilk şeyi sorduk.
Eh, her foruma istediğini yazabilirsin. Anonim bile değil.
-
- ön sevişme
Marinka, evet, sikini sergilemekten başka biri ilgilenmeyen hiçbir şey yok, bu onun hakkı. Ve mesleklerdeki ani değişiklikler ve şok edici veya şok edici açıklamalar dışında bazıları. Üstelik farklı konularda ve taban tabana zıt konularda. Eşimle aramızda genellikle bir hesap var. Nedense birkaç kişi bu yüzden yandı.) Ama ne fark eder ki? Yani evet, istediğimizi yapıyoruz. Burada kimsenin kimseye bir borcu yok.
-
- Nirvana’dayım
Burada istediğini yapmıyorsun, sadece sikinin resimlerini paylaşıyorsun. Penisinizin fotoğrafını kaç kez çektiniz? Yüz kere mi, daha fazlası mı? Ne için? Görünüşe göre başka ilgi alanınız olmadığı için. Karın için üzgünüm.Sotoval: ↑26 May 2023, 23:02 Marinka, evet, öyle biri değil sikini dışarı çıkarmak dışında her şeyle ilgileniyorsa bu onun hakkıdır. Ve mesleklerdeki ani değişiklikler ve şok edici veya şok edici açıklamalar dışında bazıları. Üstelik farklı konularda ve taban tabana zıt konularda. Eşimle aramızda genellikle bir hesap var. Nedense birkaç kişi bu yüzden yandı.) Ama ne fark eder ki? Yani evet, istediğimizi yapıyoruz. Burada kimsenin kimseye bir borcu yok.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Ne kadar doğru! Bir meslektaşla seks kutsaldır)) İşyerinde yaşanan şiddetli seks sonucunda bir meslektaşımla bile evlendim)) Neden işte seks bu kadar popüler mi? Çünkü insanlar birikmiş iş gerilimini serbest bırakırlar, çünkü her türden enerjinin çoğu kapalı bir alanda yoğunlaşır, işte bu yüzden insanlar... Birbirlerini aile ve arkadaşlarından çok daha sık ve daha uzun süre görüyorlar. Kocam ve ben daha önce işte seks yapmıştık. Ve bunun benden sonra işyerinde meydana geldiğini göz ardı etmiyorum. Burası öyle bir yer ki, çalışın! ))))).
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Slogancı, Geçit, AlexTDV
-
- ön sevişme
Marinka, Kaç tane olduğu senin için ne fark eder? insanlar fotoğraf çektiler ve ne çektiler?
-
- Nirvana’dayım
Peki, bende neye ve nasıl sahip olduğum senin için ne fark eder? Ne yazdığımı neden umursuyorsun? Devam edin ve sikinizin fotoğraflarını çekin.
-
- ön sevişme
Marinka, hiç yok. Devam edin ve farklı konularda karalama yapın.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 359 Views
-
Last post by Veronika
-
- 0 Replies