Herkese merhaba! Burada pek çok konu oluşturdum ve bunları yalnızca çevrimiçi iletişim için değil, farklı formatlardaki gerçek toplantılar için de oluşturmaya devam edeceğim. Bu kaynağın kayıtlı ve aktif kullanıcılarının her birinin kendi hayalleri ve fantezileri vardır. Öyleyse bunları uygulayalım! Elbette herkes adına konuşmuyorum ama oldukça fazla))) Neden bir parkta ya da sahilde buluşmuyoruz? Şarap, bira, meyve, biranın yanına içecek bir şeyler alın... oturun... forumun bazı yönlerini tartışın... sadece birbirinizi tanıyın ve sohbet edin... Ya da bir daire veya ev bile kiralayabilirsiniz. bir iki gün ve iyi vakit geçirin ... kimseye para ödemenize gerek yok... sadece ortak satın almalar ve herkes için bir daire kiralamak... ama doğası gereği bunun daha ilginç olacağını düşünüyorum. .. ve en önemlisi, herkes istediği zaman gidebilir... ya tek başına, ister eğlence için olmasa da... ya da benzer ilgi alanlarına sahip bir arkadaş/kız arkadaşla)))) ki bu kesinlikle harika olurdu.... Gerçekten buradaki herkes mesajlarında cesur mu?... Anladığım kadarıyla, forumdaki tüm nüfusun yaklaşık %5-7’si, reşit olmayan mastürbasyoncular değil, yeterli sayıda insan... ve ben Forumdaki kadınların gerçek olup olmadığını merak mı ediyorsunuz? Burada kaç tanesi gerçek? %0,5-%1??? Bu konuyla ilgilenenler telegrama ve buraya yazsın.
21 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Fotoğrafım. Gerçek. Fotoğraflarınızı ve görüşmeye onayınızı bekliyorum.
Moskova. Yalnızca ticaretin olmadığı gerçek toplantılar.
-
Автор темыsergey.petruhin
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post