Siz kızlar cunnilingus’u sever misiniz?

Bir kadının dış cinsel organının dudaklar, dil veya dişlerle manipüle edildiği bir oral seks biçimi
Автор темы
Omelchenko.Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 2 years 1 month
 Siz kızlar cunnilingus’u sever misiniz?

Unread post by Omelchenko.Alexey »

Bu sevgi gösterme eylemi hakkında ne düşünüyorsunuz - orgazm için klitorisi yalamak ve dahası, ağzınıza bolca boşalmak (ve ayrıca "kremsi" boşalırsanız veya fışkırtırsanız)! “Kremsi” olduğunda tadı güzel mi bilmiyorum? Bu ölümün tadı nasıl? Peki kaç kişi bu hediyeye sahip?!!! Bir çizgi film kızının ve sadece tanıdığım ve sevdiğim kızların "ölüm" tadı!!! Çok!!! Genel olarak, Amcık yapmayı severim kızlar ve eğer bu zamanda bana da oral seks yaparlarsa, o zaman yedinci cennetteyim!!!
These users thanked the author Omelchenko.Alexey for the post:
çiçek hastalığı
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Siz kızlar oral seksten hoşlanır mısınız?

Unread post by çiçek hastalığı »

omelchenko.aleksey: 20 May 2023, 05:20 ve ayrıca "kremsi" boşalırsa veya fışkırırsa)! “Kremsi” olduğunda tadı güzel mi bilmiyorum? Bu ölümün tadı nasıl? Peki kaç kişi bu yeteneğe sahip?
Yumurtlama döneminde eşimin kirli amını yaladığımda, sperminin tadı ekşi ve ekşimsi bir tat bırakıyor. misk kokusu. ve tadı uzun süre ağızda kalıyor
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
Omelchenko.Alexey
Автор темы
Omelchenko.Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 2 years 1 month
 Re: Siz kızlar oral seksten hoşlanır mısınız?

Unread post by Omelchenko.Alexey »

Yumurtlama sırasında karımın kirli amını yaladığımda, sperminin tadı mayhoş, ekşi ve misk kokulu oluyor. ve tadı damakta uzun süre kalıyor
Seni ve karını gerçekten kıskanıyorum! Karımın arkadaşına oral seks yaptım, ama onun regl dönemi daha yeni başladı (bir gün), ama o ve ben bunu gerçekten çok istedik ve bu mümkün olmadığında ama sen bunu gerçekten istiyorsan, o zaman yapabilirsin!!! Böylece kan akışını durdurmak için vajinasını soğuk suyla duruladı ve her şeyin 5 saniye + olduğu ortaya çıktı ve akıntısının tadı her zamanki gibi değildi ama ekşilikle birlikte hoştu! :)
These users thanked the author Omelchenko.Alexey for the post (total 2):
çiçek hastalığı, Herurg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”