Siz kızlar cunnilingus’u sever misiniz?
-
Автор темыOmelchenko.Alexey
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 2 years 1 month
Siz kızlar cunnilingus’u sever misiniz?
Bu sevgi gösterme eylemi hakkında ne düşünüyorsunuz - orgazm için klitorisi yalamak ve dahası, ağzınıza bolca boşalmak (ve ayrıca "kremsi" boşalırsanız veya fışkırtırsanız)! “Kremsi” olduğunda tadı güzel mi bilmiyorum? Bu ölümün tadı nasıl? Peki kaç kişi bu hediyeye sahip?!!! Bir çizgi film kızının ve sadece tanıdığım ve sevdiğim kızların "ölüm" tadı!!! Çok!!! Genel olarak, Amcık yapmayı severim kızlar ve eğer bu zamanda bana da oral seks yaparlarsa, o zaman yedinci cennetteyim!!!
- These users thanked the author Omelchenko.Alexey for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Siz kızlar oral seksten hoşlanır mısınız?
Yumurtlama döneminde eşimin kirli amını yaladığımda, sperminin tadı ekşi ve ekşimsi bir tat bırakıyor. misk kokusu. ve tadı uzun süre ağızda kalıyoromelchenko.aleksey: ↑20 May 2023, 05:20 ve ayrıca "kremsi" boşalırsa veya fışkırırsa)! “Kremsi” olduğunda tadı güzel mi bilmiyorum? Bu ölümün tadı nasıl? Peki kaç kişi bu yeteneğe sahip?
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Omelchenko.Alexey
-
Автор темыOmelchenko.Alexey
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 2 years 1 month
Re: Siz kızlar oral seksten hoşlanır mısınız?
Seni ve karını gerçekten kıskanıyorum! Karımın arkadaşına oral seks yaptım, ama onun regl dönemi daha yeni başladı (bir gün), ama o ve ben bunu gerçekten çok istedik ve bu mümkün olmadığında ama sen bunu gerçekten istiyorsan, o zaman yapabilirsin!!! Böylece kan akışını durdurmak için vajinasını soğuk suyla duruladı ve her şeyin 5 saniye + olduğu ortaya çıktı ve akıntısının tadı her zamanki gibi değildi ama ekşilikle birlikte hoştu! :)Yumurtlama sırasında karımın kirli amını yaladığımda, sperminin tadı mayhoş, ekşi ve misk kokulu oluyor. ve tadı damakta uzun süre kalıyor
- These users thanked the author Omelchenko.Alexey for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, Herurg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 23 Replies
- 873 Views
-
Last post by Barsuk70