Bu siteden bir kızla tanıştım ve onun önünde mastürbasyon yaptım... Sadece izledi. Yine böyle oynamak istiyorum... Dün Ero masaj salonuna gittim, önce masöz bana el işi yaptı. Sonra ondan yüz üstü yatmasını istedim ve poposuna baktım. Doğal olarak her yere geldim bu duygu seksten daha havalı
These users thanked the author SergeyON for the post (total 2):
Bu siteden bir kızla tanıştım ve onun önünde mastürbasyon yaptım... Sadece izledi. Yine böyle oynamak istiyorum... Dün Ero masaj salonuna gittim, önce masöz bana el işi yaptı. Sonra ondan yüz üstü yatmasını istedim ve poposuna baktım. Doğal olarak her yere geldim :shamp: bu duygu seksten daha havalı :(
SergeyON: ↑20 Apr 2023, 15:56
Dün Ero masaj salonuna gittim, önce masöz bana el işi yaptı. Sonra ondan yüz üstü yatmasını istedim ve poposuna baktım. Doğal olarak
Orada başka ne yapabilirsiniz? Kısıtlamalar nelerdir, ne mümkün, ne değil?
[quote=SergeyON post_id=193509 time=1681995408 user_id=493] Dün Ero masaj salonuna gittim, önce masöz bana el işi yaptı. Sonra ondan yüz üstü yatmasını istedim ve poposuna baktım. Doğal olarak [/quote] Orada başka ne yapabilirsiniz? Kısıtlamalar nelerdir, ne mümkün, ne değil?
SergeyON: ↑20 Apr 2023, 15:56
Bu siteden bir kızla tanıştım ve onun önünde mastürbasyon yaptım... Sadece izledi. Yine böyle oynamak istiyorum... Dün Ero masaj salonuna gittim, önce masöz bana el işi yaptı. Sonra ondan yüz üstü yatmasını istedim ve poposuna baktım. Doğal olarak her yere geldim, hisler seksten daha serin
Hey kızlar
Bir grup halinde durun
Senin kokunu alıyorum
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
[quote=SergeyON post_id=193509 time=1681995408 user_id=493] Bu siteden bir kızla tanıştım ve onun önünde mastürbasyon yaptım... Sadece izledi. Yine böyle oynamak istiyorum... Dün Ero masaj salonuna gittim, önce masöz bana el işi yaptı. Sonra ondan yüz üstü yatmasını istedim ve poposuna baktım. Doğal olarak her yere geldim, hisler seksten daha serin [/quote] Hey kızlar Bir grup halinde durun Senin kokunu alıyorum :roll:
[ref=#bf0000]Wolffr[/ref], erotik bir masajla seni gerçekten kendine getiriyorlar boşalma, genel anlamda bildiğim şey bu. Ama izin verilenin sınırlarını bilmiyorum
SergeyON: ↑20 Apr 2023, 20:05
Moskova’dayım, burada çerçeve farklı.. Önemli olan ödemek... Dün masaja gittim, saatine 5 bin ödedim. Seks yapmak için 2 kopek daha ödemeniz gerekiyordu
[quote=SergeyON post_id=193659 time=1682010318 user_id=493] Moskova’dayım, burada çerçeve farklı.. Önemli olan ödemek... Dün masaja gittim, saatine 5 bin ödedim. Seks yapmak için 2 kopek daha ödemeniz gerekiyordu [/quote] Ya Moskova’da bir fahişenin ortalama fiyatı?
Wolffr: ↑20 Apr 2023, 20:29Serg_A, bunu kesinlikle biliyorum , erotik bir masaj sırasında boşalmanın kolay olduğunu) Kendi üzerimde kontrol etmedim...)))
Ama boşuna! Kendim kontrol etseydim daha doğru bilirdim...
[quote=Wolffr post_id=193673 time=1682011743 user_id=15660] [ref=#0000ff]Serg_A[/ref], bunu kesinlikle biliyorum , erotik bir masaj sırasında boşalmanın kolay olduğunu) Kendi üzerimde kontrol etmedim...))) [/quote]
Ama boşuna! Kendim kontrol etseydim daha doğru bilirdim...
[quote=niqk post_id=193676 time=1682011893 user_id=218] Ama boşuna! Kendim kontrol etseydim daha da doğru bilirdim... [/quote] Buna ihtiyacım yok, ben de bir kadını memnun etmeyi severim)) )
Wolffr: ↑20 Apr 2023, 20:33
İhtiyacım yok, ben bir kadını memnun etmeyi severim)))
Bu yüzden olanın sınırlarını soruyorum izin verildi, çünkü belki onun bana yapmaması için yer değiştirebiliriz, ama ben onun için güzel bir şey yaptım)))
[quote=Wolffr post_id=193678 time=1682012037 user_id=15660] İhtiyacım yok, ben bir kadını memnun etmeyi severim))) [/quote] Bu yüzden olanın sınırlarını soruyorum izin verildi, çünkü belki onun bana yapmaması için yer değiştirebiliriz, ama ben onun için güzel bir şey yaptım)))
Evet, bir kızın benimle dalga geçmesini ve şakacı bir şekilde bana bakmasını seviyorum)) Bu harika bir duygu, bunda bir şeyler var. Elbette seksle karşılaştırılamaz ama bazen yine de bir kadının eliyle mastürbasyon yapmak istersiniz)
Evet, bir kızın benimle dalga geçmesini ve şakacı bir şekilde bana bakmasını seviyorum)) Bu harika bir duygu, bunda bir şeyler var. Elbette seksle karşılaştırılamaz ama bazen yine de bir kadının eliyle mastürbasyon yapmak istersiniz)
Milena69: ↑21 Apr 2023, 16:32
Mmmm...beni nasıl tahrik ediyor, orada uzanıp parmaklarımla amımı sikiyorum)))
Yerleştirmedim virgüller. İlk başta am yaladığını ve parmaklarınla sikiştiğini okudum.
Bu şekilde okudum çünkü kendimle bunun için çıkıyorum, parmaklarımı nadiren kullanıyorum, dil ve dudaklar oldukça yeterli)))
[quote=Milena69 post_id=194039 time=1682083973 user_id=15689] Mmmm...beni nasıl tahrik ediyor, orada uzanıp parmaklarımla amımı sikiyorum))) [/quote] Yerleştirmedim virgüller. İlk başta am yaladığını ve parmaklarınla sikiştiğini okudum. 😊 Bu şekilde okudum çünkü kendimle bunun için çıkıyorum, parmaklarımı nadiren kullanıyorum, dil ve dudaklar oldukça yeterli)))
10 dakika 7 saniye sonra gönderilir: Amateur123, Hayır, bir erkeğin vajinasının Eğer denersen avucunu içeri sokabilirsin ama kendin için bu bir çeşit akrobasi!!)
1 saat 17 dakika 22 saniye sonra gönderildi: Lerunçik, uzun gri sakallı bir anekdot. Jinekolog randevusunda bir kız.
- Doktor, bana bakmayacak mısın? Gecikmem var.
- Muayene koltuğuna oturun.
-Doktor, neko’da nasıl oturuyorsunuz?
-Peki, tıpkı sikiştiğiniz gibi, oturun.
Kız yukarı tırmanıyor, akla hayale sığmaz bir poz veriyor ve kendini düğümlüyor.
Doktor çok şaşırıyor.
-Seni nerede böyle siktiler !?
-Zaporozhets’te kambur. ((
These users thanked the author Amatör123 for the post (total 2):
[ref=#0000ff]Milena69[/ref], Elinle kendine nüfuz edebilir misin?
[size=85][color= yeşil ]10 dakika 7 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#0000ff]Amateur123[/ref], Hayır, bir erkeğin vajinasının Eğer denersen avucunu içeri sokabilirsin ama kendin için bu bir çeşit akrobasi!!)
[size =85][color=green]1 saat 17 dakika 22 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]Lerunçik[/ref ], uzun gri sakallı bir anekdot. Jinekolog randevusunda bir kız. - Doktor, bana bakmayacak mısın? Gecikmem var. - Muayene koltuğuna oturun. -Doktor, neko’da nasıl oturuyorsunuz? -Peki, tıpkı sikiştiğiniz gibi, oturun. Kız yukarı tırmanıyor, akla hayale sığmaz bir poz veriyor ve kendini düğümlüyor. Doktor çok şaşırıyor. -Seni nerede böyle siktiler !? -Zaporozhets’te kambur. ((
[quote=Serge12345 post_id=205716 time=1684672197 user_id=12775] [ref=#bf0000]Serg_A[/ref], erotik masajla yapabilir seni orgazma ulaştırır. Ona dokunamazsınız. [/quote] O halde benim değil 😁 😁😁
Tayland’da erotik bir masaj yaptırdım. Orada sadece prezervatif kullanmanıza izin veriyorlar. Ancak yerel masözlerin parmakları deneyimliydi ve orgazm harikaydı.
Ve tamamen karşılıklı kişisel tatmin için bir kız arkadaş bulmak da eski bir fantezidir ve pek mümkün değildir.
Tayland’da erotik bir masaj yaptırdım. Orada sadece prezervatif kullanmanıza izin veriyorlar. Ancak yerel masözlerin parmakları deneyimliydi ve orgazm harikaydı.
Ve tamamen karşılıklı kişisel tatmin için bir kız arkadaş bulmak da eski bir fantezidir ve pek mümkün değildir.
Yabancıların önünde kendinizi okşamak ister misiniz? Bir yabancının önünde mastürbasyon yapmak ve boşalmak isterim. Bir zamanlar bu sitede bir kızla tanıştım. Bitiş çizgisine kadar onun önünde sarsıldım. Telefonuyla izledi ve çekti.
Yabancıların önünde kendinizi okşamak ister misiniz? Bir yabancının önünde mastürbasyon yapmak ve boşalmak isterim. Bir zamanlar bu sitede bir kızla tanıştım. Bitiş çizgisine kadar onun önünde sarsıldım. Telefonuyla izledi ve çekti. :cat2:
Milena69: ↑21 May 2023, 17:37
Elimi kendime sokabiliyorum ve bunu çok seviyorum ama kocam yapınca daha çok seviyorum)))
Bir zamanlar sarhoş bir arkadaşımdı benimki kız arkadaşının bir şişe[ için neden ne istediğini bana şikayet etti. /url] vajinanızla oturun. Çılgınca üzgündü, hatta ilişkileri ters gitti. Ortak arkadaşlarım sayesinde bu kızın kim olduğunu öğrendim. Kısa süre sonra hayatımda ilk kez fisting yapmaya başladım. Evet, şişeyle de şaka yaptılar. Ona bakarak çok zayıf olduğunu anlayamazsınız ama oldukça esnek bir atlettir.
Last bumped by SergeyON on 29 Nov 2023, 13:53.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Milena69 post_id=205763 time=1684679861 user_id=15689] Elimi kendime sokabiliyorum ve bunu çok seviyorum ama kocam yapınca daha çok seviyorum))) [/quote] Bir zamanlar sarhoş bir arkadaşımdı benimki kız arkadaşının bir şişe[ için [url=viewtopic.php?t=3738]neden ne istediğini bana şikayet etti. /url] vajinanızla oturun. Çılgınca üzgündü, hatta ilişkileri ters gitti. Ortak arkadaşlarım sayesinde bu kızın kim olduğunu öğrendim. Kısa süre sonra hayatımda ilk kez fisting yapmaya başladım. Evet, şişeyle de şaka yaptılar. Ona bakarak çok zayıf olduğunu anlayamazsınız ama oldukça esnek bir atlettir.
Hiç birinin arkadaşlarının, kız kardeşlerinin veya ebeveynlerinin telefon numarasını sırf etrafınıza bakmak için alıp galeriye girdiğinizde telefonun sahibinin köpek stili ayakta durduğunu ve kocası...
Last post
Hiç birisinin arkadaşlarının veya kız kardeşinin telefon numarasını aldığınız oldu mu?
Başkalarının telefonlarını karıştırıp karıştırdınız mı? Ve kulağında ???
Bir süreliğine benim için de böyleydi. Annemin bir sonraki sevgilisi benim tarafımdan baştan çıkarıldı ve periyodik olarak ondan gizli olarak bizi teker teker sikti. Ama seks sırasında alev aldı ve...
Orada nefes nefese yatıyorum, aletim zaten ağrıyor, nükleer savaş başlığı gibi kırmızı, buna nasıl dayandığımı bile bilmiyorum, bu koklayan pisliklere bir son vermenin zamanı geldi, yoksa az önce...