Sinek hasta ve yorgun
-
Автор темыçiçek hastalığı
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 10 months
Sinek hasta ve yorgun
Ekranda bir sinek geziniyor!
Ne yapmalı yapıyor musunuz?
Ne yapmalı yapıyor musunuz?
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 2):
- drow92, Herurg
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Bir sinek zadolbala
Her zaman ona elimle tokat atmak istiyorum
- These users thanked the author Alexb for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu, sinirlerinizin durumunu ölçen bir testtir sistem. Bu testtir. Eğer sinek konusunda sakinseniz. Bu, her şeyin yolunda olduğu anlamına gelir, ancak eğer gerginseniz, o zaman hayır.
-
Автор темыçiçek hastalığı
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 10 months
Marinka, Peki o orada mı? Sizce de öyle değil mi?
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Geçit
-
- Orgazm!
- Total posts: 685
- Registered for: 2 years 4 months
Ve onu yeni gördüğümde bilgisayarda bir tür virüs olmasından korktum
sonra onu fareyle bayıltmaya çalıştım
ve sonra sakinleşip güldüm
Anladığım kadarıyla herkesin bir sinek geziniyor ve bu sakinleştirici ve eğlenceli
Ve onu yeni gördüğümde bilgisayarda bir tür virüs olmasından korktum
sonra onu fareyle bayıltmaya çalıştım
ve sonra sakinleşip güldüm
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 3 months
Şu anda kulübedeyim. Sobayı ve şömineyi yaktım, hava ısındı, sinekler çözüldü ve pencere kenarında vızıldamaya başladı. Birinin zaten ekranda gezindiğini görüyorum

-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
Bu yıl henüz kulübeye gitmedim . Hala nemli ve içinden geçmek imkansız. Keşke arabayı bırakıp birkaç kilometre yürüseniz.Manfred: ↑01 Apr 2023, 16:22Şu anda kulübedeyim. Sobayı ve şömineyi yaktım, hava ısındı, sinekler çözüldü ve pencere kenarında vızıldamaya başladı. Bir tanesinin zaten ekranda gezindiğini görüyorumBu, sinir sisteminizin durumunu ölçen bir testtir. Bu testtir. Eğer sinek konusunda sakinseniz. Bu, her şeyin yolunda olduğu anlamına gelir, ama eğer gerginsen, o zaman hayır.![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Penetrasyon
Biz de çamurluyuz ama bir araba oraya ulaşmanızı sağlar. Yazlık yerine köyde bir ev satın aldık. Tüm olanaklarla donatılmış bir kulübe vardı ve sezon tüm yıl boyunca açıktı. Kışın köyde harika! Tabii tanıdık bir tuvalet ve sıcak su varsa. Ve şömineli bir ocak ve internet. Ve orman neredeyse çitlerin arkasında... Şimdi sadece kulübedeyim - hafta sonu için bir tane yayınladılar.
İlginç bir konu değil mi? Aksi halde, etraftaki herkes bir tür sapık orospu çocuğu ve kız çocuğudur :)
Sinekleri kim ezdi? En azından bu konu üzerinde gezinmesine izin verin. Bunu yapmak mümkün mü?
Sen de bir yaz sakinisin!
Biz de çamurluyuz ama bir araba oraya ulaşmanızı sağlar. Yazlık yerine köyde bir ev satın aldık. Tüm olanaklarla donatılmış bir kulübe vardı ve sezon tüm yıl boyunca açıktı. Kışın köyde harika! Tabii tanıdık bir tuvalet ve sıcak su varsa. Ve şömineli bir ocak ve internet. Ve orman neredeyse çitlerin arkasında... Şimdi sadece kulübedeyim - hafta sonu için bir tane yayınladılar.
İlginç bir konu değil mi? Aksi halde, etraftaki herkes bir tür sapık orospu çocuğu ve kız çocuğudur :)
Sinekleri kim ezdi? En azından bu konu üzerinde gezinmesine izin verin. Bunu yapmak mümkün mü?
-
- Nirvana’dayım
Köydeki herkes bir çeşit sapık orospu çocuğu ve kız çocuğudur. İnternet Bu harika ama evin içindeki su nereden geliyor? Kuyu mu açtın? Ocağım yok. Bunların fiyatları artık astronomik.
Manfred: ↑01 Apr 2023, 21:11Sen de bir yaz sakinisin!
İlginç bir konu değil mi? Aksi halde,![]()
Köydeki herkes bir çeşit sapık orospu çocuğu ve kız çocuğudur. İnternet Bu harika ama evin içindeki su nereden geliyor? Kuyu mu açtın? Ocağım yok. Bunların fiyatları artık astronomik.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Penetrasyon
yerel halkın şaşkınlığına rağmen şu anda hala mevcut değil. Karacalar bizim bölgemizden tarlaya giden yolları çiğnediler. İlk üç yıl boyunca evi sadece Doğada bir sıçrama tahtası olarak kullandılar. Arkadaşlar, mangal, mantar, balık tutma.. Sonra bir şekilde verandayı genişlettiler ve ben eşimin önünde artık banyo için bir kısmı çitle çevirebileceğimizi, tuvalet, duş kabini, su ısıtıcısı, su ısıtıcısı koyabileceğimizi söyledim. lavabo, o tarafta da indüksiyonlu ocaklı mutfak.. Öyle bir umutla baktım ki eşime.. İşte bu kadar. Kısacası çocuk dedi, çocuk yaptı. Elektrik, sıhhi tesisat ve sıhhi tesisatın inanılmaz derecede ilginç dersler olduğu ortaya çıktı! Şaka değil.
Evin izolasyonunu yaptık, zaten soba ve şömine vardı, donmaya karşı otomatik su tesisatı ve fosseptik yaptık. Doğru, kışın ayrılırken borulardan ve su ısıtıcısından suyu boşaltmanız gerekir, ancak her şey öyle yapılır ki, sadece birkaç musluk açmanız yeterlidir ve gidebilirsiniz. Varışta bunları kapatın ve pompayı açın - hemen su var ve yarım saat veya bir saat sonra sıcak su var. İşte bu, sezonu kapatmıyoruz. Birkaç günlüğüne bile buraya ayrıldığınızda inanılmaz bir değişim etkisi oluyor. Kışın bir buçuk.
Belki de ülke sohbetleri için ayrı bir konu oluşturmalıyız? Şiddet içeren hikaye anlatıcıları-orospu çocukları
’yi okuduktan sonra oturacak bir yere sahip olmak için
Sadece bir kulübe, bir kuyu, köyün kenarında bir arsa, köyün neredeyse dışında bir orman vardı. çit ve tam o zamanki bütçemize göre, şehirden 100 km uzakta olmasına rağmen. Her şeyi hemen beğendim. Ancak neredeyse hiç çit yoktu,

Evin izolasyonunu yaptık, zaten soba ve şömine vardı, donmaya karşı otomatik su tesisatı ve fosseptik yaptık. Doğru, kışın ayrılırken borulardan ve su ısıtıcısından suyu boşaltmanız gerekir, ancak her şey öyle yapılır ki, sadece birkaç musluk açmanız yeterlidir ve gidebilirsiniz. Varışta bunları kapatın ve pompayı açın - hemen su var ve yarım saat veya bir saat sonra sıcak su var. İşte bu, sezonu kapatmıyoruz. Birkaç günlüğüne bile buraya ayrıldığınızda inanılmaz bir değişim etkisi oluyor. Kışın bir buçuk.
Belki de ülke sohbetleri için ayrı bir konu oluşturmalıyız? Şiddet içeren hikaye anlatıcıları-orospu çocukları

-
- Nirvana’dayım
Elbette her şey daha da pahalılaştı, hatta zaman zaman. Bu dönemde ücretler yüzde 10 arttı. Bu nedenle tartışılacak bir şey yok
Ayrı bir yere gerek yok konular. Birkaç yıl önce bir ev inşa etmeye başladım ve bunu çok daha önce yapardım ama bence 1919’da inşaat malzemeleri fiyatları 3-5 kat arttı ve o zamandan beri utanmadan büyüyor ve evim uzun bir eve dönüştü. - vadeli inşaat. Beğendiğim ve 50 bin liraya mal olan sobanın fiyatı şu anda 200 binin üzerinde.Manfred: ↑01 Apr 2023, 22:01Sadece bir kulübe, bir kuyu, köyün kenarında bir arsa, köyün neredeyse dışında bir orman vardı. çit ve tam o zamanki bütçemize göre, şehirden 100 km uzakta olmasına rağmen. Her şeyi hemen beğendim. Ancak neredeyse hiç çit yoktu,yerel halkın şaşkınlığına rağmen şu anda hala mevcut değil. Karacalar bizim bölgemizden tarlaya giden yolları çiğnediler. İlk üç yıl boyunca evi sadece Doğada bir sıçrama tahtası olarak kullandılar. Arkadaşlar, mangal, mantar, balık tutma.. Sonra bir şekilde verandayı genişlettiler ve ben eşimin önünde artık banyo için bir kısmı çitle çevirebileceğimizi, tuvalet, duş kabini, su ısıtıcısı, su ısıtıcısı koyabileceğimizi söyledim. lavabo, o tarafta da indüksiyonlu ocaklı mutfak.. Öyle bir umutla baktım ki eşime.. İşte bu kadar. Kısacası çocuk dedi, çocuk yaptı. Elektrik, sıhhi tesisat ve sıhhi tesisatın inanılmaz derecede ilginç dersler olduğu ortaya çıktı! Şaka değil.
Belki de ülke sohbetleri için ayrı bir konu oluşturmalıyız? Şiddet içeren hikaye anlatıcıları-orospu çocukları![]()
Elbette her şey daha da pahalılaştı, hatta zaman zaman. Bu dönemde ücretler yüzde 10 arttı. Bu nedenle tartışılacak bir şey yok
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 2 months
Ve arabamız yok. Ama sanırım öğreneceğim ve hayatta faydalı olacak. Ama sinek yok, yazlık yok
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
-
- Nirvana’dayım
Neden buna ihtiyacınız var? Kendinizi iyi hissetmiyor musunuz, hasta mısınız?
Neden buna ihtiyacınız var? Kendinizi iyi hissetmiyor musunuz, hasta mısınız?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
-
- Nirvana’dayım
-