Bu, başka seçeneğin olmadığı istisnai bir durumdur. Bu durumda ben de onu becerebilirim. Ama eğer seçme şansın varsa asla.niqk: ↑07 May 2023, 12:20 Danafil, haklı olarak not edildi - her biri için onun! Küçükken deniz kenarında bir pansiyonda tatil yapmıştım. Ve
Böyle bir bambinayla masaya oturma şerefine eriştim. Ve o, olgunlaşmış kadınlar ve yaşlı kadınlardan oluşan çiçek bahçesi arasında neredeyse tek genç kişi olması gerekiyordu. Ve sonra 40 yaş üstü kadınları boş görmedim! Yani
bu şişman kız dışında... sikişecek kimse yoktu. Ve yemek masasındaki ilk toplantıdan itibaren benimle ilgilenmeye başladı. Kabul etmek zorunda kaldım: sperm toksikozu, anlıyor musun? Ve kızın ateşli bir mizaca sahip olduğu ortaya çıktı! Peki, çok
sıcak! Ve her türlü deneyi kabul ediyorum! Onu istediğim gibi ve istediğim yerde becerdim! Sikilenin tam rızasıyla
eher şey! Yani belki de en mutlu tatildi... Evet, aynı şehirden olduğumuz için evde iletişim kurmaya devam ettik... Bu arada FFM’deki arkadaşlarını da benim emrime sokmaya çalıştı. ..
Burada yazar beğendiğiniz kıçları yayınlamanızı önerdi. Ve binlerce fotoğraf arasından herkes beğendiğini seçti)