Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Arkadaşlar, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
İkinci kez evliyim. İlk karımla tanıştığımda kendini çok önemsedi, ancak ilk yakınlık, birisinin zaten orada olduğunu ve büyük olasılıkla orada olduğunu gösterdi. Düğünden önce sormadım bile. Sonra sordu, ancak yalnızca bir erkek çocuk olduğu ve bunun onun başına yalnızca bir kez geldiği şeklindeki standart yanıtı aldı. Yalan söylediği çok açıktı. Ondan bu yüzden ayrılmadılar. Onun nasıl olması gerektiğini önceden anlayan ikinci bir eş arıyordum. O da kız değildi ama bu benim için hiç önemli değildi.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Arkadaşlar, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
ah, ayrıca annem hakkında da çok şey öğrendim. Maceralarını tamamen özgürce hatırladılar. Anne ikinci evliliğinde babasının peşinden gitti, bu nedenle evlilikler arasında caz verdi. Ve ilklerini hatırladılar.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Eşime sormadım. Konuşmayı başlattı ve bana söyledi. Muhtemelen daha kötü bir şey düşünmeyeyim diye.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 2 months
Biliyorum, bana neyin ilginç olduğunu sor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
Annemin ilk arkadaşı eski sınıf arkadaşıydı, arkadaştılar ve partiden sonra birlikte yattılar. 17 yaşındaydılar. Deneyim pek hoş değildi, daha fazlasını bekliyordum. Ama ikincisi, olgun adam her şeyi öğretti ve annesi onunla birlikte seksin güzelliğini anladı.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 2 years 11 months
Biliyorum, birbirimizi şahsen tanıyoruz, periyodik olarak iletişim kuruyoruz. İlk seks ve ilk oral seks ’in ona gönderildiği ortaya çıktı. Ne o, ne ben, ne de o bunu gösteriyor. İlk sefer onun evindeydi, olağanüstü bir şey değildi. İlk oral seks biraz sonra arabasında.
Ve uzun zaman önce, kendisi de gösterdi ki, o zamanlar çok özgür bir ilişkimiz vardı, onun kıçına ilk giren adamı gördüm.
Ve uzun zaman önce, kendisi de gösterdi ki, o zamanlar çok özgür bir ilişkimiz vardı, onun kıçına ilk giren adamı gördüm.
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mikha77
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 7 months

Önceki karım, kendisine göre ilk aşkının 18 yaşında komşu üniversite sınıfından bir erkekle olduğunu söyledi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years
Bunu neden bilmem gerekiyor? Bunu duymak istemem...
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 5 months
Her şeyi biliyorum. Hiçbir şeyi saklamaya gerek yok.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 3 years 10 months
Kız kardeşimin kocasına ilk kez erkek kardeşiyle birlikte olduğunu söylemesinin pek mümkün olmadığını düşünüyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post