Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Arkadaşlar, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?

Unread post by Andrey Lukashov »

İkinci kez evliyim. İlk karımla tanıştığımda kendini çok önemsedi, ancak ilk yakınlık, birisinin zaten orada olduğunu ve büyük olasılıkla orada olduğunu gösterdi. Düğünden önce sormadım bile. Sonra sordu, ancak yalnızca bir erkek çocuk olduğu ve bunun onun başına yalnızca bir kez geldiği şeklindeki standart yanıtı aldı. Yalan söylediği çok açıktı. Ondan bu yüzden ayrılmadılar. Onun nasıl olması gerektiğini önceden anlayan ikinci bir eş arıyordum. O da kız değildi ama bu benim için hiç önemli değildi.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Sibiryak89
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Arkadaşlar, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?

Unread post by Dgonio2022 »

Ağustos: 24 Jul 2020, 18:09 Eşimle iki arkadaşım arasında geçen bir konuşmaya istemsiz tanık oldum. Bir anda ortaya çıktık, sarhoş olduk ve anılar uçuşmaya başladı.
ah, ayrıca annem hakkında da çok şey öğrendim. Maceralarını tamamen özgürce hatırladılar. Anne ikinci evliliğinde babasının peşinden gitti, bu nedenle evlilikler arasında caz verdi. Ve ilklerini hatırladılar.
Alexander Trofimoviç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154

Unread post by Alexander Trofimoviç »

Eşime sormadım. Konuşmayı başlattı ve bana söyledi. Muhtemelen daha kötü bir şey düşünmeyeyim diye.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Vladtsst »

Ağustos: 24 Jul 2020, 18:09 Eşimle iki arkadaşım arasında geçen bir konuşmaya istemsiz tanık oldum. Bir anda ortaya çıktık, sarhoş olduk ve anılar uçuşmaya başladı.
Biliyorum, bana neyin ilginç olduğunu sor.
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511

Unread post by Dgonio2022 »

Annemin ilk arkadaşı eski sınıf arkadaşıydı, arkadaştılar ve partiden sonra birlikte yattılar. 17 yaşındaydılar. Deneyim pek hoş değildi, daha fazlasını bekliyordum. Ama ikincisi, olgun adam her şeyi öğretti ve annesi onunla birlikte seksin güzelliğini anladı.
These users thanked the author Dgonio2022 for the post:
Sibiryak89
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by YeniDim »

Biliyorum, birbirimizi şahsen tanıyoruz, periyodik olarak iletişim kuruyoruz. İlk seks ve ilk oral seks ’in ona gönderildiği ortaya çıktı. Ne o, ne ben, ne de o bunu gösteriyor. İlk sefer onun evindeydi, olağanüstü bir şey değildi. İlk oral seks biraz sonra arabasında.
Ve uzun zaman önce, kendisi de gösterdi ki, o zamanlar çok özgür bir ilişkimiz vardı, onun kıçına ilk giren adamı gördüm.
These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
Sibiryak89, Mikha77
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Altı »

Önceki karım, kendisine göre ilk aşkının 18 yaşında komşu üniversite sınıfından bir erkekle olduğunu söyledi.
yüce mamba
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years

Unread post by yüce mamba »

Bunu neden bilmem gerekiyor? Bunu duymak istemem...
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Ogest »

Her şeyi biliyorum. Hiçbir şeyi saklamaya gerek yok.
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by 1520’yi al »

Kız kardeşimin kocasına ilk kez erkek kardeşiyle birlikte olduğunu söylemesinin pek mümkün olmadığını düşünüyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”