Annemi benimle seks yapması için nasıl kandırabileceğimi kendi deneyimlerine dayanarak kim gerçekten tavsiye edebilir?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Andrey 2001
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Annemi benimle seks yapması için nasıl kandırabileceğimi kendi deneyimlerine dayanarak kim gerçekten tavsiye edebilir?

Unread post by Andrey 2001 »

Öğrenciyim, 21 yaşındayım. Annem çok güzel, şu an 41 yaşında, bir kadın gibi kendine bakıyor ve harika görünüyor. Onu tesadüfen eski sınıf arkadaşımla şehirde gördüm, onunla bir kafeden çıkıp taksiye bindiler. Genel olarak hesaplarındaki yazışmaları nasıl gözetlediğimi size anlatmayacağım, oradaki profiller kapalı ve kiminle ve neyle yazıştığını kesinlikle kimsenin bilebileceğini düşünmüyor. Genelde bir sınıf arkadaşıyla seks yapıyorlar, ancak onun bir kız arkadaşı var ve ebeveynlerimizin de bir tanıdık çevresi var; sıklıkla şirkette buluşup birlikte vakit geçiriyorlar. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım, anneme anne gözüyle baktım, sadece bu anlamda kadın olarak gördüm. Ama bir kadın olarak nasıl bir kadın olduğu ve bunu öğrenme konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım ve bir kadın olarak ona karşı hiçbir ilgi duymadım.
Ve şimdi onun ve sınıf arkadaşımın onunla birlikte olduğunu öğrendiğimde aklımı başımdan aldı. Erkeklere ve oğlan çocuklarına karşı nasıl davrandığını, onunla nasıl sohbet ettiklerini, ona yaklaşmaya çalıştıklarını, hatta babasıyla nasıl iletişim kurduğunu izlemeye başladım. Onun birisine veya onda birine ilgi duyduğunu görürsem bu beni rahatsız eder, onu bir yetişkin olarak ciddi anlamda isterim.
Tüm bunları artık eskisinden farklı düşünüyorum. Kendisi evli olmasına ve benden daha uzun süre onunla birlikte yaşamasına rağmen babasından başka birine veriyor. Biriyle mümkün mü?
O halde neden benimle gelmiyorsun? Kan akrabaları olmaları, oğlunun kendisinden olması ve onun benim değil babamın karısı olması anlaşılabilir bir durum. Ama onunla bir aile kurmak, evlilik içinde yaşamamak ve çocuk doğurmamak bana göre değil. Annem sadece bir eş ve anne değil, aynı zamanda bir kadın ve belki de yeterince babası olmadığı için bunu kendisinden başka biriyle yapıyor.
Ben zaten bir yetişkinim ve henüz evlenmedim ve Ayrıca onunla seks yapacak bir kıza veya kadına ihtiyacım var. Bu normal, sorun ne?
Başka biriyle değil de onunla birlikte olmam ne fark eder? Benim yanımdayken her bakımdan daha güvende, kimse bizi düşünmeyecek ve hiçbir şey sunmadan onlara kendimiz söylemeyeceğiz ve benden herhangi bir enfeksiyon kapmayacak.
Onu artık bir kadın olarak seviyorum, diğerlerinden daha fazla. O halde neden ikimiz için de yeterli olmayan bir şeyi onunla yapamıyoruz? Benim bir canavar olduğumu, belki de penisimin diğerlerine benzemediğini ve kanımı onun aracılığıyla enjekte ettiğimi? Başarılı olursak ona kan mı karıştıracağız? O aptal değil ve ben anlıyorum, onunla birlikte her iki yetişkin de ne yapacaklarını zaten biliyor. Tıpkı diğerlerinde olduğu gibi, aynı şey, böylece tohum filizlenmesin ve bu bir patlama olur. Birbirimize yardım edersek kimin durumu daha kötü olacak? Tam tersine dışarıdan herhangi bir şeye ihtiyaç yoktur. Sanırım öyle
Bu konuda ona nasıl yaklaşacağımı ve nasıl tepki vereceğini bilmiyorum.
Tabii ki babama söylemeyecek, sonra onu da beni de öldürecek. Ve aniden beni gönderecek, anneme düşman olacak ve beni utandırmaya ve ne kadar kaba olduğumu söylemeye başlayacak. Muhtemelen onu tanıdığımı söyleyebilirim ama ya ona anlatamayacağımın beni ilgilendirmediğini falan söylerse? Evet, beni kendisi büyüttü, neyi çalması gerektiğini biliyor ve özellikle de anneme, kesinlikle vurmayacağım.
İlk başta onu nasıl durdurabilirim, sadece onunla başlamam gerekiyor, sonra ona o kadar aşık olacağım ki benimle birlikte olmak isteyecek.
Belki birileri vardır, lütfen neler yapılabileceğini ve nasıl yapılabileceğini paylaşın, ancak herhangi bir sapkınlık olmadan elbette, herhangi bir uyku hapı veya başka kötü şeyler ve böylece bu çerçevede, baskı olmadan geçmenin pek mümkün olmadığını anlıyorum, birbirlerinin önünde şüpheler veya utanç var bir şekilde üstesinden gelin, ama böylece konseptin tamamında tecavüz olmadan .
Anlayışı umuyorum, her türlü şakayı değil. Konu dışı olanlar tavsiyelerinize aldırış etmesin, bayrak sizin fikrinizde ve o zaman burayı otlatmanıza gerek yok. Şimdi bana istediğim şey konusunda gerçekten yardımcı olacak tavsiyeye ihtiyacım var. Gerisi bana kalmış, yine de deneyeceğim, ne olacağını bilmiyorum. Ne çıkacağını merak eden varsa yazsın.
These users thanked the author Andrey 2001 for the post:
Vik.ruba80
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Annemi benimle seks yapması için nasıl kandırabileceğimi kendi deneyimlerinden yola çıkarak kim tavsiye edebilir?

Unread post by Serg_A »

Andrey 2001, "seks için aldatmak" diyorsun "sanki o bir yabancı ve sen her şeyden önce onun oğlusun. Seni bir erkek olarak algılaması için ne yapacaksın?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
 Re: Annemi benimle seks yapması için nasıl kandırabileceğimi kendi deneyimlerinden yola çıkarak kim tavsiye edebilir?

Unread post by Nikk »

Andrey 2001, eğer yetişkin ve anlayışlı biriysen, o zaman sana yalnızca kendine iyi bir
kız bulmanı tavsiye edebilirim! Ve anneni bir oğlunun annesini sevdiği gibi sev! Çünkü bir annenin beynini “bu benim oğlum” konumundan “bu benim sevgilim” konumuna taşımak çok zordur. Onun için sonsuza kadar doğum hastanesinde kendisine verilen küçük gıcırdayan yumru olarak kalacaksınız! :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Serg_A, Wolffr, Ötesinden Gelen Şehvet
moral.gulyaev
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by moral.gulyaev »

Seni aptal, böyle moronlar hadım edilmeli ve hapse atılmalı
These users thanked the author moral.gulyaev for the post:
Wolffr
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Wolffr »

natik.guliev: 01 May 2023, 22:02 Seni aptal, bu tür moronların hadım edilmesi ve tımarhaneye kapatılması gerekiyor
Görünüşe göre hormonlar çatıyı tamamen havaya uçurmuş !!!!
These users thanked the author Wolffr for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Wolffr: 01 May 2023, 22:29 Görünüşe göre hormonlar tavanı tamamen havaya uçurmuş!!!!
Aslında Sovyet döneminde hâlâ seksoloji okuyordum ve buna inanılıyordu orada, hatırladığım kadarıyla, bu sadece demansla mümkündür (özellikle anne ve oğul varsa), ama gördüğüm kadarıyla hiçbir aptal yazmıyor gibi görünüyor. Şahsen umurumda değil ama adam odun kırabilir, başka bir kız bulabilir ama annesi yalnızdır ve sonunda onunla ilişkisini bozarsa. Tabii ki, eğer o en eşsiz ve tekrarlanamazsa, onu bozmayacaktır 😁😁😁
These users thanked the author Serg_A for the post:
Wolffr
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Andrey 2001,
Kaydı durdur 100 kez.
Kendine bir kız bul, tekrarlayabileceğin kadar.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Serg_A
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”