Hangisi daha iyi, eş mi yoksa fahişe mi?
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Hangisi daha iyi, eş mi yoksa fahişe mi?
Bir erkeğin hayatta evlenmesi mi yoksa gerektiğinde fahişelere gitmesi mi daha iyidir?
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Re: Hangisi daha iyi eş mi fahişe mi?
helicopt9, Fahişe olacak bir kızla evlen o !
- These users thanked the author Ded for the post (total 6):
- Altı, Rasaroam, Andrewv, Wolffr, alex503311, Andrey Lukashov
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
Eğer o bir fahişeyse, o zaman sadece onun için değil)
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 3):
- Serg_A, Andrey Lukashov, Maliyet 69
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Bilmiyorum, evlendim ve gittim kadınlara, peki ya onlar yoksa, o zaman fahişeler tarafından?
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Andrey Lukashov
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Serg_A, kahretsin! Harika bir yolda yürümek ne kadar harika!!!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
-
- En güçlü orgazm!

Felsefi sorular soruyorsun, bir yandan fahişeler kadınların büyük çoğunluğundan daha iyi Çünkü onlar dürüst insanlardır. Ancak diğer yandan, onun size neden ihtiyacı olduğunu düşünün.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Ben de ona aynı soyut cevabı veriyorum. :evet:
Eh, konunun yazarı hemen soyut bir felsefi soru sordu.
Ben de ona aynı soyut cevabı veriyorum. :evet:
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
Bir fahişeyle evlenir. Önemli olan beyinli arkadaş olmak ve birbirlerine saygı duymaktır. Fahişeler konusunda şanslıyım
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
4 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Ne tür bir şanstan bahsediyorsun? Seni doğru anladıysam, bir fahişeyle ilişki içindesin ama durumun kontrolü sende mi?Vik.ruba80: ↑30 Apr 2023, 00:28 Bir fahişeyle evlenir. Önemli olan beyinli arkadaş olmak ve birbirlerine saygı duymaktır. Fahişeler konusunda şanslıyım
4 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
niqk, kesinlikle buradasın, siktir et bu ahlakçıları, hayat bir kez verilir
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Benim durumumda evlen. Çok fazla tercih verdi. Ve böylece, hangi yaşta olduğuna bağlı olarak.
-
- En güçlü orgazm!
6 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Şimdi yaklaşık tavsiyelerde bulunacağım. 20-30 yaşında bir kızla evlenebiliyorsanız neden olmasın. Ama eğer 40-45 yaş üstü olanlar arasında arıyorsanız, o zaman yapmamak daha iyidir, öyle hemoroitlerle karşılaşabilirsiniz ki, tüm kadın ırkına ve bir kere kendinize lanet edersiniz, çünkü: “Ne kadar aptalım ben bu işe bulaştığım için. bu kaltak!". O halde fahişeler ve fahişeler en iyi seçimdir. )))
6 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Benim durumumda evlen. Çok fazla tercih verdi. Ve bu, hangi yaşta olduğuna bağlı olarak değişir.
Bunlar anahtar kelimeler ama asıl önemli olan onun yaşı.Vlad6969: ↑30 Apr 2023, 10:02 Ve böylece, kaç yaşına bağlı olarak
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
bana biraz açıklama verebilir misin? senin fikrin - fahişeler kimdir?
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Öncelikle fahişe, fahişe anlamına gelmez. Yani bir kadının sevgilisi için fahişe olabilmesi ne kadar doğru ya da ben metresini sarhoş edersen fahişeye dönüştüğünü gördüm ve birçok kişi öyle düşünüyor.
Ve bu da mümkün. sarhoş bir eşin fahişe olacağını, yani oturdular, bir tatili kutladılar, bir şeyler atıştırmadan makul miktarda içti ve sonuncusu gibi onu sikebilsin diye kocasının üstüne tırmandı.
Ve bence bir eş ya da metres oldukça normaldir.
Ve bu da mümkün. sarhoş bir eşin fahişe olacağını, yani oturdular, bir tatili kutladılar, bir şeyler atıştırmadan makul miktarda içti ve sonuncusu gibi onu sikebilsin diye kocasının üstüne tırmandı.
Ve bence bir eş ya da metres oldukça normaldir.
-
- Orgazm!
O benden 10 yaş küçük.Serg_A: ↑30 Apr 2023, 10:08Şimdi yaklaşık bir tavsiye vereceğim . 20-30 yaşında bir kızla evlenebiliyorsanız neden olmasın. Ama eğer 40-45 yaş üstü olanlar arasında arıyorsanız, o zaman yapmamak daha iyidir, öyle hemoroitlerle karşılaşabilirsiniz ki, tüm kadın ırkına ve bir kere kendinize lanet edersiniz, çünkü: “Ne kadar aptalım ben bu işe bulaştığım için. bu kaltak!". O halde fahişeler ve fahişeler en iyi seçimdir. )))Hayatta bir erkek için hangisi daha iyidir: evlenmek mi yoksa gerektiğinde fahişelere gitmek mi?
6 dakika 4 saniye sonra gönderildi:Benim durumumda evlen. Çok fazla tercih verdi. Ve bu, hangi yaşta olduğuna bağlı olarak değişir.Bunlar anahtar kelimeler ama asıl önemli olan onun yaşı.Vlad6969: ↑30 Apr 2023, 10:02 Ve böylece, kaç yaşına bağlı olarak
-
- En güçlü orgazm!
Filipinler’de yaşıyorsan tamamen farklı bir zihniyet var demektir, yani bizim kadınlarımızı kastettim 40-45 çoğu sırtlana dönüşüyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
4 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
30 yaşındaki bir çocuk açıkça artık bir kız değil, o ya da bu şekilde zaten tam olarak şekillenmiş bir kişiliktir, Arkasında bir veya iki başarısız evlilik, kibirli büyüyen çocuklar vb. Onunla 40 yaşındaki benzer yaşam tutumları ve deneyimleri olan biri arasında hiçbir fark olmayacak. Ayrıca 50 yaşını doldurmuşsanız kızınızdan küçük bir kızla evlenmenizin de bir manası yok. Çocukları zaten kendi ailelerini kurmuş olan 45 yaş üstü bir kadın da hayata bir boa yılanının sakinliğiyle bakabilir. Ve eğer bir tavşan değilsen, onunla ittifakta kötü bir şey olmayacak.Serg_A: ↑30 Apr 2023, 10:08 Şimdi kabaca bir tavsiyede bulunacağım. 20-30 yaşında bir kızla evlenebiliyorsanız neden olmasın. Ama eğer 40-45 yaş üstü olanlar arasında arıyorsanız, o zaman yapmamak daha iyidir, öyle hemoroitlerle karşılaşabilirsiniz ki, tüm kadın ırkına ve bir kere kendinize lanet edersiniz, çünkü: “Ne kadar aptalım ben bu işe bulaştığım için. bu kaltak !".
4 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Eğer hayatta başarısızsa her şey daha sonra, emekli olduktan sonra ortaya çıkacak. Ve ani aylaklık olasılığıyla birlikte, bu tür insanlar hızla gürültülü, çılgın sürülere akın ediyor, YouTube’da "mangalar" yazan pembe tişörtlerle gösteriliyorlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
-
- Nirvana’dayım
Korkunç şüphelerden sonra!..
Hayır, sıra tersine: önce seks yapmak! Bunu bir veya iki kez değil, iyi yapmanız önerilir. Ve daha sonra! Belki!
Korkunç şüphelerden sonra!..

-
- En güçlü orgazm!
Kral Zogu, RSP konusunda %100 haklısın, ancak çocuk yoksa henüz her şey kaybolmadı, deneyebilirsiniz.))
29 dakika sonra gönderildi:
29 dakika sonra gönderildi:
Bilmiyorum, belki büyük bir şehirde yaşıyorsun, ve orada çok fazla seçenek var, büyük bir şehirde daha yeterli insan var. Ve Karanlık-Hamamböceklerinde "mangalar" bile yeterli görünüyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Çoğu zaman bir kızla evlenirsin ve sonra o bir fahişe olur ve değil sadece senin için ve başkaları için de :)
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Serg_A, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Andrey Lukashov, her şey tam olarak ne yaptığınıza bağlı karınızdan almak istediğiniz şey: bir eş ya da bir fahişe,
ya da bir karı-fahişe...
ya da bir karı-fahişe...
-
- En güçlü orgazm!
Birçok erkeğin ne istediğini bilmediğini anlıyorsunuz. Aynı adam her gün farklı bir eş görmek istiyor. Bir gün katı bir ev hanımı olmak zorunda kalıyor, diğer gün kocasına göre fahişe olmasını istiyorsunuz, üçüncü gün beyninde bir şeyler değişiyor ve karınızın başka bir erkeğe ne kadar ustaca hizmet ettiğini şimdiden hayal edebiliyorsunuz ve o da onu kıskanıyor. karınızın onunkinden daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz. Ve eğer tüm bunlar gerçekten olduysa, zaten uyanırsınız ve bildiğiniz gibi akıllı düşünceler sabah gelir, size de bir aydınlanma gelir ve zaten her şeyin berbat olduğunu düşünürsünüz! Lanet kadın! Kavga ettiler ve ayrıldılar. Başka biriyle tanıştım. Bunun farklı olduğu ortaya çıktı ve kocası dışında kimseye vermiyor. İlk eşin daha iyi olduğunu düşüneceğin bir anın geleceğine yüzde bin eminim :) Ne, onu bir kenara bırak da üçüncüyü ara?
-
- Nirvana’dayım
Andrey Lukashov, katılıyorum! Ancak kocanın yanı sıra karısının da dikkate alınması gerekir. Kocasının isteklerinde
, hatta bazen kocasının şüphelenmediği değişiklikler bile yapıyor! Ve sonra, hem kendi arzuları hem de karısının arzuları tarafından yönlendirildiği kıçında oturarak gerçekte ne olduğunu anlamaya mı çalışıyor? Arzuları örtüştüğünde
hayatla ilgili konularda anlaşmaya varabilirler...
, hatta bazen kocasının şüphelenmediği değişiklikler bile yapıyor! Ve sonra, hem kendi arzuları hem de karısının arzuları tarafından yönlendirildiği kıçında oturarak gerçekte ne olduğunu anlamaya mı çalışıyor? Arzuları örtüştüğünde
hayatla ilgili konularda anlaşmaya varabilirler...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Andrey Lukashov, Peki, eğer sevgi dolu olmaya devam ederse aynı zamanda eş, anne ve şefkatli ev kadını! Daha sonra yaptığı şakalar, evlilik yatağında daha renkli ve samimi bir yaşam sağlıyor! Önemli olan kendini rahat ve rahat hissetmesidir! Ve evinde sevginin ve karşılıklı anlayışın hüküm sürdüğünü anladı! Ve tüm maceralarına rağmen sevgili bir eş olmaya devam ediyor!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Artık böyle yazıyorsun. Eğer karınızın başka erkeklerle yattığından eminseniz, ailenizde her şeyin yolunda gittiğinden emin değilim. Ancak yine de karınızın aynı zamanda hem seksi hem de erişilebilir olmasını istediğiniz zamanlar vardır. En azından benim için bu böyle. Artık ikinci eşim var ve evlendiğimde onun nasıl olması gerektiğini zaten tam olarak biliyordum. Farklı erkeklerle seks yapmayı seven kızların sayısının, yalnızca kocalarıyla seks yapmayı tercih edenlerden daha fazla olması iyi bir şey. Aralarından seçim yapabileceğim çok şey vardı :)Ded: ↑30 Apr 2023, 21:39 Andrey Lukashov, Peki, aynı zamanda sevgi dolu bir eş, anne ve şefkatli bir ev hanımı olarak kalırsa! Daha sonra yaptığı şakalar, evlilik yatağında daha renkli ve samimi bir yaşam sağlıyor! Önemli olan kendini rahat ve rahat hissetmesidir! Ve evinde sevginin ve karşılıklı anlayışın hüküm sürdüğünü anladı! Ve tüm maceralarına rağmen hâlâ sevilen bir eş olmaya devam ediyor!
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
Evlenmek ve normal bir aile hayatı yaşamak daha iyidir, ancak işe yaramazsa fahişe olabilirsiniz.
-
- Nirvana’dayım
Andrey Lukashov, ancak burası toplu tecavüzün yardımcı olabileceği yerdir . Bir karı kocanın kendi grup şirketi
varsa ve bir düzine kadar aileden geliyorsa, o zaman tek başına dışarı çıkmaya gerek yoktur. Genel seks partilerine katılıyorlar
ve diğer partilere karşı enerjileri, zamanları, arzuları kalmıyor...
varsa ve bir düzine kadar aileden geliyorsa, o zaman tek başına dışarı çıkmaya gerek yoktur. Genel seks partilerine katılıyorlar
ve diğer partilere karşı enerjileri, zamanları, arzuları kalmıyor...
-
- En güçlü orgazm!
Bu, durum Sadece. Eşimle bir ara böyle bir firma bulmaya çalıştık. Sadece aile dostu olan evli bir çiftle tanışmayı başardık. Meğer eşime ve o arkadaşıma üçümüz yetmiyormuşuz. Daha sonra o evli çiftin ayrılması gibi bizim şirketimiz de dağıldı. Boşandılar.niqk: ↑30 Apr 2023, 22:07 Andrey Lukashov, ama burası toplu tecavüzün yardımcı olabileceği yer. Bir karı kocanın kendi grup şirketi
ve diğer partilere karşı ne güç, ne zaman, ne de istek kalacak...
-
- En güçlü orgazm!
Dürüst olmak gerekirse, ben Görünüşe göre bunun için belli bir zihniyete, bazı yeteneklere, yetenek diyebilirim, hepsini organize etmek ve kaos oluşmaması gerekiyor.)niqk: ↑30 Apr 2023, 22:07 Andrey Lukashov, ama burası toplu tecavüzün yardımcı olabileceği yer. Bir karı kocanın kendi grup şirketi
ve diğer partilere karşı ne güç, ne zaman, ne de istek kalacak...
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Orgazm!
P.S. Ve evet, çocuğu olmayan bir kadın arıyordum. Rusya’da bulmak mümkün değildi, bu yüzden başka ülkelerde eş aramaya başladım.
Tamamen farklı, alışveriş merkezlerinde çalışanlar, kasiyerler, mağaza yöneticileri bana sık sık soruyor : seninki kaç yaşında eşin? Cevabımdan sonra onun benim için çok yaşlı olduğunu söylüyorlar. Buradaki zihniyet budur. Burada genç kızlar sadece yabancılarla değil, genellikle yaşlı erkeklerle de evleniyorlar. Kendi insanlarımız için de. 20 yıllık evlilik farkı burada tamamen yaygın ve yaygın bir olay.
P.S. Ve evet, çocuğu olmayan bir kadın arıyordum. Rusya’da bulmak mümkün değildi, bu yüzden başka ülkelerde eş aramaya başladım.
Last edited by Vladtsst on 01 May 2023, 01:06, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years 1 month
Benimki gibi olmalı)) Karım geçmişte bir fahişe ve bir fahişeydi, sonra uzun yıllar boyunca aşk ve sadakat içinde, harika bir eş ve metres oldu ve son altı aydır yine bir fahişe oldu, şimdiye kadar doğru, o sadece bir kadınla birlikte oldu ama üzerinde çalışıyoruz)))
Cinsiyet açısından bir kadından beklediğim her şey oradaydı. Ve şimdi bazen anal, sevgilisi sayesinde)
Cinsiyet açısından bir kadından beklediğim her şey oradaydı. Ve şimdi bazen anal, sevgilisi sayesinde)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Peki sen ne düşünüyorsun? Bence oylama yaparsak, o zaman şüphesiz öncelik ikinci ihtiyaç olacaktır
5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Çoğunlukla bu istemsizce olur ve adam o anda istediğini alır, çoğu zaman bu tamamen bilincinin ötesinde gerçekleşir. Olan biten bu kadar. Tesadüfi gibi görünebilir ama büyük ihtimalle o anda her şeye bir şekilde karar verilmişti...
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
Evli bir erkeğin kasıtlı olarak değil, istemsizce "sola gitmesi" için, ona fahişe denmesine izin verin, o zaman birkaç koşulun örtüşmesi gerekir:
-cinsel istek olmalı (hasta olmayan biri için) dostum bu % 100 mevcut)
-yakınlarda bir eş olmamalı (burada ya böyle bir durumu kendiniz yaratmanız ya da kendinizi istemeden içinde bulmanız, onu yaratmanız - hamama bir gezi, bir balık tutma gezisine çıktınız, işe geç kaldığınızı öğrenin - kendinizi böyle bir durumda bulun - bir iş gezisine çıktınız, iş yerinde bir kurumsal partiye gittiniz..)
-gözler çekici bir kadına odaklanmalı (peki) , hoşuma gitti)
-kadın aldırış etmemeli (yine kurumsal bir parti, doğum günü.. kadın dinleniyor)
-bu kadınla samimi bir ortama girmek (ama bu aşamada ya tesadüfen böyle bir ortamda buluyorsunuz ve sanki bu solak cinsiyetin sorumlusu siz değilsiniz ya da yukarıda sayılanların hepsi örtüştüğünde böyle bir ortamı kendiniz yaratıyorsunuz)
Bu kadının fahişe olup olmaması tamamen önemsiz
-cinsel istek olmalı (hasta olmayan biri için) dostum bu % 100 mevcut)
-yakınlarda bir eş olmamalı (burada ya böyle bir durumu kendiniz yaratmanız ya da kendinizi istemeden içinde bulmanız, onu yaratmanız - hamama bir gezi, bir balık tutma gezisine çıktınız, işe geç kaldığınızı öğrenin - kendinizi böyle bir durumda bulun - bir iş gezisine çıktınız, iş yerinde bir kurumsal partiye gittiniz..)
-gözler çekici bir kadına odaklanmalı (peki) , hoşuma gitti)
-kadın aldırış etmemeli (yine kurumsal bir parti, doğum günü.. kadın dinleniyor)
-bu kadınla samimi bir ortama girmek (ama bu aşamada ya tesadüfen böyle bir ortamda buluyorsunuz ve sanki bu solak cinsiyetin sorumlusu siz değilsiniz ya da yukarıda sayılanların hepsi örtüştüğünde böyle bir ortamı kendiniz yaratıyorsunuz)
Bu kadının fahişe olup olmaması tamamen önemsiz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post